Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play - Intro into Tantra - een drieluik voor vrouwen

Woensdag 28 juni 2023 om 19:15 tot woensdag 12 juli 2023 om 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

~~ Intro into Tantra: een drieluik over seksualiteit voor vrouwen ~~

Wil jij meer levendigheid ervaren? Ben jij op zoek naar hoe je echt verbinding maakt? Zou je minder in je hoofd willen zitten en meer van je lijf willen genieten?

Dan is deze drieluik een mooie ingang naar een betere relatie met jezelf.

In drie avonden onderzoeken we de relatie met ons lijf en onze seksualiteit aan de hand van de thema’s hoofd, hart en bekken. We doen dit met een vaste groep zodat we veilige bedding hebben om samen de diepte in te gaan.

Iedere avond staat in het teken van één thema. Het hoofd staat voor het denken en de overtuigingen die we hebben. Het hart staat voor de liefde die we voelen voor anderen én voor onszelf. Het bekken staat voor de beleving van ons lijf en seksualiteit. Door verbinding te leggen tussen deze drie stukken leren we voller en geïntegreerd te leven en ervaren we meer levensenergie en creativiteit!

Een avond bestaat uit lichaamsgerichte oefeningen, dans, meditaties en deelcirkels. Hiermee ontrafelen we onze overtuigingen en zetten we de poort open naar de boodschappen die ons lijf ons geeft. Je zult ontdekken dat het lijf zoveel meer weet dan het hoofd. Als je daarnaar leert te luisteren dan ga je je vrijer voelen. Vrijer in contact, en eigenlijk in alle facetten van het leven.

Sommige oefeningen doe je alleen, sommige samen. Uiteraard gaat alles in afstemming en hoef je niets te doen wat jij niet wilt.


~ Voor wie?
Deze reeks is geschikt voor iedereen die zich vrouw voelt en benieuwd is naar tantra. Je hebt geen ervaring nodig om mee te kunnen doen. We werken in een veilige en gedragen setting in een groep. Als bijvoorbeeld een gemengde tantra-groep nog een stap te ver voelt, kan deze reeks met alleen vrouwen een hele mooie start zijn.

Indien je weet of vermoedt dat traumatische ervaringen uit het verleden nog erg van invloed zijn binnen dit onderwerp, neem dan eerst even contact met een van ons op. Dan kijken we of deze reeks voor jou nu passend is.


~ Over de Facilitators

Roos en Maryse hebben elkaar leren kennen in een tantra training waarin ze meteen samen de diepte indoken. Het vermogen om samen te reflecteren en te voelen was de basis voor een stevige vriendschap. Wat ze daarnaast typeert is enerzijds een aardse, nuchtere blik en anderzijds het lef om echt kwetsbaar te zijn. Daarnaast hebben ze altijd genoeg energie om een feest te maken.

Waar Roos impulsiever reageert, is Maryse wat meer beschouwend. Hierin vullen ze elkaar goed aan. Ze leren van elkaar en supporten elkaar om steeds te blijven groeien en zichtbaar te zijn in hun authenticiteit. Samen willen ze dit ook bieden aan anderen en vanuit deze ambitie organiseren ze evenementen.

Over Roos:
Roos heeft een therapeutische achtergrond en begeleidt cliënten vanuit verschillende psychotherapeutische stromingen zoals NLP, transactionele analyse en systemisch werk. Ze heeft daarnaast veel tantra en lichaamsgericht werk gedaan waarbij ze groepen intuïtief begeleidt. In haar vrije tijd houdt ze van expressie zoals theater en dansen. De combinatie tussen speelsheid en diepgang is precies de plek waar ze van houdt.

Over Maryse:
Maryse heeft een opleiding tot holistisch bekkentherapeut gevolgd en begeleidt vrouwen in het zakken in hun lijf en het innerlijk weten dat daaruit voortkomt. Daarnaast heeft ze veel ervaring met tantra. Die ervaringen hebben haar doen ontwikkelen van een verlegen meisje naar een speelse en krachtige vrouw. Deze ontwikkeling gunt ze iedereen en is de drijfkracht voor het organiseren van dit soort events.


~ Praktische informatie

Data: 28 juni, 5 en 12 juli
Voor: 20-ers en 30-ers
Door: Roos Griffioen en Maryse Karsten
Kosten: €110,-

Inloop: 19.15 uur
Workshop: 19.30 - 22.00 uur

Ben je benieuwd of deze workshopreeks wat voor je is en heb je een vraag hierover? Je kunt contact opnemen met Roos en Maryse via info@playcommunity.nl.

Locatie: Playground, Kanaalweg 84A, Utrecht
(Parkeren is naast het gebouw): Geplaatste speld:
https://goo.gl/maps/kRggcVAyKz9wDL2WA

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Over PLAY:

PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.

PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/

Woensdag 28 juni 2023 om 19:15 tot woensdag 12 juli 2023 om 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.

In samenwerking met

Roos Griffioen

Contact

Reviews

Gilius Kreiken

Play Utrecht: Knuffelcafé!

Heel fijn! De begeleiding was heel gedragen en kundig, programma was mooi en de open space was heerlijk! Wmb mag de open space langer zijn. Liefs!

Lees meer

Daniël Van der Waals

Play Utrecht: Knuffelcafé!

Erg ontspannende avond met leuke mensen.

Lees meer

Janna

Play Heart: Daten met een vleugje tantra (Women Edition 🖤)

Van tevoren was ik wat gespannen, maar tijdens het event lukte het goed om te ontspannen. Dit kwam door de setting en door de lieve dames die het event hosten. Bedankt voor deze mooie ervaring!

Lees meer

Play - Intro into Tantra - een drieluik voor vrouwen

Meer evenementen van Play Utrecht

Woensdag, 08 mei. om 19:15
Play Utrecht - Vrouwencirkel
Play Utrecht
Vrouwencirkels Leven vieren Authentic Relating
Vrijdag, 10 mei. om 11:00
Body & Presence - Tantra Deep Dive Retraite
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Lichaamsbewustzijn
Zaterdag, 11 mei. om 09:15
Play/Freedive Utrecht: Chakra Yoga
Play Utrecht
Yoga Lichaamsbewustzijn Chakra's
Zaterdag, 11 mei. om 12:00
Play Utrecht: Knuffelcafé XL!
Play Utrecht
Knuffelworkshops Aanraking Verbinding

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 19 jun. om 10:00
💃Hieros Gamos Festival🕺
Hieros Gamos Festival
Mannen Workshops Vrouwen workshops Festivals
Zaterdag, 01 jun. om 09:30
Tantric Awakening Festival - June 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Zaterdag, 08 jun. om 14:00
SPECIAL: A Pink Play Party and Bondage Workshop. Collab w Queertied
Exploring Deeper
Tempel Sensualiteit Shibari
Zaterdag, 18 mei. om 10:00
A Feast for the Senses
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Tantra Mindfulness
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl