Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Weten wat je wil - Tantra op een speelse en veilige manier

Zondag 28 januari 2024 van 9:30 tot 17:30

Den Haag, Nederland

Over dit evenement

๐—ช๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐˜„๐—ถ๐—น. ๐—˜๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ถ๐—น. Tantra op een speelse, veilige en verbindende manier.

๐—”๐—น๐˜€ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜, ๐˜„๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ท๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด. ๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ. Meer open en eerlijke communicatie. Maar ook meer spelen. Genieten. En delen. Juist ook de angsten, verwachtingen en verlangens die jij tegenkomt in intiemer contact. Je wil niet langer meegaan in dezelfde patronen en triggers maar deze (samen) vanaf een afstandje kunnen bekijken. Je wil je vrij voelen. Verbonden. En vervuld.

In deze drie dagen maak jij op een ongedwongen, leuke en veilige manier kennis met tantra. Tantra gaat niet per se over seks of spirituele practices maar over precies mogen zijn waar je bent. Met alles wat er is.

๐Ÿ”ฅ Gedurende drie dagen creรซren we een veilige bedding en bewegen we met een vaste groep door verschillende themaโ€™s:

1) ๐—–๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜†: ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ & ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด
Je leert om kijkend aanwezig te zijn in jezelf. Zonder oordeel. En om vanuit deze plek met een ander te verbinden. Je oefent in het helder voelen en het aangeven van jouw grenzen en jouw verlangens. Uiteraard is er ruimte voor wat er gedurende de dag geraakt wordt.

2) ๐—ฆ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐˜€ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜†: ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป & ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป
Deze dag gaat over gevoeliger worden. In een zorgvuldig begeleide ademsessie maak je contact met jouw lijf en wat er in jou gezien of gevoeld wil worden. Hierna zoeken we de vertraging op. Door spelenderwijs maar met veel zorg en aandacht al jouw zintuigen te prikkelen, creรซren we meer lichaamsbewustzijn, gevoeligheid en genot (!).

3) ๐—ฃ๐—ผ๐—น๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐˜๐˜† ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜†: ๐—ฝ๐—ผ๐—น๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜ & ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ
Op de derde dag spelen we met de polariteiten. Met doen en niet doen. Leiden en volgen. Masculiene en feminiene energie. In jezelf รฉn in de ander. Dit kan veel helderheid geven in liefdes- en relatiedynamieken. We zoeken verdere verdieping op in het voelen, benoemen en spelen met grenzen en verlangens.

๐Ÿ’ž ๐—ฉ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป๐˜
Tantra raakt aan intimiteit en seksualiteit, maar is oneindig veel groter dan dat. Expliciete seksualiteit komt in dit programma niet voor. Naaktheid ook niet. Het leren voelen en uitspreken van jouw grenzen en wensen is gedurende deze dagen het allerbelangrijkst. Jij hoeft nooit iets te doen waar jij je niet comfortabel bij voelt. Oftewel, je mag telkens precies zijn waar jij bent. Tantra dus.

๐ŸŒˆ ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป?
Drie speelse en verbindende dagen waarop je jezelf en elkaar op een dieper niveau ontmoet. Je krijgt tools om eerlijker en opener te communiceren. Je kijkt naar je patronen, triggers, grenzen en verlangens. En gaat daar ook mee aan het โ€˜werkโ€™. Je zal juicy inspiratie opdoen op het gebied van verbonden intimiteit en seksualiteit. Oja, en je gaat lekker lunchen.

๐ŸŒŸ ๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜„๐—ถ๐—ฒ?
Deze dagen zijn voor iedereen geschikt. Of je nou een beetje bang wordt of juist aangaat van het woord โ€˜tantraโ€™. Je hoeft dus geen ervaring te hebben; dit is een goede introductie. Zolang je maar bereid bent om echt in de spiegel te kijken en zin hebt in een rijker leven waarin alles mee mag doen.

In onze trainingen beginnen we altijd bij het begin: aanwezig zijn, jezelf dieper voelen, en vanuit hier open en eerlijk contact maken. Vanuit deze veilige basis reizen we samen verder.

En als je wรฉl veel tantra op je palmares hebt staan, zullen deze dagen je een verdieping brengen in de subtiele maar essentiรซle lagen. Hier is in onze ervaring misschien wel het meeste te winnen.

๐ŸŒฟ ๐—จ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ:
Iedereen die zichzelf (en hun partner) drie heerlijke dagen gunt waarin je mag spelen, ontdekken en genieten, dieper landt in jezelf en in contact, en een flinke dosis levensenergie opdoet.
Wie beter en nauwkeuriger wil voelen en aangeven wat jij wil, en juist niet wil.
Wie eerlijker, kwetsbaarder en krachtiger wil communiceren, ook wanneer het gaat over angsten, verwachtingen en verlangens rondom intimiteit.
Wie meer energie en speelsheid wil uitnodigen in het leven en de slaapkamer, en vol overgave wil kunnen genieten.

๐Ÿ‘€ ๐€๐ฅ๐ฅ๐ž๐ž๐ง ๐จ๐Ÿ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐ฉ๐š๐ซ๐ญ๐ง๐ž๐ซ?
Het kan allebei. Als je in een liefdesrelatie zit, is het prachtig om het contact met elkaar op deze manier te verdiepen. Op allerlei lagen. Je kunt er voor kiezen om alle (meer intieme) oefeningen samen te doen. Al zullen we je ook uitnodigen om een oefening met iemand anders te doen. Juist dit kan heel verhelderend zijn. En nogmaals, niks moet.

Je kunt ook zeker alleen instappen en jouw onderzoek in alle vrijheid aangaan. Of je nu wel of niet een relatie hebt. Het programma geeft verdieping en inzicht in jouw relatie met jezelf en jouw relaties met anderen, ook als ze er zelf niet bij zijn.

Wij zullen zorgen voor een fijne balans tussen mannen/vrouwen en stellen/singles.

โœจ ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ท๐—ผ๐˜‚:
Drie verdiepende, speelse en vervullende dagen op een prachtige locatie in het centrum van Den Haag (gratis parkeren op eigen terrein).
Oefeningen waarmee je tussen de dagen door aan de slag kunt.
Een kleine groep met veel ruimte voor persoonlijke aandacht en processen.
Een heerlijke lunch en gedurende de dag lekkere snacks, koffie en thee.

๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿคโ€๐Ÿ‘จ๐Ÿป ๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ป๐˜€:
Linda: Voluit โ€˜jaโ€™ zeggen. Tegen alles. Voor mij de kern van tantra, en een levensmotto: ik zeg altijd โ€˜jaโ€™. Dat probeer ik. En voordat je een wenkbrauw optrekt en je van alles in je hoofd haalt.. ;-) Ik zeg โ€˜jaโ€™ tegen mijn ongemak, tegen mijn verlangens, en alle angsten die ze vergezellen, tegen de oordelen die ik heb, en de oordelen over mijn oordelen, en dit alles breng ik in contact. Spannend. Maar ook speels. Voor mij is dรญt Tantra. De sleutel tot zelfliefde. Tot diepe verbinding. En leven in alle volheid. Graag neem ik jou mee. Nog dieper in dit hele mens-zijn avontuur. De afgelopen jaren verdiepte ik mij in o.a. bewustzijnswerk, vrouwenwerk, tantra, (familie)opstellingen en ademwerk. Ik ben werkzaam als contact- en intimeitscoach.

Thijs: Eรฉn van de mooiste dingen van tantra vind ik dat verlangens helemaal mee mogen doen. Dat je er op kunt springen alsof het draken zijn en met ze mee kan vliegen, in plaats van ze weer weg te moffelen/mediteren. Het brengt mij veel. Want ik weet daardoor steeds beter wat ik wil, wat er voor mij waar is.
Niet alleen verlangens, maar alles mag meedoen bij tantra. Dat is te gek. Ook alle minder gepolijste (schaduw) stukken die we allemaal hebben. Voor mij is dat heel bevrijdend. Ja, mijn leven is heel veel leuker geworden sinds ik serieus met tantra bezig ben.
Ik heb allerlei trainingen en opleidingen gevolgd en werk graag met groepen. Dat probeer ik te doen met een lach en een traan, want die gaan hand in hand. Ik kijk er naar uit om dit avontuur met je aan te gaan.

โœ๏ธ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต:
Data: Zondag 28 jan, 18 feb en 3 maart in Den Haag
Tijd: 10:00 - 18.00 (inloop 9:30)
Locatie: Centrum Quadraat, Toussaintkade 53, Den Haag (gratis parkeren op eigen terrein)
Lunch: staat voor je klaar.
Alles of niets: Je kunt geen losse dagen meedoen, het is echt een driedaagse reis die we samen aangaan.

๐Ÿ—ฃ๏ธ ๐—ฅ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐˜„๐˜€:
Melanie: Zoโ€™n diverse en rijke invulling van het programma, en met heel veel warmte, humor en authenticiteit begeleid door Thijs en Linda. Voor mij de ideale manier om met tantra in aanraking te komen en het te ontdekken op een veilige en geaarde manier. De verbinding met mezelf stond steeds voorop, wat leidde tot mooie inzichten en niks hoeven dat niet goed voelt. Zeker een aanrader!

Bas: 'Wat een prachtige dag heb ik beleefd met Linda en Thijs. De oprechtheid en openheid waarop ze zichzelf inbrengen heeft mij uitgenodigd veel van mijzelf te geven en veel over mijzelf ontdekken. Ik kijk met dankbaarheid terug op deze dag <3'

Tessa: Linda en Thijs dragen de ruimte met veel warmte, zorgvuldigheid en een ontwapenende openheid. Alles is welkom en ook het afgestemde samenspel van hun begeleiding maakte de dag heel kloppend. Een plek om helemaal te landen, speels te verkennen รฉn uitgedaagd te worden weer een dieper laagje van jezelf aan te kijken. Er is weer wat geklikt en ook een vraag om verder te onderzoeken ontstaan. Warm aanbevolen๐Ÿ™๐Ÿป

Mike: Thijs en Linda hebben een mooie en verbindende dag georganiseerd, waarbij ze allebei uitblinken in het aanwezig zijn, het aanvoelen van de groep, en het delen van hun kennis. We gingen, mede door bovenstaande, snel de diepte in, en ik werd een paar keer keihard geraakt door de inzichten en emoties die er bij mij naar boven kwamen. Prachtige dag, begeleid door twee prachtige mensen.

Ruben: Thijs en Linda hebben een ontzettend mooie dag opgezet. Goed gestructureerd en opgezet vanuit het thema polariteiten, waarin we in speelse wijze de polariteiten hebben kunnen ontdekken. Een onwijs mooi spel waarin ik mezelf nog beter heb leren kennen en gevoelige plekken heb mogen aanraken. Ik ben met onwijs veel openheid en liefde ontvangen en hiervoor is mijn dank ook groot.

Esther: Ik geniet nรณg na, als ik eraan terugdenk dan voel ik gewoon de warmte in mijn lijf ๐Ÿ˜Š ik heb echt het gevoel gehad dat jullie (en de rest van de groep) mij met open armen hebben ontvangen. Complimenten hoe jullie het thema polariteiten in de verschillende oefeningen hebben terug laten komen, het voelde als 1 geheel. We hebben zoveel gedaan in 1 dag zonder het gevoel gehaast te hebben (behalve tijdens de 5 minuten yin yang opdracht๐Ÿ˜‚). Ik was helemaal vervuld met rust, compassie voor mezelf en in contact met mijn lichaam. Het was een dag met veel lachen, dansen, bewegen, huilen, en luisteren naar mezelf. Ik vind het knap hoe jullie een space creรซren voor kwetsbaarheid, voor iedereen. Daar zit denk ik echt jullie kracht. Jullie komen op natuurlijke wijze goed afgestemd op elkaar over en het was ook wel erg genieten om jullie connectie te zien, en hoe jullie die weer overbrachten op de groep. Heel liefdevol.
Alle emoties zijn deze dag door mij heen gegaan en ik heb volledig de ruimte gevoeld om daarmee te zijn. Dat is ook niet echt in woorden te uit te drukken maar dat is een safe space die door jullie is gecreรซerd en dat is super waardevol.

Zondag 28 januari 2024 van 9:30 tot 17:30

Den Haag, Nederland

Over de organisatie

“Je beter voelen door beter te voelen. ”

Jouw plek in Den Haag voor mannenwerk, ademwerk en workshops in contact met anderen. Stap vol in je authentieke kracht en koers op je eigen kompas.

In samenwerking met

Reviews

Elvira

Ademwerk 30 april 2024 (all genders)

Weer een stukje lichter. Dankjewel Thijs en Thimo voor de zachte begeleiding. Jullie hebben een veilige setting gecreรซerd waarin ik mij vrij voelde om mijzelf volledig over te geven in de ademreis.

Lees meer

Vasile Simmelink

Ademwerk 30 april 2024 (all genders)

De ademwerk sessie bij Thijs. Was weer een hele open baring. Aan emoties en gevoelens die ik door de intentie te zetten wat ik wilde loslaten. W at mij niet meer diende. En de begeleiding van Thijs en Timo. Werd dat weer een hele mooie reis. Voor afgaande wat oefeningen gedaan die voor mij aaltijd wel beetje uit men comfort zone gaan is Om dat men supper ego aaltijd van alles vind. Van hoe ik wel of niet losjes me lichaam. Probeer te bewegen. Merk aaltijd veel weerstand. Daar in maar is toch ook gewoon weer een goede oefening om de diepte in te kunnen gaan. Is ook mooi om in de space. Te voelen dat ieder een zen eigen reis maakt en dat komt mooi samen in de ruimte die der word gecreรซerd. AHO ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ’ซโค๏ธ

Lees meer

Joop

Ademwerk 30 april 2024 (all genders)

TOP!!! Prachtige ademavond gehad bij Thijs. Thijs komt op mij direct over als een warm, betrokken en liefdevol mens. De sfeer is na de introductie van Thijs voor iedereen behoorlijk veilig merk ik. Een fijne kleine groep van max 12 personen maakt ook dat het direct wat intiemer is, waar ikzelf als het nieuw is direct wat beter mee in mijn gevoel blijf. Ik heb een beter contact met mezelf en het is overzichtelijk om de anderen ook te zien en invoelen. De ademsessie bewijst voor mij dat het een top ervaring is. Niet alleen voor mij, ik kwam goed bij mijn diepere gevoel, maar ook voor groepsgenoten voor wie een ademsessie voor het eerst was. Thanks Thijs, voor jouw fijne begeleiding en deze mooie avond! Blij met jou, hier in Den Haag.

Lees meer

Weten wat je wil - Tantra op een speelse en veilige manier

Meer evenementen van Club Dogma

Zondag, 26 mei. om 09:30
Daten in de Diepte: meer intimiteit in je relatie
Bij Linda
Relaties Authentic Relating Hartsverbinding
Dinsdag, 18 jun. om 19:00
Ademwerk 18 juni 2024 (all genders)
Club Dogma
Ademwerk Ademcirkel
Woensdag, 19 jun. om 19:00
Ademwerk 19 juni 2024 (all genders)
Club Dogma
Ademwerk Ademcirkel
Zondag, 23 jun. om 09:30
Daten in de Diepte: meer intimiteit in je relatie
Bij Linda
Relaties Authentic Relating Hartsverbinding

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 23 jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Woensdag, 25 sep. om 15:00
๐Ÿ›• Our Temple ๐Ÿ›• 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Vrijdag, 24 mei. om 19:00
Introduction to Tantra workshop - Saying yes to life
Supertijn Superfijn
Tantra
Zaterdag, 01 jun. om 09:30
Tantric Awakening Festival - June 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl