Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Freedive | Conscious Impact Play - dagworkshop ♡

Saturday 13 January 2024 van 10:45 tot 17:30

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Sensueel-kinky verkenning met impact
In deze deep dive duiken we in een wondere kant van sensuele verbinding: de liefdevolle pets! Speciaal voor de curieuze, enthousiaste en bewuste samen-speler en -genieter, die in vol contact met zelf en leuke wakkere anderen fijne hardere sensaties en pijn wil verkennen.

⭒ ⭒ ⭒
Speels grenzen-onderzoek op basis van consent
Het onderwerp spanking zal waarschijnlijk nogal wat losmaken in je... En misschien voel je er zelfs 'Jaa!', 'Leuk!' en 'Dat wil ik' bij? Heb je daarnaast ook al enige ervaring met consent-gerichte spaces? Dan nodigen we je graag uit om je impactvolle verlangens speels-serieus met ons te komen verkennen in deze dag-workshop!

⭒ ⭒ ⭒
Robert en Araceli, twee hoog-bewuste en speelse conscious-connection kinksters, nemen je heel graag mee op dit hands on ontdekkings-avontuur. Begrip-, liefde- en compassie-vol, normaliserend, en tegelijk ook heerlijk ludiek, los en creatief!

⭒ ⭒ ⭒
Onderzoek je met ons mee, speels, openhartig, sensueel en samen?
♡ Wat wel en niet prettig en lekker is? En hoe dat voor ieder anders is?
♡ Waar onze grenzen liggen? En hoe wij die borgen en communiceren?
♡ Hoe je er nog meer plezier uit kunt halen?

⭒ ⭒ ⭒
Onderdelen die langs zullen komen zijn o.a.:
♡ 'Conscious Kink & Consent' & 'Show & tell', waarin we ons verdiepen in de achtergrond, mogelijkheden, tips, tricks en don'ts (inclusief 'Before & After Care');
♡ 'Sweet Spot', waarin we ontdekken hoe, waarmee, tot waar en hoe hard we hiermee willen spelen;
♡ 'Where's the Treasure', een simpel en heel grappig rollenspel waarin we spelen met grenzen aangeven
♡ 'Open play space', om fijn verder te spelen en verkennen op je eigen manier
♡ 'Potluck lunch', waarbij we allemaal vegan/vegetarisch fijns en lekkers inleggen en ook zo het fijne en veilige groeps-gevoel vergroten (uitgezonderd als vlees echt móet voor je dieet)

⭒ ⭒ ⭒
Goed om te weten:
↠ Verwacht heerlijk veel gelach, creativiteit en speelsheid, en ook passende en ietwat diepgaande ernst;
↠ De safe(r) space creëren we samen! We nodigen elkaar uit om onszelf te zijn, te oefenen, en onszelf te dragen in al wat er is en zal zijn: verlangens, ontdekking, speelsheid, genot, juiciness, emoties en grenzen;
↠ Gezonde Impact Play is in basis een sensueel spel en expressie. Met overgave en macht in het spotlicht, maar ook onze menselijke kwetsbaarheid en het oefenen met respectvolle ver-binding. Wat 'fijne pijn' betekent is voor ieder wat anders, wees daarom s.v.p. bereid om hier open samen in te onderzoeken en te leren van elkaar. Daarbij is deze workshop expliciet niet-s⭒ksueel, anders dan in eventueel bijkomend verlangen;
↠ Expliciete, enthousiaste consent en heldere "Nee's" staan voorop; net als de volledige, respectvolle acceptatie daarvan. Bij twijfel en "misschien" nodigen we je uit om te kiezen voor een "nee". Eer de twijfel / het nog niet weten / het oefenen met je "nee's"; en ontdek mee hoe veel fijner een volle "Jaaa" voelt;
↠ We raden deze workshop af als je weinig ervaring hebt met deze vormen van bewuste omgang met jezelf, elkaar, tantrische / s.kspositieve spaces en/of als je weet dat je sneller emoties zoals intense afwijzing voelt;
↠ We spelen in fijne strakke kleding of ondergoed, met een ‘Broekjes aan’-beleid; en vragen je ook om fris en neutraal geurend schoon te zijn;
↠ Tot slot: neem vooral je eigen impact toys mee om te demonstreren in de 'Show Ꮛ tell'! (Of het ook geschikt is om mee te spelen weten we bij sommige dingen pas dan. Wel kunnen we alvast aangeven dat vergevorderde speeltjes zoals zwepen of stevige floggers niet veilig zijn voor beginners. Dingen zoals bijv. pinwheels, electro toys, scherpe dingen, etc. blijven beter thuis, daar zijn andere play spaces voor. Touw is een misschien, of dat gaat passen ligt aan hoe de middag verloopt. Twijfel je over iets? Neem dan graag even contact op met ons!)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

♡ Over Robert
Ik oefen kink nu 20+ jaar en de scene werd beter toen er leuke workshops werden gegeven, dus daar draag ik graag aan bij! Met workshops zoals deze, soms ook wel 'Playfight like a Pirate' genoemd, en ook andere leuke dingen. Daarbij maakt consent en goed met elkaar kunnen overleggen de kink nóg leuker!

♡ Over Araceli
Ik ben o.a. een levens-genietende sensualist en ludiek holistisch-spirituele begeleider voor next level ‘♡-verlichters’ vanuit ‘Wondervol'. Dol op bewuste, openhartige, bezielde en win-win-gerichte zelf- en samen-spel, avontuur en onderzoek. Hoe meer authenticiteit, diepe verlangens, zintuigen en sensaties er fijn en hartvol in worden betrokken hoe blijer ik er van wordt!

Nieuwsgierig naar Freedive of Wondervol? Zie onder de praktische info!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Praktisch //
Door: Robert en Araceli
Voor: Speelse, bewuste en sensuele (semi-)gevorderde zelf-groeiers van 20+
Kosten: €85

⭒ ⭒ ⭒
Locatie // Kanaalweg 84A, Utrecht, gratis parkeren kan rechts naast het gebouw:
https://goo.gl/maps/kRggcVAyKz9wDL2W

⭒ ⭒ ⭒
Planning //
10.30 - Inloop
11.05 - Workshop start
13.30 - Potluck lunch
14.30 - Play space
17.00 - Closing circle Ꮛ na chill space
17.45 - Einde

⭒ ⭒ ⭒
Over Wondervol //
Zelf ·verlichtende speels ·avontuurlijke zelf·groei, compassievol·wijze ♡·omgang en c♡eurieus gevorderd (♡·)begrip en ·herstel. Echte Araceli kern·waarden, ·krachten en ·strevens die bewust meerlagig in de events worden verweven; op liefst zo licht·♡·ig en door·werkende manier als kan. Onderdelen van een groter levens·spel: om zo voluit positief (on)aangepast en realistisch·wondervol in het leven komen te staan als kan, met lekker veel zelf·verzorgde glimmers en ruimte er bij.

C♡eurieus naar meer? https://hipsy.nl/wondervol

⭒ ⭒ ⭒
♡ Over Freedive //
Freedive (onderdeel van Play! Community) organiseert events voor alle leeftijden om jezelf beter te leren kennen en de verbinding te vergroten met jezelf en de ander. We duiken samen in het diepe via dans, tantra, intimiteit, lichaamswerk, meditatie, conscious kink en nog veel meer. Freedive staat voor speelsheid, verbinding, ontdekking en daagt je liefdevol uit. Leuk als je met ons deze ontdekkingstocht aan wilt gaan!
Freedive events zijn natural high: zonder alcohol of drugs.

Voor andere toffe events: https://www.freedivecommunity.nl/

Over de organisatie

“What if I fall? Oh but my darling, what if you fly?”

Freedive creëert avontuurlijke en verdiepende plekken en events voor mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en groei.

In samenwerking met

Reviews

Anoniem

Freedive: Juice Bar

Fijne sfeer, mooi ingerichte ruimte, leuke mensen en een mooi concept. Het was spannend maar ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Uiteindelijk werd de avond voor mij een stuk spicier dan ik vooraf verwacht had, maar dat was alleen maar leuk! Dit was zeker voor herhaling vatbaar.

Lees meer

Anoniem

Freedive: Juice Bar

Erg mooi gefaciliteerd, kanp hoe dat op zo'n mooie, liefdevolle en bewuste manier werd gedaan. De setting die werd gecreerd vond ik erg fijn. Ik vond het een bijzondere ervaring!

Lees meer

Rutger Dam

Freedive: Playfight

Playfight is een erg leuke manier om je energie kwijt te kunnen, en tegelijk speels zijn en verbinden. Je leert iemand snel kennen en nu een keer niet alleen met woorden. Ik zou dit wel elke week willen doen hahah

Lees meer

Freedive | Conscious Impact Play - dagworkshop ♡

Meer evenementen van Freedive Community

Thursday, 07 Mar. om 19:15
Freedive: Knopen met spanning
Freedive Community
Shibari Verbinding Conscious Sexuality
Friday, 08 Mar. om 10:00
Tantra Introductieretraite: Bloei
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Leven vieren
Tuesday, 12 Mar. om 19:00
Freedive: Tantra Massagereeks
Freedive Community
Massage Aanraking Tantra
Friday, 15 Mar. om 19:00
Freedive Weekend - De Sensuele Expeditie
Freedive Community
Tantra Conscious Sexuality Leven vieren

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 08 Jun. om 14:00
SPECIAL: A Pink Play Party and Bondage Workshop. Collab w Queertied
Exploring Deeper
Tempel Sensualiteit Shibari
Saturday, 11 May. om 14:00
A Pink Play Party and Sensual Cuddle Workshop
Exploring Deeper
Tempel Sensualiteit Knuffelworkshops
Saturday, 13 Apr. om 17:00
Sensual Play Tempel: Sacred Sexuality
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality Shibari
Sunday, 09 Jun. om 14:00
Red Play Party (Temple Night) & Playing it Kinky (intro kink) Workshop
Exploring Deeper
Tempel Conscious Sexuality Sensualiteit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl