Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

⭐ Terug naar de oorsprong ⭐ Puur Jij opstellingavond!

Donderdag 11 april 2024 van 19:00 tot 22:00

Utrecht, Nederland

Over dit evenement

⭐ FAMILIEOPSTELLINGEN & SYSTEMISCHE OPSTELLINGEN

⭐ Wil jij meer inzicht krijgen waarom je keer op keer tegen dezelfde niet helpende patronen aanloopt en steeds in vergelijkbare situaties terecht komt? We zijn geneigd het klimaat dat we kennen opnieuw te creëren ook als deze ons niet meer dient. Zet een volgende stap, kom los van negatieve situaties die je vasthouden en stap uit niet helpende patronen.
⭐ Tijdens deze avond leer je jouw (on)bewuste patronen (h)erkennen en kijken we met een nieuwsgierige blik naar de dynamiek in jou en in verbinding met het systeem. We nemen waar wat er op diepere laag speelt, om met dit nieuwe inzicht de volgende stap ook daadwerkelijk te zetten! Want een inzicht zonder handeling, geeft geen verandering.

⭐ KLEINE GROEP:
In een klein groepje van max 9 mensen zullen wij deze avond meerdere opstellingen doen.

⭐ PAK JOU PLEK:
Je wordt tijdens de avond uitgenodigd zelf plek te pakken als jij graag een vraag wilt inbrengen.

⭐ THEMA'S:
Jouw vraag kan o.a betrekking hebben op thema's rondom relaties, grenzen, (jeugd)trauma's, angsten, boosheid, vermoeidheid, rouw, onrust of werkgerelateerde vragen.

⭐ VERDIEPING
Er is tijdens de avond ruimte voor een aantal opstellingen waar we rustig de tijd voor nemen, zodat je verdieping zult ervaren in je vraagstuk. Als therapeut en opsteller begeleid ik jou in je vraagstuk met compassie en daadkracht.

⭐ ZET EEN NIEUWE STAP!
Je gaat niet alleen met een inzicht naar huis, maar wordt ook daadwerkelijk aangemoedigd gelijk een nieuwe stap te zetten! Dit kan spannend, maar vooral helend zijn.

⭐ WAARDE:
Zowel de vraag inbrengers als de representanten ervaren deze avond als bijzonder. De rol als representant kan jou ook al veel brengen!

Hoe ziet de avond eruit?
1. LANDEN & INTENTIE ZETTEN
2. VERBINDEN MET JOUW THEMA (middels een kleine oefening)
3. OPSTELLINGEN (je krijgt de mogelijkheid een vraag of thema in te brengen)
4. SAMEN AFRONDEN - loslaten en meenemen.

⭐ Ontdek hoe de eerste indrukken uit je vroege jeugd ons beeld over onszelf vormen. Begrijp waarom we de neiging hebben om het emotionele klimaat van thuis opnieuw te creëren in onze huidige relaties. Krijg middels familieopstellingen inzicht en doorbreek patronen die niet langer dienend zijn zodat je veiligheid en liefde vindt in jezelf.

⭐Ik ben werkzaam als vaktherapeut en als SYSTEMISCH WERKER/ OPSTELLER opgeleid door Phoenix opleidingen. Ik ervaar zelf keer op keer de kracht van systemisch werk. Wanneer wij daadwerkelijk de realiteit onder ogen durven komen, de schaduw aan durven te kijken en op onze eigen plek durven te gaan staan, komen we in onze kracht te staan. Dan zul je meer FLOW in je leven ervaren en zal het gaan voelen alsof de dingen meer op zijn plek vallen. Het wordt makkelijker keuzes te maken die echt bij jou passen!

We zijn uit liefde voor ons systeem van herkomst vaak taken op ons gaan nemen die niet aan ons zijn, hebben delen in onszelf weggedrukt of hebben patronen ontwikkeld die vanuit een kind perspectief helpend leken, maar ons nu in contact met anderen in de weg gaan zitten. Door hier middels opstellingen naar te kijken, kun je gaan ontdekken wat jou verder gaat helpen.

💖 Je bent deze dag welkom met elke vraag en elk thema. Je mag mij ook altijd even van te voren contacten, mocht je dit fijn vinden.

info@puurtess.nl
0621543915

De avond vindt plaats in Utrecht - dichtbij Centraal Station Utrecht en er is gratis parkeergelegenheid bij het gebouw.

Donderdag 11 april 2024 van 19:00 tot 22:00

Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Puur Tess biedt workshops, training en coaching aan voor iedereen die zichzelf in puurheid wil ont-moeten en zich verder wil ontwikkelen.

Reviews

Tessa

🌸 Lente Retreat: Ontwaak je ware Kracht! 🌿

Het was een prachtige dag met een mooi en divers programma. Zodra je binnen komt hangt er een fijne sfeer en voel je je direct welkom. Of je van te voren al een duidelijke intentie hebt of niet maakt niet uit, je kunt heel laagdrempelig instappen en word daarin fijn meegenomen door de begeleiding. Zelf heb ik veel uit deze dag gehaald en zijn er veel persoonlijke thema’s aangeraakt. Ik durf nu wat meer in mijn eigen kracht te gaan staan, mijn grenzen aan te geven en kan wat meer in mijn lijf te zakken. Bij deze wil ik de begeleiding heel erg bedanken voor deze mooie dag en zou ik iedereen deze waardevolle ervaring aanraden!

Lees meer

Evelyn

⭐ Terug naar de oorsprong ⭐ Puur Jij opstellingavond!

Mooie ervaring, was een eerste keer voor mij. Voelde heel open en vertrouwd allemaal en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen waar ik gericht op door kan pakken.

Lees meer

Iris

🌸 Lente Retreat: Ontwaak je ware Kracht! 🌿

Een hele mooie waardevolle dag gehad. Tess en Hannah creëren een veilige en warme setting waarin we op reis konden gaan binnen onszelf. Welke maskers zet je onbewust op? Er was ruimte voor alle emoties, en het was een mooie afwisseling tussen werkvormen waarbij we ook lekker om onszelf mochten en konden lachen. De Kundalini en cacao was nieuw voor mij maar een hele waardevolle ervaring. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld, door de goeie zorgen van de dames. Bedankt daarvoor! Een retreat of avond bij PuurJij is echt een cadeautje voor jezelf!

Lees meer

⭐ Terug naar de oorsprong ⭐ Puur Jij opstellingavond!

Meer evenementen van Puur Tess

Donderdag, 02 mei. om 19:00
Puur Jij, Thema workshop! 🌟 Humor en angsten
Puur Tess
Lichaamswerk Persoonlijke Ontwikkeling Vrouwencirkels
Maandag, 06 mei. om 19:00
🌟 Puur Jij, Monday Kundalini Awakening!
Puur Tess
Kundalini activatie Kundalini Lichaamswerk
Donderdag, 09 mei. om 19:00
Familieopstellingavond! ⭐ Terug naar de oorsprong ⭐ Breng je vraag in!
Puur Tess
Familieopstellingen Systemisch werk Opstellingen
Donderdag, 30 mei. om 19:00
Puur Jij, Thema workshop! 🌟 Woede en kracht
Puur Tess
Lichaamswerk Persoonlijke Ontwikkeling Vrouwencirkels

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 03 mei. om 19:30
Kortfilm Het Veld
Yana Gommers
Film Presentatie Familieopstellingen
Vrijdag, 10 mei. om 10:00
Meebewegen met de stroom van het leven - Familieopstellingen 2-Daagse
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Meerdaagse retraites Non-dualiteit
Donderdag, 27 jun. om 13:45
Familie-opstelling 'bij Anne'
Bewustzijnsontwikkeling 'bij Anne'
Familieopstellingen Lichaamswerk Energiewerk
Dinsdag, 18 jun. om 19:00
Ademcirkel Nijmegen (wekelijks vanaf 18 juni)
Ademcirkels in Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven en Tilburg
Adem Systemisch werk Ademwerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl