Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ruimte voor Rituelen

Natuurworkshops, seizoensvieringen, schrijfreizen, moedercirkels

Volgen
Niet beschikbaar

Wageningen, Nederland

Niet beschikbaar

Evenementen van Ruimte voor Rituelen

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.

Over de organisatie

Als mens zijn we verhalende wezens, ieder heeft een eigen verhaal. Daaronder zit een dieper verhaal waarin we allen verbonden zijn. Hoe maken we hier contact mee?
Met 'Ruimte voor Rituelen' faciliteer ik mogelijkheden en/of samenkomsten waarin we seizoenswisselingen en cycli in de natuur bewuster kunnen beleven. Met toewijding en verwondering onszelf of elkaar dieper te ontmoeten.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Ruimte voor Rituelen

 • Susan Heimplaetzer
  Schrijfreis 'Dromen door de donkere dagen'

  Lieve Hilde, wijze begeleidster van mijn schrijfreis, dank je wel voor de mooie schrijfopdrachten, vergezeld van citaten en verhalen. Deze keer was de schrijfreis voor mij intenser en tegelijkertijd luchtiger dan de vorige keer. De pareltjes die ik eruit meeneem, hebben te maken met een nieuw inzicht dat ik maar moeilijk onder woorden kan brengen, en dat toch tot me is gekomen door me mee te laten voeren door het schrijven en woorden te geven aan innerlijke ervaringen.
  Goed dat je aan het einde van de reis aangeeft dat ik nog niet hoef los te barsten nu. Mijn energie mag bewaren, bewaken. Want het is nog winter en de nachten zijn nog lang.
  Ik keer terug naar de eerste dag, ik schreef: "Het donker voelt als een veilige plek. Een nulpunt."
  Ik wil loskomen van het krampachtig bedenken wat ik nog allemaal wil en moet, maar waar ik vaak toch niet aan begin. Laat ik dat nu eens loslaten en één dag tegelijk leven. Eén mooie dag per dag waarin ik op microniveau al die grootse plannen en voornemens realiseer door kleine daden.
  Laat ik in de momenten kruipen. Zonder kloktijd, zonder plan. Laat die minimomenten oneindig veel ruimte bieden om te zijn. Al zijnde te doen en al doende te zijn.
  Dit inzicht heeft de schrijfreis me gebracht. Dank je wel!

  Lees meer
  07 January 2024 om 22:30

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Dansimprovisatie
Somatics, Movement and Interdisciplinary Improvisation
Tantra Meditatie
Bliss Your Body combineert de juicyness van westerse tantra met de diepgang van oosterse tantra.
Mantra zingen
Gewoon Geluk is er om jou jouw eigen geluk te laten ervaren. Door middel van verbinding, muziek, cacao, vrije expressie, ademwerk, spelen & avontuur
Ecstatic Dance Leven vieren Live muziek
Ecstatic Dance in een voormalig Maria klooster. Dikke soundsystem, fijne spaceholders, zuivere energie. Verbinding! Kom het ervaren <3
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl