Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play Heart: De Ladder

Thursday 07 December 2023 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Workshop De Ladder!

Deze workshop wordt gegeven door Martijn en Simone. Als je hen kent dan weet je wellicht wat een Ladder-workshop inhoudt, en als je ze niet kent ben je vast heel nieuwsgierig naar wat het kan zijn :-) We houden je niet langer in spanning: de Ladder-workshop gaat in essentie over verlangens, consent, afstemming en op zoek naar de JA!

Misschien herken je wel dat je eigenlijk iemand graag zou willen aanraken, of zelfs kussen, maar dat je je van jezelf moet inhouden. Dat het spannend is om uit te spreken, en spannend is om te doen. Of je merkt dat iemand anders graag iets wil en signalen afgeeft, en dat jij zelf voelt dat er wel iets is wat je zou willen, maar dat dat net op een ander level zit. Hoe zou het zijn om volledig je verlangen te ownen en dit uit te spreken naar een ander? En dat je mag horen wat een ander verlangt, zonder dat jullie precies hetzelfde ervaren?In deze workshop gaan we op zoek naar de JA - in verschillende ontmoetingen ga je op zelfonderzoek, oefen je in het uitspreken en werken we op basis van consent. Het zou maar zo kunnen zijn dat je in een ontmoeting allebei naar hetzelfde verlangt en dat je dit ook kunt gaan uitvoeren.. 
Wat achtergrondinformatie: Martijn en Simone hebben deze workshop tijdens een co-creatieve vakantie ontwikkeld en hebben hem inmiddels op meerdere plekken gegeven en geperfectioneerd. Nu er een hele avond de tijd is krijgt De Ladder een extra goede basis. We zorgen ervoor dat we gezakt en verbonden zijn voordat we op verschillende wijze in 1 op 1 ontmoetingen terecht komen. Belangrijk: je plezier en je verlangens in contact brengen staan voorop!


Dus, heb jij zin om verschillende mensen te ontmoeten, wat uitgedaagd te worden in deze ontmoetingen en misschien wel je verlangens uit te leven? Voel je heel welkom! Goed om te weten: in deze workshop blijven de kleren aan en wordt seksualiteit niet uitgenodigd.

Praktische informatie

Door: Simone van Oorspronk en Martijn Gorree
Voor: 20'ers en 30'ers
Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands.

Kosten: €19,- of een strip van je Play strippenkaart.

Inloop: 19:00
Zorg dat je er om 19.15 bent zodat we op tijd met de workshop kunnen beginnen. Om 19.30 zit er niemand meer bij de deur voor ontvangst, dus later aansluiten is niet mogelijk.
Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30
Locatie: Kanaalweg 84A, Utrecht

Over Play Heart
De events van PLAY Heart zijn onderdeel van PLAY Utrecht en zoals je verwacht: gericht op de liefde. Voor speelse, zoekende, diepgang verlangende twintigers en dertigers. Liefde en relaties zijn toch wel een van de grotere thema’s in het leven. Misschien ken je extatische momenten, misschien ken je de pijn van een gebroken hart, ken je jezelf hierin van binnen en buiten of is juist nog veel te ontdekken. Dat spelen en ontdekken doen we graag samen! Deze events richten zich steeds op een ander onderdeel ervan, met wisselende facilitators die hun steentje bijdragen. Simone is kartrekker en co-host.

Over Simone
Simone gaat enorm aan op de liefde, en heeft jarenlang het bedrijf Wingman Dating gerund, waar ze daten vanuit een speelse en verbindende insteek aanvliegt. Het pad van tantra, persoonlijke ontwikkeling en yoga heeft haar, met name op het liefdesvlak, heel veel gebracht. De sprookjesverhalen over de liefde zijn wellicht verleden tijd, maar er is veel bewustwording, openheid en ontdekken voor in de plaats gekomen. Praten over de liefde of mensen voor je neus zien flirten is het allerleukst. Doe je mee?

Over Martijn
Martijn heeft in de afgelopen jaren hard gewerkt aan zijn seksuele bevrijding. ‘Door tantra, meditatie en kleine uitstapjes in de wereld van kink heb ik een brede kijk op sǝksualiteit en al haar verschillende vormen van expressie. ‘ Martijn is sekscoach en seksuologisch lichaamswerker. Martijn is te volgen onder zijn alter ego Opgewonden Standje en geeft naast dit soort juicy workshops ook bondage les. Je vindt hem op https://opgewondenstandje.nl of op instagram onder @opgewondenstandje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.
PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/

Thursday 07 December 2023 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.

In samenwerking met

Martijn Gorree - Somatic Coach

Reviews

Ludwik Górski

Play Heart: De Ladder

Great workshop! Just too short

Lees meer

Walter Boon

Play Utrecht: Zouk Tweeluik

Fijne workshop om kennis te maken met de dansvorm Zouk, zeker voor een absolute beginner zoals ik. Dit wil ik vaker doen!

Lees meer

Evelien Buynsters

Play Heart: De Ladder

Een heerlijke avond om te voelen wat ik verlang, hoe ik hier woorden aan geef en ontdekte hoe heerlijk het is om tot een gezamenlijke JA te komen. Dank jullie wel!

Lees meer

Play Heart: De Ladder

Meer evenementen van Play Utrecht

Monday, 12 Aug. om 17:00
Play/Freedive vakantie: Lekker leven
Freedive Community
Vakantie Gatherings Leven vieren
Monday, 02 Sep. om 19:15
Play Utrecht: Fijn mantra's zingen
Play Utrecht
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Tuesday, 03 Sep. om 19:15
Play Utrecht: Knuffelcafé!
Play Utrecht
Knuffelworkshops Aanraking Verbinding
Wednesday, 04 Sep. om 19:15
Play Heart: Daten met een vleugje tantra (25-40 jaar)
Play Utrecht
Relaties Verbinding

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 07 Aug. om 19:00
POLARITY EXPLORATTION, PLAY & DANCE
Natural High
Tantra Tantric Dance Cacao ceremonie
Sunday, 08 Sep. om 14:45
Sensual Play Party: The way of the heart
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Wednesday, 25 Sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Wednesday, 07 Aug. om 11:00
The Joy of Surrender - Tantra Zomerretreat
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meerdaagse retraites Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl