Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Inner Nature Day

Vrijdag 07 juni 2024 van 11:00 tot 17:00

Arnhem, Nederland

Over dit evenement

INNER NATURE DAY is een RETREAT DAG van verstilling, van verdieping, van thuiskomen in de de natuur. Een dag om uit je hoofd te komen en via je zintuigen en de intelligentie van je hart tot rust en nieuwe inzichten of inspiratie te komen.

Jij bent de natuur en de natuur ondersteunt jou om terug naar je Kracht Bron te komen, voorbij de monkey mind. En daar help ik jou mee, op een manier die je voortaan zelf kunt toepassen en door kunt geven aan jouw dierbaren.

Gun jij jezelf dit belangrijke geschenk? Doe je mee?

Op deze Inner Nature Retreat Dag zijn we buiten in de natuur, samen, met een kleine groep. Deze dag terug naar je natuur is er voor jou, een geschenk waarin je je roots en je eigen natuur eert en thuis komt. De natuur erbij als actieve partner en als spiegel, waarin we waarnemen wat er in synchroniciteit aan ons weerspiegeld wordt. Deze beide, alsook ons lichaamssysteem en waarneming zijn de grootste inspiratiebronnen.

Vertraging, verstilling, stilte… geeft ademruimte en opent ons voor onze Essentie Bron, waardoor intuïtie, inzicht, innerlijke rust, gelukshormonen en intellectuele helderheid kan ontstaan. Dit als gevolg van thuiskomen in onze natuur waarin wij vanuit zingeving en creativiteit weer verbonden in onze ‘natural flow’ kunnen stromen.

De nieuw geplante intentie, voor je Inner Nature reis op de wandelpaden, symboliseren het levenspad waarop je loopt. Door helder te krijgen waar jouw focus en 'beren op de weg' zijn, kan je helder krijgen wat je los kunt laten om je essentie weer vrij te laten stromen. De bril waardoor je kijkt, wordt zichtbaar in de weerspiegeling van de omgeving. We werken met synchroniciteit en de Golden Natural Flow. Je perceptie verandert.

Jij, jouw natuur, jij bent het antwoord op alles, precies zoals je bent.
Ga mee de natuur in voor een verdiepende ervaring in jezelf.

Een geschenk voor je Leven!

11-17u, ARNHEM Noord
Je investering €86,-

Ivm diëten, neem zelf lunch, flesje water/thee mee.
Evt. neem iets podluck mee om te delen, als je wilt.

Je bent meer dan welkom!

Moeder Natuur & Deva Vibeke Evenhuis
Holistisch Therapeut

Vrijdag 07 juni 2024 van 11:00 tot 17:00

Arnhem, Nederland

Over de organisatie

“The Sacred Eye opens the Golden Perspective.”

Bewustwording, Cacao Ceremonies, Vrouwencirkels, Klank & Lichttaal Transmissies, Workshops, Cacao & Klankbad in een hangmat, Shakti Dans, Retreats.

Reviews

Rozemarijn Tolk

THE RISE OF THE WOMB HEART ACTIVATION 2

Dit was voor mij een bijzonder fijne dag, gefaciliteerd door twee Prachtvrouwen. Je voelt je welkom en omhult, of je nu bekend bent met vrouwencirkels en energiewerk of niet. Deva en Aielette reiken op een zachte en vrije manier oefeningen aan om wat dieper in jezelf te zakken. Er zijn korte oefeningen die uiteindelijk toewerken naar een langere en diepere oefening van connectie met je eigen vrouwenkracht. Zo mooi om die te voelen!

Lees meer

Maaike Verbeek

THE RISE OF THE WOMB HEART ACTIVATION 2

Dit was een magische dag, waarin ik veel inzichten heb gekregen over m'n innerlijke delen. Zichtbaar en voelbaar. Ik ben echt krachtiger, rijker en nog meer mezelf na deze dag. De begeleiding was zo mooi en liefdevol. Echt een aanrader voor elke vrouw.

Lees meer

Helen Kloosterman

Inner Nature Day

Omdat er last minute mensen afvielen en we dus met z'n tweeën overbleven, werd het helaas niet de Inner Nature Day van 11.00 tot 17.00 uur. Als alternatief werd een privé training aangeboden; de nodige uurtjes korter voor hetzelfde geld (reden van geen vijf sterren), maar in een intieme setting. Daar dus voor gekozen. Op de afgesproken plaats en tijd werden we vriendelijk onthaald door Deva, die met ons aan de slag ging in het prachtige bos. Via een aantal "oefeningen" werden thema's aangeraakt, weerspiegeld door moeder natuur. Afgesloten werd met een theeceremonie (inclusief lichttaal). Heel bijzonder! Meer verklap ik er niet over. Ga zelf ervaren, zou ik zeggen, en geef je over aan Gaia en de liefdevolle begeleiding door Deva.

Lees meer

Inner Nature Day

Meer evenementen van Sacred Eye

Zondag, 18 aug. om 14:00
Cacao & Klank in de hangmat
Shakti Sounds
Soundhealing Cacao ceremonie Lichttaal
Vrijdag, 06 sep. om 14:00
Kizomba Holiday Retreat - One Week in Tenerife:
Art of Connection
Meerdaagse retraites Intuitive Dance Danscoaching
Zondag, 08 sep. om 11:00
THE RISE OF THE WOMB HEART INTEGRATION 3
Sacred Eye
Inwijdingen Rite of the Womb Vrouwencirkels
Zondag, 22 sep. om 14:00
FAIRY SPECIAL CEREMONY XL
Sacred Eye
Cacao ceremonie Blauwe Lotus Klankbad

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 22 dec. om 13:30
Yule Midwinter Festival
Kasteel de Schans
Festivals Equinox/Zonnewende Natuur
Vrijdag, 11 okt. om 18:00
Mannen Initiatie training: Initiatie Avontuur van de Nieuwe Krijger
Stichting Mankind Project Nederland
Mannen Workshops Persoonlijk Leiderschap Inwijdingen
Vrijdag, 27 sep. om 10:00
How to be moved? Tantric Dance
Sandy en Volker
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Tantric Dance
Dinsdag, 24 sep. om 18:30
(Sold out) Tantra series ~ POLARITY ~ Groningen
Intimacy Alchemy
Tantra Persoonlijk Leiderschap Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl