Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Maryam Janssen

Naast 1:1 sessies gericht op lichaamstransformatie, organiseer ik ook workshops/retreats op gebied van persoonlijke bewustwording.

Volgen

Over deze organisatie

- Zweethut ceremonies
- De Verbonden Vrouw - sisterhood retreat
- 1:1 begeleiding (lichaamswerk)
- Workshops gericht op de verbinding met je eigen lichaam

Dit alles doe ik om de verbinding met je bron, je essentie te herontdekken. Waarbij je lichaam een wijze raadgever en ingang geeft.

Lees meer

Evenementen van Maryam Janssen

Friday, 10 Feb. om 15:00
De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend
Vlierhof Community
Meerdaagse retraites Vrouwen workshops
Saturday, 25 Feb. om 09:30
Workshop: op reis met jezelf en je lichaam
Maryam Janssen
Lichaamswerk Adem De stem van binnenuit
Friday, 17 Mar. om 09:30
Workshop: op reis met jezelf en je lichaam
Maryam Janssen
Lichaamswerk Adem De stem van binnenuit

Dit zeggen anderen over
Maryam Janssen

Aniet Van der velden
2-daagse zweethut Ceremonie

Hele mooie beleving. Voor mij was dit de eerste keer. Veilige professionele en liefdevolle setting is er gevreeerd door de begeleiders voor de fijne groep. Dankbaar voor de pure natuurbeleving, het smaakvolle eten en de goede verzorging. Aanrader!

Lees meer
12 December 2022 om 11:19
Samantha Konraads Krichelberg
De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

Het was een prachtig magisch weekend, een cadeau van het universum. Zoveel mooie ervaringen opgedaan en zoveel mooie vrouwen die verbonden met elkaar werden. De Vlierhof is een prachtige locatie, waarvan ik hoop dat hij nog eeuwen blijft bestaan. Laat het een plek blijven waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren en kracht geven wanneer je kracht nodig hebt. De dames hebben goed nagedacht over hun programma en ook de leiding verbond zich op een prachtige manier met de groep. Echt een sister- ervaring. Met veel liefde geschreven, Samantha

Lees meer
29 November 2022 om 13:07
Katrijn
De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

Ik schrijf deze review 2 dagen na het weekend.
Daarnet deed ik een meditatie en ik voelde alle vrouwen die mee waren op het weekend aanwezig in mijn meditatie. Ze waren er nog steeds, hun energie, hun liefde, hun humor, hun zachtheid, hun kracht, hun gelijkwaardigheid, hun wijsheid, hun diepgang, hun eenvoud, het danste om me heen.
Ik mocht gedurende het weekend verbinden met elk van hen. Ik beschreef het in een workshop: het is alsof we werden uitgenodigd vanaf minuut 1 om rustig plaats te nemen op ons tempo in een gouden spiegelbol, op een veilig warm gezellig, mooi kussen. Allemaal verschillende energieën. Karen & Maryam alsof ze met een toverstaf de omgeving, die bol afsloten. Ik zat daar met vrouwen die ik nog nooit had gezien en ik voelde me veilig, op mijn gemak en gewoon mezelf. We gingen gelijk op avond 1 de diepte in en dat voelde WAUW! Wat een veld werd er gecreëerd. Kennis maken met de vrouw in jezelf, de verbonden vrouw. Tijdens het weekend mocht ik ervaren hoe elke vrouw een spiegel van mij is. Elke vrouw haar eigen verhaal en bij elk verhaal voelde ik welk stukje het in mij raakte en waar ik mezelf mocht aan spiegelen. Ik kon voelen hoe ik zelf een spiegel mocht zijn. Alles mocht er zijn, en dat gebeurde als vanzelf. Elke workshop indrukwekkend, het eten overheerlijk, de accommodatie warm gezellig en schoon, elke spaceholder, de begeleiding van Karen & Maryam, professioneel, sterk, intens, mooi. Ik wens elke vrouw dit toe, verbinden met vrouwen is zo krachtig, zo heerlijk, ...
Zulke dingen zijn moeilijk onder woorden te brengen 😊. Het is een diep ervaren. Dit zindert nog even na, gelukkig maar, want dit gevoel wil ik nog lang bij me houden.

Lees meer
29 November 2022 om 12:03
Henriette Rhee
De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

Wát een verbondenheid wát een mooie plek is de Vlierhof🙏🏽. Onder begeleiding van Maryam🫶🏽 en Karen🫶🏽heb ik een hele mooie reis 💖in een veilige🙌🏽omgeving gemaakt. Ik kan het van harte aanbevelen. En niét geheel onbelangrijk, er wordt heel goed voor de innerlijke vrouw gezorgd middels heerlijk met liefde bereid eten, dankjewel 🙏🏽.

Lees meer
28 November 2022 om 13:16
Erik Wijma
Zweethut Ceremonie

Heerlijk plek om even echt tot jezelf te komen. De ontvangt door de dames was heel prettig. De ceremonie mooi met inbrengen van intenties en delen van de deelnemers. Ik zag op tegen de baarmoeder omdat mn mind daar een negatieve beleving aan had gehangen. Maar om vanuit vertrouwen erin te gaan viel dit enorm mee. Het ritueel is mooi, de hut heel heet... maar je komt wel de stukken tegen die je te helen hebt. Echt bij mezelf blijven was voor mij weer een les. Op naar de volgende !

Lees meer
06 September 2022 om 08:44
Marko Roelfsema
Zweethut Ceremonie

Een geweldige dag met fantastische meiden die alles op een mooie (warme) en professionele manier begeleiden. Een echt aanrader dus !

Lees meer
02 September 2022 om 09:35
Patricia Brouwers
Zweethut Ceremonie

Wat en mooie bijzondere dag heb ik bij jullie beleefd. Wat een mooie verbinding was er en wat een liefde en zachtheid is er aangeraakt. Dankjewel lieverds en tot een volgende keer. Liefs

Lees meer
26 August 2022 om 15:33
Dorien De Leest
Zweethut Ceremonie

Bijzondere ervaring op een mooie plek. Respectvol en met aandacht begeleid door Maryam en Karen. De biologische en vegetarische maaltijden waren ook fantastisch: kortom een aanrader!!!

Lees meer
25 August 2022 om 12:19
Jan Neels
2 daagse Zweethut Retreat

Zeldzaam goed verzorgde en uitgebreid voorbereide Retreat met Karen Wessels en Maryam Janssen. Zij verstaan de kunst diepere lagen in de deelnemers aan te spreken. Er was veel veiligheid waardoor wij in vertrouwen onze ervaringen intenties en belemmeringen open te beleven en te delen. Voeg daarbij de prima bereide maaltijden, grotendeels uit de eigen bio-dynamische tuin en de rustige sfeer op de Vlierhof en je vind een fantastische totaalervaring, ook voor diegenen die een zweethut voor het eerst aandurven, want het is wel een intensieve belevenis!

Lees meer
23 May 2022 om 12:27
Ruben Bex
2 daagse Zweethut Retreat

Ik heb erg genoten van de zweethut, de vlierhof en de mensen om me heen. Nogmaals bedankt Karen, Maryam en Jochem voor de super fijne zweethut ceremonie ❤️

Alleen maar lof voor hoe jullie dit doen

Lees meer
23 May 2022 om 10:46

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Cacao ceremonie Meditatie
Cacao & Meditatie ceremonies, Yogaworkshops & Holistische coaching
1-Dags retraite Adem
Karin Seelen Rebirthing Breathwork Facilitator Retraite organisator CO-creator Land of Deveza in Portugal
Playfulness Meditatie Lichaamswerk
Groepsbijeenkomsten en individuele sessies op het gebied van bewust zijn en leven middels Authentic Play, meditatie, qi gong, Nature dance en meer.
Familieopstellingen
Praktijk voor (holistische) therapie, coaching en (familie)opstellingen. Individuele sessies en trajecten en workshops voor kleine groepen.
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl