Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Tantric dance introduction event (for singles)

Zaterdag 14 oktober 2023 van 18:30 tot 22:00

House of Happiness Club, Keyserswey 69, 2201 CX Noordwijk, Nederland

Over dit evenement

Ben jij single en sta je ervoor open om op een andere manier singles te ontmoeten? In plaats van dat je met iemand gaat praten laat je het lichaam spreken. Je leert veel over jezelf in verbinding met de ander via de Tantric dance.

Tantric dance is de dans van polariteiten en houdt in dat je zowel als leider (mannelijke energie) en als volger (vrouwelijke energie) danst. Als leider, leid je de dans en als volger heb je de blinddoek op en geef je je over aan de dans. Je hebt geen idee wie er voor je staat maar hier start het ‘voelen’. In Tantric dance maak je gebruik van de drie elementen, adem, stem (geluid en klanken) en beweging. Deze drie elementen zorgen voor energie circulatie.

In de workshop dans je op muziek en op blote voeten en leer je op een leuke en speelse manier over jezelf via de dans en in verbinding met de ander. Doordat de ogen van de volger dicht zijn, worden alle andere zintuigen versterkt. Dat maakt dat je je in deze speelse dans en interactie bewust wordt van je lichaam en wat er in je leeft.

Je mag ten alle tijden de dans stoppen. Zodra je dit aangeeft stopt de ander en kan je weer terug naar je eigen lichaam en je adem. Je veilig blijven voelen is heel belangrijk in Tantric dance. Je bent voor 100% verantwoordelijk voor het aangeven van je eigen grenzen, hier gaan we in de workshop ook aandacht aan besteden.

Deze workshop is zowel voor beginners als voor mensen die al enige ervaring hebben met Tantric dance. Lijkt het je leuk om dit te ervaren en andere (like-minded) singles te ontmoeten, dan is deze workshop perfect voor jou!

Het programma:
We starten met een Introductie en met Chakra dance journey dit is een actieve en geblindoekte dans meditatie om meer te landen in je lichaam. Daarna volgt de Tantric Dance Workshop en na de pauze gaan we verder met een Free Flow Tantric dance. Aan het einde is er tijd om te connecten met elkaar (die leuke single 😉) en voor het delen van je ervaringen en het reflecteren op de dans.

18:30 Deur open
19:00 Opening circle/ chakra journey
19:30 Tantric Dance workshop
20:45 Pauze
21:00 Free flow tantric dance (vrij dansen)
21:45 Closing circle

Gratis parkeren op de parkeerplaats rondom de locatie.

Praktische tips: Kom in makkelijk zittende kleding en neem evt. droog shirt en/of handdoekje mee. Neem je eigen water mee! Voor de algehele hygiene is het belangrijk dat je fris bent en je tandengepoetst hebt.

Geen drugs of alcohol.

*Let op: Het retourneren van eenmaal aangeschafte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie plaats tenzij het evenement door de organisatie wordt geannuleerd.

Zaterdag 14 oktober 2023 van 18:30 tot 22:00

House of Happiness Club, Keyserswey 69, 2201 CX Noordwijk, Nederland

Over de organisatie

Werkzaam als: Holistic movement coach, Ik geef Holistische bewegingslessen oa. Chakra Dance Journeys' en Tantric Dance Workshops.

Reviews

Jaco

Chakra Journey & Tantric Dance Event Noordwijk

Het blijft bijzonder hoe Dominique een veilige, open sfeer weet te creëren waarin mensen zich vrij voelen om zichzelf te zijn en zichzelf te vinden in de dans. En in de mooie verbindingen die je kan vinden in jezelf en met anderen. Ik kan intens genieten van de mooie muziek, de passievolle begeleiding, de warme ondersteuning van de spaceholders, de mooie en bijzondere mensen met wie je danst en natuurlijk de zinderende dansmomenten tijdens de tantric dance. Een absolute aanrader!

Lees meer

Dick Van der Pijl

Chakra Journey & Tantric Dance Event Noordwijk

Mooi event ,goed opgebouwd in een veilige sfeer met veel ruimte voor eigen creativiteit. Inspirerende leiding , genereus ,warm en met veel passie voor de deelnemers. Chapeau!

Lees meer

Jaap

Chakra Journey & Tantric Dance Event Noordwijk

Heel erg genoten. Fijne sfeer en heerlijk uitgedaagd in volle overgave te gaan en in andere momenten de leiding te nemen. Meer dan eens mocht ik heel dichtbij komen dat ik niet vanzelfsprekend vind. De begeleiding was passievol, betrokken en uitdagend.

Lees meer

Tantric dance introduction event (for singles)

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 28 mei. om 19:30
Tender Tantric Dance
Tender Hearts
Tantric Dance De stem van binnenuit Verbinding
Zondag, 26 mei. om 19:00
Tantric Dance in Gent
Heartsify
Tantric Dance Tempel Grenzen
Vrijdag, 24 mei. om 18:00
Womb to Heart Connection Ritual with Yoni Steaming and Heart Opening
Iskra's Herbal Alchemy
Vrouwen workshops Tantric Dance Rite of the Womb
Zondag, 23 jun. om 19:00
Tantric Dance in Gent
Heartsify
Tantric Dance Tempel Grenzen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl