Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Journey to your Innerbliss - Choco & breath one-day-retreat

Saturday 09 November 2024 van 9:00 tot 17:00

Schattekerkerweg 1B, 3641 PM Mijdrecht, Nederland

Over dit evenement

BEN JE KLAAR VOOR EEN BETOVERENDE EENDAAGSE PLANTMEDICIJNREIS MET PLANTCHOCOLADE (Cacaobliss/chocobliss)? Ervaar de transformerende kracht van dit magische plantmedicijn en laat jezelf onderdompelen in een veilige setting. Deze unieke ceremonie neemt jou en maximaal 10 gelijkgestemden mee op een innerlijke reis, waarbij Mireille en Mascha je zullen begeleiden op een dag die je nog nooit eerder hebt beleefd.

Grijp deze kans om uit je comfort zone te stappen en jezelf volledig te omarmen. Laat los wat je niet meer dient en ontdek je ware zelf terwijl je jezelf onderdompelt in de magische wereld van Plantchocolade. Voel hoe dit heilige medicijn je inzichten brengt, je her-inneringen aanreikt en je hart opent voor heling en groei. Deze reis kan soms uitdagend zijn, maar wees gerust, je krijgt precies wat je nodig hebt en aankunt.

Voor degenen die "Aya" nog een stap te ver vinden, is plantchocolade een prachtig en milder alternatief. Dit magische plantmedicijn, bestaande uit Psilocybe, Caapi, sacred Cacao en kruiden, is toegankelijk en helend. Het activeert neurologische verbindingen, draagt de spirit van Moeder Aya en opent je hart op een liefdevolle en zachte manier.

Maar dat is niet alles. Tijdens de middag ondergaan we ook een krachtige verbonden ademsessie. Hiermee duiken we diep naar binnen en bevrijden we onszelf van emotionele blokkades, waardoor we een gevoel van kalmte en helderheid ervaren. De combinatie van Plantchocolade en de verbonden ademsessie vormt een krachtig en synergetisch geheel dat je helpt om nog dieper te zakken in jouw innerlijke wereld en om heling te bevorderen.

💡INFO:
🗓️ Datum: zaterdag 9 november 2024
⏰ Tijd: 9:00-17:00 uur
📍 Locatie: De Ruimte, Schattekerkerweg 1 B te Mijdrecht.
LET OP! Voer goed huisnummer 1B in anders kom je 3 km verderop terecht.
🎟️ Inclusief: Cacaobliss ceremonie, Ademreis, lichte lunch en sharing
👥 Maximaal aantal deelnemers: 10
💰 Investering: € 222,- (incl. btw)

Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt. Meld je vandaag nog aan voor deze prachtige eendaagse Journey to your Innerbliss en zet de volgende stap op jouw helende reis.

Ontdek de magie van Plantchocolade en de helende kracht van ademwerk en laat je betoveren op deze Inner journey. We kijken ernaar uit om samen met jou deze transformerende reis te maken.

Liefs Mireille en Mascha

💡EXTRA:
Voorafgaand aan deze dag krijg je nog een intake formulier toegestuurd zodat wij goed voorbereid zijn op jouw innerlijke reis.

🚫 CONTRA-INDICATIES:
• Vrijwel alle medicatie (raadpleeg je eigen arts bij twijfel). Met name contra-indicatie met een natuurlijke MAO-remmer, SSRI's, anti-depressiva, en/of slaapmedicatie.
• Hartklachten/hartproblemen en hoge bloeddruk.
• Psychoses of epileptische aanvallen.
• Zwangerschap en geven van borstvoeding.
• (party) Drugs tot 4 weken ervoor.

Je bent en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Plantchocolade is een veilig product, maar zelfzorg is en blijft belangrijk.

🍃 ADVIES:
Een streng dieet zoals bij Aya is niet nodig. Echter raden wij wel aan om zo gezond mogelijk (plantaardig) te eten 3 dagen voor de ceremonie. Geen koffie, alcohol en absoluut geen drugs en geen vlees. Het advies is om zo’n 3 uur van tevoren geen vast voedsel te eten. Dit zorgt ervoor dat het effect zo groot mogelijk is en je lichaam het goed kan opnemen. We raden je ook aan om je te laten brengen/ophalen.

📅 ANNULERINGSVOORWAARDEN:
Mocht je onverwachts niet kunnen komen dan kun je jouw ticket doorgeven/verkopen aan een vriend of vriendin. De tickets worden niet gerestitueerd.

Saturday 09 November 2024 van 9:00 tot 17:00

Schattekerkerweg 1B, 3641 PM Mijdrecht, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Bevrijd jezelf van blokkades en voel dat je écht leeft!”

Ik ben hypnose en energetisch coach en organiseer daarnaast vrouwencirkels waarin we werken met Stress en Trauma Release, Breathwork. Cacaoceremonies.

Reviews

Esther Aiyana Vermandel

Cacao Facilitator Training

Wat heb ik met deze 2 prachtige vrouwen een heerlijke, liefdevolle, verbindende en leerzame dag gehad! Alles geleerd wat ik wilde leren en tegelijkertijd voelde het als een uitje. De andere deelnemers waren ook zulke mooie, lieve vrouwen! Dus mocht je op zoek zijn naar trainers op het gebied van cacao, zoek dan niet verder en ha voor Mas en Mireille❤️

Lees meer

Maja Favié

Journey to your Innerbliss - Choco & breath one-day-retreat

Een prachtig opgebouwde dag, waar we in alle rust en liefde een reis naar ons innerlijke zelf mochten maken ❣️

Lees meer

Anneke

Vrouwencirkel ‘Ontmoet Jezelf’

Hele bijzondere ervaring. Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar ik vond het overweldigend. Mooi hoe je lichaam je kan laten zien waar je behoefte aan hebt. Daarnaast begeleiden Mas en Mariëlle de Vrouwencirkel op een hele warme en veilige manier, waardoor je je welkom voelt en alles er mag zijn en mag gebeuren.

Lees meer

1. Choose your tickets
Journey to your Innerbliss

BEN JE KLAAR VOOR EEN BETOVERENDE EENDAAGSE PLANTMEDICIJNREIS MET PLANTCHOCOLADE (Cacaobliss/chocobliss)? Ervaar de transformerende kracht van dit magische plantmedicijn en laat jezelf onderdompelen in een veilige setting.

€ 222,80
Including € 0,80 service fee
Early Bird Ticket

Deze tickets zijn geldig tot 1 december 2023. BEN JE KLAAR VOOR EEN BETOVERENDE EENDAAGSE PLANTMEDICIJNREIS MET PLANTCHOCOLADE (Cacaobliss/chocobliss)? Ervaar de transformerende kracht van dit magische plantmedicijn en laat jezelf onderdompelen in een veilige setting.

€ 199,80
Including € 0,80 service fee
Not available
DUO ticket Journey to your Innerbliss

Kom je samen naar Journey to your Innerbliss dan kost je kaartje € 199,- ipv € 222,-.

€ 398,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Journey to your Innerbliss - Choco & breath one-day-retreat

Meer evenementen van MAS

Saturday, 21 Sep. om 10:00
Cacao Facilitator Training
MAS
Opleiding Cacao ceremonie Sjamanisme

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 21 Jul. om 15:00
FULL MOON Kundalini Activation & Sound Healing Ceremony [Groningen]
Hathor Hughes (Aethyr) -The Gift of Kundalini
Kundalini activatie Kundalini Innerlijke Reis
Friday, 26 Jul. om 19:30
Ademsessie en klankreis
Beat your own drum
Ademcirkel Klankreis-Soundbath
Sunday, 04 Aug. om 14:00
Healing Wisdom in Modern Times: Talk & Liquid Tobacco Ceremony
Unplug
Plantmedicijn Sjamanisme Nieuwe Aarde
Saturday, 17 Aug. om 09:30
Kundalini Awakening Sessie
The Healing Soul
Energiewerk Kundalini activatie Innerlijke Reis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl