Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

Friday 10 February 2023 om 15:00 tot Sunday 12 February 2023 om 16:30

Vlierhof ECO-Community & Holistic Center | B&B | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Over dit evenement

๐——๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฉ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„ - ๐—ฟ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐˜๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐Ÿญ๐Ÿฌ-๐Ÿญ๐Ÿฎ ๐—ณ๐—ฒ๐—ฏ
๐‘…๐‘’๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘–๐‘ก๐‘’ ๐‘ค๐‘’๐‘’๐‘˜๐‘’๐‘›๐‘‘ - ๐‘‰๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘‰๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ข๐‘ค๐‘’๐‘›.

(Her)ontdek de Verbonden Vrouw in jou in een veilige setting samen met met max. 14 deelnemende sisters. (Her)ontdek jouw vrouwelijke kwaliteiten, kracht, sensualiteit & speelsheid en maak contact met jouw unieke daadkracht en missie.

Ervaar zelf de diepe bedding die het contact tussen vrouwen onderling mogelijk maakt. Deze bedding is bijna magisch. Samen creรซren we een veld waarin alles welkom is. Waar het veilig is. Waar we elkaar uitnodigen om in onze kwetsbaarheid te zakken. Daar zit een enorme kracht, liefde en ook zachtheid in.

Waar we elkaar aanmoedigen om de diepte in te gaan, en de verbinding weer te herstellen. Met jouw innerlijk kind en bron. Om alles wat daar leeft te voelen, te laten zien en vanuit authenticiteit te delen en expressie te geven.

De Verbonden Vrouw, dat ben jij!
De Verbonden Vrouw, dat zijn wij!

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป
Samen maken we weer een heerlijke 3-daagse deep-dive van verbindende en verdiepende sharings, meditaties, rituelen & ceremonies. Met o.a.
โ€ข Opstellingen
โ€ข Lichaamswerk
โ€ข Sauna
โ€ข Cacao
โ€ข Dans & Stembevrijding
โ€ข Womb Yoga
โ€ข Creativiteit

๐—ง๐—ต๐—ฒ๐—บ๐—ฎโ€™๐˜€ :
โ€ข Daad-Kracht & Zichtbaarheid
โ€ข Authenticiteit, Volg je eigen Pad
โ€ข Verbinding & Delen
โ€ข Expressie, spelen & creativiteit

We ont-moeten jou graag.
Veel liefs, Karen & Maryam

โ€”โ€”โ€”โ€”
๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต
โ€ข Datum en tijden: vrijdag 10 t/m zondag 12 februari 2023, start om 15:00 uur vrijdag en einde om 16:30 op zondag
โ€ข Energie-uitwisseling: โ‚ฌ 369,-. incl. linnenpakket. Een privรฉ kamer is mogelijk tegen een meer-prijs. Een extra nacht is ook mogelijk om bij te boeken
โ€ข Maaltijden: inclusief 3 heerlijke maaltijden per dag. Biologisch en Plantaardig
โ€ข Locatie: een prachtige locatie, nette kamers met gedeelde douches/toilet, Adres: Vlierhof Community, Klever Strasse 115 te Kleve (net over de grens)
โ€ข Info kun je aanvragen via info@karen-wessels.com of info@maryamjanssen.nl
โ€ข Minimaal 10 max 14 deelneemsters
_____
ย 
๐˜“๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ช๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ด ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ het ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ weekend:
ย 
๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ต๐—ฎ
Het was een prachtig magisch weekend, een cadeau van het universum. Zoveel mooie ervaringen opgedaan en zoveel mooie vrouwen die verbonden met elkaar werden. De Vlierhof is een prachtige locatie, waarvan ik hoop dat hij nog eeuwen blijft bestaan. Laat het een plek blijven waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren en kracht geven wanneer je kracht nodig hebt. De dames hebben goed nagedacht over hun programma en ook de leiding verbond zich op een prachtige manier met de groep. Echt een sister- ervaring. Met veel liefde geschreven, Samantha
ย 
๐—ž๐—ฎ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ป
Ik schrijf deze review 2 dagen na het weekend.Daarnet deed ik een meditatie en ik voelde alle vrouwen die mee waren op het weekend aanwezig in mijn meditatie. Ze waren er nog steeds, hun energie, hun liefde, hun humor, hun zachtheid, hun kracht, hun gelijkwaardigheid, hun wijsheid, hun diepgang, hun eenvoud, het danste om me heen.
Ik mocht gedurende het weekend verbinden met elk van hen. Ik beschreef het in een workshop: het is alsof we werden uitgenodigd vanaf minuut 1 om rustig plaats te nemen op ons tempo in een gouden spiegelbol, op een veilig warm gezellig, mooi kussen. Allemaal verschillende energieรซn. Karen & Maryam alsof ze met een toverstaf de omgeving, die bol afsloten.
ย 
Ik zat daar met vrouwen die ik nog nooit had gezien en ik voelde me veilig, op mijn gemak en gewoon mezelf. We gingen gelijk op avond 1 de diepte in en dat voelde WAUW! Wat een veld werd er gecreรซerd. Kennis maken met de vrouw in jezelf, de verbonden vrouw. Tijdens het weekend mocht ik ervaren hoe elke vrouw een spiegel van mij is. Elke vrouw haar eigen verhaal en bij elk verhaal voelde ik welk stukje het in mij raakte en waar ik mezelf mocht aan spiegelen. Ik kon voelen hoe ik zelf een spiegel mocht zijn. Alles mocht er zijn, en dat gebeurde als vanzelf. Elke workshop indrukwekkend, het eten overheerlijk, de accommodatie warm gezellig en schoon, elke spaceholder, de begeleiding van Karen & Maryam, professioneel, sterk, intens, mooi. Ik wens elke vrouw dit toe, verbinden met vrouwen is zo krachtig, zo heerlijk, ...
ย 
Zulke dingen zijn moeilijk onder woorden te brengenย . Het is een diep ervaren. Dit zindert nog even na, gelukkig maar, want dit gevoel wil ik nog lang bij me houden.
ย 
๐—›๐—ฒ๐—ป๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜๐—ฒ
Wรกt een verbondenheid wรกt een mooie plek is de Vlierhof. Onder begeleiding van Maryamย en Karen heb ik een hele mooie reisย in een veilige omgeving gemaakt. Ik kan het van harte aanbevelen. En niรฉt geheel onbelangrijk, er wordt heel goed voor de innerlijke vrouw gezorgd middels heerlijk met liefde bereid eten, dankjewel.

Friday 10 February 2023 om 15:00 tot Sunday 12 February 2023 om 16:30

Vlierhof ECO-Community & Holistic Center | B&B | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Jonge energie op een oude en prachtige locatie”

Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.

In samenwerking met

Karen Wessels - Soul Coaching

Reviews

Ben Edel

Vrijwilligersdagen winterweekend-editie 2023

Na een eerder zeer geslaagde winter-gathering, even terug op deze fijne plek als vrijwilliger. Samen-zijn en samen doenโ€ฆbinnen en buitenโ€ฆinspanning en rust in balans. Goede opvang, heerlijk eten en een lekkere sauna-avond. Ik kom graag nog eens terug. X

Lees meer

Anneleen Rabijns

Winter gathering @Vlierhof

Vlierhof: een warme bedding, waarin alles mag zijn en je hart kan openen. Een gedragen plek, waar er ruimte is voor ieders eigenheid. Een plek waar je je snel thuis voelt. Hier gebeuren mooie dingen โ™ฅ๏ธ. Ik had me geen beter begin kunnen wensen van 2023! ๐Ÿ™๐Ÿผ

Lees meer

Aniet Van der velden

2-daagse zweethut Ceremonie

Hele mooie beleving. Voor mij was dit de eerste keer. Veilige professionele en liefdevolle setting is er gevreeerd door de begeleiders voor de fijne groep. Dankbaar voor de pure natuurbeleving, het smaakvolle eten en de goede verzorging. Aanrader!

Lees meer

1. Choose your tickets
De Verbonden Vrouw - gedeelde kamer

- incl verblijf in een gedeelde kamer, 2 of 3 persoons - 3 biologische maaltijden per dag - Graag eigen handdoeken meenemen

โ‚ฌ 369,80
Including โ‚ฌ 0,80 service fee
De Verbonden Vrouw - eigen kamer Almost sold out

- incl verblijf in een 1 persoons kamerpersoons - 3 biologische maaltijden per dag - Graag eigen handdoeken meenemen

โ‚ฌ 385,80
Including โ‚ฌ 0,80 service fee
extra overnachting voor retraite (vrijdag)

โ‚ฌ 40,80
Including โ‚ฌ 0,80 service fee
extra overnachting na retraite (zondag)

โ‚ฌ 40,80
Including โ‚ฌ 0,80 service fee
Transaction costs :
โ‚ฌ 0,00
Total:
โ‚ฌ 0,00
De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

Meer evenementen van Vlierhof Community

Saturday, 11 Mar. om 10:00
Zweethut & Cacao mini retreat - voor sisters
Karen Wessels - Soul Coaching
Zweethut Vrouwen workshops Cacao ceremonie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Tuesday, 21 Feb. om 19:15
In verbinding met je seksualiteit - workshop voor vrouwen
Bliss Your Body
Vrouwen workshops Tantra Conscious Sexuality
Saturday, 11 Mar. om 10:00
SISTER JOURNEY โ€˜De Geheelde Vrouwโ€™ - 7 dagen mrt - jun 2023
Binkie
Vrouwen workshops Innerlijke reis Cacao ceremonie
Friday, 19 May. om 17:00
SISTER RETREAT 'ZELFLIEFDE' MET LOES & BINKIE
Binkie
Vrouwen workshops Soundhealing Meerdaagse retraites
Thursday, 23 Mar. om 11:00
Sensual Spring - Training
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl