Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ademcirkel

Wednesday 29 November 2023 van 19:30 tot 22:00

Het BinnensteBuiten, Voordorpsedijk 43a, 3737 BM Groenekan, Nederland

Over dit evenement

Ben je benieuwd wat het jou kan brengen om meer bewust adem te halen en wil je weten welke lessen jouw lichaam je kan leren? Ben je klaar om ervaren waar jouw adem je heen kan brengen? En hoe je je adem als tool in kan zetten voor meer ontspanning en controle in je leven?
Wij nemen je mee op een ontdekkingstocht in jezelf door middel van verschillende ademhalingstechnieken. Afwisselend gericht op in - en ontspanning.

Je bent welkom in onze unieke ademcirkel. Wij volgen geen gestandaardiseerde methodiek maar bieden verdiepend ademwerk vanuit de bron: jouw lichaam. Deze ademcirkel gaan we met elkaar op verkenningstocht in jezelf met onze brede kennis van zowel het lichaam, de geest en een brede variëteit aan ademhalingsmethodieken. Tijdens de ademsessie zullen wij intuïtief en ondersteunend bodywork uitvoeren, mits dit goed voelt voor jou.
Er is voldoende begeleiding aanwezig om veiligheid en aandacht te geven.

Na de ademcirkel ga je naar huis met een hoger bewustzijn, in open contact met lichaam en geest. Ook leer je ademhalingsoefeningen uitvoeren.
Wij werken intuïtief en passen ons aan op wat jij nodig hebt, wij improviseren vanuit de energie in het moment.
Wil je meer weten? Feel free om een berichtje te sturen, of even te bellen!


💊 Let op: Omdat we veel inademen en gecontroleerde stress aanbrengen in het lichaam is het niet aan te bevelen bij zwangerschap, epilepsie, psychose gevoeligheid, burnout, paniekaanvallen, acuut trauma met actieve dissociatie en herbelevingen. Neem contact met ons op. Wellicht zijn 1 op 1 sessies beter passend.
Het gaat voornamelijk om de mate waarin je jezelf kan reguleren, omdat we het lichaam naar een diepere staat brengen en je daar van alles tegen kan komen aan emoties, spanningen, herinneringen etc.
Wij zijn altijd met voldoende mensen om even 1 op 1 te kunnen ondersteunen, dat doen we ook altijd tijdens de sessies, maar een bepaalde mate van zelfregulatie is van belang.

💌 Annuleringsbeleid:
Wij hanteren een annuleringsbeleid dat gelijk is aan soortgelijke evenementen, yogalessen e.d. Bij onverhoopte omstandigheden kan je tot 48 uur van te voren annuleren en krijg je je ticketwaarde terug gestort*. Als je afzegt tussen 48 en 24 uur van tevoren kan je je ticket verzetten naar een andere datum. Dat moet helaas (nog) wel handmatig.
Zeg je binnen 24 uur van het evenement af? Dan kunnen wij helaas niet je ticket verzetten of het geld terugstorten.
* minus €0,80 transactiekosten

Wednesday 29 November 2023 van 19:30 tot 22:00

Het BinnensteBuiten, Voordorpsedijk 43a, 3737 BM Groenekan, Nederland

Over de organisatie

“Ademen is leven. Change your breath, change your life”

Geef aandacht Laat los wat er losgelaten mag worden Ervaar jouw eigen kracht Beweeg mee in een reis door jezelf

In samenwerking met

Reviews

Valentijn Mees - Nog uit 2023 inhalen

Ademcirkel

Hele fijne adem sessie gehad, mooie mensen en mooie plek.

Lees meer

Rene Besamusca

Ademcirkel

Weer een mooie ervaring met Breathwork Utrecht. Nu in een yogaruimte in een "grote" kas vlakbij de Kleine Plas in Maarssen. Heerlijk hoe Céline en Eline, met mooie onderlinge interactie, je voorbereiden, begeleiden en ondersteunen in en met de ademreis wat je dan weliswaar zelf doet maar lang niet zo mooi en krachtig zal zijn zonder hun professionele uitleg, oefeningen vooraf en aanwijzingen met lieve woorden en aanrakingen, zalige life handpanmuziek alsmede goede begeleidingsmuziek en dat alles gebracht met vooral veel passie voor het ademwerk waarbij er ook plaats is voor humor. Rollercoaster van emoties en diepe ontspanning met rust van de monkeymind tijdens de ademreis ervaren die elke keer anders is. Aan het eind lekker ver weggeweest en diepe rust ervaren ( volgens mij zelfs in slaap gevallen) . Dames dankjewel weer :-)

Lees meer

Tessa Kauw

Ademcirkel

De beste ademsessies die ik heb ervaren! Zo een goed team deze 2 . Met humor en veel kennis brengen ze de ademsessies over. Ook voor mensen zonder ervaring een hele fijne instap. Goede muziek en begeleiding laten je diep in jezelf zinken. Elke keer is t anders en vernieuwend. Heel mooi kado voor jezelf ♡

Lees meer

Ademcirkel

Meer evenementen van Breathwork Utrecht

Tuesday, 23 Apr. om 19:30
Ademcirkel
Breathwork Utrecht
Ademcirkel Adem
Wednesday, 08 May. om 19:30
Ademcirkel
Breathwork Utrecht
Ademcirkel Adem
Wednesday, 22 May. om 19:30
Ademcirkel
Breathwork Utrecht
Ademcirkel Adem

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 21 Apr. om 13:30
De lente inluiden; adem, meditatie, lichaamswerk
Quirine Hanssen
Ademcirkel
Sunday, 21 Apr. om 16:30
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Sunday, 21 Apr. om 13:00
IJsbad & Adem workshop Hearth Yoga Utrecht
Air Academy
Adem
Friday, 10 May. om 19:30
Ademcirkel Schipluiden
Pepijn van de Peppel
Adem Ademwerk Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl