Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwenkracht II

Saturday 14 December 2024 om 10:00 tot Sunday 15 December 2024 om 17:00

De Open Ruimte, Josephine Bakerstraat 40, 1311 GA Almere, Nederland

Over dit evenement

Het is tijd
We mogen weer volop genieten van wie wij zijn en als vrouw ons lichaam volledig vieren, vereren en bewonen.

Het is veilig
Dat is voelbaar diep in je hart. Je lichaam kan dat misschien niet altijd her- en erkennen omdat het nog oude programmeringen draagt van onveiligheid zowel vanuit dit leven als vorige levens. Maar er is een groot collectief verlangen naar intimiteit en een vrije seksuele stroom. Dit brengt een kentering teweeg, waarin niet wenselijk gedrag naar boven komt en er ruimte ontstaat om weer te leren voelen, aangeven en respecteren van eigen behoeftes en grenzen.

Het is nodig
We mogen als vrouwen onze kracht inzetten om een nieuwe wereld te creëren. Dit doen we samen. Net als in tijden van Lemurië, Atlantis en Egypte. Wij weten dat we allemaal één zijn en dat we onze unieke taak alleen met elkaar kunnen vormgeven. Onze vrouwenharten hebben gemakkelijk toegang tot onvoorwaardelijke liefde. Dat is de kwaliteit waarin wij vanuit gelijkwaardigheid met elkaar samenwerken. In diepe verbindende sisterhood.

Het is extatisch
Het vrouwenlichaam, zowel energetisch als fysiek, is gemaakt om zich te openen voor de energie van de aarde, om de energie van Gaia te ontvangen en de heiligheid daarvan te erkennen in ons eigen lichaam. Daarnaast zijn we in staat om ook de hogere frequenties vanuit andere dimensies te ontvangen en belichamen. Dat kan alleen als we onszelf uitnodigen tot overgave en loslaten van controle. Dit vertegenwoordigt het passief vrouwelijke als essentiële kwaliteit om geboorte te geven in fysieke en figuurlijke zin.

De actieve vrouwelijke kwaliteit is Shakti, wat betekent Goddelijke vrouw. Shakti staat voor levensenergie en de dynamische, in beweging zettende kracht die iedere vrouw in zich draagt, maar soms opnieuw uitgenodigd en ‘gekieteld’ mag worden. Deze kracht wordt snel als bedreigend ervaren waardoor vrouwen de neiging hebben zichzelf terug te houden.

Het is spannend
Om weer volledig het contact met je yoni en baarmoeder toe te laten en de wijsheid waar de baarmoeder voor staat in jezelf te omarmen. Om de controle los te laten en je over te geven aan het leven. Om je hart te openen voor onvoorwaardelijke liefde en je kracht weer volledig toe te laten zodat je je licht kunt laten schijnen. Belangrijke stappen hierin zijn het helen van de relatie met je vrouwelijke lichaam. Hoe is jouw relatie met je yoni? Hoe ervaar je haar? Durf je haar te voelen, haar verlangen te erkennen? En durf je te luisteren naar de wijsheid van je baarmoeder? Hoe zit het met de onvoorwaardelijke liefde richting jezelf en je vrouwenlichaam?

Onze vrouwelijkheid omvat zoveel meer op spirituele en kosmische lagen dan simpelweg het fysieke vlak. Dit is de kennis van ‘de priesteres’ die we ons weer mogen herinneren om zo de heilige seksualiteit volledig te belichamen.

In de ruimte van het collectieve veld zul je jouw thema’s herkennen in de thema’s van andere vrouwen. In co-creatie vindt er op die manier een prachtige empowerment plaats.

Deze workshop wordt gegeven door Rinske de Jong en Joanne van Wijgerden

Deze workshop is voor jou als jij
voelt dat je meer vrijheid wilt ervaren in je vrouw zijn
meer contact wilt maken met je eigen heilige seksualiteit, met de priesteres in jezelf
oude patronen, schaamte, schuld, etc. los wilt laten rondom seksualiteit
je yoni, baarmoeder en hart weer in liefde en onschuld met elkaar verbinden
je wilt openen voor meer aardse en kosmische shakti energie zodat je creatiekracht toeneemt
voelt dat het tijd is om in je vrouwelijke kracht te gaan staan en een bijdrage te leveren aan een nieuwe wereld
met sisters een diepe verbinding wilt ervaren en oude wonden rondom sisterhood wilt helen
In de workshop werken we o.a. met verschillende vormen zoals dans, energetisch werk, aanraking, (sound) healing, creativiteit en kundalini awakening op een zachte en tegelijkertijd speelse en krachtige manier.

Kosten: 295 euro p.p. (incl. koffie/thee en snacks), Lunch is een vegetarische potluck.

Review:
Vrouwenkracht kwam in beeld door Joanne, met wie ik al eerder bijzondere ervaringen deelde, en bij deze oproep wist ik dat ik me wilde inwijden in de kracht van de vrouw.

Bij het openen van de cirkel van deze tweedaagse vrouwenkracht reis onder prachtige bezielende leiding van Joanne en Rinske gebeurde er voor mij iets magisch: Het voelde het alsof we ons in een tijdloosheid bevonden, een andere frequentie waardoor je veilig en met compassie op verschillende lagen naar jezelf als onderdeel van het geheel kon en mocht kijken. Voor mij was het geestverruimende ervaring om met deze spiegelvrouwen deze magische ruimte te bevolken, en ik zag mezelf vertegenwoordigd in al deze prachtige vrouwen om me heen: Als krachtig fenomeen, als angstig en woedend dier, en in een begeerlijke manifestatie. Ik heb me nog nooit zo gedragen, zo gestimuleerd en zo samen gevoeld. Twee dagen van vrije expressie van mijn en onze vrouwenkracht; samengebald in een body-of-work. Dankbaar voor Joanne en Rinske voor deze ervaring! Het was een compliment dat niemand naar huis wilde, en nog krachtiger dat jullie ons lieten voelden dat we deze ervaring meenemen waar we ook zijn.

Saturday 14 December 2024 om 10:00 tot Sunday 15 December 2024 om 17:00

De Open Ruimte, Josephine Bakerstraat 40, 1311 GA Almere, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Hoe Joanne werkt is vernieuwend, transformerend, liefdevol en krachtig! ”

Healing Arts organiseert workshops over multidimensionaliteit, embodiment. vrouwenkracht, sacred sexuality, conscious conception en meditatie

1. Choose your tickets
Vrouwenkracht II

tweedaasge workshop op 14 en 15 december 2024

€ 295,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Vrouwenkracht II

Meer evenementen van Healing Arts Joanne van Wijgerden

Saturday, 12 Oct. om 10:00
Vrouwenkracht I
Healing Arts Joanne van Wijgerden
Vrouwen workshops Energiewerk Multidimensionaliteit
Saturday, 02 Nov. om 10:00
The restoration of sacredness in our sexual energy
Healing Arts Joanne van Wijgerden
Energiewerk Persoonlijke Ontwikkeling Sacred Sexuality

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 23 Jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Monday, 24 Jun. om 19:00
Connective Outside Rope Jam Juni, thema 'Facerope'
Shibari.nl
Conscious Sexuality Shibari Playfulness
Sunday, 08 Sep. om 10:00
MOEDer in je eentje EVENT - Vrijheid ervaren door OVERGAVE -
Kim Hartveld - Freeflow en Authenticity -
Festivals Vrouwen workshops Verbinding
Wednesday, 19 Jun. om 09:00
💃Hieros Gamos Festival🕺
Hieros Gamos Festival
Mannen Workshops Vrouwen workshops Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl