Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Quantum Human

Quantum Human begeleid de processen van deconditioneren, ontmoeten van schaduwkanten en je ware zelf leven.

Volgen

+31 6 53663173

Leende, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Quantum Human

Friday, 26 Jul. om 13:00
Systemische Opstelling van de Kosmische Weg
Quantum Human
Systemisch werk Schaduwwerk
Thursday, 08 Aug. om 13:00
Systemische Opstelling van de Kosmische Weg
Quantum Human
Systemisch werk Schaduwwerk
“The purpose of live is Joy”

Over de organisatie

De Quantum Human leeft een authentiek leven vanuit de volle expressie van de potentie van zijn blauwdruk. Niet het overleven vanuit ‘moeten’, presteren vanuit wilskracht en werken voor toekomstig geluk. Maar leven vanuit passie, afgestemd zijn met je innerlijke bron, toegewijd en vitaal.

Het samenvallen met je Human Design blauwdruk is een groeiproces waar ik je vanuit mijn passie en hart, graag in support.

Maria Delilah Verhoeven

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Quantum Human

 • Wilma Van der Velden
  Creator in eigen leven

  Een prachtige dag heb ik weer beleefd. Veel inzichten over mezelf en anderen ontvangen. Heerlijk ook om de geluidsopnames af te luisteren en er telkens opnieuw weer iets anders uit te halen, wat zorgt voor elke keer een nieuw stukje verdieping wat verdere duiding geeft en waar ik weer iets mee kan. Zo ontvouwt zich mijn creatorschap van mijn eigen leven, met Maria Delilah als bevlogen mens, vanuit haar hart in dienst van mijn levensgeluk. Ze is een pareltje aan mijn ketting van mooie mensen.

  Lees meer
  25 March 2024 om 10:52
 • Marieke Steenbakkers
  Creator van eigen leven

  De workshop ‘Creator van je eigen leven’ is zoveel meer dan een workshop. Op deze dag krijg je mooie informatie en waardevolle inzichten over jezelf. Uit de manier waarop Maria vertelt en invoelt, spat de ervaring en kennis. Ze is eerlijk en duidelijk terwijl ze aanwezig is met haar oprechte, zachte aandacht. Zonder oordeel leest ze je profiel. De combinatie met het systemisch opstellen in je eigen Human Design Chart, helpt om te doorvoelen wat de invloed is van je open en gesloten centra. De dag was echt magisch en goed verzorgd. Echt een aanrader!

  Lees meer
  17 January 2024 om 10:01
 • Liane Pagie
  Creator van eigen leven

  Deze workshop is een bijzondere ervaring en zou ik aan iedereen aanraden! Het is niet alleen een verdieping in Quantum Human Design, maar ook een feest der herkenning en resonantie door de unieke en persoonlijke benadering van Maria. Zij is een wijze, warme en inspirende vrouw en krachtige spaceholdster. Door haar inzicht, helderheid en overzicht ontstaat een veilige setting, waarin iedereen z'n persoonlijke proces kan ervaren en delen. Het resultaat is pure magie 💫 Haar duiding van de persoonlijke Human Design Chart lijkt op een channeling en reading tegelijk. Je ontvangt echt een soort blauwdruk van je levenspad en wie je in wezen bent. Heel krachtig en inspirerend. De energetische opstelling aan het einde van de dag was een mooie, indrukwekkende en verdiepende afwisseling. De dag erna voelde ik me fysiek helemaal geland en aan staan in mijn Sacrale Centrum, wauw 🔥 Dank je wel Maria 🙏

  Lees meer
  15 January 2024 om 09:40

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Love in Motion creëert evenementen en een plek waar je kunt landen, herbronnen, opladen en herinneren... je bent zo welkom!
Ecstatic Dance Vrije Dans
Is voor iedereen die van blote-voeten-dansen houdt op zowel LIVE muziek als op de sound van DJ's
Ecstatic Dance Vrije Dans Conscious Dance
Wij Sylvia Kok en Erik Janssen van Dance 4 Balance ( Ecstatic Dance Eindhoven) organiseren al 8 jaar Ecstatic Dance vanuit onze passie voor Dansen.
Ecstatic Dance
Wij organiseren met veel passie en liefde ons Medicijn 'Dansen' waaronder Ecstatic Dance en andere mooie workshops en co-creaties
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl