Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Maria Magdalena Reis - Zuid Frankrijk

Donderdag 30 mei 2024 om 16:00 tot woensdag 05 juni 2024 om 11:00

Bugarach, 11190 Bugarach, Frankrijk

Over dit evenement

Op Pelgrimstocht in het Katharengebied - Zuid Frankrijk

Samen met 6 andere vrouwen nodig ik jou uit om op pelgrimstocht te gaan naar een hele bijzondere plek in Zuid-Frankrijk. De plek waar Maria Magdalena haar wijsheden heeft gedeeld en het pad van liefde leefde. Het gebied van de katharen en een krachtplek voor velen die de roep voelen om zich te verbinden met de divine feminine en de kracht van het hart.

Verbind met je hart en Maria Magdalena

Een 7 daagse reis die je helemaal thuisbrengt in je hart en je herinnert aan eenheidsbewustzijn en de teachings van Maria Magdalena. De plekken die we bezoeken openen je intuitie en zetten je op het pad van synchronisiteit. Open jezelf voor de magische wijsheid van je hart.

DAGINDELING:
Dag 1:
We starten met een rustdag om even te landen op deze magische plek.

Dag 2

Bugarach & Rennes le Chateau Dineren bij mijn favoriete restaurant in Rennes le Chateau (sunset view)

Dag 3

Rennes le Bain We maken een wandeling naar de Isis Chair en gaan omhoog om de krachtplekken in het bos te ontdekken. In de middag gaan we ontspannen in de natuurlijke warmwater bronnen.

Dag 4

Een wandeling naar de top van Pech Cardou waar boven een krachtige steenformatie ligt. Hier doen we een ceremonie. In de middag is het programma afgestemd op de groep. Er zijn verschillende opties en we laten ons leiden door de flow en intensiteit van de ochtend.

Dag 5

Ochtendmarkt in Esperaza met allemaal leuke producten. Rondstruinen over de markt en erna lekker lunchen. In de middag gaan we naar Galamus. Mijn favoriete plek en de hermitage in het midden van de gigantische bergen.

Dag 6

We bezoeken de afgelegen grotten in de buurt van Rennes le Chateau en maken daar sounds (stembevrijding en intuïtieve klanten) In de middag doen we een ritueel bij Fontaine de Amour als afsluiter van deze krachtige reis en het ontwaken van je hart.

Dag 7

We voelen waar de groep behoefte aan heeft en bezoeken als afsluiting een krachtplek.

* Het programma kan afwijken door het weer of omdat de flow iets anders van ons vraagt.

OVER LONNEKE - BEGELEIDER VAN DE REIS

Het is Lonneke’s missie om bij te dragen aan the rising of the Feminine. Dit doet ze met het activeren van de herinnering in jouw lichaam door dans, soundhealing en het bezoeken van krachtplekken. Ze voelt de roep om de boodschap van Maria Magdalena te delen met hen die achter de sluier van illusie willen zien en horen.

Lonneke woonde 4 jaar op Ibiza en geeft retreats op krachtplekken. Daarnaast heeft ze een Sisterhood Facilitator Training opgericht om ervoor te zorgen dat sisterhood toegankelijk wordt in NL en Belgie.

Ze doet niets liever dan je dansend op avontuur nemen. De mysteries van het leven ontdekken, in verbinding en in liefde. Transformatie is wat je mag verwachten als je met Lonneke op pad gaat.

OVER DE B&B WAAR WE LOGEREN

We slapen op een magische plek naast krachtrots Bugarach. De B&B gerund door Nederlanders huist aan de kerk van dit pittoreske dorpje. De prachtig onderhouden tuin kijkt uit op de berg van Bugarach.

En het diner wat wordt verzorgd door onze gastheer is van hoge kwaliteit. De vorige editie werden we elke dag aangenaam verrast.

OVER DE REIS:
Je kunt naar Toulouse vliegen en daar huren we een auto (kosten worden gedeeld onder de deelnemers)
Het is ook mogelijk om vanuit Nederland te rijden (de gene die rijdt ontvangt een vergoeding voor het gebruik van de auto tijdens deze reis).
Voordat de reis begint wordt er een appgroep aangemaakt zodat je de reis samen kunt starten.

Ik plan met iedereen die mee gaat een telefonisch gesprek voordat de reis start. Je kunt deze call inplannen via:

https://calendly.com/lunalon/maria-magdalena-reis
Of stuur me een appje: +31652055778

Donderdag 30 mei 2024 om 16:00 tot woensdag 05 juni 2024 om 11:00

Bugarach, 11190 Bugarach, Frankrijk

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Embody ALL of you! Embrace your feminine essence and BE you.”

Het is mijn missie om de vrouwelijke energie weer in balans te brengen met de mannelijke energie. Leven vanuit vrijheid, overgave, zachtheid en liefde

1. Kies je tickets
Aanbetaling: Privé kamer Bijna uitverkocht

7 daagse reis - prive kamer - 1950 EURO Tijdens de reis verblijven we in een typische Franse B&B met uitzicht op de Bugarach piek. De reis is inclusief: 6 x overnachting en ontbijt. 4 x diner Excursies naar krachtplekken Inclusief excursie van Yvonne Ros Exclusief: Reis naar locatie Reis naar excursieplekken lunch Reisverzekering

€ 950,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Aanbetaling - gedeelde kamer (3) Bijna uitverkocht

7 daagse reis - 3 losse bedden in ruimte kamer - 1650 euro Tijdens de reis verblijven we in een typische Franse B&B met uitzicht op de Bugarach piek. De reis is inclusief: 6 x overnachting en ontbijt. 4 x diner Excursies naar krachtplekken Inclusief excursie van Yvonne Ros Exclusief: Reis naar locatie Reis naar excursieplekken lunch Reisverzekering

€ 650,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Aanbetaling - gedeelde kamer (2) Bijna uitverkocht

7 daagse reis - 2 losse bedden in ruime kamer - 1850 EURO Tijdens de reis verblijven we in een typische Franse B&B met uitzicht op de Bugarach piek. De reis is inclusief: 6 x overnachting en ontbijt. 4 x diner Excursies naar krachtplekken Inclusief excursie van Yvonne Ros Exclusief: Reis naar Zuid Frankrijk Reis naar excursieplekken lunch Reisverzekering

€ 850,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Maria Magdalena Reis - Zuid Frankrijk

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 10:00
Re-connect retreat - knuffelen, meditatie, tantra, dans & massage
Human Nature Community
1-Dags retraite Meerdaagse retraites Verbinding
Woensdag, 07 aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Donderdag, 01 aug. om 17:00
Ecstatic Dance Retreat - By Ecstatica & Bezweefd
Ecstatica - Moving into your nature
Ecstatic Dance Live muziek Meerdaagse retraites
Vrijdag, 31 mei. om 19:00
Vrouw & Vrij
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl