Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Trance Drumcirkel met volle maan

Saturday 24 February 2024 van 19:15 tot 22:00

Hilvarenbeek, Nederland

Over dit evenement

Tijdens sjamanistische ceremonies wordt vaak een drum gebruikt om dieper in je Zelf te komen en om de connectie met Spirit, Moeder Aarde, de krachtdieren en Groot Mysterie te maken. Om een trancetoestand op te wekken, wordt monotoon drummen toegepast. Bepaalde drumpatronen veroorzaken een toename van de kracht van de alfa- en thetafrequenties in ons en zorgen er voor dat we makkelijker de verbinding maken tussen de spirituele wereld en het Nu.

Je komt in extase: een mystieke trance. Je gaat een andere staat van bewustzijn binnen en hebt toegang tot jouw innerlijke wijsheid. Sjamanisme gaat over het herinneren, herkennen, erkennen en ontwikkelen van het ware Zelf. Als je eenmaal verbonden bent met je innerlijke Zelf, kun je hulp, genezing en een voortdurende bron van begeleiding vinden. Je verbindt je met je diepste kernwaarden: wie je bent en waarom je hier bent.

1620 & Herken Jezelf
Roxanne van de Riet en Ad Hamers -Chippewa- verzorgen deze Volle Maan ceremonie op 24 februari in het bos. We zullen samen drummen bij het vuur en werken met de energie van Grootmoeder Maan. Je bent welkom met en zonder drum. Trek warme kleding aan, afhankelijk van het weer zijn we buiten of binnen in de tipi.

Datum: zaterdag 24 februari 2024
Locatie: Hilvarenbeek
Inloop: 19:15 uur
Start: 19:30 uur
Einde: 22:00 uur
Prijs: 25 euro, betaling contant op de avond zelf.

Aanmelden: Via whatsapp 0652610995 Roxanne van de Riet
We hopen je dan te zien!

Warme groet,
Roxanne & Ad - Chippewa

Saturday 24 February 2024 van 19:15 tot 22:00

Hilvarenbeek, Nederland

Over de organisatie

“Trust the wisdom of your soul, it knows the way!”

Verbinding met jezelf, bewustwording van jezelf, verdieping voor jezelf. Herken jezelf, erken jezelf.

In samenwerking met

Reviews

Esther Van Zon

1 op 1 zweethutceremonie

Een intense, maar ohzo waardevolle reis in en met mezelf samen met Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij vanaf het 1ste moment het vertrouwen gaf en diepgang om oude patronen, angsten en overtuigingen, die al zolang vastzaten en mij weerhielden om mijzelf te mogen zijn, aan te gaan en los te mogen laten. Onder de Nieuwe Maan het oude mogen loslaten en krachtige intenties plaatsen om mijn ware ik te openen in mijn hart. Een nieuwe weg ben ik ingeslagen, waar ik het oude pad heb verlaten. Zo' n bevrijdend gevoel en rust aan het einde van deze geweldig mooie dag....hierin alle dank aan Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij hierin heeft gesteund, uitgedaagd en geconfronteerd in fijne gesprekken, begeleidt in alles wat zich aandiende. Ook in stilte, waarin ik werd uitgedaagd om uit mijn hoofd te gaan, naar mijn diepste zelf. Veilig en in vertrouwen om te mogen zijn wie ik werkelijk ben. Deze dag als een herinnering, die ik in mijn hart heb gesloten, om mijn pad verder te mogen vervolgen. Ik koester deze dag voor de rest van mijn leven. Ad, Chippewa🙏🏼✨, is een prachtige ,warme en krachtige man...ik ben je eeuwig dankbaar!🙏🏼✨🔥🪶

Lees meer

Tessa

Zweethut Oud en Nieuw 2023/2024

De eerste uren zat ik nog heel erg in mijn hoofd. Na de intentie- en stenen ceremonie begon ik langzaam voorbereid te zijn op de zweethut. De visualisaties tijdens de rondes waren een bijzondere ervaring waar ik de komende tijd nog mee bezig ben om de betekenis ervan te vinden. Het heeft mij bovenal kracht gegeven. Chippewa Ad, Roxanne en buurman Ed geven je alle ruimte waar je mag zijn wie je bent. En met alles wat er in je los komt begeleiden ze je op een rustige vertrouwde wijze. Het is een heerlijke escape en smaakt naar meer. Hier zit een blij meisje.

Lees meer

Koert

Zweethutceremonie gemengd

Wat een ervaring! Wat een reis! Wat een magische plek! Wat een mooie warme mensen! Dit was niet mijn eerste zweethut ceremonie en zeker ook niet mijn laatste. Het gevoel van veiligheid, het zijn wie je bent en vooral ook het mogen zijn. Het is echt niet alleen zweten in een hutje, maar zoveel meer dan dat. De gehele dag, de gehele ceremonie heeft me naar een plek gebracht in het diepste van mezelf. Daarom ook niet te omschrijven, dit kun je alleen voelen door het zelf te ervaren. Bedankt Chippewa, Roxane en vuurman Ed voor deze onvergetelijke dag! Tot de volgende.

Lees meer

Trance Drumcirkel met volle maan

Meer evenementen van Herken Jezelf

Thursday, 29 Feb. om 19:00
AAN TAFEL!
1620
Storytelling Spirituele ontwikkeling
Sunday, 03 Mar. om 14:00
Workshop Maak je eigen Talking Stick
1620
Creativiteit Spirituele ontwikkeling Sharing Circle
Friday, 08 Mar. om 19:30
Cacao ceremonie Nieuwe Maan / Internationale vrouwendag
Herken Jezelf
Cacao ceremonie Ritueel Sjamanisme
Saturday, 09 Mar. om 10:00
Zweethutceremonie gemengd
Herken Jezelf
Zweethut Sjamanisme 1-Dags retraite

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 23 Mar. om 10:00
The Selflove & Holistic Healing Retreat (onedayretreat)
Inner Star Coaching
1-Dags retraite Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis
Friday, 08 Mar. om 18:00
Drumcirkel ("Heal de Healer" with Earth Altar (Vroege Voorjaar)
The Sacred Soulgarden
Drumcirkel Soundhealing Muziekavond
Wednesday, 24 Apr. om 19:00
MAANKARAVAAN-Ecstatic Full Moon Ceremony-CouplePositive-ESTA POLYESTA
Moonfool
Ecstatic Dance Live muziek Full Moon
Friday, 22 Mar. om 19:00
Special Edition LEAP & Sound Healing
Djaja
Kundalini activatie Innerlijke Reis Soundhealing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl