Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Spiritueel Partnership Retraîte weekend

Zaterdag 30 november 2024 om 10:00 tot zondag 01 december 2024 om 21:00

Aarlanderveen, 2445 Aarlanderveen, Nederland

Over dit evenement

Spiritueel Partnership Retraîte weekend 30 Nov & 1 Dec: Spirituele verbinding en diepgang voor koppels

Ben jij klaar om de verbinding met je partner naar een hoger niveau te tillen? Wil je samen groeien, helen en je relatie versterken vanuit liefde en begrip? Dan nodigen wij jullie met veel plezier uit voor onsunieke Spiritueel Partnership Weekend op 30 november en 1 december.

*Dit weekend is bedoeld voor max. 4 koppels: Koppels die kiezen voor beide dagen krijgen voorrang op de deelnamelijst. Koppels die kiezen voor één dag komen in eerste instantie op de wachtlijst te staan, als we een plek over houden op zaterdag of zondag zal een week van te voren de wachtlijst worden aangesproken.. Vul het contactformulier in en neem contact met ons op.

**Data en Prijzen**
# Spiritual Partnership weekend: € 1111,- per koppel, inclusief zaterdag & zondagprogramma en één overnachting.
# 30 November - Retraîtedag ‘Een diepere verbinding met je Partner’:
€ 444,- per koppel
# 1 December - Plantmedicijnceremonie ‘Spirituele verbinding met je partner’ **: € 666,- per koppel

**Dag 1: 30 November - ‘Een diepere verbinding met je Partner’**
Tijdens deze dag nemen we jullie mee op een (innerlijke reis) voor een diepere verbinding in jullie relatie. Het doel is om elkaar op zielsniveau te ontmoeten, interne wonden te herkennen en te helen, en samen te groeien in liefde en begrip. Deze dag is gevuld met inzichten en oefeningen die jullie helpen om de dynamieken binnen jullie relatie beter te begrijpen, onbewuste patronen te herkennen en te transformeren. We richten ons op thema’s zoals voorouderlijk trauma, innerlijk kind, triggers en de rol van de mannelijke en vrouwelijke energie.

Dag 1: Wat kun je verwachten?
- Inzichten over trauma en wonden: Ontdek hoe onbewust gedrag voortkomt uit diepere lagen en hoe jullie dit samen kunnen helen. Van onbegrip naar meer begrip in jullie relatie.
- Verbindingsoefeningen: Intiem delen van emoties en liefde in een veilige, compassievolle setting.
- Kernwaarden van Spiritueel Partnerschap: Leren communiceren vanuit het hart en triggers zien als kansen voor innerlijke en relationele groei. Samen groeien jullie naar een spiritueel partnership waarin je elkaar steunt en helpt los te komen van de pijn van het verleden.
- Proces- en energiewerk: In koppels oefenen we met het delen van pijn en ontvangen vanuit een open hart, gevolgd door een krachtige groepshealing op de mannelijke en vrouwelijke wond.

Tijd: 10:00 - 19:00 uur
Inclusief: ceremoniële cacao, thee, gezonde bites, gezonde lunch.

------***------

**Dag 2: 1 December - Plantmedicijnceremonie ‘Een spirituele reis met je Partner’**
Deze ceremonie is een uniek ritueel waarin je, samen met je partner, kunt werken aan diepe emotionele en spirituele heling. Door de begeleiding van het plantmedicijn truffel cacaobliss wordt een veilige ruimte gecreëerd waarin jullie samen de reis naar binnen kunnen maken, nieuwe inzichten kunnen opdoen en jullie verbinding op een nog dieper niveau kunnen ervaren. De ceremonie wordt muzikaal ondersteund middels helende muziek, soundhealing, lichttaal transmissies en zang.

Dag 2: Wat kun je verwachten?
- Versterkte spirituele verbinding: Samen een plantmedicijnceremonie ervaren opent een nieuwe dimensie binnen jullie relatie en versterkt de onderlinge band.
- Openen van het hart: De ceremonie helpt om het compassievolle hart te openen, waardoor je jezelf en elkaar op een dieper niveau leert kennen en begrijpen.
- Waardevolle inzichten: Jullie ontvangen zowel individueel als samen inzichten die bijdragen aan persoonlijke groei en de versterking van jullie relatie.
- Heling van wonden: Oude energetische wonden die voor triggers zorgen binnen de relatie worden geheeld, waardoor er meer ruimte ontstaat voor een gelukkig en volwaardig leven.
- Antwoorden op belangrijke vragen: De ceremonie biedt jullie de kans om antwoorden te ontvangen op diepgaande vragen, wat jullie helpt om samen verder te groeien in liefde en begrip.
- Truffel cacaobliss is een liefdevol en helend plantmedicijn die men helpt om in de onbewuste lagen inzichten te ontvangen en heling te vinden van oude energetische wonden. Lees hieronder meer over de contra-indicaties.

Tijd: ca. 10:30 - 21:30 uur
Inclusief: thee, gezonde bites, plantmedicijn, gezonde avond maaltijd. Verzoek om gezonde bites mee te nemen.

(!)Let op, lees hieronder de contra-indicaties door.

Waarom meedoen?
- Worden jullie steeds getriggerd op dezelfde punten in de relatie?
- Voelt het soms alsof jullie een andere taal spreken?
- Houden jullie van elkaar, maar twijfelen jullie of jullie wel echt bij elkaar horen?
- Ervaar je onveiligheid of angst in je relatie, of mis je vertrouwen?
- Verlang je naar een sterkere verbinding, rust, en liefde in jullie relatie?
- Wil je ontdekken wat er nog ‘meer’ is en de relatie boosten met nieuwe energie?

Als je jezelf herkent in deze punten en bereid bent om samen te investeren in groei en heling, dan is dit weekend voor jullie. Het Spiritueel Partnership Weekend biedt jullie de kans om dieper in contact te komen met jezelf en elkaar, en een fundament te leggen voor een liefdevolle en duurzame relatie. Op dag één gaan we samen een verdieping in, op dag twee reizen we verder met de ervaringen van dag één in de individuele reis. Beide dagen vullen elkaar naadloos aan.

Schrijf je in en ervaar de helende kracht van Spiritueel Partnerschap voor je relatie! We ontvangen je met een open hart en kijken ernaar uit om je in een veilige omgeving liefdevol te begeleiden.

Vol = Vol. We hebben slechts plek voor 4 koppels per dag.

Warme groet,
Yolentha & Robin

Neem contact op bij vragen.

Wie zijn wij?
Yolentha is een ervaren medicijnvrouw en geeft al jaren prachtige ceremonies met diverse plantmedicijnen. Veiligheid, kundigheid en professionaliteit staan bij haar bovenaan, en ze creëert een liefdevol veld waarin iedereen zich veilig, gezien en gehoord voelt. Daarnaast is Yolentha een bijzondere energetisch healer en begeleidt ze mensen in groepsverband en individueel in hun reis van zielsherinnering en ontwaking. Haar aandacht ligt op innerlijk kind trauma, voorouderlijk trauma, trauma vanuit vorige levens en het helen van de vrouwenwond. Haar missie is bij te dragen aan de heling van de aarde en de ontwaking van de mens.

Robin is een energetisch healing specialist die aan de hand van bewustzijn transformatie coaching & training mensen helpt met het terugkeren naar hun ware essentie. Vanuit zijn eigen ervaring en vele jaren zelfstudie voor het zichzelf helen van ongeneselijke ziekte, depressie en burnout begeleid hij nu ook anderen naar een nieuw leven. Als diepzielduiker helpt hij mensen 1 op 1 en in groepen met het helen van de kern van hun problemen op gebied van innerlijk kind, trauma, voorouders en de ziel. Diepgang & echte transformatie is waar hij in zijn werk voor staat. Zijn motto is: verander jezelf, verander je leven.

Samen zijn ze een bijzonder stel en zeer krachtige helers, met een gezamenlijke missie om heling te brengen in het Divine Feminine en Divine Masculine veld, voor meer energetische balans op aarde; tussen het vrouwelijke en mannelijke. We groeien naar een nieuwe wereld, een nieuwe tijd, en terug naar eenheid. Dit werk is dus hard nodig. Yolentha en Robin brengen een unieke ervaring en openen een mogelijkheid voor innerlijke transformatie; zowel op individueel als relationeel niveau.

**Op een prachtige rustgevende locatie omringd met natuur We ontvangen je op een hele fijne plek; een bijzondere studio en ceremoniële ruimte omringd door natuur en water in Aarlanderveen. Het is een intieme space, tot in de puntjes verzorgd, met de mogelijkheid om gedurende de dag te genieten van de rust en de natuur die de plek te bieden heeft. Samen, en alleen kun je je terugtrekken in een veilige bubbel, voor een unieke innerlijke reis en ervaring.

**Slapen & overnachting in het Buitenhuis Als je je aanmeldt voor het gehele weekend, kun je op de locatie overnachten. Er is een ruimte boven waar twee koppels kunnen slapen en de ceremonieruimte beneden, waar ook koppels kunnen overnachten. Deze ruimtes zijn gedeeld. Je mag ook met een camper of tentje komen.

Doe mee aan dit weekend en ontdek de waarde van Spiritueel Partnerschap: samen zijn vanuit echte liefde. Voorbij het ego, voorbij de pijn en het trauma. Leer hoe je in verbinding kan zijn vanuit het hart.

Contra-indicaties Truffel Cacaobliss
· Je kunt niet deelnemen aan deze ceremonie als je zwanger bent of borstvoeding geeft, een verleden hebt met psychoses of bepaalde medicijnen gebruikt;
· Medicijnen zoals antidepressiva, bètablokkers, bloeddrukverlagende middelen. Stop indien mogelijk alle medicatie minstens 3 dagen voor de ceremonie, alleen als dit mogelijk is in overleg met de huisarts. Neem gerust contact op voor overleg.

Schrijf je in en bereid je voor op een transformerende reis samen met je partner, we kijken ernaar uit je te ont-moeten.

#spirituelekoppels #spiritualpartnership #spirituelerelatie #diepereverbindingkoppels #relatietherapie #spirituelegroeikoppels

Zaterdag 30 november 2024 om 10:00 tot zondag 01 december 2024 om 21:00

Aarlanderveen, 2445 Aarlanderveen, Nederland

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“When we heal, we heal the Earth.”

Ontdek unieke en inspirerende Sacred Earth Healing Ceremonies & Retreats, vrouwencirkels en hartbewustzijnsprogramma's.

Reviews

Anoniem

De Helende Kracht van Cacao, Adem en Sound

Het was (weer) een helende, louterende reis! 💛 Op een locatie waar alles klopte, met twee fantastische vrouwen die liefdevol richting gaven aan wat er nodig was, als groep maar ook individueel. Tot de volgende X

Lees meer

Sandra

Sacred Woman Cacao & Rose Ceremony

Ik heb een prachtige ervaring gehad. Diep en onverwacht werd ik geraakt door de intieme zang en drum. De meditatie en het ademwerk gaven me een prachtige reis waar ik volledige ontspanning vond. De gekozen ruimte in Haarlem, de begeleiding van de 2 vrouwen voor, tijdens en na het event waren warm, liefdevol en open.

Lees meer

Santa Simule

Sacred Woman Cacao & Rose Ceremony

Magical! It was a very deep and beautiful journey. Guided and supported by wonderful sisters. I felt so safe and nurtured, that allowed me to let go and go into the darkness. Yolentha's cacao is one of the kind. It tastes good and it feels good. Like an elixir of love and pure magic!

Lees meer

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Spiritueel Partnership Retraîte weekend

Meer evenementen van Yolentha Ram Sacred Earth Healing

Woensdag, 16 okt. om 15:00
Spirit of the Rose Vrouwen retraite
Yolentha Ram Sacred Earth Healing
Meerdaagse retraites Rite of the Womb Vrouwencirkels

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 21 sep. om 11:11
Allerlaatste Choco Shift Retraite
Angelique Aniba
Plantmedicijn Innerlijke Reis
Maandag, 30 sep. om 15:00
New Moon 5-day Retreat
Maan_De_Luxe
Meerdaagse retraites Plantmedicijn Bewustzijnsontwikkeling
Zaterdag, 05 okt. om 13:00
Sacred journey & live soundbath
LOVE events by Golden Moonlight
Plantmedicijn Innerlijke Reis Truffel Ceremonie
Zondag, 22 sep. om 14:00
multidimensional energy healing arnhem
Esther Ausems
Energiewerk Kundalini activatie Multidimensional Embodiment Transmission
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl