Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Women into writing weekend - sensual edition

Vrijdag 22 maart 2024 om 19:00 tot zondag 24 maart 2024 om 16:00

Werkhoven, Nederland

Over dit evenement

Bij de aanvang van de lente bruist het en ik heb zoveel zin in het nieuwe schrijfweekend! We gaan sensueel en vrouwelijk schrijven. Van vrijdagavond tot zondagmiddag dompelen we ons onder in een bad van inkt, lekker eten en goed gezelschap. Wil jij je vrouwelijkheid voelen en nog dieper duiken in je seksualiteit? Dan is dit weekend zeker iets voor jou! Ik geloof in een innerlijke reis die je dieper naar je verlangens brengt door te schrijven. Dichter bij je hart dan via de pen kom je nauwelijks.

In het weekend begeleid ik je reis naar binnen door verschillende korte schrijfoefeningen te geven. Die wisselen we af met uitwisseling, zodat de creativiteit en zindering echt gaat bruisen. Het weekend is er niet op gericht om een boek te schrijven of een betere schrijfster te worden. Het gaat om voelen, om dichter bij jezelf komen. Dichter bij de vrouw die jij diep van binnen bent, een sensuele, mooie vrouw die iets te zeggen (schrijven) heeft.

Er is een veilige ruimte om te schrijven over iedere manier waarop jij seksualiteit beleeft. Kinky, vanilla, rustig, ruw, alles mag er zijn. Je ontdekt al schrijvend meer over je seksuele vrouwelijke kern. In een veilige omgeving van sisters zul je ervaren hoe het is om geliefd te zijn en gehoord te worden in de woorden die jij op papier zet. We zoeken de rust op om ons zinnelijke zelf te ontmoeten. Alle seksualiteit is daarbij welkom: van bdsm/kink tot tantra tot vanilla tot energetische verbindingen. Op papier mag je alles ontdekken wat je ooit eens onderzocht wil hebben.

Tijdens het weekend creëren we een sisterhood en delen we onze verhalen regelmatig. Als space holder zorg ik daarbij voor een veilige omgeving waarin je echt jezelf kunt zijn. Zo kun jij je bezighouden met je persoonlijke reis. Er zullen momenten van stilte zijn, maar ook van plezier en lachen. Je wordt uitgenodigd om met je volledige zelf in deze ruimte te zijn. Wees welkom!

Ben je enthousiast en wil je je aanmelden of heb je vragen? Stuur dan een bericht. De kosten voor het weekend zijn 500 euro voor een tweepersoonskamer en 560 euro voor een eenpersoonskamer. Dat is inclusief alle (vegetarische) maaltijden, verblijf en mijn begeleiding.

Wat deelneemsters zeiden over eerdere edities:

'Ik voelde me er echt heel fijn en veilig. De sfeer was super!'
'Ik vond de schrijfoefeningen op heel inspirerend, ze hielpen
zeker om in de juiste mindset te komen én om elkaar beter te leren
kennen.'


Let op: dit is een evenement alleen voor vrouwen. Voor dit event betekent dat dat je mee kunt als je je in het dagelijks leven als vrouw identificeert. Alle vrouwen die aanwezig zijn beleven hun seksualiteit op een andere manier. Ik vraag je daarom om een open houding ten opzichte van elkaar aan te nemen.

Over mij:

Na een intense studie van taal en verhalen, vond Iris haar geluk in anderen helpen om hun verhalen te delen. Met 17 jaar ervaring in space holding voor persoonlijke en groepsprocessen, nodigt ze je uit om je persoonlijke weg te verdiepen door te schrijven. Iris hielp mensen, van 16-jarigen tot ouderen, om hun (soms verborgen) liefde voor het schrijven en hun persoonlijke verhalen te delen. Verwacht een vrolijke, liefdevolle en onverwachte reis waarin je jouw verhaal opnieuw ontdekt.

Vrijdag 22 maart 2024 om 19:00 tot zondag 24 maart 2024 om 16:00

Werkhoven, Nederland

Over de organisatie

Bij creative writing geloven we in creativiteit! We organiseren workshops creatief schrijven en schrijfretraites.

Reviews

Nicole Dekker

Women into writing weekend - sensual edition

Dit was mijn tweede event bij Iris. Het was weer geweldig: inspirerend, vertrouwd, speels, de diepte in en tegelijkertijd veel humor en lucht. Iris stemt goed af en zorgt ervoor dat iedere deelnemer zich gehoord en gezien voelt. Ik heb mezelf ook deze keer kunnen verrassen door teksten te schrijven waarvan ik niet eens wist dat ik ze in me had. Heel bijzonder om te merken dat ik me zo snel zo vertrouwd kan voelen in een groep.

Lees meer

Anoniem

Women into writing weekend - sensual edition

Een intensief weekend met veel zelfexploratie, goede oefeningen in een veilige, erg mooie, omgeving. Aanrader!

Lees meer

Women into writing weekend - sensual edition

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 10 jun. om 18:00
Play/Freedive - Lekkere lenteweekje
Play Community
Vakantie Meerdaagse retraites Leven vieren
Donderdag, 15 aug. om 11:30
Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites
Donderdag, 09 mei. om 13:00
Tantra Retreat 'Bewust in verbinding'
Leef!Tantra
Meerdaagse retraites Embodiment
Donderdag, 16 mei. om 18:30
Regenerative evenings - Breathwork & Deep Ecology Journey
Experience Mindfulness
Natuur Sharing Circle Creativiteit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl