Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacao & Singingcircle - In een Mongoolse Yurt

Zondag 08 oktober 2023 van 9:00 tot 11:30

Landgoed Energy Up, Wielseweg 9, 3896 MB Zeewolde, Nederland

Over dit evenement

Op een frisse & herfstachtige zondagochtend, neem ik je graag mee in de warmte van de yurt op een heel mooi plekje. Een warme yurt om in te verstillen, met hartopenende, zachte cacao en een liefdevolle en vertragende meditatie. Om vervolgens ruimte te geven aan ons geluid. Aan jouw geluid en unieke stem. Samen. Van liefdevolle kleine mantra's tot luidere liederen om onze dankbaarheid mee te uiten richting elkaar, het leven en de natuur.

Bij het zingen van mantra's gaat het niet over 'zuiver' of 'mooi' zingen, maar over het verwelkomen van jouw unieke geluid van het moment. De teksten die we zingen zijn simpel en herhalend en hebben een meditatieve werking. Hierbij is er de uitnodiging om met je gehele aandacht naar de trilling van jouw geluid te gaan, als leidraad om mee naar binnen te keren.

We zingen het lied van het moment, om vervolgens in de stilte na de expressie te zakken en meer en meer te verstillen & vertragen. Ondertussen lachen we, komen er spontaan meer instrumenten bij en loopt de ochtend telkens weer anders. En zo hoort het ook.

Ik raad het je vooral ook aan om na de sessie een wandeling te maken in het aangrenzende bos, de slenk of aan het water/strandje. De Flevonatuur van Landgoed Energie Up is prachtig en heerlijk en ideaal om even in te 'bosbaden' na het zingen.

Voel je heel erg welkom.

Programma (ongeveer)
09.00 Inloop
09.30 Start, meditatie & mantra
10.00 Drinken van de cacao
10.30 Zingen & verstillen
11.30 Afronding

Wat is cacao?
Cacao is een hartopenende drank welke 5000 jaar geleden al werd gebruikt als helende drank door de Maya's en Azteken in het Amazone gebied.
Cacao kan zowel een verzachtend- en ontspannend- als een energie verhogend effect kan hebben. De uitwerking kan per persoon en per moment verschillen, maar is over het algemeen subtiel (en niet hallucinerend).
Om de cacao zijn volledige potentie te laten leven, vraag ik je niet of een licht ontbijt te eten van tevoren, en tot 24 uur van tevoren geen koffie of alcohol te drinken.
In sommige gevallen wordt geadviseerd om geen/minder cacao te nemen, bijvoorbeeld bij het gebruik van antidepressiva op basis van MAO, bij een hoge bloeddruk en bijbehorende medicijnen, bij hartproblemen en bij zwangerschap/borstvoeding. Raadpleeg bij twijfel een arts, want ikzelf geef geen medisch advies. Maar je kunt natuurlijk altijd met me overleggen.

Ik heb inmiddels behoorlijk wat ervaring opgebouwd met cacao in ceremoniële settings de afgelopen 3 jaar. Daarnaast heb ik een Cacao Facilitators training gevolgd bij Jennifer Ann (Mystical Cacao Academy, level 1 & 2) en veel geleerd en ervaren met dit godenspijs. Voornamelijk ben ik erg enthousiast en zo dankbaar dat cacao op mijn pad is gekomen en ik haar verzachtende energie mag delen.

Stel je me gerust vragen als je nog ergens twijfels over hebt.

Liefs,
Lizette Nouwens

Zondag 08 oktober 2023 van 9:00 tot 11:30

Landgoed Energy Up, Wielseweg 9, 3896 MB Zeewolde, Nederland

Over de organisatie

“Set your life on fire. Seek those who fan your flames - Rumi ”

Ceremonies & (woonkamer)sessies. Verstilling, vertraging & verbinding. Met cacao, zang, tantra, mantra-muziek, stilte en beweging.

Reviews

Eveline

Yin Cacao Ceremonie in de Boshut

Een hele fijne ochtend! Mooi vormgegeven. Veilige en fijne sfeer 😊. Mooie combi van cacao, intenties zetten, mantra en yin yoga. Heel erg ontspannen na deze dag :). Aanrader!

Lees meer

Claire Verweij

Yin Cacao Ceremonie in de Boshut

Heerlijke ochtend vol zachtheid en rust. De cacao werkt subtiel en brengt je in combinatie met de Yin Yoga terug naar de kern. Een aanrader!

Lees meer

Marthe

Yin Cacao Ceremonie in de Boshut

Het was een heerlijke ochtend. Alles was tot in de puntjes verzorgd en met zo veel liefde. Alles werd goed uitgelegd en er was genoeg ruimte voor vragen. De cacao ceremonie en yin yoga sloten heel goed op elkaar aan. Maar ook alles er omheen, het klopte gewoon. Een hele goede investering in jezelf. Dank

Lees meer

Cacao & Singingcircle - In een Mongoolse Yurt

Meer evenementen van Lizette Nouwens

Vrijdag, 28 jun. om 10:45
Dag van het hart - Ademwerk Cacao Zingen Delen
Lizette Nouwens
Ademcirkel Cacao ceremonie Live muziek
Zondag, 30 jun. om 10:00
Zomer retreat: Verrijk en vier! Ademwerk - Cacao - Yoga - Zingen
Natasja Bernds, In het moment
1-Dags retraite Cacao ceremonie Yoga

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 23 mei. om 19:00
MAANKARAVAAN - Ecstatic Full Moon Cacao Ceremony-DJ Caroline S’Jegers
Moonfool
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Mantra zingen
Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Vrijdag, 03 mei. om 18:00
Cacao Ecstatic Dance | Leela
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl