Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Magic Heart Expression

Zaterdag 18 november 2023 van 11:00 tot 17:00

Arnhem, Nederland

Over dit evenement

Lieve jij,
Warm welkom in onze tempelruimte voor een hart openende cacao ceremonie met alchemistisch, helende klankreis waarin we de stemmen bevrijden!

Deva en Malvina nodigen jou uit om samen met gelijkgestemden je potentieel VRIJ te openen in deze mooi, innerlijke alchemistische reis, waarin we blokkades transformeren en de vrije levensflow manifesteren. We stromen in het moment mee met wat er zich aandient.

ALCHEMISTISCHE CACAO CEREMONIE
Samen creëren we een heilige ruimte door het zetten van intentie voor een goed grondende ademhaling als fundament voor de geleide meditatie en daarna drinken we gezamenlijk de cacaodrank. We gebruiken een mooie kwaliteit ceremoniële cacao uit Guatamala. Ben je gevoelig voor cacao? Ook zonder de cacao is deze ceremonie krachtig om te ervaren. Na de alchemistische klankreis ronden we af met gezonde snacks om goed gegrond naar huis te keren.

KLANKbad
Malvina en Deva begeleiden de ceremonie met oa. zuivere klanken van kristallen klankschalen, de diep indringende resonanties van gong en sjamanen drum, alsook toning van de stem. Serene weergaven van zang en lichttaal zullen je intuïtie en de kristaliene celstructuren in je lichaam activeren. Men ervaart al deze klankkleur en energieën vaak als heel zacht, verfijnd, hart openend, een weldaad van ontspanning en herkenning. Als een ‘aha’ gevoel van THUISkomen.

STILTE
Er is ruimte om in verstilling naar binnen te keren. Stilte voor heling en diepe verbinding met jeZelf, je innerlijke Stem. Je wordt uitgenodigd om jouw waarheid te vinden. Wat zich er in jou bewéégt en daar expressie aan te geven. Aan jouw klanken en unieke stem en beweging. Wat wil zich uitdrukken via jou in de wereld? Welke innerlijke boodschappen en inzichten zijn dit? Misschien down-load je wel jouw eigen boodschappen en authentieke licht-taal?

LICHTtaal
Lichttaal is een oertaal. Een zieletaal die we van uit ons hart spreken en begrijpen. Net als baby’s. Het is geen taal die je analyseert met je cognitie. Het zijn energetische frequentie codes die voorbij je persona ( masker) resoneren met je ziel, en het hart daardoor open vibreert naar een hogere ziele frequentie. Het is een wéten wat er gezegd wordt. Net als Liefde. Liefde analyseer je niet. Liefde VOEL je. Liefde is licht.

STEM MEDICIJN
Je stem is het instrument dat vibrerend en klank gevend verbinding maakt met jou; de aarde als je lichaam, je emoties en diepe gevoelens als portaal naar je ziel en lichtlichaam, de kosmos. Wat leeft er in jou? Wat wil er geklankt worden in deze alchemistisch, innerlijke klank reis waardoor jouw levensenergie kan flowen en dus ook jouw innerlijke leiding en missie helder is?

* Zaterdag 18 November 2023, vanaf 11.00 – 17 uur ben je welkom.
* Investering €111,-

Voel je de helende roep?
Wees er op tijd bij voor de laatste plekjes.

We zien je graag dan!
Malvina & Deva

Malvina van der Spa & Deva Vibeke Evenhuis
( beiden Holistisch Therapeut en Energetisch/ Soundhealer )

deva@sacredeye.nl
0627505021

Zaterdag 18 november 2023 van 11:00 tot 17:00

Arnhem, Nederland

Over de organisatie

“The Sacred Eye opens the Golden Perspective.”

“The Sacred Eye opens the Golden Perspective”. Spelender-wijs in expansie bij de evenementen van 'Sacred Eye', voor bewustwording en levensvreugde!

In samenwerking met

Reviews

E. Buitenhuis Geene

The RISE of the WOMB HEART CONNECTION 1

Het was een hele waardevolle dag met veel liefdevolle aandacht in een veilige setting. Ik heb dingen verwerkt en inzicht gekregen. En daarnaast m’n potentie gezien en ervaren. Als je opzoek bent naar contact en verbinding met jezelf op een diepere laag dan is dit misschien ook iets voor jou. Liefs Elke

Lees meer

Leila Jolink

The RISE of the WOMB HEART CONNECTION 1

Prachtige mooie ervaring gehad. Waarin er zacht en met mededogen na het proces werd gekeken en begeleid. Ik voelde me gezien en gehoord. En een stukje verder geheeld in mijn proces. ik kijk uit na de volgende dag.

Lees meer

Laura

Inner Nature Equinox Day

Een uitnodiging om te vertragen en te aarden met alle zintuigen open. Voelde me erna helemaal aanwezig, ontspannen en opgeladen. Heel fijn begeleid door Deva en Kat, met veel liefde en passie voor hun missie.

Lees meer

Magic Heart Expression

Meer evenementen van Sacred Eye

Vrijdag, 07 jun. om 11:00
Inner Nature Day
Sacred Eye
Natuur Bosbaden Persoonlijk Leiderschap
Zondag, 16 jun. om 14:00
Cacao & Klank in de hangmat
Shakti Sounds
Soundhealing Cacao ceremonie Lichttaal
Zaterdag, 22 jun. om 11:00
THE RISE OF THE WOMB HEART ACTIVATION 2
Sacred Eye
Energiewerk Inwijdingen Vrouwencirkels
Zondag, 01 sep. om 11:00
THE RISE OF THE WOMB HEART INTEGRATION 3
Sacred Eye
Inwijdingen Rite of the Womb Vrouwencirkels

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 25 mei. om 18:00
Flower Full Moon - Cacao Women's Ceremony- Creative Painting Workshop
Manouk de Bijl
Full Moon Vrouwencirkels Cacao ceremonie
Zaterdag, 25 mei. om 11:11
Sweatlodge ceremony
Kura Waka
Zweethut Ritueel Cacao ceremonie
Zaterdag, 18 mei. om 14:30
ROTTERDAM (RUS): TOTAL RELAXATION
Sirius Art Studio
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Intuitive Dance
Donderdag, 23 mei. om 19:30
Full Moon Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl