Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play Heart: De Ladder

Thursday 07 December 2023 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Workshop De Ladder!

Deze workshop wordt gegeven door Martijn en Simone. Als je hen kent dan weet je wellicht wat een Ladder-workshop inhoudt, en als je ze niet kent ben je vast heel nieuwsgierig naar wat het kan zijn :-) We houden je niet langer in spanning: de Ladder-workshop gaat in essentie over verlangens, consent, afstemming en op zoek naar de JA!

Misschien herken je wel dat je eigenlijk iemand graag zou willen aanraken, of zelfs kussen, maar dat je je van jezelf moet inhouden. Dat het spannend is om uit te spreken, en spannend is om te doen. Of je merkt dat iemand anders graag iets wil en signalen afgeeft, en dat jij zelf voelt dat er wel iets is wat je zou willen, maar dat dat net op een ander level zit. Hoe zou het zijn om volledig je verlangen te ownen en dit uit te spreken naar een ander? En dat je mag horen wat een ander verlangt, zonder dat jullie precies hetzelfde ervaren?In deze workshop gaan we op zoek naar de JA - in verschillende ontmoetingen ga je op zelfonderzoek, oefen je in het uitspreken en werken we op basis van consent. Het zou maar zo kunnen zijn dat je in een ontmoeting allebei naar hetzelfde verlangt en dat je dit ook kunt gaan uitvoeren.. 
Wat achtergrondinformatie: Martijn en Simone hebben deze workshop tijdens een co-creatieve vakantie ontwikkeld en hebben hem inmiddels op meerdere plekken gegeven en geperfectioneerd. Nu er een hele avond de tijd is krijgt De Ladder een extra goede basis. We zorgen ervoor dat we gezakt en verbonden zijn voordat we op verschillende wijze in 1 op 1 ontmoetingen terecht komen. Belangrijk: je plezier en je verlangens in contact brengen staan voorop!


Dus, heb jij zin om verschillende mensen te ontmoeten, wat uitgedaagd te worden in deze ontmoetingen en misschien wel je verlangens uit te leven? Voel je heel welkom! Goed om te weten: in deze workshop blijven de kleren aan en wordt seksualiteit niet uitgenodigd.

Praktische informatie

Door: Simone van Oorspronk en Martijn Gorree
Voor: 20'ers en 30'ers
Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands.

Kosten: €19,- of een strip van je Play strippenkaart.

Inloop: 19:00
Zorg dat je er om 19.15 bent zodat we op tijd met de workshop kunnen beginnen. Om 19.30 zit er niemand meer bij de deur voor ontvangst, dus later aansluiten is niet mogelijk.
Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30
Locatie: Kanaalweg 84A, Utrecht

Over Play Heart
De events van PLAY Heart zijn onderdeel van PLAY Utrecht en zoals je verwacht: gericht op de liefde. Voor speelse, zoekende, diepgang verlangende twintigers en dertigers. Liefde en relaties zijn toch wel een van de grotere thema’s in het leven. Misschien ken je extatische momenten, misschien ken je de pijn van een gebroken hart, ken je jezelf hierin van binnen en buiten of is juist nog veel te ontdekken. Dat spelen en ontdekken doen we graag samen! Deze events richten zich steeds op een ander onderdeel ervan, met wisselende facilitators die hun steentje bijdragen. Simone is kartrekker en co-host.

Over Simone
Simone gaat enorm aan op de liefde, en heeft jarenlang het bedrijf Wingman Dating gerund, waar ze daten vanuit een speelse en verbindende insteek aanvliegt. Het pad van tantra, persoonlijke ontwikkeling en yoga heeft haar, met name op het liefdesvlak, heel veel gebracht. De sprookjesverhalen over de liefde zijn wellicht verleden tijd, maar er is veel bewustwording, openheid en ontdekken voor in de plaats gekomen. Praten over de liefde of mensen voor je neus zien flirten is het allerleukst. Doe je mee?

Over Martijn
Martijn heeft in de afgelopen jaren hard gewerkt aan zijn seksuele bevrijding. ‘Door tantra, meditatie en kleine uitstapjes in de wereld van kink heb ik een brede kijk op sǝksualiteit en al haar verschillende vormen van expressie. ‘ Martijn is sekscoach en seksuologisch lichaamswerker. Martijn is te volgen onder zijn alter ego Opgewonden Standje en geeft naast dit soort juicy workshops ook bondage les. Je vindt hem op https://opgewondenstandje.nl of op instagram onder @opgewondenstandje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.
PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/

Thursday 07 December 2023 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.

In samenwerking met

Martijn Gorree - Opgewonden Standje

Reviews

Cedric Gouw

Play Utrecht: Contact Improvisatie dans

Hele leuk ervaring. Begeleiding was heel fijn.

Lees meer

Alfa Gautama (Okker) Hermansyah

Play Utrecht: Improvisatietheater

Spontaan, vrij, je ontdekt jezelf meer door interacties met nieuwe mensen. Frisse blik, voelen in het moment en laat je verrassen door je reactie.

Lees meer

Oscar De Nijs

Play Utrecht: Improvisatietheater

Voor herhaling vatbaar! Het was voor mij en mijn partner de eerste keer improvisatie theater en het bleek een hele leuke avond te zijn en we zijn lekker uit onze comfortzone gekomen. Lisa leidde de avond op een plezierige, zorgzame en professionele manier. Ik heb veel geleerd, waaronder het uitmelken van een emotie ipv erin mee te gaan. Mijn partner heeft het ook top gehad, maar miste feedback van Lisa, nadat ze een game hadden gedaan. Al met al een topavond!

Lees meer

1. Choose your tickets
Regulier Ticket - Vrouw

Voor mensen die zich als vrouw indentificeren.

€ 19,80
Including € 0,80 service fee
Regulier Ticket - Man

Voor mensen die zich als man identificeren.

€ 19,80
Including € 0,80 service fee
Strippenkaartreservering - Man

Free
Strippenkaartreservering - Vrouw

Free
Strippenkaart

Met de Play strippenkaart kun je 5 keer naar events komen waar je met een strip kunt betalen, dit gebeurt bij de deur.

€ 85,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Play Heart: De Ladder

Meer evenementen van Play Utrecht

Monday, 04 Dec. om 19:15
Play Utrecht: Fijn Mantra's Zingen!
Play Utrecht
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Tuesday, 05 Dec. om 19:15
Play Utrecht: Pakjesavond!
Play Utrecht
Jongeren Gatherings Ritueel
Wednesday, 06 Dec. om 19:30
Play Utrecht - Tantra-cursus: Adventure into Self
Play Utrecht
Tantra Spirituele ontwikkeling Leven vieren
Saturday, 09 Dec. om 14:00
Play Utrecht - Mannencirkel
Play Utrecht
Mannencirkels Leven vieren Authentic Relating

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 03 Dec. om 12:30
Authentic Play - play fighting and beyond!
Liz Hunter Coaching
Playfulness Tantra Verbinding
Saturday, 02 Dec. om 19:15
PLAY Nijmegen - Tantric Senses
Play Nijmegen
Persoonlijke ontwikkeling Tantra
Friday, 01 Dec. om 19:00
The Touch Weekend for GBTQ+ Men
PlayFull Living
Tantra Mannen Workshops Conscious Sexuality
Friday, 22 Dec. om 19:30
Conscious Single Party
Open hart kracht
Tantra Conscious Singles Dansen in verbinding
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl