Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Tantric Moments - Afgestemde Intimiteit - Donate

Vrijdag 01 maart 2024 van 19:30 tot 22:30

Edanz, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen, Netherlands

Over dit evenement

Afgestemde Intimiteit: Verkenning van Verbinding

Voor deze vrijdag nodigen we je uit om samen met ons de dieptes van intimiteit te verkennen. Geïnspireerd vanuit het ‘Wheel of Consent’ onderzoeken we hoe we op een harmonieuze en bewuste manier intiem met elkaar kunnen zijn. Dit fascinerende concept biedt ons de mogelijkheid om in elke ontmoeting met een ander te ontdekken wat we op dat moment, op het gebied van intimiteit, willen ervaren.

We benaderen intimiteit in een brede context – Dit kan evengoed een eenvoudig oogcontact als een speelse worstelpartij zijn. Deze avond is een reis van bewustwording, waarbij we de ruimte nemen om onze eigen verlangens en grenzen te onderzoeken.
Je wordt uitgenodigd te ontdekken hoe je een diepere verbinding kunt aangaan met anderen terwijl jee volledig gekleed blijft.

Wat te verwachten?
Een verkennende reis in de wereld van bewuste intimiteit.
Inspiratie uit het ‘Wheel of Consent’.
Ruimte voor persoonlijke ontdekking en grensverkenning.
Een sfeer van respect, openheid en gedeelde groei.

Deze avond draait om het ontdekken en verdiepen van verbindingen op een manier die voor jou comfortabel en verrijkend is. Het is een veilige omgeving om te leren, te delen en te groeien, terwijl we samen stappen zetten in de wereld van afgestemde intimiteit.

Dit evenement is geschikt voor iedereen die interesse heeft in het verkennen van bewuste intimiteit. Er is geen ervaring vereist, en we nodigen je uit om een open geest en een nieuwsgierig hart mee te brengen.

Ik zie uit naar om jou binnen dit thema te ont-moeten,
- Donate -

— TANTRIC MOMENTS ALGEMENE TEKST —

Een avond om te verbinden met het leven, in eerste instantie met jezelf, daarna met jouw omgeving en de mensen om je heen.

We onderzoeken samen hoe we relateren tot het leven. We gebruiken daarvoor ervaringsgerichte oefeningen, waarbij de oriëntatie ligt op het fysieke lichaam, de emoties, de geest en de spirituele ervaring. De oefeningen helpen, d.m.v. reflectie, om inzicht en bewustzijn te brengen op gebieden waar jij jezelf misschien minder goed kent. Dit bewustzijn en de liefdevolle aanwezigheid naar jouw eigen én elkaars ervaring, maakt vaak heling mogelijk.

Deze Westerse vorm van tantra wordt ook wel 'zijnsgeoriënteerde tantra' genoemd. Deze stijl is veilig en toegankelijk. We blijven gekleed en de focus is niet op seksuele uitwisseling of energie. We brengen ons bewustzijn naar onze eigen ervaring en oefenen in authentieke gevoelens van vitaliteit, verbinding, intimiteit en zelfontdekking.

Daar waar Westerse Tantra vaak lijkt te gaan over de (seksuele) dynamiek en interactie tussen verschillende sekse, gaat tantra voor ons veel meer over het verenigen van tegenovergestelde (polaire) aspecten in jezelf. De interactie met de ander zetten we in als spiegel om daarin inzicht te geven. Onderzoekend ontdek je dat er een unieke diepgang te vinden is in de interactie met mensen van iedere identiteit, seksuele oriëntatie of leeftijd.

Ongeveer 80% van de deelnemers komt zelfstandig. Vind je het spannend om met verschillende mensen te werken, dan kun je iemand meebrengen waarmee jij je veilig en prettig voelt. Deze partner hoeft niet jouw liefdespartner te zijn. Belangrijk is dat jullie de intentie hebben om elkaar, liefdevol te ondersteunen en beter te leren kennen.

Wij zien uit naar bijzondere avonden met jullie,
Het Tantric Moments Team

PRAKTISCH
Vrijdags 19:30-22:30 - Inloop v.a. 19:00
Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.

TICKETS
We hanteren een maximum van 19 deelnemers.
Om deze reden is het gewenst dat je van tevoren een ticket koopt.
Als het evenement niet uitverkocht is, dan kun je tickets aan de deur kopen.
Je hoeft jouw ticket niet uit te printen, we controleren aan de deur of jouw naam op de lijst staat
Kom je vaker, dan kun je een strippenkaart kopen. Je koopt dan 5 of 10 strippen van te voren voor respectievelijk €70,- of €140,-, dit kan op www.tantricmoments.nl/winkel. Op Hipsy koop je dan de gratis strippenkaartticket, en jouw strippenkaart wordt handmatig bijgewerkt. Je krijgt dan een mailtje als je strippenkaart op is.
Nadat je jouw bestelling geplaatst hebt volgt een bevestigingsmail, het is belangrijk dat je die volledig leest.
Dit zijn de annuleringsvoorwaarden.

VRAGEN of meer INFORMATIE (Wanda)
info@tantricmoments.nl of 050.2340030 (ook Whatsapp)

VOOR ALS JE VOOR DE EERSTE KEER KOMT
Lees voordat je een ticket koopt de 'spelregels': www.tantricmoments.nl/spelregels. Mocht je je hier niet in kunnen vinden, dan is dit evenement niet voor jou. ;-)

Vrijdag 01 maart 2024 van 19:30 tot 22:30

Edanz, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen, Netherlands

Over de organisatie

“Liefde kent de mysterieuze weg naar het hier en nu.”

Tantra als pad van persoonlijke bewustwording en groei, door balans in lichaam emotie en geest vanuit een open en toegankelijke setting.

Reviews

Bjorn

Tantric Moments - Transcedentie & Loslaten - Wanda

Leuke avond gehad met fijne mensen. Er hing een prettige en veilige sfeer.

Lees meer

Anoniem

Tantric Moments - Awareness Through the Body - Sensory Awareness

Wat heerlijk, geleid worden door iemand met expertise op dit gebied. Ik mocht leunen en vertrouwen. Ervaren wat het is om Aware te voelen, in ease and softness.

Lees meer

Ingrid

Tantric Moments - Voeding uit Contact

Het was de eerste keer dat ik aan een avond van Tantric moments meedeed. Het wass een fijne verbindende avond. De “regels” waren van te voren duidelijk gecommuniceerd, zodat de veiligheid goed was gewaarborgd. Inspirerende ervaringsgerichte oefeningen die goed werden begeleid, maakten het mogelijk tot het dieper voelen in mijn lijf en in contact met de ander. Dank!

Lees meer

Tantric Moments - Afgestemde Intimiteit - Donate

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 25 sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Woensdag, 07 aug. om 11:00
The Joy of Surrender - Tantra Zomerretreat
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meerdaagse retraites Meditatie
Zondag, 28 jul. om 14:00
💫Cosmic Flow: A Tribal Dance 💃🕺and Tantric Temple ❤️‍🔥Celebration
Your Future Is Now!
Tantra Trance Dance Sensuele Dans
Vrijdag, 18 okt. om 10:00
Freedive Weekend: De Sensuele Expeditie
Freedive Community
Tantra Conscious Sexuality Leven vieren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl