Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Maryam Janssen

Net over de grens bij Millingen aan de Rijn host ik prachtige workshops en retraites. Ook begeleid ik 1:1 ademsessies en geef ik heerlijke massages.

Volgen

+31655372256

Vlierhof ECO-Community & Holistic Center | B&B | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Bezoek de website

Evenementen van Maryam Janssen

Friday, 22 Mar. om 14:30
Retraite weekend “de Verbonden Vrouw - 5de editie
Vlierhof Community
Lichaamswerk Ademwerk Vrouwen workshops
Saturday, 13 Apr. om 15:00
Transformerende ademcirkel & Cacao ceremonie
Maryam Janssen
Adem Ademwerk Ademcirkel
Friday, 19 Apr. om 19:00
Zweethut, ademwerk & familie opstelling retraite weekend
Vlierhof Community
Familieopstellingen Zweethut Ademwerk

Over de organisatie

Ik heb het voorrecht om prachtige workshop & retreats te mogen organiseren. Dit host ik met name op de prachtige plek Vlierhof. Community & Holistisch gezondheidscentrum.
- De Verbonden Vrouw - sisterhood retreat
- Ademcirkels
- Zweethut ceremonies

Naast de workshops & retreats begeleid ik ook individuele ademsessies en regressiesessies.

Dit alles doe ik om de verbinding met je bron, je essentie te herontdekken. Waarbij je lichaam een wijze raadgever en ingang geeft.

Insta: @maryam_Janssen
Website: www.maryamjanssen.nl

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Maryam Janssen

 • Inge
  De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend 19-21 Mei

  Wat een warm bad dompelen Karen en Maryam. je als vrouw in; het voelde helemaal als thuiskomen. Ook op deze prachtige plek en community die de Vlierhof is. Maar in alle zachtheid hebben we in dit weekend tegelijkertijd veel innerlijk werk gedaan middels de krachtige opstellingen van Karen en door via lichaamswerk onze boosheid te onderzoeken (Waar natuurlijk bij de meeste mensen diep verdriet onder ligt). Heel mooi en confronterend tegelijk om te zien en te voelen en voor de ander te mogen spaceholden, gewoon aanwezig zijn.
  Er waren sharings, oefeningen in tweetallen om je grenzen te onderzoeken, liefdevol ademwerk en ook genoeg speelsheid.
  Het eten van Rheatanya was ecbt heeeeeeerlijk en met veel aandacbt verzorgd plus ik was dat weekend jarig en zelfs daar was aan gedacht met taart, een kaart en zingen! <3
  Op de laatste middag namen
  we met een ritueel en live muziek afscheid
  bij het vuur en dat maakte dit vrouwenweekend helemaal af. Ik ga zeker proberen bij de volgende te zijn. Of deel te nemen aan ander prachtig en zo nodig werk dat Karen en Maryam op de Vlierhof aanbieden.
  Je voelt dat ze dit niet alleen doen vanuit hun kennis maar ook uit levenservaring en dat ze onderdeel uitmaken van het groepsproces. Ook zij stellen zich kwetsbaar op. Daar houd ik van. Dat creeert verbinding.
  Ook dank aan Karlijn en Belinda de mede spaceholders. Jullie zijn allemaal zeer kundige schatten. Aanrader!

  Lees meer
  02 June 2023 om 11:29
 • Maureen
  De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend 19-21 Mei

  Dit weekend was zo mega magisch! Wauw, echt ik heb intens veel mogen leren, genieten, ontvangen, groeien en nog zo veel meer. De begeleiding van Maryam en Karen is zo liefdevol en helend. Ik voel me echt gezien en gehoord door ze. Ze weten vanaf het eerste moment een super fijne en veilige energie neer te zetten. Ook Belinda en Karlijn ben ik mega dankbaar voor hun fijne bedding tijdens de sessies. Je voelt gewoon dat het erorm vanuit hun hart komt. Ook het liefdevolle eten en de deelname van Rheatanya was zo bijzonder! Een hele fijne ervaring en super creatief. Al met al echt super mooie mensen die het een veilige, fijne en ontspannen energie maken. De verbinding die ik hier heb mogen ervaren met mezelf en alle andere vrouwen die deelnamen aan dit weekend, is niet in woorden te omschrijven. Ik voel me zo gedragen, geliefd en gezien en gehoord. Ik kan hier voorlopig nog wel even op teren. Ook de locatie is geweldig! Tussen de blokken door lekker aarden met blote voetjes in het gras, een wandeling maken net buiten Vlierhof of gewoon rusten in de tuin, het kan allemaal. Ik kom zeker nog terug bij de Vlierhof Community met al deze mooie mensen! En ook zeker nog bij evenementen van deze mooie vrouwen! Ik voel mij enorm dankbaar en ik heb een hart gevuld met liefde ❤️

  Lees meer
  22 May 2023 om 22:14
 • Norah Brinkerhof
  Zweethut & (Familie)Opstellingen Weekend

  Hele mooie en bijzondere plek.

  Wat een geweldig weekend. Zo fijne begeleiding, voelde me zo gezien en gehoord. Ben jullie enorm dankbaar en kom heel graag nog veel vaker terug. Het liefst komend weekend al! 😀

  Lees meer
  01 May 2023 om 20:08
 • Ben Edel
  Zweethut & (Familie)Opstellingen Weekend

  Wauw, wat een magisch, prachtig en verdiepend weekend in vele opzichten.
  Met een mooie groep mensen op een redelijk eenvoudige manier patronen en systemen in beeld krijgen, en achterliggend trauma/emoties opschonen.
  Een fijne balans tussen processen, rust, vreugde en heerlijk eten, op professionele en liefdevolle wijze begeleid.

  Dankjewel Karen en Maryam ✨✨

  Lees meer
  01 May 2023 om 10:57
 • Kim Broekmeulen
  Workshop: op reis met jezelf en je lichaam

  Wat een prachtige reis hebben we gemaakt als groep met Maryam. Ze kan zo goed invoelen wat een ieder nodig heeft. Bij de ademwerk oefening kwam ze op precies de juiste momenten langs om net dat duwtje te geven om dieper te gaan of net die aanraking waardoor je weer terug komt uit je hoofd en nog verder in je lijf zakt. Maryam was oprecht geïnteresseerd, heel respectvol en liefdevol naar een ieder in de groep. De reis voelde als een warme deken, een veilige bedding van waaruit we ons lichaam konden voelen. De dag was mooi opgebouwd met kundalini dans, meditatie, ademwerk en aanraking... maar dat kan de volgende keer dus weer anders zijn omdat Maryam echt kan intunen op wat een ieder nodig heeft. De lunch was heerlijk! En de vlierhof, het terrein, de mensen die er wonen en werken waren zeer verwelkomend. Ik heb genoten en zou zo weer een workshop bij haar boeken. Bedankt lieve Maryam voor deze prachtige ervaring!

  Lees meer
  01 March 2023 om 09:04
 • Rianda Straatman
  De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

  Ik kan niet anders zeggen dan dat het magisch is geweest. Het heeft me buitengewoon veel gebracht. Daarnaast was het erg goed gefaciliteerd. De kamer was schoon en gezellig. Het eten gezond en voortreffelijk. En de omgeving is prachtig! Ik heb een prachtige reis met prachtige vrouwen mogen maken en daar ben ik heel erg dankbaar voor.
  Marjam, Karin, Carlijn, Sita en Kim, alleen maar liefde voor jullie. Ik ben jullie dankbaar!

  Lees meer
  13 February 2023 om 19:13
 • Aniet Van der velden
  2-daagse zweethut Ceremonie

  Hele mooie beleving. Voor mij was dit de eerste keer. Veilige professionele en liefdevolle setting is er gevreeerd door de begeleiders voor de fijne groep. Dankbaar voor de pure natuurbeleving, het smaakvolle eten en de goede verzorging. Aanrader!

  Lees meer
  12 December 2022 om 11:19
 • Samantha Konraads Krichelberg
  De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

  Het was een prachtig magisch weekend, een cadeau van het universum. Zoveel mooie ervaringen opgedaan en zoveel mooie vrouwen die verbonden met elkaar werden. De Vlierhof is een prachtige locatie, waarvan ik hoop dat hij nog eeuwen blijft bestaan. Laat het een plek blijven waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren en kracht geven wanneer je kracht nodig hebt. De dames hebben goed nagedacht over hun programma en ook de leiding verbond zich op een prachtige manier met de groep. Echt een sister- ervaring. Met veel liefde geschreven, Samantha

  Lees meer
  29 November 2022 om 13:07
 • Katrijn
  De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

  Ik schrijf deze review 2 dagen na het weekend.
  Daarnet deed ik een meditatie en ik voelde alle vrouwen die mee waren op het weekend aanwezig in mijn meditatie. Ze waren er nog steeds, hun energie, hun liefde, hun humor, hun zachtheid, hun kracht, hun gelijkwaardigheid, hun wijsheid, hun diepgang, hun eenvoud, het danste om me heen.
  Ik mocht gedurende het weekend verbinden met elk van hen. Ik beschreef het in een workshop: het is alsof we werden uitgenodigd vanaf minuut 1 om rustig plaats te nemen op ons tempo in een gouden spiegelbol, op een veilig warm gezellig, mooi kussen. Allemaal verschillende energieën. Karen & Maryam alsof ze met een toverstaf de omgeving, die bol afsloten. Ik zat daar met vrouwen die ik nog nooit had gezien en ik voelde me veilig, op mijn gemak en gewoon mezelf. We gingen gelijk op avond 1 de diepte in en dat voelde WAUW! Wat een veld werd er gecreëerd. Kennis maken met de vrouw in jezelf, de verbonden vrouw. Tijdens het weekend mocht ik ervaren hoe elke vrouw een spiegel van mij is. Elke vrouw haar eigen verhaal en bij elk verhaal voelde ik welk stukje het in mij raakte en waar ik mezelf mocht aan spiegelen. Ik kon voelen hoe ik zelf een spiegel mocht zijn. Alles mocht er zijn, en dat gebeurde als vanzelf. Elke workshop indrukwekkend, het eten overheerlijk, de accommodatie warm gezellig en schoon, elke spaceholder, de begeleiding van Karen & Maryam, professioneel, sterk, intens, mooi. Ik wens elke vrouw dit toe, verbinden met vrouwen is zo krachtig, zo heerlijk, ...
  Zulke dingen zijn moeilijk onder woorden te brengen 😊. Het is een diep ervaren. Dit zindert nog even na, gelukkig maar, want dit gevoel wil ik nog lang bij me houden.

  Lees meer
  29 November 2022 om 12:03
 • Henriette Rhee
  De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

  Wát een verbondenheid wát een mooie plek is de Vlierhof🙏🏽. Onder begeleiding van Maryam🫶🏽 en Karen🫶🏽heb ik een hele mooie reis 💖in een veilige🙌🏽omgeving gemaakt. Ik kan het van harte aanbevelen. En niét geheel onbelangrijk, er wordt heel goed voor de innerlijke vrouw gezorgd middels heerlijk met liefde bereid eten, dankjewel 🙏🏽.

  Lees meer
  28 November 2022 om 13:16

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Familieopstellingen Healing
Familie en Organisatie Opstellingen in Utrecht. Individuele sessies, trainingen en een vakgerichte opleiding.
Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.
Ecstatic Dance
Ontmoeten vanuit kernkracht, in liefde en compassie vanuit het Hart met alles wat er is en zich aandient!
Biodanza Tantric Dance Dansen in verbinding
Leven vanuit Liefde eert de universele liefde via dans, meditatie en ceremonies.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl

Reviews van Maryam Janssen

Inge
De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend 19-21 Mei

Wat een warm bad dompelen Karen en Maryam. je als vrouw in; het voelde helemaal als thuiskomen. Ook op deze prachtige plek en community die de Vlierhof is. Maar in alle zachtheid hebben we in dit weekend tegelijkertijd veel innerlijk werk gedaan middels de krachtige opstellingen van Karen en door via lichaamswerk onze boosheid te onderzoeken (Waar natuurlijk bij de meeste mensen diep verdriet onder ligt). Heel mooi en confronterend tegelijk om te zien en te voelen en voor de ander te mogen spaceholden, gewoon aanwezig zijn.
Er waren sharings, oefeningen in tweetallen om je grenzen te onderzoeken, liefdevol ademwerk en ook genoeg speelsheid.
Het eten van Rheatanya was ecbt heeeeeeerlijk en met veel aandacbt verzorgd plus ik was dat weekend jarig en zelfs daar was aan gedacht met taart, een kaart en zingen! <3
Op de laatste middag namen
we met een ritueel en live muziek afscheid
bij het vuur en dat maakte dit vrouwenweekend helemaal af. Ik ga zeker proberen bij de volgende te zijn. Of deel te nemen aan ander prachtig en zo nodig werk dat Karen en Maryam op de Vlierhof aanbieden.
Je voelt dat ze dit niet alleen doen vanuit hun kennis maar ook uit levenservaring en dat ze onderdeel uitmaken van het groepsproces. Ook zij stellen zich kwetsbaar op. Daar houd ik van. Dat creeert verbinding.
Ook dank aan Karlijn en Belinda de mede spaceholders. Jullie zijn allemaal zeer kundige schatten. Aanrader!

Lees meer
02 June 2023 om 11:29
Maureen
De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend 19-21 Mei

Dit weekend was zo mega magisch! Wauw, echt ik heb intens veel mogen leren, genieten, ontvangen, groeien en nog zo veel meer. De begeleiding van Maryam en Karen is zo liefdevol en helend. Ik voel me echt gezien en gehoord door ze. Ze weten vanaf het eerste moment een super fijne en veilige energie neer te zetten. Ook Belinda en Karlijn ben ik mega dankbaar voor hun fijne bedding tijdens de sessies. Je voelt gewoon dat het erorm vanuit hun hart komt. Ook het liefdevolle eten en de deelname van Rheatanya was zo bijzonder! Een hele fijne ervaring en super creatief. Al met al echt super mooie mensen die het een veilige, fijne en ontspannen energie maken. De verbinding die ik hier heb mogen ervaren met mezelf en alle andere vrouwen die deelnamen aan dit weekend, is niet in woorden te omschrijven. Ik voel me zo gedragen, geliefd en gezien en gehoord. Ik kan hier voorlopig nog wel even op teren. Ook de locatie is geweldig! Tussen de blokken door lekker aarden met blote voetjes in het gras, een wandeling maken net buiten Vlierhof of gewoon rusten in de tuin, het kan allemaal. Ik kom zeker nog terug bij de Vlierhof Community met al deze mooie mensen! En ook zeker nog bij evenementen van deze mooie vrouwen! Ik voel mij enorm dankbaar en ik heb een hart gevuld met liefde ❤️

Lees meer
22 May 2023 om 22:14
Norah Brinkerhof
Zweethut & (Familie)Opstellingen Weekend

Hele mooie en bijzondere plek.

Wat een geweldig weekend. Zo fijne begeleiding, voelde me zo gezien en gehoord. Ben jullie enorm dankbaar en kom heel graag nog veel vaker terug. Het liefst komend weekend al! 😀

Lees meer
01 May 2023 om 20:08
Ben Edel
Zweethut & (Familie)Opstellingen Weekend

Wauw, wat een magisch, prachtig en verdiepend weekend in vele opzichten.
Met een mooie groep mensen op een redelijk eenvoudige manier patronen en systemen in beeld krijgen, en achterliggend trauma/emoties opschonen.
Een fijne balans tussen processen, rust, vreugde en heerlijk eten, op professionele en liefdevolle wijze begeleid.

Dankjewel Karen en Maryam ✨✨

Lees meer
01 May 2023 om 10:57
Kim Broekmeulen
Workshop: op reis met jezelf en je lichaam

Wat een prachtige reis hebben we gemaakt als groep met Maryam. Ze kan zo goed invoelen wat een ieder nodig heeft. Bij de ademwerk oefening kwam ze op precies de juiste momenten langs om net dat duwtje te geven om dieper te gaan of net die aanraking waardoor je weer terug komt uit je hoofd en nog verder in je lijf zakt. Maryam was oprecht geïnteresseerd, heel respectvol en liefdevol naar een ieder in de groep. De reis voelde als een warme deken, een veilige bedding van waaruit we ons lichaam konden voelen. De dag was mooi opgebouwd met kundalini dans, meditatie, ademwerk en aanraking... maar dat kan de volgende keer dus weer anders zijn omdat Maryam echt kan intunen op wat een ieder nodig heeft. De lunch was heerlijk! En de vlierhof, het terrein, de mensen die er wonen en werken waren zeer verwelkomend. Ik heb genoten en zou zo weer een workshop bij haar boeken. Bedankt lieve Maryam voor deze prachtige ervaring!

Lees meer
01 March 2023 om 09:04
Rianda Straatman
De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

Ik kan niet anders zeggen dan dat het magisch is geweest. Het heeft me buitengewoon veel gebracht. Daarnaast was het erg goed gefaciliteerd. De kamer was schoon en gezellig. Het eten gezond en voortreffelijk. En de omgeving is prachtig! Ik heb een prachtige reis met prachtige vrouwen mogen maken en daar ben ik heel erg dankbaar voor.
Marjam, Karin, Carlijn, Sita en Kim, alleen maar liefde voor jullie. Ik ben jullie dankbaar!

Lees meer
13 February 2023 om 19:13
Aniet Van der velden
2-daagse zweethut Ceremonie

Hele mooie beleving. Voor mij was dit de eerste keer. Veilige professionele en liefdevolle setting is er gevreeerd door de begeleiders voor de fijne groep. Dankbaar voor de pure natuurbeleving, het smaakvolle eten en de goede verzorging. Aanrader!

Lees meer
12 December 2022 om 11:19
Samantha Konraads Krichelberg
De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

Het was een prachtig magisch weekend, een cadeau van het universum. Zoveel mooie ervaringen opgedaan en zoveel mooie vrouwen die verbonden met elkaar werden. De Vlierhof is een prachtige locatie, waarvan ik hoop dat hij nog eeuwen blijft bestaan. Laat het een plek blijven waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren en kracht geven wanneer je kracht nodig hebt. De dames hebben goed nagedacht over hun programma en ook de leiding verbond zich op een prachtige manier met de groep. Echt een sister- ervaring. Met veel liefde geschreven, Samantha

Lees meer
29 November 2022 om 13:07
Katrijn
De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

Ik schrijf deze review 2 dagen na het weekend.
Daarnet deed ik een meditatie en ik voelde alle vrouwen die mee waren op het weekend aanwezig in mijn meditatie. Ze waren er nog steeds, hun energie, hun liefde, hun humor, hun zachtheid, hun kracht, hun gelijkwaardigheid, hun wijsheid, hun diepgang, hun eenvoud, het danste om me heen.
Ik mocht gedurende het weekend verbinden met elk van hen. Ik beschreef het in een workshop: het is alsof we werden uitgenodigd vanaf minuut 1 om rustig plaats te nemen op ons tempo in een gouden spiegelbol, op een veilig warm gezellig, mooi kussen. Allemaal verschillende energieën. Karen & Maryam alsof ze met een toverstaf de omgeving, die bol afsloten. Ik zat daar met vrouwen die ik nog nooit had gezien en ik voelde me veilig, op mijn gemak en gewoon mezelf. We gingen gelijk op avond 1 de diepte in en dat voelde WAUW! Wat een veld werd er gecreëerd. Kennis maken met de vrouw in jezelf, de verbonden vrouw. Tijdens het weekend mocht ik ervaren hoe elke vrouw een spiegel van mij is. Elke vrouw haar eigen verhaal en bij elk verhaal voelde ik welk stukje het in mij raakte en waar ik mezelf mocht aan spiegelen. Ik kon voelen hoe ik zelf een spiegel mocht zijn. Alles mocht er zijn, en dat gebeurde als vanzelf. Elke workshop indrukwekkend, het eten overheerlijk, de accommodatie warm gezellig en schoon, elke spaceholder, de begeleiding van Karen & Maryam, professioneel, sterk, intens, mooi. Ik wens elke vrouw dit toe, verbinden met vrouwen is zo krachtig, zo heerlijk, ...
Zulke dingen zijn moeilijk onder woorden te brengen 😊. Het is een diep ervaren. Dit zindert nog even na, gelukkig maar, want dit gevoel wil ik nog lang bij me houden.

Lees meer
29 November 2022 om 12:03
Henriette Rhee
De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

Wát een verbondenheid wát een mooie plek is de Vlierhof🙏🏽. Onder begeleiding van Maryam🫶🏽 en Karen🫶🏽heb ik een hele mooie reis 💖in een veilige🙌🏽omgeving gemaakt. Ik kan het van harte aanbevelen. En niét geheel onbelangrijk, er wordt heel goed voor de innerlijke vrouw gezorgd middels heerlijk met liefde bereid eten, dankjewel 🙏🏽.

Lees meer
28 November 2022 om 13:16
Erik Wijma
Zweethut Ceremonie

Heerlijk plek om even echt tot jezelf te komen. De ontvangt door de dames was heel prettig. De ceremonie mooi met inbrengen van intenties en delen van de deelnemers. Ik zag op tegen de baarmoeder omdat mn mind daar een negatieve beleving aan had gehangen. Maar om vanuit vertrouwen erin te gaan viel dit enorm mee. Het ritueel is mooi, de hut heel heet... maar je komt wel de stukken tegen die je te helen hebt. Echt bij mezelf blijven was voor mij weer een les. Op naar de volgende !

Lees meer
06 September 2022 om 08:44
Marko Roelfsema
Zweethut Ceremonie

Een geweldige dag met fantastische meiden die alles op een mooie (warme) en professionele manier begeleiden. Een echt aanrader dus !

Lees meer
02 September 2022 om 09:35
Patricia Brouwers
Zweethut Ceremonie

Wat en mooie bijzondere dag heb ik bij jullie beleefd. Wat een mooie verbinding was er en wat een liefde en zachtheid is er aangeraakt. Dankjewel lieverds en tot een volgende keer. Liefs

Lees meer
26 August 2022 om 15:33
Dorien De Leest
Zweethut Ceremonie

Bijzondere ervaring op een mooie plek. Respectvol en met aandacht begeleid door Maryam en Karen. De biologische en vegetarische maaltijden waren ook fantastisch: kortom een aanrader!!!

Lees meer
25 August 2022 om 12:19
Jan Neels
2 daagse Zweethut Retreat

Zeldzaam goed verzorgde en uitgebreid voorbereide Retreat met Karen Wessels en Maryam Janssen. Zij verstaan de kunst diepere lagen in de deelnemers aan te spreken. Er was veel veiligheid waardoor wij in vertrouwen onze ervaringen intenties en belemmeringen open te beleven en te delen. Voeg daarbij de prima bereide maaltijden, grotendeels uit de eigen bio-dynamische tuin en de rustige sfeer op de Vlierhof en je vind een fantastische totaalervaring, ook voor diegenen die een zweethut voor het eerst aandurven, want het is wel een intensieve belevenis!

Lees meer
23 May 2022 om 12:27
Ruben Bex
2 daagse Zweethut Retreat

Ik heb erg genoten van de zweethut, de vlierhof en de mensen om me heen. Nogmaals bedankt Karen, Maryam en Jochem voor de super fijne zweethut ceremonie ❤️

Alleen maar lof voor hoe jullie dit doen

Lees meer
23 May 2022 om 10:46