Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Energetic by Isabel

Kundalini activatie is een energietransmissie waarbij je zelfhelend vermogen en levensenergie wordt geactiveerd. Dit kan in groepsverband of 1 op 1.

Volgen
Niet beschikbaar
Niet beschikbaar

Evenementen van Energetic by Isabel

Saturday, 20 Jul. om 13:00
Kundalini Sensual- For women (max. 7) Meerkerk
Energetic by Isabel
Kundalini activatie Sensualiteit Vrouwen workshops
Saturday, 24 Aug. om 12:00
Cacao | Slow breath | Kundalini activatie (max. 8) Tiel
Energetic by Isabel
Cacao ceremonie Kundalini activatie Adem
“Seek what sets your soul on fire”

Over de organisatie

Kom volledig in jouw kracht staan!

Een kundalini activatie brengt je terug naar de kern. Het is een transmissie proces van levensenergie en activeert jouw zelfhelend vermogen. Hierdoor worden blokkades opgeheven, oude trauma’s en emoties opgeruimd. Oude patronen die jou niet langer dienen zal je gaan loslaten. Je bewustzijn wordt vergroot en je krijgt meer duidelijkheid in je leven. Een mooie kans om jouw innerlijk vuur weer te laten branden en volledig in jouw kracht te komen staan!

Dit is een heel natuurlijk proces die je eigen energiesysteem op geen enkele manier shockeert. Ook is de energie zeer intelligent en geeft het je wat je nodig hebt in dit moment. Bij volledige overgave kan er meer opgeruimd worden dan wanneer de controle de overhand heeft. Een mooie oefening in het loslaten van de controle dus.

Het is een transmissie proces en dus geen zelf genererend proces zoals bij andere oefeningen als kundalini yoga, chi gong of tantra. Tijdens een sessie hoef je zelf ook niks te doen. Je ligt ontspannen op een mat en er wordt muziek afgespeeld. De facilitator (ik) zal je op verschillende punten aanraken, meridianen/ chakra’s, maar aanraking is niet noodzakelijk. De energie doet toch wel haar werk.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Energetic by Isabel

  • Melissa De Haan
    KAP - Go deeper (Tiel)

    Hele bijzondere eerste Kundalini ervaring, hele fijne reis gemaakt en meer over mezelf geleerd en losgelaten. Ik voelde me meteen heel veilig en welkom bij Isabel en ben haar enorm dankbaar voor deze mooie ervaring! 10/10 ⭐️

    Lees meer
    25 March 2024 om 09:57

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Eigen studio, House of Huathe, in Eindhoven. Werkt met liefde en aandacht met Kundalini NRGY Awakening, plantmedicijnen, yoga, adem.
Feminine energy coaching in de natuur, energetische massagetherapie 1 op 1, vrouwencirkels en gemengde cirkels en embodiment- en tantra-retreats
Mantra zingen Cacao ceremonie
dichter bij je natuurlijke zelf
Meditatie
Yoga, cacao ceremonies, coaching, retreats & meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl