Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Mannen Safari Tanzania

Dinsdag 12 september 2023 om 0:00 tot maandag 25 september 2023 om 0:00

Tanzania

Over dit evenement

Jaaaaa het is eindelijk zover, het grote nieuws kan de wereld in!
Het maakt mij echt superblij en enthousiast om dit mooie nieuws nu eindelijk met jullie te kunnen delen. Dat wat nog nodig was om dit te kunnen doen is geregeld, dus bij deze:
Van Dinsdag 12 t/m maandag 25 september gaan we onder begeleiding van een zeer ervaren safari team en mij als 'begeleider' op een mannen safari, de wilde ongerepte natuur van Tanzania in.
Een reis uit onze betrekkelijk veilige omstandigheden hier in Nederland naar de wilde aardse oer energiƫn van Tanzania waar we op alle denkbare en niet denkbare manieren uitgedaagd zullen gaan worden in wie wij zijn. De perfecte omgeving om diep in onszelf aan te komen om te ontdekken wie jij werkelijk bent als man, als mens. Je zal na deze reis nooit meer de zelfde zijn.
We weten nu al dat Tanzania ons zal gaan aanraken en veranderen. De vraag is alleen nog hoe en pak jij deze unieke kans?
Toen deze kans bij mij volledig onverwachts uit de lucht kwam vallen kon ik alleen maar volmondig JA zeggen. JA ik ga dit avontuur aan. Ik voel zo'n diep respect voor Africa, haar mensen, haar natuur en haar leven ... ik kan niet anders dan antwoorden op de roep die mij vraagt om te gaan. En geloof me, ik vind het super spannend en tegelijk super super gaaf dat mij dit geschenk wordt aangereikt, nog niet wetende waarom ...
Tijdens deze reis zullen wij samen ongekende ervaringen met elkaar mee gaan maken. Zeg maar gerust dat 'De reis van de held' op deze reis van toepassing is. Die reis is mij in al zijn facetten bekend en zal jullie tijdens deze reis jullie begeleider zijn. Daarbij is het werken met dat wat zich in het moment aandient mijn favoriete plek om te zijn en om mee te werken. Daarbij is alles wat op dat moment op de plek aanwezig is een middel om mee te werken en daarin worden we allemaal op een onvoorstelbare manier gedragen.
Als we ons leren overgeven en laten vallen in de op ons wachtende avonturen zullen we opgevangen worden door wie we in werkelijkheid zijn.
Ben jij klaar voor deze ontdekkingsreis om te ontdekken wie dat is in jou? Voel jij een onbenoembare spanning in jou bij het stellen van die vraag aan jezelf? Voel je die weerstand, misschien wel angst? Dan heb je hele grote kans dat iets in jou de roep uit Tanzania hoort en daaraan gehoor wil geven. En daar is moed voor nodig. Mij is ooit geleerd dat moed is; het voelen van je diepe angst en tegelijk met je angst tot actie overgaan ...
Via bijgevoegde link vind je meer informatie over de reis, mij en de juiste weg om je op te geven en mee te gaan op dit onvergetelijke avontuur ...
Heb je behoefte aan meer informatie over mij, bel mij dan ajb.
In een persoonlijk gesprek wordt alles over het algemeen gelijk voelbaar en duidelijk. Je bent van harte welkom!

https://mindfuladventure.nl/reizen/mindfulness/vrij-mens-zijn-mannenreis/

Over de organisatie

“Het openen voor en het vieren van het leven, is ons allergrootste geschenk ”

Stichting ter bevordering van bewustwording, het welzijn van alles wat bewustzijn is en in liefde vieren van ons grootste geschenk, het leven

Mannen Safari Tanzania

Meer evenementen van Vrij Mens Zijn (Erik Spaans)

Woensdag, 22 mei. om 18:00
4-daagse Mannen initiatie/inwijding
Vrij Mens Zijn (Erik Spaans)
Inwijdingen Ritueel Mannen Workshops
Vrijdag, 21 jun. om 00:00
Mannen retraite Tanzania
Vrij Mens Zijn (Erik Spaans)
Reizen Het niet-weten? Embodiment

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 30 mei. om 16:00
Maria Magdalena Reis - Zuid Frankrijk
Luna Lon - Feminine Embodiment
Meerdaagse retraites Vakantie Reizen
Dinsdag, 04 jun. om 15:00
Retreat in de natuur in Portugal: ga je mee op reis?
IndigoDans & Ecstatic Dance Den Bosch
Meerdaagse retraites Mini retraite in de natuur Reizen
Maandag, 27 mei. om 10:00
Mindful Workation Zweden JUNI 2024
Freedom Vibes
Meerdaagse retraites Vakantie Reizen
Zondag, 21 jul. om 09:00
30 daagse gezondheisreis India
Bezielen
Spirituele ontwikkeling Reizen Gezondheid
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl