Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwenzweethut "Krachtdier de Draak"

Saturday 30 March 2024 van 10:00 tot 23:00

Hilvarenbeek, Nederland

Over dit evenement

Vrouwenzweethutceremonie
De Zweethutceremonie op 30 maart is specifiek voor vrouwen. Het thema tijdens deze vrouwenzweethut is "Krachtdier de Draak". We gaan op zoek naar onze persoonlijke drakengids, het krachtdier dat ons op ons pad helpt moedig en daadkrachtig te zijn. Draken beschermen ons en ze helpen ons transformeren. Een zweethut langs de 4 windrichtingen waarbij we de verbinding met de draak als overkoepelend thema gebruiken.
De zweethut begeleidt ons terug naar ons eigen pad, waar we ons eigen lied kunnen, mogen en durven zingen. Dit manifesteren we samen in het bos Nagamowin, een serene plek waar je kunt aarden. Een plek waar we door de modder rollen, gillend de vijver induiken, schreeuwend de stilte doven en waar we naakt mogen dansen en zingen!
🔥 De Zweethutceremonie
Tijdens de ceremonie schudden we onze oude overtuigingen van ons af. Overtuigingen normen en waarden die ons zijn meegegeven, zijn opgelegd en die we in een onbewust moment hebben aanvaard. Het is tijd om onderscheid te maken in wat in ons zit en waar we mee zijn opgegroeid. We zakken in zachtheid, acceptatie, mededogen, kwetsbaarheid, pijn, emotie, vreugde en liefde. Laat je helpen door de Draak. Een oer verbinding die je je herinnert en waar je het stof van afblaast.
Deze dag zullen we elkaar dragen. We horen elkaars diepste verlangens en diepste wonden. We laten samen los en stappen samen de wereld in met nieuwe inzichten. Een ceremoniedag in verbinding waar we er voor onszelf en voor de anderen mogen zijn. Met hulp van onze krachtdieren, persoonlijke gidsen en spirits, de kracht van Moeder Aarde, Great Spirit en de windrichtingen. Het water zal gegoten worden door Roxanne, en om de mannelijke energie van het vuur te geleiden zal Ad - Chippewa als onze vuurman cq space holder aanwezig zijn. Mannelijke en vrouwelijke energie in balans.
🔥 Verloop van de dag
We komen om 10.00 uur samen op de ceremonie locatie en dan is er thee om even te landen. Zorg er voor dat je op tijd bent. Om half 11 gaan we van start met een sharing en kennismaking en vervolgens beginnen we met de voorbereidingen voor de ceremonie:
✨ De ceremonie plek schoonmaken
✨ De zweethut opbouwen
✨ Thee zetten
✨ Zorgen voor voldoende hout voor het Heilige Vuur
✨ Altaar inrichten met onze krachtvoorwerpen
✨ De bak met hout versieren met onze bloemen
✨ Water klaarzetten
Na de voorbereidingen vangt de Stenen ceremonie aan. We verbinden met de plek, de stenen en elkaar. De stenen, basalt keien, stellen onze voorouders voor. Iedere Ancestor wordt met een intentie op het hout gelegd en aan het einde brengen we een offer. We zingen en dansen rond het vuur dat aangestoken wordt.
Terwijl het vuur brandt en de ancestors warm worden, trekken wij ons terug. Er is ruimte om dicht bij jezelf te zijn en om te delen. We vragen je uit respect (naar je zelf, je sisters en de ceremonie) wel in verbinding te blijven met de ceremonie en niet te vluchten naar je telefoon o.i.d. De ceremonieplek, het hout, het vuur, de hut en de deelnemers worden gesmudged zodat we klaar zijn om schoon naar binnen te gaan.
Na de roep van de Ancestors gaan we de hut in. De zweethut, de baarmoeder van Moeder Aarde, biedt een veilige bedding en ruimte waarin je volledig jezelf mag zijn. We worden gedragen door onze voorouders, krachtdieren en spirits die op bepaalde momenten worden uitgenodigd om samen met ons deze reis te beleven. Tijd om jezelf te openen en zichtbaar te worden in de donkerte. Het is een reis in jezelf naar diepere lagen om terug in verbinding te komen met je hogere bewustzijn. We openen onze harten met respect voor elkaar, dit zorgt voor zuivering en genezing op meerdere lagen in ons bewustzijn. In de zweethut komen we acceptatie, groei, manifestatie en loslaten tegen. Met elkaar gaan we op zoek naar onze Wilde Vrouw en omarmen we al dat is.
Na de ceremonie ruimen we gezamenlijk alles op en sluiten we af met een sharing en een maaltijdsoep rond het vuur. Wanneer de ceremonie is afgesloten kan je huiswaarts of kan je -indien afgesproken- blijven overnachten.
🔥 Praktische tips
✨ We adviseren je voor aanvang is een normaal ontbijt te nemen. Overdag wordt hooguit fruit of wat nootjes gegeten. Thee is de hele dag aanwezig.
✨ Foto's maken is een beperkt gedeelte van de ceremonie toegestaan. Delen op social media mag, mits je toestemming hebt gevraagd aan de personen op de foto.
✨ Neem een eigen thermosflesje mee voor je thee.
✨ Tijd bestaat niet in Nagamowin, houdt rekening met uitloop van de ceremonie. Zorg dat je de ruimte hebt en geen afspraken na de ceremonie plant. We hebben liever niet dat je de cirkel/ceremonie verbreekt omdat je eerder weg wilt of moet.
✨ Draag kleding en schoeisel dat vies en nat mag worden. Houdt rekening met de seizoenen.
✨ Zelf meenemen: water, fruit, nootjes, slippers, handdoek, omslagdoek of badjas, krachtvoorwerpen, drum of ratel.
✨ Overnachten in je tentje of in de tipi met een heerlijk ontbijtje de volgende dag behoort tot de mogelijkheden. De werking van de zweethut kan dan dieper op je inwerken als jij jezelf de ruimte geeft om in het bos in verbinding te blijven met jezelf en de energieën. We vragen hiervoor 25 euro, contante betaling op de dag zelf.
🔥 Investering in jezelf
Je kunt jouw plek voor deze zweethut reserveren via Hipsy. Betaal je liever contant dan is dit ook mogelijk, stuur dan even een email om dit af te stemmen. Wij werken altijd met een kleine non-refund aanbetaling. Bij afmelding 48 uur vantevoren geldt non-refund voor het totale bedrag, in verband met gemaakte kosten. Je ben welkom om in overleg iemand anders aan te dragen die jouw plek wilt overnemen. Als er sprake is van een wachtlijst, zullen wij in overleg jouw plekje overdragen en volgt een terugbetaling.
💜 Zweethutceremonie 135 euro
🧡 Overnachten met ontbijt 25 euro
🔥 Locatie
Nagamowin is een prachtig bos in het buitengebied van Hilvarenbeek waar je jezelf kunt zijn. Na aanmelding ontvang je het exacte adres, de routebeschrijving en overige informatie.
🔥 Tijden
Verzamelen vanaf 10.00 uur
Aanvang 10.30 uur
Einde (richtlijn) 23.00 uur
We hopen je 30 maart te zien, te horen, te voelen! Ahee! ❤️
Warme groet,
Roxanne van de Riet
Ad Hamers, Chippewa

Saturday 30 March 2024 van 10:00 tot 23:00

Hilvarenbeek, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Trust the wisdom of your soul, it knows the way!”

Verbinding met jezelf, bewustwording van jezelf, verdieping voor jezelf. Herken jezelf, erken jezelf.

In samenwerking met

Reviews

Esther Van Zon

1 op 1 zweethutceremonie

Een intense, maar ohzo waardevolle reis in en met mezelf samen met Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij vanaf het 1ste moment het vertrouwen gaf en diepgang om oude patronen, angsten en overtuigingen, die al zolang vastzaten en mij weerhielden om mijzelf te mogen zijn, aan te gaan en los te mogen laten. Onder de Nieuwe Maan het oude mogen loslaten en krachtige intenties plaatsen om mijn ware ik te openen in mijn hart. Een nieuwe weg ben ik ingeslagen, waar ik het oude pad heb verlaten. Zo' n bevrijdend gevoel en rust aan het einde van deze geweldig mooie dag....hierin alle dank aan Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij hierin heeft gesteund, uitgedaagd en geconfronteerd in fijne gesprekken, begeleidt in alles wat zich aandiende. Ook in stilte, waarin ik werd uitgedaagd om uit mijn hoofd te gaan, naar mijn diepste zelf. Veilig en in vertrouwen om te mogen zijn wie ik werkelijk ben. Deze dag als een herinnering, die ik in mijn hart heb gesloten, om mijn pad verder te mogen vervolgen. Ik koester deze dag voor de rest van mijn leven. Ad, Chippewa🙏🏼✨, is een prachtige ,warme en krachtige man...ik ben je eeuwig dankbaar!🙏🏼✨🔥🪶

Lees meer

Tessa

Zweethut Oud en Nieuw 2023/2024

De eerste uren zat ik nog heel erg in mijn hoofd. Na de intentie- en stenen ceremonie begon ik langzaam voorbereid te zijn op de zweethut. De visualisaties tijdens de rondes waren een bijzondere ervaring waar ik de komende tijd nog mee bezig ben om de betekenis ervan te vinden. Het heeft mij bovenal kracht gegeven. Chippewa Ad, Roxanne en buurman Ed geven je alle ruimte waar je mag zijn wie je bent. En met alles wat er in je los komt begeleiden ze je op een rustige vertrouwde wijze. Het is een heerlijke escape en smaakt naar meer. Hier zit een blij meisje.

Lees meer

Koert

Zweethutceremonie gemengd

Wat een ervaring! Wat een reis! Wat een magische plek! Wat een mooie warme mensen! Dit was niet mijn eerste zweethut ceremonie en zeker ook niet mijn laatste. Het gevoel van veiligheid, het zijn wie je bent en vooral ook het mogen zijn. Het is echt niet alleen zweten in een hutje, maar zoveel meer dan dat. De gehele dag, de gehele ceremonie heeft me naar een plek gebracht in het diepste van mezelf. Daarom ook niet te omschrijven, dit kun je alleen voelen door het zelf te ervaren. Bedankt Chippewa, Roxane en vuurman Ed voor deze onvergetelijke dag! Tot de volgende.

Lees meer

1. Choose your tickets
Vrouwenzweethut Krachtdier de Draak

€ 135,00
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Vrouwenzweethut "Krachtdier de Draak"

Meer evenementen van Herken Jezelf

Thursday, 29 Feb. om 19:00
AAN TAFEL!
1620
Storytelling Spirituele ontwikkeling
Sunday, 03 Mar. om 14:00
Workshop Maak je eigen Talking Stick
1620
Creativiteit Spirituele ontwikkeling Sharing Circle
Friday, 08 Mar. om 19:30
Cacao ceremonie Nieuwe Maan / Internationale vrouwendag
Herken Jezelf
Cacao ceremonie Ritueel Sjamanisme
Saturday, 09 Mar. om 10:00
Zweethutceremonie gemengd
Herken Jezelf
Zweethut Sjamanisme 1-Dags retraite

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 12 Apr. om 17:00
"Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat
BloteVoetenPark Brunssum
Zweethut Mini retraite in de natuur Natuur
Sunday, 23 Jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Saturday, 09 Mar. om 10:00
SOLD OUT: Moeder & Dochter One Day Retreat
Evelien Bosch
Moeder-dochter Moedercirkel 1-Dags retraite
Thursday, 04 Apr. om 10:00
Vrouwen Zweethut - Voorjaarsbloei
Het Verre Oosten
Zweethut Vrouwencirkels 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl