Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zweethut Ceremonie

Woensdag 24 augustus 2022 van 9:30 tot 21:30

Vlierhof ECO-Community & Holistic Center | B&B | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Over dit evenement

๐—ญ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ต๐˜‚๐˜ ๐—–๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ฒ
๐˜“๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ

Vele culturen en landen kennen vormen van de Zweethut. Het is een oud ritueel met veel kracht en ook veel zachtheid. Met behulp van warmte en stoom gaan we ons diep reinigen. En niet alleen het lichaam krijgt aandacht. Met de krachtige symboliek en rituelen komen we in een diepere verbinding met de natuur. En daarmee ook onze eigen natuur.

Daar waar het mannelijke (lucht/vuur) & het vrouwelijke (aarde/water) elkaar in liefde ontmoeten. En met de windrichtingen samensmelten in het hart van ons โ€“ de mens. In volledige overgave kunnen we dan de spirit / de bron verwelkomen. Daar brengt het ons bezieling & bevruchting. Gesteund door de wijsheid van onze voorouders reizen we symbolisch door de 4 seizoenen van het leven. Het wordt een diepe en verbindende reis. Met onszelf en vooral ook samen met elkaar.

Onze adem, de warmte van de stenen en het stoom leren je om je aandacht naar je ademhaling te brengen. Jouw adem is jouw kracht, je levensenergie, het hier en nu. Het brengt je terug bij je kern en naar dat in jou wat om adem (ruimte) vraagt en zo kom je in aanraking met wat in jou leeft. Wat wil daar gezien, gehoord en gevoeld worden?

Op jouw manier kun je daar uiting aan geven, in een veilige bedding. We delen, drummen, zingen, lachen schreeuwen en huilen. En soms zijn we in stilte. Wat jou niet langer dient, kan je liefdevol teruggeven aan moeder aarde. Om ruimte te maken om te creรซren, te voelen en te leven. Na afloop kunnen we als herboren weer uit de baarmoeder van moeder aarde kruipen en onszelf welkom heten in de wereld.

๐—š๐—Ÿ๐—ข๐—•๐—”๐—”๐—Ÿ ๐—ฃ๐—ฅ๐—ข๐—š๐—ฅ๐—”๐— ๐— ๐—”
Aankomst & Inchecken
Openingsritueel
Zweethut opbouw
Vuur en steen ceremonie
Lunch en Rust
Zweethut ceremonie
Soep en Brood
Sharing

๐—˜๐—ซ๐—ง๐—ฅ๐—” ๐—œ๐—ก๐—™๐—ข๐—ฅ๐— ๐—”๐—ง๐—œ๐—˜
- DATUM: woe 24 aug. Aankomst vanaf 9.30. Opening om 10:00, afsluiting rond 21:00 uur.
- ETEN: (h)eerlijk gezond biologische vega/vegan met o.a. producten uit eigen tuin
- OVERNACHTEN: is mogelijk, extra bij te boeken
- ENERGIE-UITWISSELING: โ‚ฌ 99,- p.p.
- TICKETS: https://hipsy.nl/shop/4399-zweethut-ceremonie

๐—ข๐—ฉ๐—˜๐—ฅ ๐— ๐—”๐—ฅ๐—ฌ๐—”๐—  ๐—๐—”๐—ก๐—ฆ๐—ฆ๐—˜๐—ก
Mijn passie is om mensen in verbinding te brengen met hun eigen essentie, met het lichaam als sleutel en wijze raadgever. De weg naar binnen, liefdevol reflecteren om vanuit daar jezelf in de wereld te zetten. Niets is voor mij mooier dan mee te reizen met anderen die weer in de eigen innerlijke kracht gaan staan. De zweethut is een prachtig ritueel die bijdraagt om weer in contact te komen met je eigen essentie, je innerlijke kracht. Ik voel veel dankbaarheid voor mijn eigen ervaringsgerichte reis en ik begeleid je graag in jouw reis van transformatie. Het is tijd om in je eigen licht te gaan staan en te stralen! Doe je met mij mee?

๐—ข๐—ฉ๐—˜๐—ฅ ๐—ž๐—”๐—ฅ๐—˜๐—ก ๐—ช๐—˜๐—ฆ๐—ฆ๐—˜๐—Ÿ๐—ฆ
Mijn eigen innerlijke reis als inspiratiebron. Tijdens mijn eigen innerlijke zoektocht heb ik hele fijne ceremonies ontdekt. Waaronder ook de Zweethut. Ik ben zo enthousiast geraakt dat ik een roeping voelde om anderen hiermee te inspireren. Ik voel een heel diep respect en liefde voor de kracht van dit eeuwenoude ritueel. Het vuur, de stenen, de elementen, de windrichtingen, het water, moeder aarde, vader zon, de spirits, de drums, de zang en de mensen. Alles komt samen en geeft een diepe bedding aan alle deelnemers. Om te delen en te helen. Alles is daarin welkom. Ik hou zo van de symboliek, de rituelen en de verbinding met elkaar. Deze ervaring deel ik graag met jou.
-----

๐—›๐—ข๐—˜ ๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—ข๐—ข๐—ฃ๐—ง ๐—˜๐—˜๐—ก ๐—ญ๐—ช๐—˜๐—˜๐—ง๐—›๐—จ๐—ง-๐—–๐—˜๐—ฅ๐—˜๐— ๐—ข๐—ก๐—œ๐—˜
Na een kennismaking en openingsritueel bouwen we samen de ceremonieplaats op. Samen dekken we de Zweethut toe met 4 lagen dekens. Voor elke windrichting 1, beginnend bij het oosten. We maken vervolgens de vuurplaats op met hout.

De stenen leggen we met een intentie-ritueel op de vuurplaats. Je kan de stenen een boodschap meegeven die je meeneemt in de hut: Wat wil je loslaten of wat wil je juist verwelkomen? Daarna steken we samen onder begeleiding van drum en zang het vuur aan. Desgewenst kunnen we tobacco ties maken.

Na een lekker lunch en pauze van 2 uur komen we terug bij de Zweethut. Daar worden we gesmudged. Op onze knieรซn kruipen we in de hut, de baarmoeder van moeder aarde. Daar zoekt iedereen een eigen plekje. Lekker op het gras of op je eigen handdoekje neem je plaats. De vuurman/vrouw brengt de hete stenen naar binnen, de rokerige geur van het vuur meenemend. En als laatste komt het water naar binnen.

De hut wordt afgesloten. In haar geborgenheid wennen we langzaam aan haar donkerte, die ons omhult en beschermt. Je zintuigen worden in het donkerte extra geprikkeld: de geur van het gras en de aarde. De geluiden van de vogels en het knetterende vuur op de achtergrond. De adem van je buurman of buurvouw. Alles lijkt net een beetje intenser.

De Zweethut heeft 4 rondes die zijn afgestemd op de 4 windrichtingen & elementen. De watergieters Maryam en Karen begeleiden deze rondes waarin we o.a. delen, zingen & drummen. Per ronde komen er nieuwe stenen binnen en gieten we water over de stenen. Hierdoor ontstaat er een hete stoom. De hut wordt steeds een beetje warmer. We gaan lekker zweten en geven ruimte aan de reiniging, verbinding en bezieling. Als je de hut verlaat word je symbolisch herboren, uit de schoot van moeder aarde. Je stapt opnieuw het leven in.

Na afloop krijgen we nog een heerlijke soep met brood en lekkers en is er ruimte om te delen met wat je hebt ervaren.

Woensdag 24 augustus 2022 van 9:30 tot 21:30

Vlierhof ECO-Community & Holistic Center | B&B | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Over de organisatie

“Jonge energie op een oude en prachtige locatie”

Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.

In samenwerking met

Karen Wessels - Soul Coaching

Reviews

Anita Nijenhuis

Winter gathering @Vlierhof

Wat een liefdevolle en aandacht voor detail aan alle workshops. Het eten voor vol aan kruiden, smaakte top. De vrijheid om te doen waar ik zin had, wel of geen workshop of ff alleen te gaan wandelen langs de rijn. Echt ik kan niets bedenken als tip, was 1 en al top. 2024 begonnen met heldere inzichten en oude shit doorvoelt en achtergelaten in 2023. Vanuit de diepte van mijn hart eeuwige dank aan de communitie/vrijwilligers en gasten. Big big hugs

Lees meer

Caroline Franssen

Winter gathering @Vlierhof

De wintergathering was ontspannen samenkomst waarin we als deelnemers op vele manieren werden verwend. Er was genoeg ruimte tussen de inspirerende workshops voor een wandeling of een dutje tussendoor. Ik voel me echt opgeladen en ontspannen. Wat mij betreft een aanrader!

Lees meer

Margot Lennaerts

Winter gathering @Vlierhof

Fantastisch, ga zeker terug.Veel plekken bezocht deze spant de troon.Dank. Margot

Lees meer

Zweethut Ceremonie

Meer evenementen van Vlierhof Community

Dinsdag, 30 apr. om 10:00
Vrijwilligersdagen april 2024
Vlierhof Community
Vrijwilligers
Vrijdag, 24 mei. om 19:00
Zweethut, ademwerk & familie-opstelling
Vlierhof Community
Familieopstellingen Zweethut Ademwerk
Vrijdag, 31 mei. om 18:30
Vrijwilligers Klusweekend
Vlierhof Community
Vrijwilligers
Zaterdag, 20 jul. om 11:00
Vlierhof Ecstatic Dance Outdoor | dj Sefrijn
Vlierhof Community
Ecstatic Dance Contact Improvisatie

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 21 apr. om 10:00
Geboorte reis - Meditatie met drum en Zweethut ceremonie
IMU BodyWords
Zweethut Innerlijke Reis Sharing Circle
Woensdag, 26 jun. om 11:00
Innerlands gathering
Innerlands
Gatherings Zweethut Ecstatic Dance
Zaterdag, 20 apr. om 10:30
Zweethut ceremonie voor vrouwen
Waaldijk 15
Zweethut
Zondag, 05 mei. om 11:00
Zweethut - Temazcal
Marie-Rose Mayele
Zweethut
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl