Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Relax & Release retreat aan zee

Vrijdag 14 april 2023 om 17:30 tot zondag 16 april 2023 om 16:00

Finca Vrij, Kapelleweg 29, 4322 NG Scharendijke, Nederland

Over dit evenement

Heb jij behoefte aan een paar dagen voor jezelf, wil je naar binnen keren, tot rust komen, verbinden met jezelf, jouw hart openen op een prachtige locatie in het samenzijn met een mooie groep andere vrouwen? Midden in de lente als alle energie zich steeds meer naar buiten gaat richten staat er een mooi retreatweekend in Zeeland gepland.

We verblijven drie dagen met een fijne groep vrouwen op een prachtige plek in de natuur. We hebben een mooi programma samengesteld met verschillende meditatie & yogasessies, een bewustwordingsworkshop, een cacaoceremonie & mantra's rondom het vuur, dans, soundhealing en een stiltewandeling. Daarnaast is er voldoende tijd en ruimte om tot rust te komen en nieuwe inzichten op te doen. Het hele weekend worden we verzorgd door onze geweldige kok met heerlijke maaltijden en snacks.


Wies Frijters heeft een achtergrond als leerkracht in het basisonderwijs.
Tijdens haar persoonlijke zoektocht naar gezondheid en geluk is ze betoverd door Bali. Daar woonde ze een lange tijd en heeft diverse Sound & Voice trainingen bijgewoond en afgerond. Met een enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling en muziek organiseert zij nu Mantra singing circles in Nederland. Tijdens haar zoektocht naar antwoorden, kwam ze blijvend af van onverklaarbare klachten en kreeg haar energie weer terug door toepassing van PMA. Binnen haar coachpraktijk begeleidt ze moeders en kinderen snel en blijvend naar meer rust, balans, zelfvertrouwen, verbinding en plezier. www.wiesfrijters.nl

Marlous de Jong is 5 jaar yogadocent en heeft veel ervaring in het geven van verschillende yogastijlen, van yin, restorative, vinyasa tot aan yoga nidra. Ze verweeft mindfulness en de Chinese geneeskunde door haar lessen en workshops heen. Verder werkt ze veel met de verschillende maanfases.
Tijdens dit retreatweekend zal Marlous je meenemen terug naar jezelf; door te verstillen en te voelen wat er in je lichaam aanwezig is en te luisteren wat je intuïtie je wilt vertellen. Daarnaast laat ze je grenzen ervaren zodat je steeds beter naar jezelf kunt gaan luisteren en keuzes maakt die passend zijn voor jou op dit moment. www.insideyoga.nl

Vrijdag 14 april 2023 om 17:30 tot zondag 16 april 2023 om 16:00

Finca Vrij, Kapelleweg 29, 4322 NG Scharendijke, Nederland

Over de organisatie

“Ik neem je mee terug naar jezelf!”

Door middel van yin yogalessen, cursussen, workshops en retreats neem ik je mee terug naar jezelf. Naar een leven met meer rust & ontspanning!

Relax & Release retreat aan zee

Meer evenementen van Inside yoga

Zondag, 07 jul. om 10:00
Ouder & kind retreat
Inside yoga
Ouder-kind Kinderyoga Kinderworkshop

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 07 jun. om 17:00
Pralaya Yoga Weekend
Karimu.eu
Meerdaagse retraites
Zaterdag, 25 mei. om 18:00
Flower Full Moon - Cacao Women's Ceremony- Creative Painting Workshop
Manouk de Bijl
Full Moon Vrouwencirkels Cacao ceremonie
Vrijdag, 12 jul. om 16:00
Mantra & Medicine Weekend - Voice of the Desert
RobertTolenaars
Meerdaagse retraites Mantra zingen Plantmedicijn
Vrijdag, 09 aug. om 18:00
'Bohemian Paradise' Biodanza Minivakantie met Geny in Drenthe
Dans en Leef, biodanza met Geny
Meerdaagse retraites Biodanza Dansen in verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl