Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Marischa.nl

Volg je innerlijke stem voor een transformatie met Merkaba Healing. Ik maak bewustzijn plezierig met therapeutische workshops en Holy Olie®

Volgen

0207529850

De Meditatietuin, Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Marischa.nl

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“Nieuwe paden bewandelen door te luisteren naar je lijf.”

Over de organisatie

Ik werk intuïtief en lichaamsgericht, zo kan ik jou inzicht geven in de subtiele en onbewuste taal van je lijf. Ik help jou om in contact te komen met je innerlijke stem en om in je merkaba-kracht te staan, waarbij mannelijke en vrouwelijke energie in balans zijn. We gaan op een veilige, onbevangen en speelse manier aan de slag met zware thema’s. Dit doe ik door middel van therapeutische workshops en Holy Olie®, mijn eigen lijn etherische olie voor spirituele ontwikkeling.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Marischa.nl

 • Rogier Mollema
  Therapeutische workshop: De weg van je innerlijke stem

  Deze therapeutische workshop heb ik als zeer waardevol ervaren. De zorgvuldige opzet, de gevoelens van rust en vertrouwen, en de verhelderende resultaten met nieuwe inzichten hebben duidelijk een positieve impact op mij gehad. Marischa is een hele fijne begeleider die alles mooi kon verwoorden in een prachtige omgeving. Dank!

  Lees meer
  19 August 2023 om 06:57
 • Elske
  Therapeutische workshop: De weg van je innerlijke stem

  Ontzettend leuke, originele en inspirerende workshop! Deze workshop is zeker een aanrader wanneer je in contact wil komen met je eigen gevoel. Ik heb ervaren dat mijn lichaam echt de antwoorden geeft. Dit onder goede begeleiding van Marischa en duidelijke uitleg over de achterliggende theorieën (bijv. over Merkaba). Ik heb waardevolle nieuwe inzichten opgedaan!

  Lees meer
  14 August 2023 om 19:19
 • Michael Van den Berg
  Therapeutische workshop: De weg van je innerlijke stem

  Hele leerzame en inspirerende ervaring. Programma zit goed in elkaar. Marischa heeft veel kennis van zaken en weet dit op heldere en enthousiaste manier over te brengen. Zeker aan te bevelen.

  Lees meer
  13 August 2023 om 11:09

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Stembevrijding Zangcirkel
Stembevrijdend zingen gaat over de verbinding maken tussen binnen en buiten. Over geluid geven aan dat wat er van binnen leeft.
Knuffelworkshops
Lekker Cuddles is an Amsterdam based platonic cuddling service, providing an uncomplicated approach towards platonic intimacy and touch.
Kundalini activatie Kundalini Energiewerk
De Transformatie Studio richt zich op bewustzijnsverruiming en het in beweging krijgen van het onderbewuste.
Klankschalen Klankbad Klankreis
Ik bied Soundhealing groepssessies aan. Ik organiseer mijn eigen events, maar doe dit ook voor bedrijven, scholen en instellingen.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl