Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Happy hips & heart journey

Zaterdag 08 april 2023 van 10:00 tot 13:00

Hoogstraat 348, 5654 NJ Eindhoven, Nederland

Over dit evenement

๐„๐ž๐ง ๐จ๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง๐ ๐ฏ๐จ๐ฅ ๐ฅ๐ข๐ž๐Ÿ๐๐ž, ๐ณ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ก๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง ๐š๐œ๐œ๐ž๐ฉ๐ญ๐š๐ญ๐ข๐ž. ๐–๐š๐š๐ซ ๐ซ๐ฎ๐ข๐ฆ๐ญ๐ž ๐ ๐ž๐ ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐ฆ๐š๐  ๐ฐ๐จ๐ซ๐๐ž๐ง ๐š๐š๐ง ๐๐š๐ญ ๐ฐ๐š๐ญ ๐จ๐ฉ๐ ๐ž๐ค๐ซ๐จ๐ฉ๐ญ ๐จ๐Ÿ ๐ฏ๐š๐ฌ๐ญ๐ ๐ž๐ฅ๐จ๐ฉ๐ž๐ง ๐ข๐ฌ. ๐‹๐ข๐ž๐Ÿ๐๐ž ๐ก๐ž๐ž๐ฅ๐ญ ๐ž๐ง ๐๐š๐š๐ซ๐จ๐ฆ ๐ฌ๐ญ๐š๐ฉ๐ฉ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž ๐๐ž๐ณ๐ž ๐จ๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง๐ ๐ข๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐›๐š๐ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฅ๐ข๐ž๐Ÿ๐๐ž. ๐‹๐š๐š๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ฆ๐ž๐ž๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐๐ž๐ณ๐ž ๐›๐ข๐ฃ๐ณ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ž ๐ก๐ž๐ฅ๐ž๐ง๐๐ž ๐ซ๐ž๐ข๐ฌ.

Nathalie en Nienke nemen je mee op een prachtige journey in een oase van rust bij de studio Inner Wellness in Eindhoven. Deze magische plek geeft alle ruimte om te helen, herstellen รฉn genieten.

Ben jij er klaar voor om blokkades los te maken en om diepe release te ervaren?! Dit is meer dan een ontspannende ochtend, dus voel goed of รฉรฉn van deze plekken voor jou is...

We maken een liefdevolle reis door het lichaam, waarbij we de aandacht richten op de heartspace en de PSOAS (de spier van de ziel).

๐‚๐€๐‚๐€๐Ž
Nathalie neemt je mee in een Sacred Ritual waar ze haar Sacred Rose Cacao aan jouw zal schenken. Een liefdevolle combinatie van Ceremoniรซle Cacao en Rozen thee voor extra zachtheid. Het ritueel zal jouw hart openen en ontvankelijk maken om te ontvangen.

๐˜๐ˆ๐ | ๐‘๐„๐ˆ๐Š๐ˆ | ๐Œ๐„๐ƒ๐ˆ๐‚๐ˆ๐๐„ ๐Œ๐”๐’๐ˆ๐‚
Yin & Reiki, een magische combinatie รฉn helende ervaring. Tijdens de yin houdingen die gericht zijn op het openen van het hart en heupgebied, ontvang je in de houdingen Reiki van Nathalie.
Nienke vult de ruimte met prachtige nummers en helende klanken die energetisch afgestemd worden op de yin houdingen รฉn energie om jou te ondersteunen in jouw persoonlijke journey.

Er mag gevoeld worden en er mag ruimte gegeven worden aan elke emotie die zich aandient, want voelen is helen. Tijdens deze healing journey kunnen รฉn mogen er dingen los komen. We creรซren voor jou een safe space waarin alles mag zijn en waarin jij volledig jouw ruimte mag innemen met alles wat bij jou hoort.

๐’๐Ž๐”๐‹ ๐’๐Ž๐๐†๐’
Nadat jouw lichaam heeft losgelaten, jij volledig ontspannen bent en er liefdevolle zachte energie door jou heen stroomt, mag je samen met Nienke een eigen Soul song creรซren. Na de Cacao, Yin & Reiki en Medicine Music ervaar je een diepe verbinding met jouw ziel. Welke boodschap mag jij laten klinken?

Er wordt ruimte gegeven om met elkaar te kunnen delen en verbinden, waarna we afsluiten met thee en iets lekkers.

๐•๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž๐ณ๐ž ๐จ๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง๐ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐Ÿ– ๐ž๐ฑ๐œ๐ฅ๐ฎ๐ฌ๐ข๐ž๐ฏ๐ž ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ค๐ค๐ž๐ง ๐›๐ž๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ค๐›๐š๐š๐ซ!
Bij Inner Wellness vinden we persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk en daarom werken we met een small group concept.
Omdat de groepen kleiner zijn, is er meer ruimte om dieper te verbinden met elkaar en om begeleiding te ontvangen tijdens jouw processen.

๐‡๐ž๐ž๐ฅ ๐ฏ๐ž๐ž๐ฅ ๐ฅ๐ข๐ž๐Ÿ๐๐ž ๐ž๐ง ๐ฐ๐š๐ซ๐ฆ๐ญ๐ž,

๐๐š๐ญ๐ก๐š๐ฅ๐ข๐ž & ๐๐ข๐ž๐ง๐ค๐ž

Zaterdag 08 april 2023 van 10:00 tot 13:00

Hoogstraat 348, 5654 NJ Eindhoven, Nederland

Over de organisatie

“Dive into Divine Energy”

Kom thuis in jouw hart, omarm jouw sensuele flow en volg bevrijdende & transformerende sessies, workshops รฉn trainingen!

In samenwerking met

Reviews

Hanneke Staals

Happy hips & heart journey

Deze twee mooie vrouwen hebben deze workshop prachtig vorm gegeven. Nathalie bracht letterlijk en figuurlijk ruimte en zachtheid in mijn lichaam en toen Nienke begon te zingen ging het stromen.... Deze ochtend is helend geweest voor mij. Van Harte aanbevolen!

Lees meer

Rielle Van Oorschot

Freedom Retreat

Wat een diepe reis hebben we gemaakt! Door de liefdevolle en zuivere begeleiding van Nathalie en Kelsey kon ik helemaal ontspannen. De cacao en blauwe lotus lieten me verder zakken in mijn lichaam. Dit was mijn eerste ervaring met Kundalini Reiki, en wat een shift heb ik kunnen maken. In combinatie met de stembevrijding is het echt een intense en prachtige microretraite geweest. Dank jullie wel!

Lees meer

Happy hips & heart journey

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 27 apr. om 13:30
Yoga of Listening. Non-dual Kashmir yoga with Ellen Emmet and Ganga Ma
Soulful Silence ~ Ganga ma
Non-dualiteit Yoga
Woensdag, 05 jun. om 19:00
IN VUUR EN VLAM! โ€“ A Kundalini Experience
Natural High
Kundalini Yoga Live muziek
Dinsdag, 30 apr. om 19:00
Beltane yoga & meditation in concert
Namastรฉ Soof
Ligconcert Yoga Meditatie
Zondag, 12 mei. om 19:00
Ligconcert (op moederdag) met live muziek van Pauline van Mourik
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Live muziek Ritueel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl