Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Adem & Cacao Festijn

Vrijdag 29 december 2023 van 18:00 tot 21:00

Yogastudio Ohm Groningen, Regattaweg 5, 9731 AJ Groningen, Nederland

Over dit evenement

\\\ English see below ///

ADEM & CACAO FESTIJN

Ervaar de kracht van het verbonden ademen in combinatie met de verbindende en hartverwarmende drank van ceremoniële cacao. Keer je naar binnen en ontdek lagen van ongekende diepte in je belevingswereld. Schijn het licht van je bewustzijn op verstopte aspecten om jezelf te bevrijden en te transformeren naar acceptatie en liefde. Alles is welkom in het samen zijn met het Adem & Cacao Festijn op de laatste vrijdag van 2023. Samen met gelijkgestemden vieren we het leven, vieren we dat we hier zijn, vieren we met z’n allen onszelf. Het volledige spectrum van leven is uitgenodigd, van verdriet en woede tot vreugde, euforie en extase. Ervaar hoe alles samen komt in de veilige ondersteuning van Nathan Rajac in het unicum van dit Adem & Cacao Festijn. Vier je mee?

>>> Profijten van het verbonden ademen:
o verminder stress
o verbetert immuun systeem
o verbeterde omgang met emoties
o verscherpte focus en helderheid
o meer gevoel van vreugde en tevredenheid
o verdieping in zakelijke en intieme relaties
o versterkt vertrouwen in jezelf en het leven
o verwerking van trauma

>>> Ceremoniële Cacao
Cacao is een heilige drank wat al duizenden jaren in ceremonie wordt gedronken om te verbinden met het hart. Met de kracht van intentie en in respect en dankbaarheid naar het plantmedicijn opent cacao ons hart en helpt om inzicht en bewustzijn te vergroten.
Cacao helpt ons om naar binnen te reizen, ons hart te voelen, patronen te onthullen, zelfliefde te cultiveren, het bewustzijn te vergroten en ondersteunt ons op ons pad en persoonlijke groei. Het creëert geen dingen die er niet zijn, maar is eerder een katalysator voor deze processen.

Nathan Rajac is coach in adem- en lichaamswerk, met een trauma geïnformeerde werkwijze. Geïnspireerd door sjamanisme en met sterke intuïtie begeleidt Nathan ademreizen om jou te ondersteunen met wat je nodig hebt. Het krachtige van ademwerk is dat jij in controle blijft als je dat wilt. Jij bent degene die diepgang en ritme dirigeert. Alles is als het ware een uitnodiging om uit te proberen. Bevrijd je lichaam en geest van mogelijke obstakels en herinner je de inspiratie en flow van het leven. Het woord ‘inspireren’ stamt af van het Latijn ‘inspirare’ wat vrij vertaald ‘om in te ademen’ betekent. Adem mee en inspireer jezelf.

Van harte welkom!

>>> BELANGRIJK contra-indicaties voor deelname:
- Aneurysma's
- Astma (breng je inhalator mee)
- Hart- en vaatziekten en/of ongecontroleerde onregelmatigheden
- Vrijstaand netvlies
- Epilepsie
- Glaucoom
- Hoge bloeddruk die niet onder controle is met medicijnen
- Geschiedenis van beroertes of epileptische aanvallen
- Osteoporose
- Zwangerschap
- Bloedverdunnende medicijnen op recept (bijv. Coumadin)
- Bipolaire stoornis of schizofrenie (vastgesteld door een zorgverlener)
- Ziekenhuisopname ivm een psychiatrische of emotionele crisis (na 2013)

Op deze laatste vrijdagavond van dit kalenderjaar belooft het een bijeenkomst te zijn om nooit te vergeten. Vind je het spannend om mee te vieren met het Adem & Cacao Festijn? Weet dat je niet de enige bent en dat ook spanning helemaal welkom is. Soms kan spanning een gezond teken zijn van dat we leven en dat we nieuwe dingen aan het ontdekken zijn. Wanneer was de laatste keer dat jij iets voor het eerst deed?

Opbouw van de avond:
17:45 – Inloop met thee
18:00 – Ontmoetingscirkel
18:45 – Opening Sacred Space
19:00 – Cacao Ceremonie
19:30 – Verbonden Ademen
20:30 – Sharing cirkel
21:00 – Afronding

Vragen of andere zaken?
Schroom niet contact te maken via app/sms: +31611154131

Hartegroet,
Nathan Rajac
www.nathanrajac.com

>>> De gesproken taal is Nederlands of Engels, afhankelijk van u!
>>> De aankoop van een ticket getuigt dat je eigen verantwoordelijkheid neemt voor jouw welzijn op zowel fysiek, emotioneel als mentaal niveau.


BREATH & CACAO CELEBRATION

Cultivate your power in conscious connected breathwork in combination with the grounding and heartwarming drink of ceremonial cacao. Turn inward and discover layers of unprecedented depth in your world of experience. Shine the light of your consciousness on hidden aspects to free yourself and transform towards acceptance and love. Everything is welcome in being together at the Breath & Cacao Celebration on the last Friday of 2023. Together with like-minded people we celebrate life, we celebrate that we are here, we celebrate ourselves in togetherness. The full spectrum of life is invited, from sadness and anger to joy, euphoria and ecstasy. Experience how everything comes together in the safe support of Nathan Rajac in the uniqueness of this Breath & Cacao Celebration. Are you enriching the celebration with your presence?

>>> Benefits of breathwork:
- improved immune system
- reduced stress
- improved emotional management
- sharpened focus and clarity
- increased experience of joy and contentment
- enriched personal and professional relationships
- enhanced confidence and trust in life
- healed trauma

>>> Ceremonial Cacao
Cacao has been used as a sacred drink for thousands of years to connect with the heart. In a ceremony, cacao is used in an intentional, sacred way and respected as a plant medicine. It is a powerful catalyst for healing modalities like breathwork. Cacao helps us to journey within, connect to our heart, reveal patterns, cultivate self-love, increase consciousness and supports us in our path and personal growth. It does not create things that are not there, but rather is a catalyst for these processes. It is known as a heart-opening medicine that helps to expand insight and awareness.

Nathan Rajac is a coach in breath- and body work, with a trauma-informed approach. Inspired by shamanism and with strong intuition, Nathan guides journeys of breath to support you in what you need. The powerful thing about breathwork is that you remain in control if you want to. You are the one who orchestrates depth and rhythm. Everything is, as it were, an invitation to try out. Free your body and mind from possible obstacles and remember the inspiration and flow of life. The word 'inspire' comes from the Latin 'inspirare' which loosely translated means 'to breathe in'. Breathe and inspire yourself.

>>> IMPORTANT contraindications for participation:
- Aneurysms
- Asthma (please bring your inhaler)
- Cardiovascular disease and/or irregularities including prior heart attack
- Detached Retina
- Epilepsy
- Glaucoma
- High Blood Pressure that is not controlled with medication
- History of strokes or seizures
- Osteoporosis
- Pregnancy
- Prescription blood thinning medications (i.e. Coumadin)
- Bipolar disorder or schizophrenia (prior diagnosis by a health professional)
- Hospitalization for a psychiatric condition or emotional crisis (last 10 yrs)

On this last Friday evening of this calendar year, it promises to be a meeting we will never forget. Are you nervously excited to come together with the Breath & Cacao Celebration? Know that you are not alone and that nervous excitement is completely welcome. Sometimes excitement can be a healthy sign that we are alive and discovering new things… When was the last time you did something for the first time?

What to expect:
17:45 - Walk-in with tea
18:00 - Openingcircle
18:45 - Opening Sacred Space
19:00 - Cacao Ceremony
19:30 - Conscious Connected Breathwork
20:30 - Sharingcircle
21:00 - Completion

If you have any questions, comments or concerns; please reach out to me: +316 11154131

With love,
Nathan Rajac
www.nathanrajac.com

>>> The spoken language is Dutch or English, depending on you.
>>> Purchasing a ticket proofs that you take responsibility for your well-being on a physical, emotional and mental level.

Vrijdag 29 december 2023 van 18:00 tot 21:00

Yogastudio Ohm Groningen, Regattaweg 5, 9731 AJ Groningen, Nederland

Over de organisatie

“Only breathing is a constant thing between birth and death.”

Adem geeft leven; adem geeft aandacht; adem geeft kracht; adem diep in, uit en lach. Een nieuwe dag ontwaakt, na het donker van de nacht.

Reviews

Agnes Van Lingen

Ontdek de Kracht van Je Adem

Wauw.. Ik heb 22 april mogen ervaren hoe het is om bij Nathan een ademsessie te volgen, en woorden doen te kort. Het is echt een ervaring die ik iedereen gun die er voor open staat! Wat kan je verwachten? Naast dat het überhaupt een cadeau voor jezelf is, ga je op innerlijke reis door verbinding te maken met jezelf dmv je adem. Ik kan niet uitleggen hoe, maar door zo met je adem te werken, gebeurt er iets in je lijf/in je energie. Ik had de intentie om ‘los te laten’ en dat heb ik zeker gedaan! Ik voelde (mentale) pijn, moest ontzettend huilen en voelde boosheid, emoties die in het dagelijkse leven misschien wat onderdrukt werden, mochten er nu uit komen. En dat was fijn!! Bij eerdere ademsessies bij andere mensen lukte mij dit niet zo goed, ik was te veel bezig met anderen maar ik voelde mij nu zo veilig en gedragen dat ik écht los kon laten, op mijn eigen stuk kon focussen. Tijdens die wat zwaardere emoties, moest ik ook ineens enorm lachen en zag ik ook echt de kracht van die pijn punten. Ik voelde mij zelf ineens enorm krachtig! En dat was echt de oplading die ik nodig had op dat moment. Zonder die fijne, veilige begeleiding, mooie muziek en prettige sfeer was dat echt niet mogelijk geweest. Dus lieve Nathan (en spaceholder Marlinde) , enorm bedankt voor deze prachtige sessie. Je bent enorm krachtig en hebt zo’n mooi groot hart, daarmee ga je nog veel mooie dingen doen, dat weet ik zeker! ❤️ Dit was zeker voor mij niet de laatste keer. Ik hoop dat als iemand twijfelt om te gaan, dat hij/zij het zichzelf gunt om uit de comfortzone te stappen en zelf te ervaren hoe het is om op deze manier verbinding te maken met jezelf. Want even eerlijk, wat heb je te verliezen? Veel liefs, Agnes

Lees meer

Yumiko Van Diest

Ontdek de Kracht van Je Adem

Ik vond deze ervaring bij Nathen heel bijzonder! Ik vond de sfeer heel fijn en veilig. Ik voelde ook heel verbonden tijdens de sessie met alle andere, heel fijn. Ik kon tijdens de sessie weer een stuk pijn loslaten! Ik zou een ademsessie bij Nathan volgen 100% aanraden ❤️

Lees meer

S. De Vries

Ontdek de Kracht van Je Adem

Net als de vorige keren zette Nathan weer een veilige omgeving neer. Het voelt iedere keer weer als een warm bad. Fijn om er bij te zijn. Deze keer was het grotendeels in het Engels omdat één deelnemer niet Nederlandstalig was. Dat was geen probleem al is het fijner als het geheel in je eigen taal is. Nog een tip: bij sommige muziekstukken op het eind is het fijner als het zachter klinkt. Ik kom graag terug. Ga zo door!!

Lees meer

Adem & Cacao Festijn

Meer evenementen van Nathan Rajac

Zondag, 19 mei. om 19:00
Adem & Klank - Moeder & Zoon
Nathan Rajac
Ademcirkel Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis
Zondag, 02 jun. om 10:00
Adem in de Lente
Nathan Rajac
Ademcirkel Innerlijke Reis Ademwerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 01 jun. om 18:00
sensual Ecstatic Dance XL
Gaia's Land
Ecstatic Dance Sensualiteit Cacao ceremonie
Woensdag, 29 mei. om 19:00
PSYCHEDELIC BREATH & cacao
Aileen Kennedy Inner Source
Ademwerk Cacao ceremonie
Donderdag, 23 mei. om 19:00
MAANKARAVAAN - Ecstatic Full Moon Cacao Ceremony-DJ Caroline S’Jegers
Moonfool
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Mantra zingen
Zaterdag, 25 mei. om 11:11
Sweatlodge ceremony
Kura Waka
Zweethut Ritueel Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl