Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Tantric Moments

Tantra als pad van persoonlijke bewustwording en groei, door balans in lichaam emotie en geest vanuit een open en toegankelijke setting.

Volgen

0502340030

EdanZ - Facilities, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen, Netherlands

Bezoek de website

Evenementen van Tantric Moments

Thursday, 20 Jun. om 19:00
Tantric Moments Young - Embrace & Connect - June & Gigi
Tantric Moments
Tantra Verbinding Bewustzijnsontwikkeling
Friday, 21 Jun. om 19:30
Tantric Moments - Overgave in Veiligheid - Wanda
Tantric Moments
Tantra Persoonlijke Ontwikkeling Healing
Friday, 28 Jun. om 19:30
Tantric Moments - Bodies in Contact - Donate
Tantric Moments
Tantra Persoonlijke Ontwikkeling Aanraking
“Liefde kent de mysterieuze weg naar het hier en nu.”

Over de organisatie

Tantric Moments is opgezet vanuit een verlangen om op een toegankelijke manier meer te doen met tantra. Tantric moments integreert de veelzijdige levensfilosofie van tantra in het dagelijks leven, en past waardevolle tools toe. Dicht bij huis, met open mensen die bereid zijn naar binnen te kijken & betaalbaar!.
Tantric Moments is in 2014 gestart en bestaat nu zo’n 9 jaar met een wekelijkse workshop.
In die tijd is een verwelkomend netwerk van gecommitteerde mensen van zowel begeleiders assistenten en deelnemers ontstaan, die de relatie met zichzelf en het leven onderzoeken.

‘Een tantra’ is een spiritueel pad volgens een bepaalde (Tantrische) traditie. Tantra laat zich letterlijk vertalen als een werktuig, namelijk weefgetouw, ter verlichting/bevreiding (tra). De soms (ogenschijnlijke tegengestelde) aspecten van ons bewustzijn worden door dit instrument aaneen geweven tot één samenhangend geheel. Je leert dat alles in jou erbij hoort en met elkaar samenhangt op een waanzinnige en unieke manier. Door jezelf op bepaalde aspecten niet af te wijzen, maar nieuwsgierig te zijn naar die aspecten, ontstaat er in je een bedding waarin je de persoon die je bent kunt leren omarmen, en vanuit daaruit kunt groeien.

Tantra is een pad waarbij je jouw liefde voor het leven (her) ont-dekt. Om dit te realiseren, helpen we elkaar om dieper in onszelf af te dalen, om zo een innerlijke basis te vinden, waarop je kunt bouwen. Vanuit dit geloof en vertrouwen in jezelf, kun je steeds meer leven vanuit je innerlijke intuïtie, die een natuurlijke sturing geeft in ieder moment.

Tantra is in zichzelf is zo breed interpreteerbaar dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Als jij een andere indruk of visie hebt over tantra, twijfel dan niet aan jezelf, maar wees vooral ook nieuwsgierig. Het gaat in essentie om jouw pad en jouw geloof, inclusief alle oordelen.

Misschien tot ziens op één van de Tantric Moments of workshops!

Met liefde,
van het Tantric Moments TEAM

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Tantric Moments

 • Anoniem
  Tantric Moments - Awareness Through the Body - Sensory Awareness

  Wat heerlijk, geleid worden door iemand met expertise op dit gebied.
  Ik mocht leunen en vertrouwen. Ervaren wat het is om Aware te voelen, in ease and softness.

  Lees meer
  20 April 2024 om 10:09
 • Ingrid
  Tantric Moments - Voeding uit Contact

  Het was de eerste keer dat ik aan een avond van Tantric moments meedeed. Het wass een fijne verbindende avond. De “regels” waren van te voren duidelijk gecommuniceerd, zodat de veiligheid goed was gewaarborgd. Inspirerende ervaringsgerichte oefeningen die goed werden begeleid, maakten het mogelijk tot het dieper voelen in mijn lijf en in contact met de ander. Dank!

  Lees meer
  30 March 2024 om 18:39
 • Marjon Slomp
  Tantric Moments - Groepsgevoel

  Heerlijk landen na de zomerstop, in een groep die inderdaad heel snel een veilige prettige groep was. verbinding, rust , warmte, plezier, liefde..

  Lees meer
  30 September 2023 om 10:47

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Playfulness
Een vrijwillige organisatie die toffe events zoals workshops en festivals organiseert met als kern verbinding en ruimte om te exploreren. Welkom!
Ecstatic Dance Conscious Dance Vrije Dans
Odessa is a platform for communities to host events; dances, workshops, live performances and more!
Integrated Tantra is a flourishing organisation with the mission to bring transformative practices from the mat into everyday life. Ready to be real?
Vrije Dans
Al meer dan 20 jaar het feest voor de vrije geest. Grote en kleine edities door het hele land en zomers op het strand. Legendarisch!
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl