Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Breathwork Utrecht

Geef aandacht Laat los wat er losgelaten mag worden Ervaar jouw eigen kracht Beweeg mee in een reis door jezelf

Volgen

Over deze organisatie

Wij werken met uitgangspunten, niet met methodes.
Methodes zijn gestandaardiseerd, niet aangepast op de individuele behoeften. In een gestandaardiseerde wereld is er behoefte aan maatwerk. Wij stappen met jou in een onderzoek naar jou.

Wij werken vanuit de bron. We helpen je bij het begrijpen van je systeem zodat je zelf controle leert hebben over dat systeem. En geloof ons; er gaat een wereld voor je open.
Wij "verkopen" geen specifieke methodiek, we leren jou jezelf reguleren door middel van wetenschap. Met deze fundering ben je bestand tegen stress en sta je volledig in je eigen kracht.

Tijdens de ademcirkels zet je jouw ademhaling aan het werk voor jou.
We starten altijd met het omschakelen, uit het hoofd en verbinding maken met je lijf. Om daarna jouw wens of intentie te voelen; wat wens je jezelf toe? Door dit hardop uit te spreken ontstaat er ruimte om met je wens aan het werk te gaan.
Tijdens de sessie werken we met verschillende ademhalingspatronen, zo begeleid je jouw lichaam naar én door verschillende staten. We vinden het belangrijk dat je zelf ervaart dat je altijd controle hebt over je ervaring, daarom geven we aandacht aan het oefenen met de verschillende ademhalingen zodat je weet wat je kan doen om jezelf te helpen verdiepen of ontspannen. Er is een fase met oefeningen, een actieve fase (superventilaties) en een ontspannende fase. We werken intuïtief en de soorten oefeningen kunnen per keer verschillen.
Door een overvloed of tekort aan zuurstof (afhankelijk van de oefeningen) ontstaat er een fysiologische en/of emotionele reactie.
In deze staten kan jij voelen wat zich daar bevindt; gedachten, beelden, emoties, gevoelens, ervaringen, belevingen, lichamelijke sensaties en ga zo maar door.
We nodigen je uit om dan bij deze sensaties te blijven. Doordat je ergens ruimte (adem) aan geeft kan het verwerkt en doorleeft worden. Soms is dat ongemakkelijk, pijnlijk of verdrietig maar het kan ook bijzonder mooi, liefdevol en intens geluk zijn.
Wij werken in groepen van maximaal 15 personen en we vinden persoonlijke aandacht belangrijk. Uniek aan onze sessies zijn het lichaamswerk; we ondersteunen jou intuïtief bij je proces door aanrakingen en/of massage en pressure point technieken. Dit doen we alleen als dat oké is voor jou. Veiligheid is voor ons de belangrijkste dragende factor van de sessies.

Lees door in de comments

Je hoeft geen ervaring te hebben en je kan het niet goed of fout doen. Jouw proces tijdens de ademsessie geeft altijd veel informatie over jezelf. Vind je het spannend? Dat is geen probleem en misschien zelfs wel goed. Want het trainen van het aangaan van spanning, en door het ongemak heen bewegen is de ultieme trainingsprikkel tegen stress. Hoe meer je jezelf durft te begeven op het gebied van spanning (in een veilige setting!), hoe meer je je systeem leert om te gaan met stress en hoe beter je tegen stress kan.
Een ademcirkel is wellicht niet handig om aan mee te doen wanneer je zwanger bent, last hebt van een psychose of actieve dissociaties door trauma of wanneer je zware medicatie slikt. Overleg even met ons als dit geldt voor jou en je wilt toch ademwerk doen, er zijn altijd mogelijkheden.

Wil je weten wat adem voor jou kan betekenen? Kom een keertje meedoen!
Zie link in bio voor data en events

Je kan ons voor vragen altijd bereiken op
0654658739 (Eline) of 0683548673 (Céline)
E-mailen kan ook op ubithaflow@gmail.com of celine.kersten@gmail.com

Lees meer
“Ademen is leven. Change your breath, change your life”

Evenementen van Breathwork Utrecht

Thursday, 09 Feb. om 19:30
Ademcirkel
Breathwork Utrecht
Ademcirkel Adem
Wednesday, 22 Feb. om 19:30
Ademcirkel
Breathwork Utrecht
Ademcirkel Adem
Saturday, 25 Feb. om 09:30
Adem & Microdose
Breathwork Utrecht
Ademcirkel Adem Microdoseer Ceremonie

Dit zeggen anderen over
Breathwork Utrecht

Wietske
Ademcirkel

In 1 woord:,geweldige ademcirkel! Hele fijne sfeer, geweldige begeleiding van Celine en Jerry die zorgden voor een veilige en warme bedding en een diepgaande reis kunnen maken. De cirkel hielp me om me weer thuis te voelen in mij(n lijf). Groot cadeau!

Lees meer
13 January 2023 om 13:04
Yolanda Ketel
Ademcirkel

Fijne, veilige bedding en kundige ademwerkers. Het was een mooie, diepe reis. Ik kom graag naar een volgende cirkel.

Lees meer
13 January 2023 om 11:56
Annette Trost
Feest! Ceremoniële Cacao & Adem

Wat n warme sfeer weten jullie elke x te creëren! Veilig en liefdevol , zodat iedereen zich verbonden voelt en vrij om te laten komen wat komt. Ik vond t n prachtige ervaring! Ik zal zeker terug komen, het brengt mij in contact met het universum, mijn ware essentie, en geeft n enorme boost! Heel veel dank, lieve meiden!

Lees meer
18 November 2022 om 10:06
Jenna P
Breathwork Utrecht Ademcirkel

Een bijzondere en fijne ervaring! Fijne leidsters en een gezellige en veilige sfeer.

Lees meer
25 October 2022 om 11:50
Marius T
Breathwork Utrecht Ademcirkel

Celine en Eline creëren een hele fijne ontspannen sfeer waarin ik me veilig en op mijn gemak voel.
Elke keer is weer een totaal andere ademsessie. Enorme aanrader!!

Lees meer
14 October 2022 om 09:52
Tessa Kauw
Breathwork Utrecht Ademcirkel

Jullie zijn echt een mooi en cool stel samen! Goede energie en intense ervaring. Voelde me veilig om mezelf volledig over te geven.

Lees meer
31 August 2022 om 15:55
Lotte Vlug
Breathwork Utrecht Ademcirkel

Het was een intense ervaring en goed begeleid, ik voelde mij veilig.

Lees meer
30 August 2022 om 15:20
Emily Hortulanus
Breathwork Utrecht Ademcirkel

Dit was mijn derde ademcirkel bij Eline en Celine. Er zijn bijna geen woorden om het goed te omvatten, anders dan het elke keer weer als thuiskomen voelt!

Lees meer
08 July 2022 om 17:37
Kelly Dietz
Breathwork Utrecht Ademcirkel

Een bijzondere ademcirkel, op een prachtige locatie. De avond word liefdevol begeleid door Eline en Celine die veel kennis hebben over ademwerk. Ze leggen alles heel duidelijk en geduldig uit en je kunt met verschillende intenties de avond in gaan. Een aanrader! Maar let wel op: de kans dat je relaxt en opgelucht weer naar huis gaat is erg groot. ;)

Lees meer
08 July 2022 om 15:29
Marieke Weidema - L'Ortye
Breathwork Utrecht Ademcirkel

Ontzettend waardevol vind ik de ademcirkels van Céline en Eline.
De eerst keer heeft een vriendin me meegenomen naar een ademcirkel toen ik tegen een burn-out aanzat. Het ging niet goed met me. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar greep alles aan om me beter te voelen. Wat ik die avond ervaarde was echt magisch, ik kreeg inzichten en ontstond rust. De weken erna was ik af van mijn gejaagde gevoel, hoge ademhaling, vergeetachtigheid en huilbuien. Ongelofelijk dat dit kan worden bereikt met ademen. Het heeft er echt voor gezorgd dat ik niet in een burn-out terecht ben gekomen. Het gaat weer goed met me. Inmiddels heb ik al 6 vriendinnen meegenomen en die zijn net zo enthousiast. Ik raad het iedereen aan om deze magie te ervaren. Ik neem inmiddels regelmatig deel aan de ademcirkels onder het mom van selfcare. Het zorgt ervoor dat ik de rust kan bewaren in mijn dagelijkse leven. Daarnaast worden de cirkels georganiseerd door 2 fantastische fijne warme meiden die er alles aan doen om je op de gemak te stellen. Lieve Eline en Céline, dank jullie wel❤️

Lees meer
08 July 2022 om 11:38
Sarah V
Breathwork Utrecht Ademcirkel

Super goede begeleiding en fijne oefeningen!

Lees meer
08 July 2022 om 10:56
Renate Timmer
Breathwork Utrecht Ademcirkel

Wat een fijne plek en heerlijke begeleiding om weer even helemaal dichtbij mezelf te komen! Het ademen is elke keer weer een andere ervaring met andere opbrengst en Céline en Eline voelen haarfijn aan wat nodig is. Ook de muziek is fantastisch en draagt heel goed bij aan de ervaring.

Lees meer
24 June 2022 om 15:11
Sascha Sijpheer
Adem & ijs ~ ijsbad workshop

Het was een bijzondere ervaring. Heel fijn ontvangen en meegenomen in workshop van ademwerk en aan het einde een ijsbad! Tof om dit met een groep mensen te doen die ik nooit eerder had ontmoet, hele fijne energie!

Lees meer
23 June 2022 om 15:40

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Verander je Wereld organiseert trainingen en opleidingen op het gebied van bewustwording, heling van meergenerationeel trauma en vorige levens.
Ecstatic Dance
Wij Sylvia Kok en Erik Janssen van Dance 4 Balance organiseren al 6 jaar Ecstatic Dance ontstaan vanuit onze passie voor Dansen.
Mannen workshops Natuur Breathwork
Mannen werk, healing en (Adem)coaching
Meerdaagse retraites Tantra
www.unveilingintimacy.com
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl