Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend 19-21 Mei

Friday 19 May 2023 om 15:00 tot Sunday 21 May 2023 om 16:30

Vlierhof ECO-Community & Holistic Center | B&B | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Over dit evenement

De 3de editie van "๐——๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฉ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„" - ๐—ฅ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐˜๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐Ÿญ๐Ÿต ๐˜๐—บ ๐Ÿฎ๐Ÿญ ๐—บ๐—ฒ๐—ถ - ๐‘‰๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘‰๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ข๐‘ค๐‘’๐‘›.
Na het grote succes van de eerste twee retreat weekenden, organiseren we nu de derde editie.
Deze keer staan de themaโ€™s van het hart en zonnevlecht centraal: Ontwaak jouw innerlijk vuur, ontdek je innerlijke kracht en laat jezelf โ€˜schitterenโ€™. Open je hart voor liefde, compassie en echte verbinding met jezelf en de mensen om je heen.

Het programma wordt weer uniek en veelzijdig. In verrassende en diepgaande workshops werken we met ademsessies, lichaamswerk, opstellingen, meditaties, gezonde voeding, energiewerk en nog veel meer!
We gaan o.a. werken met boosheid, aanraking, daadkracht, grenzen, compassie, verbinding, balans in energie, hartenkracht, en er komt een hele uitdagende en verrassende ceremonie.

๐—ข๐—ป๐˜๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐˜ƒ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ - ๐—œ๐—ธ โ€˜๐—ธ๐—ฎ๐—ปโ€™ ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ธ โ€˜๐˜„๐—ถ๐—นโ€™
De zonnevlecht is verbonden met het element vuur. We gaan samen werken met de kern van jouw lichaam, jouw innerlijke kracht, innerlijk vuur, passie, zelfverzekerdheid, kracht, ondernemendheid, grenzen, daadkracht, doelbewustheid en voeding.

๐—ข๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด - ๐—œ๐—ธ โ€˜๐—ฏ๐—ฒ๐—บ๐—ถ๐—ปโ€™
Het hart is verbonden met het element lucht. We gaan samen werken met zelfliefde, emoties & ervaringen transformeren, geven & ontvangen in balans, verbinding met jezelf & anderen, mannelijke & vrouwelijke energie in balans, โ€˜luchtigโ€™, beweeglijk en zacht zijn naar jezelf en naar anderen en om hulp leren vragen.

๐—๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—บ!
Voel jij een ja bij deze themaโ€™s en wil je deze reis maken met een groep prachtige sisters? Dan ben je van harte welkom. Wij kijken weer uit naar een prachtige, diepe, transformerende reis samen met jou.

De Verbonden Vrouw, dat ben jij!
De Verbonden Vrouw, dat zijn wij!

Liefs Karen & Maryam

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต
โ€ข Datum en tijden: vrijdag 19 mei t/m zondag 21 mei 2023, start om 14:30 uur vrijdag en einde om 16:30 op zondag
โ€ข Energie-uitwisseling: vanaf 369 euro. obv camping ticket. Kamer mogelijk tegen een meer-prijs.
โ€ข Maaltijden: inclusief 3 heerlijke maaltijden per dag. Biologisch & Plantaardig
โ€ข Locatie: een prachtige locatie, nette kamers met gedeelde douches/toilet, Adres: Vlierhof Community, Klever Strasse 115 te Kleve (2 km over de grens, en een half uurtje van Nijmegen)
โ€ข Info kun je aanvragen via info@karen-wessels.com of info@maryamjanssen.nl
โ€ข Minimaal 10 max 14 deelneemsters

Themaโ€™s Zonnevlecht: Vind je het lastig uit je comfort zone te stappen? Merk je dat je kritisch bent naar jezelf? Ben je druk met wat anderen van je vinden? Heb je moeite met grenzen? Voel jij je ergens schuldig over? Vindt je het lastig om met jou boosheid om te gaan? Of heb je angst voor veranderingen?

Themaโ€™s Hart: Vind je het lastig om mensen of situaties los te laten, terwijl je weet dat ze niet goed voor je zijn? Heb je soms moeite met intimiteit? Vind je het lastig om je open te stellen? Raak je makkelijk uit balans? Voel je je soms alleen? Kun je zeggen tegen jezelf dat je van jezelf houdt?

๐˜“๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ช๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ด ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ eerdere weekenden:

๐—ฅ๐—ถ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ
Ik kan niet anders zeggen dan dat het magisch is geweest. Het heeft me buitengewoon veel gebracht. Daarnaast was het erg goed gefaciliteerd. De kamer was schoon en gezellig. Het eten gezond en voortreffelijk. En de omgeving is prachtig! Ik heb een prachtige reis met prachtige vrouwen mogen maken en daar ben ik heel erg dankbaar voor.
Maryam, Karen, Karlijn, Sita en Kim, alleen maar liefde voor jullie. Ik ben jullie dankbaar!
--
๐—ž๐—ฎ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ป
Ik schrijf deze review 2 dagen na het weekend.Daarnet deed ik een meditatie en ik voelde alle vrouwen die mee waren op het weekend aanwezig in mijn meditatie. Ze waren er nog steeds, hun energie, hun liefde, hun humor, hun zachtheid, hun kracht, hun gelijkwaardigheid, hun wijsheid, hun diepgang, hun eenvoud, het danste om me heen.

Ik mocht gedurende het weekend verbinden met elk van hen. Ik beschreef het in een workshop: het is alsof we werden uitgenodigd vanaf minuut 1 om rustig plaats te nemen op ons tempo in een gouden spiegelbol, op een veilig warm gezellig, mooi kussen. Allemaal verschillende energieรซn. Karen & Maryam alsof ze met een toverstaf de omgeving, die bol afsloten.

Ik zat daar met vrouwen die ik nog nooit had gezien en ik voelde me veilig, op mijn gemak en gewoon mezelf. We gingen gelijk op avond 1 de diepte in en dat voelde WAUW! Wat een veld werd er gecreรซerd. Kennis maken met de vrouw in jezelf, de verbonden vrouw. Tijdens het weekend mocht ik ervaren hoe elke vrouw een spiegel van mij is. Elke vrouw haar eigen verhaal en bij elk verhaal voelde ik welk stukje het in mij raakte en waar ik mezelf mocht aan spiegelen. Ik kon voelen hoe ik zelf een spiegel mocht zijn. Alles mocht er zijn, en dat gebeurde als vanzelf. Elke workshop indrukwekkend, het eten overheerlijk, de accommodatie warm gezellig en schoon, elke spaceholder, de begeleiding van Karen & Maryam, professioneel, sterk, intens, mooi. Ik wens elke vrouw dit toe, verbinden met vrouwen is zo krachtig, zo heerlijk, ...

Zulke dingen zijn moeilijk onder woorden te brengen . Het is een diep ervaren. Dit zindert nog even na, gelukkig maar, want dit gevoel wil ik nog lang bij me houden.
--
๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ต๐—ฎ
Het was een prachtig magisch weekend, een cadeau van het universum. Zoveel mooie ervaringen opgedaan en zoveel mooie vrouwen die verbonden met elkaar werden. De Vlierhof is een prachtige locatie, waarvan ik hoop dat hij nog eeuwen blijft bestaan. Laat het een plek blijven waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren en kracht geven wanneer je kracht nodig hebt. De dames hebben goed nagedacht over hun programma en ook de leiding verbond zich op een prachtige manier met de groep. Echt een sister- ervaring. Met veel liefde geschreven, Samantha
--
๐—›๐—ฒ๐—ป๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜๐—ฒ
Wรกt een verbondenheid wรกt een mooie plek is de Vlierhof. Onder begeleiding van Maryam en Karen heb ik een hele mooie reis in een veilige omgeving gemaakt. Ik kan het van harte aanbevelen. En niรฉt geheel onbelangrijk, er wordt heel goed voor de innerlijke vrouw gezorgd middels heerlijk met liefde bereid eten, dankjewel.

Friday 19 May 2023 om 15:00 tot Sunday 21 May 2023 om 16:30

Vlierhof ECO-Community & Holistic Center | B&B | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Over de organisatie

“Jonge energie op een oude en prachtige locatie”

Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.

In samenwerking met

Karen Wessels - Soul Coaching

Reviews

Cees Krommenhoek

Vrijwilligersdagen- najaarseditie

Het was helemaal fantastisch! Alleen was ik er helaas niet bij deze keer.

Lees meer

Annaluz Uittenbroek

XL ZANGCIRKEL - Mantraโ€™s & Medicine Songs

Hartverwarmend, verbindend, prachtig

Lees meer

Michiel Van Veen

Ecstatic Dance Vlierhof | dj Esta Polyesta

Het was een heerlijke middag! Super fijne set en genoten van het dansen in de regen bij het vuur. Tot een volgende ;)

Lees meer

De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend 19-21 Mei

Meer evenementen van Vlierhof Community

Uitverkocht
Friday, 08 Dec. om 13:30
โ€œde Verbonden Vrouwโ€ Retraite weekend - 4de editie
Vlierhof Community
Meerdaagse retraites Vrouwen workshops Lichaamswerk
Friday, 29 Dec. om 10:00
Winter gathering @Vlierhof
Vlierhof Community
Meerdaagse retraites Oud & Nieuw Zweethut

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 09 Dec. om 10:00
WeekendRetraite December in Samaya
Dansklooster & Ecstatic Dance Alkmaar/Beach
Vrije Dans Meerdaagse retraites Ritueel
Sunday, 21 Jan. om 11:00
De DansTempel - Familie Editie - 21 Januari
De DansTempel
Verbinding Leven vieren Nieuwe Aarde
Monday, 18 Dec. om 19:15
Play Utrecht: Knus Ligconcert
Play Utrecht
Verbinding Muziekavond Live muziek
Friday, 08 Dec. om 08:00
Heal Yourself festival - 3 dagen ontladen, ontdekken en ontspannen
vrijuitzingen.nl
Verbinding Bewustzijnsontwikkeling Klankreis-Soundbath
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl