Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Therapeutische workshop: De weg van je innerlijke stem

Vrijdag 11 augustus 2023 van 13:30 tot 16:30

De Meditatietuin, Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

WAT WE GAAN DOEN
Tijdens deze therapeutische workshop ga jij contact maken met je innerlijke stem. Zo krijg jij nieuw inzicht dat je verder brengt om nieuwe paden te bewandelen.

Er worden technieken ingezet vanuit de Kinesiologie en Merkaba Healing. De facilitator zal je helpen om contact te maken met je innerlijke stem. Daarbij duiken we in het Merkaba concept van Yin (vrouwelijke/intuïtieve) en Yang (mannelijke/bewuste) energie. Hoe je beide energieën in je hebt, ter ondersteuning van je zielsmissie.

Je komt met een hulpvraag. Dit kan bijvoorbeeld gaan over iets waar je tegenaan loopt in het leven en waarin je vast lijkt te zitten. Het mag ook wat anders zijn. Vrijwel alles kan ingebracht worden. Op een veilige, onbevangen en speelse manier kijken we wat er aan het licht mag komen. We maken een roadmap van je vraagstuk 'De weg van je innerlijke stem' en gaan systematisch kijken wat er geheeld mag worden.

WAT JE ZULT ERVAREN
- Bewustwording over je hulpvraag. Wat wil je bereiken en welke stap is er als eerste nodig?
- Ademhalingstechniek om vanuit je essentie waar te kunnen nemen.
- Dat je lijf antwoord geeft op de vragen door middel van een (zelf)spiertest.
- Inzicht in je talenten die je helpen om je doel te bereiken.
- Het reinigen van blokkerende energieën, emoties en overtuigingen die je in de weg zitten.
- Inzicht in je mannelijke en vrouwelijke krachten die je helpen bij je eerste stap om je doel te bereiken.

We sluiten je opstelling af met het inzicht wat jij nodig hebt om je verder te brengen. Na afloop is het prettig om tijd voor jezelf te nemen, bijvoorbeeld met een wandeling in het Amstelpark, dat bestaat uit een aantal mooie tuinen en is aangelegd voor de Floriade van 1972.

OVER MARISCHA
Ik werk intuïtief en lichaamsgericht, zo kan ik jou inzicht geven in de subtiele en onbewuste taal van je lijf. Ik help jou om in je merkaba-kracht te staan, waarbij mannelijke en vrouwelijke energie in balans zijn. We gaan op een veilige, onbevangen en speelse manier aan de slag met zware thema’s.

PRAKTISCHE INFORMATIE
- Deze workshop vindt plaats in een intieme setting met maximaal 4 personen
- Er wordt je een veilige plek aangeboden om aan de slag te gaan met je eigen hulpvraag
- Je bent welkom vanaf 13:15 uur. Kom op tijd, want we starten om 13:30 uur
- Deze therapeutische workshop vindt plaats in de Boskamer. Deze is gesitueerd aan de achterzijde van de Meditatietuin en vind je door rechtsom het gebouw te lopen.

BEREIKBAARHEID
Je kunt gebruik maken van Google Maps om de Meditatietuin te vinden. De Meditatietuin is gesitueerd in een laag gebouw met rode deuren, tussen het Glazen Huis en het Rietveld-huisje (ook wel Galerie Oranjerie) in.

FIETS
Fietsen zijn niet toegestaan in het park en de gemeente controleert daar soms streng op. Als je met de fiets komt, dan kan je deze het beste bij de rode brug ingang parkeren, dan hoef je niet ver te lopen.

OV
Vanaf bushalte Amstelpark is het 10 minuten lopen naar de Meditatietuin. Vanaf station RAI (tram, metro, trein) is de loopafstand 15 minuten.

AUTO
Kom je met de auto? Deze kan je parkeren op de parkeerplekken langs het park aan de Europaboulevard-zijde. Van maandag t/m zaterdag zijn de parkeerkosten 2,80 euro per uur.

Vrijdag 11 augustus 2023 van 13:30 tot 16:30

De Meditatietuin, Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“Nieuwe paden bewandelen door te luisteren naar je lijf.”

Volg je innerlijke stem voor een transformatie met Merkaba Healing. Ik maak bewustzijn plezierig met therapeutische workshops en Holy Olie®

Reviews

Rogier Mollema

Therapeutische workshop: De weg van je innerlijke stem

Deze therapeutische workshop heb ik als zeer waardevol ervaren. De zorgvuldige opzet, de gevoelens van rust en vertrouwen, en de verhelderende resultaten met nieuwe inzichten hebben duidelijk een positieve impact op mij gehad. Marischa is een hele fijne begeleider die alles mooi kon verwoorden in een prachtige omgeving. Dank!

Lees meer

Elske

Therapeutische workshop: De weg van je innerlijke stem

Ontzettend leuke, originele en inspirerende workshop! Deze workshop is zeker een aanrader wanneer je in contact wil komen met je eigen gevoel. Ik heb ervaren dat mijn lichaam echt de antwoorden geeft. Dit onder goede begeleiding van Marischa en duidelijke uitleg over de achterliggende theorieën (bijv. over Merkaba). Ik heb waardevolle nieuwe inzichten opgedaan!

Lees meer

Michael Van den Berg

Therapeutische workshop: De weg van je innerlijke stem

Hele leerzame en inspirerende ervaring. Programma zit goed in elkaar. Marischa heeft veel kennis van zaken en weet dit op heldere en enthousiaste manier over te brengen. Zeker aan te bevelen.

Lees meer

Therapeutische workshop: De weg van je innerlijke stem

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 08 sep. om 10:00
Queer Desires: Asking for what you *really* want
Sinsia - The Queer Sex Coach
Wheel of Consent Lichaamswerk Conscious Sexuality
Dinsdag, 10 sep. om 19:00
Freedive: Rope Journey
Freedive Community
Shibari Lichaamswerk Aanraking
Zaterdag, 07 dec. om 14:00
SPECIAL: Red Play Party & From Flirting to Action with Reid Mihalko
Exploring Deeper
Tempel Conscious Sexuality Lichaamswerk
Zondag, 15 sep. om 10:00
Vervolg Massagecursus met Rebalancingtechnieken
Steef Tomas - Praktijk voor Rebalancing
Massage Lichaamswerk Aanraking
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl