Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Be in your element ♥︎ Retreat

Vrijdag 19 april 2024 om 18:00 tot zondag 21 april 2024 om 17:00

Oetdoor - Scandinavië Experience in de Achterhoek, Hogebrugweg 6, 7273 PB Haarlo, Nederland

Over dit evenement

BE IN YOUR ELEMENT ♥︎ Retreat 19-21 april 2024 - Camping Oetdoor
(voor mannen en vrouwen)

In Nederland kennen wij vier seizoenen: winter, lente, zomer en herfst. Elk seizoen kent weer zijn uitdaging om de balans in jezelf te behouden. Be in your Element is ontstaan vanuit de 4 elementen die aanwezig zijn in de seizoenen, maar ook aanwezig zijn in jou. Welkom aarde, water, vuur en lucht.

Wij nodigen jou uit om de elementen in jezelf weer te laten stromen... ♥︎

LENTE & LUCHT
De lente is aangebroken en alles om ons heen komt weer in beweging. Het element lucht vertegenwoordigt de lente. Het is beweeglijk, spontaan en een positieve energie die een transformatie in jou aanwakkert. Lucht kunnen we niet zien en is de meest vrije vorm van de vier elementen. Het is de verbindende factor tussen jou, mij en alles om ons heen. Het staat voor denken en communiceren. Als je het goed benut, kun je negatieve denkpatronen omzetten naar iets positiefs. Het is een krachtig element dat je helpt op emotioneel en mentaal vlak. Zit je vast? Lucht zet je in beweging en helpt je verder op jouw pad. Zet jouw emoties en gedachten in beweging. En stel jezelf de vraag: wat zijn de dingen in mijn leven die mij lucht en lichtheid geven?

'BE IN YOUR ELEMENT'-retreat nodigt je uit om in beweging te komen. Dit mag allemaal op de manier die goed voelt voor jou. Je kan verbinden met jezelf en jouw wensen, verlangens en dromen, of met anderen delen wie jij bent. Het diverse aanbod bij 'Be in your Element' helpt jou om die beweging in jezelf mogelijk te maken.

LOCATIE:
Met het thema Lucht reizen we af naar Oetdoor in Haarlo. Hier kunnen we heerlijk fysiek en mentaal de deur naar buiten open zetten. De aangename accommodaties en de Scandinavische stijl doet je bij aankomst denken aan de winter en naar binnen keren. Maar de natuur, waar we ons daar middenin begeven, vertelt ons al anders. Tijdens het weekend keren we steeds meer naar buiten en stappen we samen de lente in. Bij Oetdoor accepteren we alles wat er is, denk aan het weer maar ook aan de gevoelens, gedachtes en emoties die naar buiten komen. Be yourself en be in your element.

ACCOMMODATIE:
Er zijn diverse tickets aan te schaffen afhankelijk van het soort accommodatie waar jij wilt slapen. Alle accommodaties zijn inclusief beddengoed en handdoeken (op de camping plek met tent of busje/camper na. Je kan samen met iemand een ticket kopen, maar ook juist heel goed alleen komen. In het geval van een gedeelde accommodatie word je gekoppeld aan anderen.

PROGRAMMA:

Vrijdag
18:30-20:00 Inchecken
20:00-21:00 Openingsceremonie met cacao

Zaterdag
07:00-08:15 Yoga & meditatie
08:30-09:30 Ontbijt
09:30-10:30 Mannen-en vrouwencirkel
10:30-11:30 Verbindende cirkel (samen)
12:00-13:30 Lunch
13:30-16:00 Keuze workshops: IJsbad sessie Ademreis innerlijk kind Be your art
17:00-19:00 Diner
19:00-22:00 Livemuziek met mantra's, cacao & dans

Zondag
08:30-09:30 Ontbijt Uitchecken
09:30-12:00 Keuze workshops: IJsbad-sessie, Ademreis innerlijk kind, Lezing ‘De kracht van keuze’
12:00-13:30 Lunch
13:30-14:30 Yoga & meditatie
14:45-16:00 Afsluitende ceremonie bij het kampvuur
16:00-17:00 Uitchecken

INBEGREPEN BIJ JE TICKET:
- 2 nachten slapen in de door jou gekozen accommodatie
- De maaltijden en tussendoortjes voor het gehele weekend (Vegan)
- De workshops en ceremonies (ademreizen, yoga, cacaoceremonie, meditatie, stilte wandelingen, ijsbad, systemische werk etc.)
- Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen (op de kampeerplekken na)
- Live muziek van singersongwriter-duo May & June
- Heel veel verbinding en gezelligheid

Wil je op de hoogte blijven van Be in your Element? Meld je dan aan voor de mailing. Zodra we een update hebben over het programma dan krijg je hierover een mailtje. Meld je aan bij beinyourelement@outlook.com.

WIE ZIJN WIJ?
Het retreat wordt georganiseerd door Sophie Hofman en Marissa Bolink.

''Dit concept is ontstaan door een gezamenlijke passie voor zelfontwikkeling, leven met overgave en plezier en volledig jezelf kunnen zijn. Een reis waar we allebei op onze eigen manier invulling aangeven.''

Wil jij meer informatie? Ga dan naar www.soof.nu of mail naar beinyourelement@outlook.com. Je kunt ons ook volgen op Instagram: @beinyour.element

*Na aanschaf van je ticket is het niet mogelijk je ticket te annuleren. Indien je het weekend niet aanwezig kunt zijn, dan is er de mogelijkheid om je ticket over te dragen aan een ander. Neem hiervoor contact met ons op via beinyourelement@outlook.com.

Vrijdag 19 april 2024 om 18:00 tot zondag 21 april 2024 om 17:00

Oetdoor - Scandinavië Experience in de Achterhoek, Hogebrugweg 6, 7273 PB Haarlo, Nederland

Over de organisatie

Bij Be in your Element sta je in contact met de 4 elementen en kom je weer terug in balans. Verspreid over het jaar zijn er diverse retreats.

Be in your Element

In samenwerking met

Namasté Soof

Contact

Reviews

Melissa De Haan

Be in your element ♥︎ Retreat

10/10!!! 🌟 Één van de mooiste dagen uit m’n leven! Wat een transformatie, inzichten, mooie mensen, fijne sfeer en veilige plek om te groeien en verbinden. Had dit niet willen missen en sta te springen voor de volgende editie. Soof en Marissa, enorm dankbaar voor jullie ✨🥰

Lees meer

Monique Giesen - Pragt

Be in your element ♥︎ Retreat

Op reis … en wat voor een reis.. genoten van begin tot eind. Alles klopte bij elkaar; de prachtige locatie, de workshops en activiteiten. Alles met zorg voorbereid. En wat een fijne groep mensen kwam erop af. Ik werd tot in de puntjes verzorgd, een warme kruik, lekkere thee en nog maar niet te spreken over het eten! Hemels. Het lijkt mij lastig deze eerste editie te overtreffen maar dat hoeft ook niet want met dezelfde ingrediënten kom ik zo weer. Ook ik kan geen feedback bedenken, ga ik ook niet doen. Hoi dit draaiboek maar. Tot een volgende keer

Lees meer

Riana

Be in your element ♥︎ Retreat

Ik heb genoten van het begin tot het einde. De sfeer die Soof en Marissa hebben neer gezet was warm, liefdevol en tegelijkertijd professioneel. De organisatie was nauwkeurig zonder dat we in een keurslijf van doelen of tijdstippen liepen. Er was een go with de flow sfeer en toch is alles precies gegaan zoals bedoeld. De communicatie was vooraf, tijdens en na het evenement helder en liefdevol. Ik heb me ontzettend welkom gevoeld met alles wat ik ben. En doordat die sfeer zo goed is neergezet kon de hele groep daar direct in mee. De ceremonies, de yoga lessen en de workshops waren heel goed uitgekozen. Passend bij het thema en gaf iedere deelnemer ruimte om te kiezen. Ook dat mocht in het moment. En zo fijn dat alle professioneels er ook tijdens het weekend waren. Hierdoor was er alle tijd om nog iets te delen of na te vragen. En Oja, het eten was de kers op de taart! Dat was ongelooflijk goed verzorgd en smakelijk! Bewondering voor de kokkin! Ik ben best kritisch maar kan geen passende feedback bedenken. Alles klopte! Een grote dank aan Soof en Marissa, de vrijwilligers (!) en alle ondernemers die workshops verzorgd hebben!

Lees meer

Be in your element ♥︎ Retreat

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 09 jul. om 14:00
Ecstatic Dance Festival Holland ✨✨ Summer Celebration 2024 ✨✨
Ecstatic Dance Festival Holland
Ecstatic Dance Live muziek Festivals
Vrijdag, 06 sep. om 10:00
Free Man Festival - Co-creators
Mannenhart
Mannen Workshops Festivals Mannencirkels
Woensdag, 19 jun. om 10:00
💃Hieros Gamos Festival🕺
Hieros Gamos Festival
Mannen Workshops Vrouwen workshops Festivals
Zaterdag, 22 jun. om 12:30
Knus mini Festival
KNUS Festival
Festivals Optreden
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl