Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Breathwork Utrecht

Geef aandacht Laat los wat er losgelaten mag worden Ervaar jouw eigen kracht Beweeg mee in een reis door jezelf

Volgen

0683548673

Het BinnensteBuiten, Voordorpsedijk 43a, 3737 BM Groenekan, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Breathwork Utrecht

Thursday, 07 Dec. om 19:30
Ademcirkel
Breathwork Utrecht
Ademcirkel Adem
Wednesday, 20 Dec. om 19:30
Ademcirkel
Breathwork Utrecht
Ademcirkel Adem
Friday, 29 Dec. om 19:30
Ademcirkel
Breathwork Utrecht
Ademcirkel Adem
“Ademen is leven. Change your breath, change your life”

Over de organisatie

Wij werken met uitgangspunten, niet met methodes.
Methodes zijn gestandaardiseerd, niet aangepast op de individuele behoeften. In een gestandaardiseerde wereld is er behoefte aan maatwerk. Wij stappen met jou in een onderzoek naar jou.

Wij werken vanuit de bron. We helpen je bij het begrijpen van je systeem zodat je zelf controle leert hebben over dat systeem. En geloof ons; er gaat een wereld voor je open.
Wij "verkopen" geen specifieke methodiek, we leren jou jezelf reguleren door middel van wetenschap. Met deze fundering ben je bestand tegen stress en sta je volledig in je eigen kracht.

Tijdens de ademcirkels zet je jouw ademhaling aan het werk voor jou.
We starten altijd met het omschakelen, uit het hoofd en verbinding maken met je lijf. Om daarna jouw wens of intentie te voelen; wat wens je jezelf toe? Door dit hardop uit te spreken ontstaat er ruimte om met je wens aan het werk te gaan.
Tijdens de sessie werken we met verschillende ademhalingspatronen, zo begeleid je jouw lichaam naar én door verschillende staten. We vinden het belangrijk dat je zelf ervaart dat je altijd controle hebt over je ervaring, daarom geven we aandacht aan het oefenen met de verschillende ademhalingen zodat je weet wat je kan doen om jezelf te helpen verdiepen of ontspannen. Er is een fase met oefeningen, een actieve fase (superventilaties) en een ontspannende fase. We werken intuïtief en de soorten oefeningen kunnen per keer verschillen.
Door een overvloed of tekort aan zuurstof (afhankelijk van de oefeningen) ontstaat er een fysiologische en/of emotionele reactie.
In deze staten kan jij voelen wat zich daar bevindt; gedachten, beelden, emoties, gevoelens, ervaringen, belevingen, lichamelijke sensaties en ga zo maar door.
We nodigen je uit om dan bij deze sensaties te blijven. Doordat je ergens ruimte (adem) aan geeft kan het verwerkt en doorleeft worden. Soms is dat ongemakkelijk, pijnlijk of verdrietig maar het kan ook bijzonder mooi, liefdevol en intens geluk zijn.
Wij werken in groepen van maximaal 15 personen en we vinden persoonlijke aandacht belangrijk. Uniek aan onze sessies zijn het lichaamswerk; we ondersteunen jou intuïtief bij je proces door aanrakingen en/of massage en pressure point technieken. Dit doen we alleen als dat oké is voor jou. Veiligheid is voor ons de belangrijkste dragende factor van de sessies.

Lees door in de comments

Je hoeft geen ervaring te hebben en je kan het niet goed of fout doen. Jouw proces tijdens de ademsessie geeft altijd veel informatie over jezelf. Vind je het spannend? Dat is geen probleem en misschien zelfs wel goed. Want het trainen van het aangaan van spanning, en door het ongemak heen bewegen is de ultieme trainingsprikkel tegen stress. Hoe meer je jezelf durft te begeven op het gebied van spanning (in een veilige setting!), hoe meer je je systeem leert om te gaan met stress en hoe beter je tegen stress kan.
Een ademcirkel is wellicht niet handig om aan mee te doen wanneer je zwanger bent, last hebt van een psychose of actieve dissociaties door trauma of wanneer je zware medicatie slikt. Overleg even met ons als dit geldt voor jou en je wilt toch ademwerk doen, er zijn altijd mogelijkheden.

Wil je weten wat adem voor jou kan betekenen? Kom een keertje meedoen!
Zie link in bio voor data en events

Je kan ons voor vragen altijd bereiken op
0654658739 (Eline) of 0683548673 (Céline)
E-mailen kan ook op ubithaflow@gmail.com of celine.kersten@gmail.com

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Breathwork Utrecht

 • Dana De Jonge
  Ademcirkel

  Wederom een hele fijne ademsessie mogen ontvangen. Het voelt veilig om in deze ademcirkel op verkenningstocht te gaan in mijzelf. Iedere sessie word er iets anders in mij aangeraakt. Ik ben daar erg dankbaar voor.

  Lees meer
  30 November 2023 om 10:47
 • Hans Koeslag
  Ademcirkel

  Céline en Eline creëren een prettige, warme en veilige sfeer, die de toon zetten voor de rest van de avond. We begonnen met verschillende activerende en kalmerende ademoefeningen en meditatie in voorbereiding op de sessie zelf: een prachtige ademreis waaruit ik weer veel inspiratie en inzichten heb opgedaan. Dank voor de mooie avond. Ik kom zeker terug!

  Lees meer
  10 November 2023 om 09:54
 • Ralph
  Ademcirkel

  Ik heb een hele fijne ademreis gemaakt tijdens deze ademcirkel van Celine en Eline. De landing en opbouw was heel mooi.

  Lees meer
  08 November 2023 om 15:18
 • Katelijn
  Ademcirkel

  Ik vond het vooraf enorm spannend, maar voelde me welkom en in goede handen. De kennis, de begeleiding, de muziek en de oefeningen maakte het voor mij een ervaring die ik zeker vaker zal opzoeken hier!

  Lees meer
  11 October 2023 om 11:08
 • Anoniem
  Ademcirkel

  Extreem rustgevend, zeker voor herhaling vatbaar!

  Lees meer
  29 September 2023 om 08:42
 • Paul
  Ademcirkel

  Het was een leuke ervaring en ik kom zeker een keer terug. Je merkt dat Céline en Eline de sessie met veel oog voor detail hebben voorbereid. Er was een mooie sfeer en het gebruik van muziek maakt dat je gemakkelijk meegaat in de flow van de oefeningen.

  Lees meer
  28 September 2023 om 18:03
 • Rianne
  Ademcirkel

  Hele lieve fijne meiden die je heel goed begeleiden door je reis. Aanrader

  Lees meer
  28 September 2023 om 12:03
 • Anoniem
  Ademcirkel

  Hoi Celine en Eline,

  Wat een enorm verrijkende ervaring was het om deel te nemen aan jullie ademcirkel. Dat eenvoudige ademhalingstechnieken zo’n dramatisch effect kunnen hebben op lichaam en geest is mind-blowing! Ja, het was even overweldigend, maar ik voelde dat ik het hard nodig had. Over de persoonlijke begeleiding kan ik ook alleen maar lovende woorden spreken. Dat jullie in staat zijn om iemand in het moment van zijn grootse kwetsbaarheid en afhankelijkheid zó haarfijn aan te voelen en zó liefdevol door het proces heen te leiden, roept bij mij heel veel respect en bewondering op. Ik denk dat deze vorm van therapie de reguliere psychologische methoden veruit overtreft. Voor mij was deze ademsessie de eerste keer, maar daar zal het zeker niet bij blijven, want ik denk dat ik hiermee eindelijk een manier heb gevonden om bepaalde trauma’s te verwerken. Ook heeft deze sessie mij gestimuleerd om weer consequent te worden met de ademhalingsoefeningen van Wim Hof, die ik ooit trouw elke ochtend deed, maar waar ik me het afgelopen jaar bijna niet meer toe kon zetten. Om de een of andere rede werd op den duur alleen al het idee om een kwartiertje te moeten zitten voor ademhalingsoefeningen een vermoeiende gedachte… Alsof mijn lijf gewoon te zwaar en moe voelde om gemakkelijk diep te kunnen ademen. Jullie hebben me letterlijk nieuw leven ingeblazen door me te laten ervaren hoe ademhaling meer dan essentieel is voor iemands geestelijke en mentale welzijn. Ik denk dat jullie werk een enorm waardevolle bijdrage levert aan het algemeen menselijk welzijn en daarmee ook aan een betere wereld. Dank jullie wel!

  Veel liefde en respect.

  Jacob-Carl Pauw

  Lees meer
  17 September 2023 om 12:13
 • Christian Pauw
  Ademcirkel

  Hi Celine en Eline,

  Met de twee ceremonies die ik bij jullie heb meegemaakt heeft mijn proces van gronding een stevige kickstart gekregen. Door de procesmatige blokkades die ik heb mogen overwinnen heen ben ik mijn eigen blokkade niet meer. Ik heb een lange tijd geleefd in een wat uiteindelijk een psychedelische roes bleek te zijn, uit een angst om in kwetsbaarheid mijn volle, krachtige zijn in te stappen als mijzelf. Nu als 30-jarige heb ik mijn innerlijke stier goed bij de hoorns gepakt en ben in mijzelf aan het gronden. Dit voelt in vallen en opstaan zo fijn dat het voor mij geen optie meer is om niet op het momentum door te surfen.

  Hoe dit ademwerk mij inzicht geeft in mijzelf is oogopenend, ik ben nu spelenderwijs aan het ontdekken wat ik mijzelf, de mensen om mij heen en het leven te bieden heb.

  In de gegronde energie die jullie neerzetten kon ik stevig mee flowen en heb ik deze twee ceremonies kunnen ervaren als veilig, warm, open en prikkelend op alle juiste manieren.

  Jullie gaan mij snel weer zien!

  Lees meer
  18 July 2023 om 13:29
 • Loekie Van der Zee
  Ademcirkel

  Ademcirkel is een geweldige boost voor lijf en geest. Celine en Eline zijn ervaren ademcoaches, die je liefdevol ontvangen en begeleiden.
  De ademsessie wordt goed uitgelegd en je wordt gemakkelijk meegenomen in het ademproces. Het was een ademgevend feest!
  Ik voel me nu, de ochtend erna, nog vol levensenergie.
  Ik kom graag weer!

  Lees meer
  05 July 2023 om 09:57

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Ecstatic Dance Conscious Dance
Is voor iedereen die van blote-voeten-dansen houdt op zowel LIVE muziek als op de sound van DJ's
Mandira vormt een centrum voor bewustwording waar ruimte is voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling
Ecstatic Dance Conscious Dance
ED Utrecht has been the place to dance since 2015. Every Friday evening we come to deepen our dance, connect and transform in a safe space for all
Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl

Reviews van Breathwork Utrecht

Dana De Jonge
Ademcirkel

Wederom een hele fijne ademsessie mogen ontvangen. Het voelt veilig om in deze ademcirkel op verkenningstocht te gaan in mijzelf. Iedere sessie word er iets anders in mij aangeraakt. Ik ben daar erg dankbaar voor.

Lees meer
30 November 2023 om 10:47
Hans Koeslag
Ademcirkel

Céline en Eline creëren een prettige, warme en veilige sfeer, die de toon zetten voor de rest van de avond. We begonnen met verschillende activerende en kalmerende ademoefeningen en meditatie in voorbereiding op de sessie zelf: een prachtige ademreis waaruit ik weer veel inspiratie en inzichten heb opgedaan. Dank voor de mooie avond. Ik kom zeker terug!

Lees meer
10 November 2023 om 09:54
Ralph
Ademcirkel

Ik heb een hele fijne ademreis gemaakt tijdens deze ademcirkel van Celine en Eline. De landing en opbouw was heel mooi.

Lees meer
08 November 2023 om 15:18
Katelijn
Ademcirkel

Ik vond het vooraf enorm spannend, maar voelde me welkom en in goede handen. De kennis, de begeleiding, de muziek en de oefeningen maakte het voor mij een ervaring die ik zeker vaker zal opzoeken hier!

Lees meer
11 October 2023 om 11:08
Anoniem
Ademcirkel

Extreem rustgevend, zeker voor herhaling vatbaar!

Lees meer
29 September 2023 om 08:42
Paul
Ademcirkel

Het was een leuke ervaring en ik kom zeker een keer terug. Je merkt dat Céline en Eline de sessie met veel oog voor detail hebben voorbereid. Er was een mooie sfeer en het gebruik van muziek maakt dat je gemakkelijk meegaat in de flow van de oefeningen.

Lees meer
28 September 2023 om 18:03
Rianne
Ademcirkel

Hele lieve fijne meiden die je heel goed begeleiden door je reis. Aanrader

Lees meer
28 September 2023 om 12:03
Anoniem
Ademcirkel

Hoi Celine en Eline,

Wat een enorm verrijkende ervaring was het om deel te nemen aan jullie ademcirkel. Dat eenvoudige ademhalingstechnieken zo’n dramatisch effect kunnen hebben op lichaam en geest is mind-blowing! Ja, het was even overweldigend, maar ik voelde dat ik het hard nodig had. Over de persoonlijke begeleiding kan ik ook alleen maar lovende woorden spreken. Dat jullie in staat zijn om iemand in het moment van zijn grootse kwetsbaarheid en afhankelijkheid zó haarfijn aan te voelen en zó liefdevol door het proces heen te leiden, roept bij mij heel veel respect en bewondering op. Ik denk dat deze vorm van therapie de reguliere psychologische methoden veruit overtreft. Voor mij was deze ademsessie de eerste keer, maar daar zal het zeker niet bij blijven, want ik denk dat ik hiermee eindelijk een manier heb gevonden om bepaalde trauma’s te verwerken. Ook heeft deze sessie mij gestimuleerd om weer consequent te worden met de ademhalingsoefeningen van Wim Hof, die ik ooit trouw elke ochtend deed, maar waar ik me het afgelopen jaar bijna niet meer toe kon zetten. Om de een of andere rede werd op den duur alleen al het idee om een kwartiertje te moeten zitten voor ademhalingsoefeningen een vermoeiende gedachte… Alsof mijn lijf gewoon te zwaar en moe voelde om gemakkelijk diep te kunnen ademen. Jullie hebben me letterlijk nieuw leven ingeblazen door me te laten ervaren hoe ademhaling meer dan essentieel is voor iemands geestelijke en mentale welzijn. Ik denk dat jullie werk een enorm waardevolle bijdrage levert aan het algemeen menselijk welzijn en daarmee ook aan een betere wereld. Dank jullie wel!

Veel liefde en respect.

Jacob-Carl Pauw

Lees meer
17 September 2023 om 12:13
Christian Pauw
Ademcirkel

Hi Celine en Eline,

Met de twee ceremonies die ik bij jullie heb meegemaakt heeft mijn proces van gronding een stevige kickstart gekregen. Door de procesmatige blokkades die ik heb mogen overwinnen heen ben ik mijn eigen blokkade niet meer. Ik heb een lange tijd geleefd in een wat uiteindelijk een psychedelische roes bleek te zijn, uit een angst om in kwetsbaarheid mijn volle, krachtige zijn in te stappen als mijzelf. Nu als 30-jarige heb ik mijn innerlijke stier goed bij de hoorns gepakt en ben in mijzelf aan het gronden. Dit voelt in vallen en opstaan zo fijn dat het voor mij geen optie meer is om niet op het momentum door te surfen.

Hoe dit ademwerk mij inzicht geeft in mijzelf is oogopenend, ik ben nu spelenderwijs aan het ontdekken wat ik mijzelf, de mensen om mij heen en het leven te bieden heb.

In de gegronde energie die jullie neerzetten kon ik stevig mee flowen en heb ik deze twee ceremonies kunnen ervaren als veilig, warm, open en prikkelend op alle juiste manieren.

Jullie gaan mij snel weer zien!

Lees meer
18 July 2023 om 13:29
Loekie Van der Zee
Ademcirkel

Ademcirkel is een geweldige boost voor lijf en geest. Celine en Eline zijn ervaren ademcoaches, die je liefdevol ontvangen en begeleiden.
De ademsessie wordt goed uitgelegd en je wordt gemakkelijk meegenomen in het ademproces. Het was een ademgevend feest!
Ik voel me nu, de ochtend erna, nog vol levensenergie.
Ik kom graag weer!

Lees meer
05 July 2023 om 09:57
Diana B.
Ademcirkel

I really love their breathwork sessions, probably my favourite so far that I've tried around. The structure is great, starts with the body-oriented exercises first to tune in, followed by the breathing part which is of a nice duration, allows you to go quite deep in. There is enough time and you don't feel rushed in any moment, the place and atmosphere were also awesome and it adds to the experience. (Bonus points they are happy to guide the session in English when needed).

Lees meer
23 June 2023 om 08:51
Marijke De Wagenaar
Ademcirkel

In één woord: GEWELDIG!
Celine en Eline nemen je mee in een opbouwende ademsessie. Warm liefdevol en kundige begeleiden ze je door de verschillende fases heen. Nu 2 keer mogen ervaren. De sensaties die kunnen ontstaan zijn voor iedereen verschillend, ik heb beide keren een mooie innerlijke reis mogen maken. Ik kan het iedereen aanraden om deze ademcirkel bij Celine en Eline te volgen.

Lees meer
22 June 2023 om 18:11
Vincent Van Haren
Ademcirkel

Ik heb niets anders dan lof voor deze twee powervrouwen (Celine en Eline). Gisteren heb ik voor de 3e keer deelgenomen aan de ademcirkel en poh wat heb ik genoten. De meiden nemen je mee in je eigen innerlijke verhaal en stimuleren de deelnemers tot acceptatie van wat er op je af komt. Ze voelen naadloos aan of er extra begeleiding nodig is als emoties hoog op lopen of spanning ontstaat in het lichaam. Zij bieden dan rust door aanraking en verdere visuele begeleiding met lieve woorden etc. Het is echt iets heel moois en ik denk dat geen therapie in de psychiatrie hier tegenop kan. Ik ben helemaal om in deze lichaamsgerichte benadering. Al met al 1000% weer voor herhaling vatbaar. Dankjewel toppers!

Ps: Ik hou stiekem gewoon een beetje van jullie 😍. Zeer professioneel allemaal.

Lees meer
22 June 2023 om 11:38
Sarah Martens
Ademcirkel

Super fijne begeleiding tijdens de ademsessie.

Lees meer
08 June 2023 om 11:34
Stijn Schalkwijk
Ademcirkel

Hele fijne opbouw van de avond en fijne begeleiding

Lees meer
12 May 2023 om 19:10
Wietske
Ademcirkel

In 1 woord:,geweldige ademcirkel! Hele fijne sfeer, geweldige begeleiding van Celine en Jerry die zorgden voor een veilige en warme bedding en een diepgaande reis kunnen maken. De cirkel hielp me om me weer thuis te voelen in mij(n lijf). Groot cadeau!

Lees meer
13 January 2023 om 13:04
Yolanda Ketel
Ademcirkel

Fijne, veilige bedding en kundige ademwerkers. Het was een mooie, diepe reis. Ik kom graag naar een volgende cirkel.

Lees meer
13 January 2023 om 11:56
Annette Trost
Feest! Ceremoniële Cacao & Adem

Wat n warme sfeer weten jullie elke x te creëren! Veilig en liefdevol , zodat iedereen zich verbonden voelt en vrij om te laten komen wat komt. Ik vond t n prachtige ervaring! Ik zal zeker terug komen, het brengt mij in contact met het universum, mijn ware essentie, en geeft n enorme boost! Heel veel dank, lieve meiden!

Lees meer
18 November 2022 om 10:06
Jenna P
Breathwork Utrecht Ademcirkel

Een bijzondere en fijne ervaring! Fijne leidsters en een gezellige en veilige sfeer.

Lees meer
25 October 2022 om 11:50
Marius T
Breathwork Utrecht Ademcirkel

Celine en Eline creëren een hele fijne ontspannen sfeer waarin ik me veilig en op mijn gemak voel.
Elke keer is weer een totaal andere ademsessie. Enorme aanrader!!

Lees meer
14 October 2022 om 09:52
Tessa Kauw
Breathwork Utrecht Ademcirkel

Jullie zijn echt een mooi en cool stel samen! Goede energie en intense ervaring. Voelde me veilig om mezelf volledig over te geven.

Lees meer
31 August 2022 om 15:55
Lotte Vlug
Breathwork Utrecht Ademcirkel

Het was een intense ervaring en goed begeleid, ik voelde mij veilig.

Lees meer
30 August 2022 om 15:20
Emily Hortulanus
Breathwork Utrecht Ademcirkel

Dit was mijn derde ademcirkel bij Eline en Celine. Er zijn bijna geen woorden om het goed te omvatten, anders dan het elke keer weer als thuiskomen voelt!

Lees meer
08 July 2022 om 17:37
Kelly Dietz
Breathwork Utrecht Ademcirkel

Een bijzondere ademcirkel, op een prachtige locatie. De avond word liefdevol begeleid door Eline en Celine die veel kennis hebben over ademwerk. Ze leggen alles heel duidelijk en geduldig uit en je kunt met verschillende intenties de avond in gaan. Een aanrader! Maar let wel op: de kans dat je relaxt en opgelucht weer naar huis gaat is erg groot. ;)

Lees meer
08 July 2022 om 15:29
Marieke Weidema - L'Ortye
Breathwork Utrecht Ademcirkel

Ontzettend waardevol vind ik de ademcirkels van Céline en Eline.
De eerst keer heeft een vriendin me meegenomen naar een ademcirkel toen ik tegen een burn-out aanzat. Het ging niet goed met me. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar greep alles aan om me beter te voelen. Wat ik die avond ervaarde was echt magisch, ik kreeg inzichten en ontstond rust. De weken erna was ik af van mijn gejaagde gevoel, hoge ademhaling, vergeetachtigheid en huilbuien. Ongelofelijk dat dit kan worden bereikt met ademen. Het heeft er echt voor gezorgd dat ik niet in een burn-out terecht ben gekomen. Het gaat weer goed met me. Inmiddels heb ik al 6 vriendinnen meegenomen en die zijn net zo enthousiast. Ik raad het iedereen aan om deze magie te ervaren. Ik neem inmiddels regelmatig deel aan de ademcirkels onder het mom van selfcare. Het zorgt ervoor dat ik de rust kan bewaren in mijn dagelijkse leven. Daarnaast worden de cirkels georganiseerd door 2 fantastische fijne warme meiden die er alles aan doen om je op de gemak te stellen. Lieve Eline en Céline, dank jullie wel❤️

Lees meer
08 July 2022 om 11:38