Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Wervel oefen avond 20 dec.

Dinsdag 20 december 2022 van 19:30 tot 21:30

Hammerstraat 61, 3036 MC Rotterdam, Netherlands

Over dit evenement

Wervel oefen avond, 20 dec. dinsdagavond 19:30 - 21:30
Ik biedt bij deze de ruimte om het wervelen te onderzoeken: de techniek van het rondjes draaien om je as, wat het met je doet op fisiek, emotioneel, spiritueel en mentaal vlak. En hoe je daarin kunt leren sturen.
Ik vind het een fascinerend gereedschap voor zelfonderzoek, echt inchecken met mijn Zelf, het ervaren van Vrijheid en Extase in de dans….. instante belichaamde transformatie... en nog zoveel meer
Ik ben verliefd op wervelen en ik vind het een feest om het te delen.
Van harte welkom om je draai te vinden en samen te draaien in ons wervelend universum ❤️🌀❤️
Ervaring is niet nodig, het is precies goed zoals je bent op dit moment ❤️ het wervelen kent geen voorwaarden... van het moet zus of zo... het laat enkel en alleen zien waar je bent op dit moment. (eventuele duizeligheid en misselijkheid leer je mee omgaan, tot het jou niet meer beheerst) Je geeft jezelf de kans jezelf te omarmen met wat er is... samen te smelten met je kern, te verinnerlijken zogezegd. Van stilstaan met jezelf tot vreugdevolle of razende wervelingen. En alles er tussenin.

Prachtige Lokatie: In de Kapelzaal van Het Klooster Oude Noorden, Ruivenstraat 81 Rotterdam

Kosten € 20,- pp per sessie
Sociaal tarief mogelijk op aanvraag: app mij op 0650264286

Graag 15 min. voor aanvang aanwezig zijn.
Meerdere laagjes soepele kleding en evt. een warme grote sjaal of doek, om jezelf warm te houden, al je even bij wil komen.
Voor het kennismaken met het wervelen heb je geen rok nodig! het is een innerlijke beleving, waar in later stadium de rok een toevoeging kan zijn.
Als je vragen hebt, voel je vrij ze vooraf te stellen.

Wat wervelen voor mij betekent: Een ontdekkingsreis naar binnen en via binnen, vele richtingen naar buiten. Het draaien opent luiken naar nieuwe inspiratie en verbinding. Via wervelen maak ik mij vrij. Er zijn momenten dat de dans mij danst…. Dat ik enkel waarnemer ben, bewust op veel plekken tegelijk, mijn voeten, de lucht ,mijn adem, wat ik zie, de tot strepen geworden wereld om mij heen, de liefde die mij vervult, de korsten van emoties die door de wervelende kracht openbreken. De misselijkheid die opdoemt: het besef dat ik mij volledig in mijn centrum kan storten.
Het wervelen vraagt moed, en geeft vertrouwen en bovenal een immens gevoel van vrijheid en vrede.
Ik heb lief: de lucht, mijn wapperende armen, mijn waaiende haar.. de verassende bewegingen die mijn lichaam maken kan, extatisch kan het zijn.
Het anker dat ik voel, diep gegrond in de aarde, dat overal met mij meebeweegt. Hoe er energien uit de aarde omhoog dansen en via mijn lichaam naar buiten komen! Wow! En zo ook inspirerende inzichten van binnen uit.. of boven?… tsjonge.. Deze ontdekkingsreis raakt mij op veel lagen. Zo transformerend… zo heerlijk rauw simpel iets, zo saai als rondjes draaien om mijn as, heeft zo’n inmens groot effect op mijn beleving van het mens zijn , de connectie met mijn lichaam, mijn perceptie op mijzelf en wie ik denk te zijn..Zo blij dat mijn ziel expressie kan geven aan haar wildheid, sereniteit, nieuwsgierigheid, vreugde, boosheid, vuur, verdriet, extase, en vooral present zijn: JOY!!!!
Opnieuw ben ik teruggebracht op de plek van onschuld en verwondering: wow wat is het bijzonder om hier te zijn! Met talloze mogelijkheden om te creëren wat ik maar wil! Zo bevoorrecht ben ik, te leven in vrijheid. Ik kan kiezen. Dankbaar ben ik.

Dinsdag 20 december 2022 van 19:30 tot 21:30

Hammerstraat 61, 3036 MC Rotterdam, Netherlands

Over de organisatie

“Surrendering to the expansion of joy”

Workshops en open lessen om via dans/wervelen, een diepere verbinding met onze essentie te ervaren, en daaraan expressie te geven.

Reviews

Indra

Wervelen en Expressie van de Kunst die in je leeft

Een magische ervaring. Het wervelen maakt ruimte vrij voor zuivere verbinding met zelf en divine. Iris biedt een veilige bedding aan. Ik kwam thuis.

Lees meer

Chantal Minnaard

Wervelen en Expressie van de Kunst die in je leeft

Wat een prachtige ervaring! Iris heeft met zoveel liefde en toewijding mij geholpen om me over te geven aan het wervelen… In trance voelde ik mij en tegelijkertijd bang om te vallen en ( letterlijk) over te geven. Ik leerde de “controle” in overgave te behouden. “ Aan het stuur blijven”. Iris haar technieken hielpen me. Een goddelijke ervaring met bevestigende inzichten. Een fijne groep en een magische middag. 🙏🏻

Lees meer

Karen Schmitz

Wervelen en Expressie van de Kunst die in je leeft

Speels met goede opbouw en informatie. Resultaat van het Wervelen voor mij had een zeer verrassende diepgang en zeer aangename stilte. De zeer fijne combinatie van energiewerk en vormgeven geeft inzicht werkt zeer verhelderend op een moeiteloze manier. De liefde voor dit werk van van Iris is zeer uitnodigend. Ik heb het als een vernieuwende en bijzondere workshop ervaren.

Lees meer

Wervel oefen avond 20 dec.

Meer evenementen van Whirling Creations

Donderdag, 16 mei. om 19:30
Wervelen
Whirling Creations
Wervelen Sufidans Dansmeditatie
Donderdag, 30 mei. om 19:30
Wervelen
Whirling Creations
Wervelen Sufidans Dansmeditatie
Zaterdag, 01 jun. om 13:00
Wervelen en Expressie van de Kunst die in je leeft
Whirling Creations
Creativiteit Sufidans Bewustzijnsontwikkeling
Donderdag, 13 jun. om 19:30
Wervelen
Whirling Creations
Wervelen Sufidans Dansmeditatie

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 12 mei. om 10:30
Ecstatic Dance Amsterdam @ The Jungle | Kareem Raïhani
Ecstatic Dance Amsterdam
Ecstatic Dance Conscious Dance Intuitive Dance
Zondag, 12 mei. om 13:30
Sunday Dance: Mother's Blessing met Martyn Zij en Loes (kids welcome!)
Esther Landa -Love in Motion-
Ecstatic Dance Conscious Dance Live muziek
Woensdag, 01 mei. om 18:00
Ecstatic Dance | Veemkade | Stijn Van Beek
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Conscious Dance Vrije Dans
Zaterdag, 11 mei. om 19:00
Ecstatic Dance Journey met Navid Divana
Ecstatic Dance Journeys Nijmegen
Ecstatic Dance Conscious Dance Intuitive Dance
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl