Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Mannencirkel van Het Verre Oosten

Tuesday 21 November 2023 van 19:30 tot 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over dit evenement

Welkom in de Mannencirkel Het Verre Oosten.

In de waanzin of misschien juist de sleur van het dagelijkse leven schuilt het gevaar dat je jezelf soms uit het oog verliest. Het is dan belangrijk om stil te staan en even in te checken bij jezelf hoe je ervoor staat. Maar soms lukt dat niet of zie je door de bomen het bos niet meer. Hoe fijn is het dan om een plek op te zoeken waar je even niets hoeft en gewoon mag Zijn. De mannencirkel is zo’n plek.

In een mannencirkel zijn we allemaal gelijk. Geen bazen, geen coaches, geen therapeuten, alleen maar mannen die écht naar elkaar luisteren zonder oordeel. Je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent. Want wie jij bent mag er helemaal zijn. Geen sociaal gewenste antwoorden, maar direct naar de kern. Skip de bullshit.
Samen creëren we een veilige plek waarin we samenkomen en naar elkaar kunnen luisteren.

Ik zit er sowieso. Kom jij erbij?

Aho

Mark

Locatie: Het Verre Oosten, Wijhe
Alle data mannencirkels: dinsdagavond 19 september, 17 oktober, 21 november, 19 december, 18 januari, 20 februari, 19 maart, 16 april, 21 mei. Per cirkel is er een losse Hipsy aangemaakt waarvoor je tickets kunt aanschaffen.
Tijd: 19.30-22u - Inloop vanaf 19:15
Bijdrage: €15/€30/€45* (betaal wat bij je past)

Kun je deze data niet? Check dan onze hipsy pagina voor andere gatherings die we organiseren. Wil je als eerste op de hoogte blijven van de mooie retreats en events die we zelf organiseren? Word dan part of the tribe op ons telegramkanaal https://t.me/welkominhetverreoosten of via de mail http://eepurl.com/ifWFp9 We berichten niet al te vaak 🌝

Over Mark:
Voordat Mark de Vrijplaats ‘Het Verre Oosten’ creëerde, was hij producent in de evenementensector. Van Paaspop tot Lowlands... als er iets geregeld moet worden staat hij altijd voor je klaar. Zijn credo is ‘Heb Vertrouwen’ en zorgen voor anderen is zijn tweede natuur. In o.a. mannencirkels heeft hij geleerd dat zorgen voor zichzelf eigenlijk het eerste is waar hij aan moet denken. Net zoals in een vliegtuig: Eerst jezelf een zuurstofmasker op doen, voordat je je naaste helpt. Dat kan heel onnatuurlijk voelen, maar pas als je goed voor jezelf zorgt, kun je zorgdragen voor anderen. En juist door te delen, maak je beter contact met jezelf, de ander, kun je er voor elkaar en jezelf zijn.

Vragen? Bel Mark 0641364960

Praktische info:
Ticket gekocht maar verhinderd? - Je ticket schuift door naar een volgende cirkel, je mag ook een mannelijke vervanger regelen.

Auto: Parkeren kan gratis op het terrein.
OV: Er is een bushalte voor het Het Verre Oosten, deze rijdt alleen niet vaak. Check 9292ov.nl voor reisadvies. Je kunt ook een OV fiets huren op station Wijhe en 15 minuten fietsen naar Het Verre Oosten.

Tuesday 21 November 2023 van 19:30 tot 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over de organisatie

“Thuiskomen bij jezelf”

Vrijplaats voor connectie en creatie. Retreatcentrum met 23 bedden en mini camping midden in het groen in een dorp onder de rook van Zwolle.

Reviews

Jan Wouter Van der Straaten

Vrijwilligersdagen / Volunteer days Het Verre Oosten (GRATIS)

vrijwilligers dagen bij verre oosten . . . . . . . .. . 1 + 1 = 3 . . . . . . Breng je een groep lieve fijne leuke mensen met de intrinsieke wens om samen iets mooier en fijner te maken , samen in een plek die liefde en aandacht ademt ... dan sla je een stap over in het normale Dan is 1 plus 1 niet twee .. . dan is 1 + 1 == 3 ..... Dan gebeurt er iets heel bijzonders . . . Zo voelde voor mij die dagen in Wijhe . . . 1 + 1 werd 3 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . héél bijzonder. . . dank !

Lees meer

Bonnie Hakkens

Vrijwilligersdagen / Volunteer days Het Verre Oosten (GRATIS)

Een kadootje aan Welkom in het Verre Oosten maar zeker ook aan mezelf, dat was dit echt! De hele dag met lieve mensen, fijne klussen doen, goed verzorgd worden en mijn hoofd ook nog leeg maken. Nu al zin in de volgende keer. ♥️

Lees meer

Margo Vlaming

Vrijwilligersdagen / Volunteer days Het Verre Oosten (GRATIS)

Ontzettend fijn om met een leuke groep mensen van verschillende leeftijden aan het werk te gaan op het erf en in de tuin. Het was een heerlijk gevoel om te bij te dragen bij het klaar maken het het voorjaar en nieuwe seizoen. Daarnaast kreeg je er zoveel voor terug ,want alles was supergoed voor elkaar wat betreft eten en drinken en slapen , het ontbrak werkelijk aan niets. Ik ben moe maar voldaan thuis gekomen ,met het gevoel er even heerlijk uit geweest te zijn. Mark en Evelien nogmaals super bedankt!!

Lees meer

Mannencirkel van Het Verre Oosten

Meer evenementen van Het Verre Oosten

Thursday, 29 Feb. om 19:30
Mannencirkel van Het Verre Oosten
Het Verre Oosten
Mannencirkels
Uitverkocht
Tuesday, 05 Mar. om 19:30
SOLD OUT - Light My Fire - Tantra vrouwencirkel
Evelien Bosch
Tantra Vrouwencirkels
Saturday, 09 Mar. om 10:00
SOLD OUT: Moeder & Dochter One Day Retreat
Evelien Bosch
Moeder-dochter Moedercirkel 1-Dags retraite
Thursday, 14 Mar. om 19:30
Cacao & Sound @ Het Verre Oosten
Het Verre Oosten
Cacao ceremonie Klankbad Sharing Circle

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 11 Apr. om 19:00
Mannencirkel | Leiderschap vanuit het Hart | serie van 4
Mandira
Mannen Workshops Mannencirkels Authentic Relating
Saturday, 16 Mar. om 14:00
Play Utrecht - Mannencirkel
Play Utrecht
Mannencirkels Leven vieren Authentic Relating
Wednesday, 20 Mar. om 19:00
Mannen-vuur-cirkel op de Hoorneboeg
Mannen van de Hoorneboeg
Mannen Workshops Mannencirkels Verbinding
Thursday, 09 May. om 10:00
Expeditie Wildeman
Mannenhart
Mannen Workshops Festivals Mannencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl