Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Maan_De_Luxe

Belevingen rondom de cicli van de maan. Ontdek jouw eigen beweging in het leven, binnen de thema's loslaten en verwelkomen in ontspanning.

Volgen

+31612418405

Eindhoven, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Maan_De_Luxe

Monday, 30 Sep. om 15:00
New Moon 5-day Retreat
Maan_De_Luxe
Meerdaagse retraites Plantmedicijn Bewustzijnsontwikkeling
“Leven op het ritme van de maan”

Over de organisatie

Charlotte en Annemieke geven welverdiende Maan-belevingen. Dit zijn ceremonies waarin we ons richten op het herroepen van jouw eigen kracht. Ontspanning is hierbij een element dat telkens wederkerig is. Shiatsu is ons raakvlak waarin de elementen, metaal, water, hout, vuur en aarde vanuit de Chinese geneeskunde worden vertegenwoordigd. Gebaseerd op het 'weten' dat ieder volledig kan stromen in zijn of haar welbevinden, baseren we onze ceremonies op het hervinden van jouw eigen balans. Zodat ieder zijn/haar licht weer volledig mag laten schijnen en dit weerspiegeld mag worden over heinde en ver.

De tools vanuit onze magic box zijn o.a:
Shiatsu - Cacao - Psilocybine - Yoga - Meditatie - Dans - Reiki - Opstellingen - Klanken - Delen

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Maan_De_Luxe

 • Theo
  New Moon Retreat

  Lieve Annemiek en Charlotte. Jullie droom was mijn droom geworden en die is meer dan uitgekomen. Als eerste de fantastische locatie als niet van deze aarde of juist wel 🙏🏻alles was met liefde gemaakt, het eten, de yurts, de tempel, de hele omgeving. Alles was magisch. En dat jullie tweeën. Hoe jullie al de eerste dag van 11 vreemden 1 bubble van liefde en ontdekking creëren. Iedere dag een prachtige (co)creatie gevuld met diepgang en ontspanning. Van dikke tranen tot hard lachen in de meest lastige yoga houdingen. Ik blijf jullie altijd dankbaar dat ik hier onderdeel van mocht zijn. Nu na 2 dagen voel ik een shift en ik ben benieuwd wat de komende tijd gaat brengen. Tot gauw en wie weet zien jullie me weer bij de volgende new moon retreat.
  Liefs Theo

  Lees meer
  15 April 2024 om 20:53

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Een community voor mensen die willen voelen dat ze leven! In verbinding, speelsheid, diepgang en ontspanning. Samen. Feel free & come as you are.
Tantra
Cursussen, retraites, jaaropleidingen en facilitators-trainingen op het gebied van Tantra en persoonlijke ontwikkeling in bredere zin.
Ecstatic Dance
Wij organiseren met veel passie en liefde ons Medicijn 'Dansen' waaronder Ecstatic Dance en andere mooie workshops en co-creaties
Evenementen en bijeenkomsten in eenheid
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl