Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Rite of the Womb

Zondag 26 november 2023 van 13:30 tot 17:00

Oosterhout, Nederland

Over dit evenement

๐™‘๐™š๐™ง๐™—๐™ž๐™ฃ๐™™ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™Ÿ๐™š๐™ฏ๐™š๐™ก๐™›
Hoe is het met jouw buikgevoel? Voel jij wanneer iets kloppend voor jou is of niet? Luister je naar je intuรฏtie, dat stemmetje daar ergens in je buik?
Doordat onze vrouwelijke energie eeuwenlang is ontkend, onderdrukt en misbruikt is de kans groot dat je het stemmetje ergens wel hoort, soms ook wel een "onderbuik"gevoel hebt, maar....er weinig tot niks mee doet. Weer bewust contact maken met jouw onderbuik, je bekken, je baarmoeder, jouw wijsheid is de manier om weer in je vrouwelijke kracht te stappen en je leven in eigen hand te nemen.

๐™๐™ž๐™ข๐™š ๐™ž๐™จ ๐™ฃ๐™ค๐™ฌ
Het moment is nu echt aangebroken dat iedere vrouw zich weer mag herinneren en voelen wie ze werkelijk is. Wijs, zacht, liefdevol en boordevol power en creatiekracht! We're the ones we've been waiting for.
Veel vrouwen dragen (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met zich mee of hebben een trauma opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan en er angst is ontstaan met dat deel van jou contact te maken. De 13th Rite of the Munay-Ki, de Rite van the Womb (baarmoeder) is een zeer krachtig ritueel en helpt je weer contact te maken met dat deel van jou!

๐™™๐™š ๐™๐™ž๐™ฉ๐™š ๐™ค๐™› ๐™ฉ๐™๐™š ๐™’๐™ค๐™ข๐™—
In maart 2017 mocht ik de Rite zelf ontvangen van Christa Schot van Sacred Woman en heb deze daarna door mogen geven รฉรฉn op รฉรฉn en in groepen. Dit ritueel is echt een cadeau aan jezelf, aan elkaar en een krachtige healing voor het Vrouwelijk Collectief en Moeder Aarde.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
โ„๐•–๐•ž๐•–๐•ž๐•“๐•–๐•ฃ ๐•ฅ๐•™๐•š๐•ค
๐™๐™๐™š ๐™’๐™ค๐™ข๐™— ๐™ž๐™จ ๐™ฃ๐™ค๐™ฉ ๐™– ๐™ฅ๐™ก๐™–๐™˜๐™š ๐™ฉ๐™ค ๐™จ๐™ฉ๐™ค๐™ง๐™š ๐™›๐™š๐™–๐™ง ๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™ฅ๐™–๐™ž๐™ฃ. ๐™๐™๐™š ๐™’๐™ค๐™ข๐™— ๐™ž๐™จ ๐™ฉ๐™ค ๐™˜๐™ง๐™š๐™–๐™ฉ๐™š ๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™œ๐™ž๐™ซ๐™š ๐™—๐™ž๐™ง๐™ฉ๐™ ๐™ฉ๐™ค ๐™ก๐™ž๐™›๐™š!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ
๐—ญ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด 26 november 2023
๐—ข๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜
Inloop: 13.15u
Start : 13.30u
Einde : 17.00u

Jouw bijdrage is 55 euro inclusief thee en lekkers. Let wel: er is beperkt plaats, want ik werk met kleine groepen.

Ps. Je kunt ook meedoen als je niet meer menstrueert of geen baarmoeder meer hebt. En ook als je de Rite of the Womb al een keer ontvangen hebt. Ervaring leert dat je dan weer op een diepere laag geheeld wordt. Mocht je dit bijzondere ritueel samen met je dochter willen doen...voor jonge vrouwen geldt dat zij hun eerste menstruatie gehad moeten hebben.

Zondag 26 november 2023 van 13:30 tot 17:00

Oosterhout, Nederland

Over de organisatie

Voor vrouwen die voelen dat ze geboren zijn voor meer! Meer vrijheid, meer passie en meer plezier...

Reviews

Tjitske

Rite of the Womb

Het was een verbindende middag, verbinding met mezelf, verbinding met de andere vrouwen, verbinding met het universum.... De rite zelf was super krachtig en ik voel de gronding, de ruimte, de kracht, de warmte in mijn baarmoeder, mijn basisvertrouwen. Voel me super dankbaar!

Lees meer

Danielle Jungbacker

Rite of the Womb

Liefdevol en warm werden we door Josรฉ ontvangen in een mooie gezellige kamer. Zij nam ons op een wijze ervaren en ook speelse manier mee op Womb ontdekkingsreis. Een mooie bijzondere reis waarin werd gelachen gevoeld geraakt gedeeld en geheeld. Mij zal deze reis bijblijven als een fijn geschenk ๐Ÿชท dank je wel Josรฉ en de andere lieve aanwezigen.

Lees meer

Anoniem

WOMEN UNLIMITED- The Circle

Dit is echt een aanrader. Enorm goede ervaring gehad. Josรฉ leidt de groep en er is voldoende persoonlijke aandacht voor iedereen in een relaxte sfeer, iedereen op haar gemak stellend. Er is alle ruimte om te zijn wie je bent. Dit was voor mij een eerste keer, het concept vrouwencirkel ga ik hierna zeker verder uitdiepen.

Lees meer

Rite of the Womb

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 19 mei. om 10:30
Bevrijd Je Buik - Healing Cirkel
Courage Academy
Energiewerk Healing Spirituele ontwikkeling
Woensdag, 19 jun. om 10:00
๐Ÿ’ƒHieros Gamos Festival๐Ÿ•บ
Hieros Gamos Festival
Mannen Workshops Vrouwen workshops Festivals
Donderdag, 23 mei. om 12:00
ISTA COMMUNITY GATHERING
The Conscious Castle
Spirituele ontwikkeling
Zaterdag, 08 jun. om 20:00
Vrouwen Drum Cirkel
BloteVoetenPark Brunssum
Vrouwen workshops Drumcirkel Natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl