Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Inner Nature Day

Friday 07 June 2024 van 11:00 tot 17:00

Arnhem, Nederland

Over dit evenement

INNER NATURE DAY is een RETREAT DAG van verstilling, van verdieping, van thuiskomen in de de natuur. Een dag om uit je hoofd te komen en via je zintuigen en de intelligentie van je hart tot rust en nieuwe inzichten of inspiratie te komen.

Jij bent de natuur en de natuur ondersteunt jou om terug naar je Kracht Bron te komen, voorbij de monkey mind. En daar help ik jou mee, op een manier die je voortaan zelf kunt toepassen en door kunt geven aan jouw dierbaren.

Gun jij jezelf dit belangrijke geschenk? Doe je mee?

Op deze Inner Nature Retreat Dag zijn we buiten in de natuur, samen, met een kleine groep. Deze dag terug naar je natuur is er voor jou, een geschenk waarin je je roots en je eigen natuur eert en thuis komt. De natuur erbij als actieve partner en als spiegel, waarin we waarnemen wat er in synchroniciteit aan ons weerspiegeld wordt. Deze beide, alsook ons lichaamssysteem en waarneming zijn de grootste inspiratiebronnen.

Vertraging, verstilling, stilte… geeft ademruimte en opent ons voor onze Essentie Bron, waardoor intuïtie, inzicht, innerlijke rust, gelukshormonen en intellectuele helderheid kan ontstaan. Dit als gevolg van thuiskomen in onze natuur waarin wij vanuit zingeving en creativiteit weer verbonden in onze ‘natural flow’ kunnen stromen.

De nieuw geplante intentie, voor je Inner Nature reis op de wandelpaden, symboliseren het levenspad waarop je loopt. Door helder te krijgen waar jouw focus en 'beren op de weg' zijn, kan je helder krijgen wat je los kunt laten om je essentie weer vrij te laten stromen. De bril waardoor je kijkt, wordt zichtbaar in de weerspiegeling van de omgeving. We werken met synchroniciteit en de Golden Natural Flow. Je perceptie verandert.

Jij, jouw natuur, jij bent het antwoord op alles, precies zoals je bent.
Ga mee de natuur in voor een verdiepende ervaring in jezelf.

Een geschenk voor je Leven!

11-17u, ARNHEM Noord
Je investering €86,-

Ivm diëten, neem zelf lunch, flesje water/thee mee.
Evt. neem iets podluck mee om te delen, als je wilt.

Je bent meer dan welkom!

Moeder Natuur & Deva Vibeke Evenhuis
Holistisch Therapeut

Friday 07 June 2024 van 11:00 tot 17:00

Arnhem, Nederland

Over de organisatie

“The Sacred Eye opens the Golden Perspective.”

Bewustwording, Cacao Ceremonies, Vrouwencirkels, Klank & Lichttaal Transmissies, Workshops, Cacao & Klankbad in een hangmat, Shakti Dans, Retreats.

Reviews

Helen Kloosterman

Inner Nature Day

Omdat er last minute mensen afvielen en we dus met z'n tweeën overbleven, werd het helaas niet de Inner Nature Day van 11.00 tot 17.00 uur. Als alternatief werd een privé training aangeboden; de nodige uurtjes korter voor hetzelfde geld (reden van geen vijf sterren), maar in een intieme setting. Daar dus voor gekozen. Op de afgesproken plaats en tijd werden we vriendelijk onthaald door Deva, die met ons aan de slag ging in het prachtige bos. Via een aantal "oefeningen" werden thema's aangeraakt, weerspiegeld door moeder natuur. Afgesloten werd met een theeceremonie (inclusief lichttaal). Heel bijzonder! Meer verklap ik er niet over. Ga zelf ervaren, zou ik zeggen, en geef je over aan Gaia en de liefdevolle begeleiding door Deva.

Lees meer

E. Buitenhuis Geene

The RISE of the WOMB HEART CONNECTION 1

Het was een hele waardevolle dag met veel liefdevolle aandacht in een veilige setting. Ik heb dingen verwerkt en inzicht gekregen. En daarnaast m’n potentie gezien en ervaren. Als je opzoek bent naar contact en verbinding met jezelf op een diepere laag dan is dit misschien ook iets voor jou. Liefs Elke

Lees meer

Leila Jolink

The RISE of the WOMB HEART CONNECTION 1

Prachtige mooie ervaring gehad. Waarin er zacht en met mededogen na het proces werd gekeken en begeleid. Ik voelde me gezien en gehoord. En een stukje verder geheeld in mijn proces. ik kijk uit na de volgende dag.

Lees meer

Inner Nature Day

Meer evenementen van Sacred Eye

Saturday, 22 Jun. om 11:00
THE RISE OF THE WOMB HEART ACTIVATION 2
Sacred Eye
Energiewerk Inwijdingen Vrouwencirkels
Friday, 19 Jul. om 11:00
Zonnig Festival
Ecstatic Dance Zutphen 💃
Ecstatic Dance Festivals Gatherings
Sunday, 01 Sep. om 11:00
THE RISE OF THE WOMB HEART INTEGRATION 3
Sacred Eye
Inwijdingen Rite of the Womb Vrouwencirkels
Friday, 06 Sep. om 14:00
Kizomba Holiday Retreat - One Week in Tenerife:
Art of Connection
Meerdaagse retraites Intuitive Dance Danscoaching

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 23 Jun. om 10:00
Maak werk van je groene droom - WORKSHOP 💚
Green Dream Team
Nieuwe Aarde Natuur Creativiteit
Sunday, 23 Jun. om 12:00
Midsommar
Salon Poisson
Voeding Natuur
Friday, 26 Jul. om 09:00
Living the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Sunday, 30 Jun. om 09:30
Mindful Mornings - XL
Mindful Mornings Retreat
Natuur Ademcirkel Mindfulness
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl