Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwenkracht I

Vrijdag 22 november 2024 om 10:00 tot zaterdag 23 november 2024 om 17:00

De Open Ruimte, Josephine Bakerstraat 40, 1311 GA Almere, Nederland

Over dit evenement

‘‘Meer contact met jouw levensenergie, baarmoeder, je lichaam en sensualiteit.’
Healing van jouw levensthema's, geboortetrauma, multidimensionaliteit..’ door Annick Burger en Joanne van Wijgerden

Uitdagingen van het vrouw-zijn
Wat brengt het gegeven dat je een vrouwenlichaam hebt soms toch veel mooie, krachtige, moeilijke en soms heftige thema’s met zich mee. De verschillende cycli waar je als vrouw, alleen al maandelijks, doorheen gaat. En daarnaast de fases van een eerste menstruatie, ontwakende seksualiteit, het aangaan van liefdesrelaties, het proces van zwangerschap, geboorte geven en moeder worden, de overgang. Al die fases kunnen je dichter bij je essentie brengen en laten ervaren waarom jij vrouw bent in dit leven. Ze kunnen je in contact brengen met de liefde voor je lichaam en alle plezier en vervulling die daarbij hoort. Maar hoe vaak gebeuren er ook dingen die een residu achterlaten. Nare ervaringen, je geen raad weten met je emoties of gevoelens, je alleen voelen. Als gevolg hiervan kunnen emoties en gevoelens zich vastzetten in je lichaam en fysieke klachten tot gevolg hebben. Of ze kunnen ertoe leiden dat je moeite hebt met relaties of het krijgen van kinderen. Of dat je het krijgen van een relaties of kinderen afhoudt, terwijl je ziel er eigenlijk wel naar verlangt.

Aandacht voor ons bekkengebied
Vaak is het bekken, de baarmoeder, eierstokken en vagina van vrouwen de fysieke plek waar veel aandacht naartoe zou mogen gaan, maar waar we het contact mee zijn kwijtgeraakt. Een dieperliggende oorzaak van de blokkades in de energie doorstroming in dit gebied kan te vinden zijn in de imprint van de conceptie, zwangerschap en geboorte. Bewustzijn krijgen op deze pre-natale periode kan veel inzichten geven en patronen zichtbaar maken. Wanneer bijvoorbeeld jouw conceptie niet liefdevol was, of je niet gewenst was, kan gevolgen hebben voor je geboorte, het je welkom voelen in je kindertijd, en op latere leeftijd meespelen in je ervaringen met seksualiteit, de conceptie en geboorte van je eigen kind en ga zo maar door.

“Het bekken, dat het gebied is van emotie, seksualiteit en intimiteit en van nature sterk verbonden met de aarde, is relatief leeg. Het is bedreigend om daar aanwezig te zijn, zowel vanwege de pijn die daar als herinnering ligt als ook vanwege de kracht die daar sluimert. Het is eng om die kracht toe te laten.”

Fragment uit “De verboden vrouw spreekt” – Pamela Kribbe

Het goede nieuws is dat alles wat er in je leven is gebeurd, ook deze hele vroege pre-natale ervaringen, een uitnodiging zijn tot persoonlijke groei. En dat alles herschreven kan worden als je je er bewust van wordt in contact met je lichaam in het hier en nu. Je lichaam, i.t.t. je hoofd, heeft de herinnering van deze ervaringen in haar cellen opgeslagen. Daar weer contact mee maken is de ingang tot deze herschrijving.

Aandacht voor multidimensionaliteit
Ons lichaam en energetisch systeem draagt ook de herinnering in zich aan Lemurie, een tijd waar wij als vrouwen veel meer in contact waren met de aarde en de subtiele werelden. Naast Lemurie zijn er meer periodes zoals Egypte of Avalon waar de multidimensionele rol van de vrouw werd erkend en geëerd. In deze workshop wordt ook jouw multidimensionaliteit en herinnering aangeraakt en geactiveerd.

Hoe werken wij?
‘Vanuit een basis van veiligheid van vrouwen onder elkaar, willen wij je ten diepste uitnodigen om jouw onderliggende thema’s te voelen, er contact mee te maken, in te brengen en te helen. Wij creëren met elkaar een echte ‘Sisterhood’.’
Voor ons is deze manier van sharing sacred, krachtig en verbindend, met jezelf en met elkaar.

Zowel je meest donkere als je meest lichte stukken zijn welkom. Zo kan transformatie en heling plaats vinden en ervaar je de opening naar een vrijere expressie van wie jij als vrouw in essentie bent.
In de ruimte van het collectieve veld zul je jouw thema’s herkennen in de thema’s van andere vrouwen. In co-creatie vindt er op die manier een prachtige empowerment plaats.

Onderwerpen die aan bod komen in de workshop:
Contact maken met het Lemurische veld en deel zijn van een Sisiterhood
Herinnering van jou als vrouw in tijden van o.a. Avalon en Egypte
Omarmen van je kracht als vrouw: (h)erkennen waar jouw krachtige vrouwelijke energie een afgescheiden schaduw is geworden en die aspecten weer toeeigenen
Bewustwording en herschrijving van je conceptie en je geboorte imprint in relatie tot hier en nu vrouw zijn
Contact maken met je vrouwelijke organen en daarmee communiceren
Activeren van je levensenergie en shakti
Hart en seksualiteit bij elkaar brengen
Zelfliefde: liefde voor je lichaam
In de workshop werken we o.a. met energetisch lichaamswerk, dans, aanraking en beweging, meditatie en visualisaties, klank en multi-dimensionaliteit.

In het groepsveld van onvoorwaardelijke liefde is het energetische werk diepgaand. Vrouwen komen in diepe helende processen die levensveranderend zijn. In dit groepswerk kunnen Annick en Joanne hun lange ervaring als therapeut en healer in zetten.

Praktische informatie:
Data & Tijden: zaterdag en zondag 12 en 13 oktober 2024 van 10.00 uur – 17.30 uur (17.00 uur tweede dag)

Locatie: De Open Ruimte, Jos Bakerstraat 40, Almere

Kosten: 295 euro p.p. (incl. koffie/thee en snacks), Lunch is een vegetarische potluck. Prijs is inclusief BTW.

Lezen ter voorbereiding: Pamela Kribbe – “De verboden vrouw spreekt” Aanrader: “Gaia Codex” van Sarah Drew, “My pussy, a reclamation” van Regena Thomashauer. “The Sophia Code” van Kaia Ra.

Vrijdag 22 november 2024 om 10:00 tot zaterdag 23 november 2024 om 17:00

De Open Ruimte, Josephine Bakerstraat 40, 1311 GA Almere, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Hoe Joanne werkt is vernieuwend, transformerend, liefdevol en krachtig! ”

Healing Arts organiseert workshops over multidimensionaliteit, embodiment. vrouwenkracht, sacred sexuality, conscious conception en meditatie

1. Kies je tickets
Vrouwenkracht I

Tweedaagse workshop Vrouwnekracht

€ 295,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Vrouwenkracht I

Meer evenementen van Healing Arts Joanne van Wijgerden

Vrijdag, 01 nov. om 10:00
Inner Alchemy
Healing Arts Joanne van Wijgerden
Bewustzijnsontwikkeling Lichtwerk Healing

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 17 sep. om 19:30
Light My Fire - Tantra vrouwencirkel (4 avonden)
Evelien Bosch
Tantra Vrouwencirkels Vrouwen workshops
Donderdag, 17 okt. om 19:00
7 WEEK COURSE | Embody Sensuality & Confidence (Dance)
Sensual Confidence Movement SCM
Vrouwen workshops Meditatie Sensuele Dans
Dinsdag, 15 okt. om 19:15
In verbinding met je seksualiteit - avondcursus voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Vrouwen workshops Conscious Sexuality
Maandag, 16 sep. om 19:00
LEAP Lifeforce Energy Awakening Process (Rotterdam)
Lifeforce Energy Awakening Process
Kundalini Energiewerk Kundalini activatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl