Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Lente Equinox Ritueel

Donderdag 23 maart 2023 van 19:00 tot 22:00

Groenendaal 369, 3011 ZW Rotterdam, Nederland

Over dit evenement

De omschakeling naar de lente brengt kansen en nieuwe levenskracht met zich mee. Volgens de astrologie begint dan het nieuwe jaar, het begin van een nieuwe cyclus. De lente begint. De lammetjes worden geboren, de volgels leggen een ei en de bloemen ontkiemen. We kruipen uit onze schulp. De winter is om wensen te zaaien en intenties helder te krijgen. Met de komst van de lente is het tijd om deze in actie om te zetten.

Waar word jij vurig enthousiast van? Waar je tijdens de lente equinox mee begint, zal zich gedurende het jaar ontwikkelen. Kom je samen met Jeanine & Denise stilstaan bij het ingaan van het nieuwe jaar?

We organiseren deze avond om voor jou een liefdevolle wedergeboorte te faciliteren. Met onder andere een reinigingsritueel, rustige ademsessie, Yoga Nidra en een helende sound journey. Laat je innerlijke creativiteit stromen tijdens het maken van een vision board. Jeanine Leenheer van House of Happiness faciliteert op deze avond onder andere het reinigingsritueel, de ademsessie en de sound journey. Denise Ermes faciliteert op deze avond onder andere de yoga nidra sessie en reiki.

Donderdag 23 maart 2023 van 19:00 tot 22:00

Groenendaal 369, 3011 ZW Rotterdam, Nederland

Over de organisatie

“If there were no mud, there would be no lotus flower. ”

House of Happiness is een online én real life community waar je welkom bent voor o.a. yoga, breathwork en lichaamsgerichte trajecten.

Reviews

Beau

Heart Wide Open - uniek event met Live pianomuziek

Een prachtige middag in een geweldige fijne veilige ruimte. Jeanine nam me mee in een reis van inspiratie, intuïtie en ontspanning. De combinatie van verbinden met elkaar, de tijd en ruimte voor jezelf, de cacoa, de yoga en de live muziek maakte het een fijne ervaring. Ik heb me ontspannen, gehoord en geliefd gevoeld.

Lees meer

Anoniem

Heart Wide Open - uniek event met Live pianomuziek

Een prachtige en magische dag ✨ Jeanine weet heel goed een fijne, rustgevende en vertrouwde sfeer te creëren. De hele ceremonie was nog mooier dan ik verwacht had. En ik moet toegeven dat ik het bedrag persoonlijk best hoog vond - maar tijdens en na het event besefte ik dat ik dit een onbetaalbare ervaring vind, dus elk geldbedrag waard is! 🌸

Lees meer

Marjolein Leenen

Yoga Dag Retreat

Heerlijke ontspannen en warme middag samen met andere 8 vrouwen gehad tijdens deze fijne retreat, met fijne afwisseling met korte en energieke verrassende actieve yoga, veel verschillende ook voor mij weer nieuwe ademhalingsoefeningen, yin yoga en yoga nidra. Jeanine is een inspirerende, lieve, ontwapenende en wijze vrouw, waar ik elke keer veel van leer en ik haar dankbaar voor ben. Bedankt en tot de volgende keer xx Marjolein

Lees meer

Lente Equinox Ritueel

Meer evenementen van House of Happiness

Vrijdag, 21 jun. om 19:00
Vrouwencirkel op het strand
House of Happiness
Vrouwencirkels Yoga Sharing Circle
Zaterdag, 31 aug. om 12:00
Dag Retreat voor vrouwen met lunch en vuurcirkel
House of Happiness
1-Dags retraite Vrouwen workshops Verbinding

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 19 mei. om 14:00
Ademcirkel
YogaToday
Adem Ademwerk Ademcirkel
Zondag, 16 jun. om 15:00
Vaderdag Ademcirkel • Verbonden Ademen met Niels & Tara
ADEM MET TARA
Ademwerk Ademcirkel Adem
Donderdag, 23 mei. om 19:00
Ademceremonie | adem & live muziek
De reis naar binnen | Caroline Thijs
Ligconcert Live muziek Ademwerk
Vrijdag, 28 jun. om 06:00
Summer Ceremony with grandmother
Ayamtai
Plantmedicijn Ritueel Sjamanisme
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl