Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Deelcirkel over Schuld

Donderdag 26 september 2024 van 14:00 tot 16:30

Ommel, Nederland

Over dit evenement

Schuld, kosmisch bekeken
Deelcirkel

Op donderdagmiddag 26 september van 14:00 tot 16:30u. gaan we met een kleine groep (10), in het Witte Kerkje in Ommel, oriënteren en delen over het mechanisme van Schuld vanuit de kosmische manier bekeken.

Het mechanisme van schuld komen we in ons alledaagse leven tegen. Zoals je schuldig voelen over iets, angst hebben om de schuld te krijgen en zoeken naar de schuldige in een negatieve ervaring. Hierbij worden emoties geraakt en steken met name Ego-emoties de kop op. Het mechanisme van schuld leidt ook tot aangepast gedrag en negatieve belastende gedachten. Het kan zorgen voor weerstand en conflict in contacten en voor belemmeringen in de dagelijkse gang van zaken.

Het speelt zich meestal af in de achterkant van onze mind en heeft vaak invloed op de beslissingen die we nemen. We hebben het niet zo in de gaten omdat het op een jonge leeftijd in onze mind is gezet. Als we er bewust naar kijken, dan lijkt het een onuitwisbare vlek op de achtergrond van de mind, die steeds weer opnieuw opduikt.

Vanuit de kosmische principes van harmonie hoort het mechanisme van schuld niet bij de natuurlijke mens. Deze conditionering is in ons gezet door het collectieve ego. Door bewust te zijn van deze conditionering kan de invloed ervan afnemen.

In de bijeenkomst zullen we ervaringen ten aanzien van het mechanisme van schuld met elkaar delen. We kijken hoe het mechanisme schuld werkt in onze psyche. Daarnaast zullen we laten zien hoe de psyche oorspronkelijk functioneert vanuit het Ware Zelf. Als afsluiting maken we een lijstje van waar je je schuldig over voelt en gaan we die ritueel verbranden.

De deelcirkel wordt begeleid door Ricus de Vries en Maria Verhoeven. Alles wat we delen blijft binnen de groep.
Ricus: Ervaringsdeskundige op gebied van omgaan met schuld. Heeft een aantal jaren innerlijk werk gedaan over dit onderwerp en is nog altijd bezig met bewustwording. Vindt het van belang hier met elkaar over te delen.
Maria: Heeft sinds 11 jaar een praktijk waarbij ze mensen begeleid terug bij hun Ware Zelf te komen.

Mochten er zaken spelen die je na de bijeenkomst verder wil onderzoeken, dan kan Maria je helpen om deze individuele issues te helen tijdens een persoonlijke sessie.

Witte Kerkje: Kloosterstraat 30, 5724 AH Ommel
Deelcirkel met koffie en thee: €35,-

Donderdag 26 september 2024 van 14:00 tot 16:30

Ommel, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“The purpose of live is Joy”

Quantum Human begeleid de processen van deconditioneren, ontmoeten van schaduwkanten en je ware zelf leven.

Reviews

Wilma Van der Velden

Creator in eigen leven

Een prachtige dag heb ik weer beleefd. Veel inzichten over mezelf en anderen ontvangen. Heerlijk ook om de geluidsopnames af te luisteren en er telkens opnieuw weer iets anders uit te halen, wat zorgt voor elke keer een nieuw stukje verdieping wat verdere duiding geeft en waar ik weer iets mee kan. Zo ontvouwt zich mijn creatorschap van mijn eigen leven, met Maria Delilah als bevlogen mens, vanuit haar hart in dienst van mijn levensgeluk. Ze is een pareltje aan mijn ketting van mooie mensen.

Lees meer

Marieke Steenbakkers

Creator van eigen leven

De workshop ‘Creator van je eigen leven’ is zoveel meer dan een workshop. Op deze dag krijg je mooie informatie en waardevolle inzichten over jezelf. Uit de manier waarop Maria vertelt en invoelt, spat de ervaring en kennis. Ze is eerlijk en duidelijk terwijl ze aanwezig is met haar oprechte, zachte aandacht. Zonder oordeel leest ze je profiel. De combinatie met het systemisch opstellen in je eigen Human Design Chart, helpt om te doorvoelen wat de invloed is van je open en gesloten centra. De dag was echt magisch en goed verzorgd. Echt een aanrader!

Lees meer

Liane Pagie

Creator van eigen leven

Deze workshop is een bijzondere ervaring en zou ik aan iedereen aanraden! Het is niet alleen een verdieping in Quantum Human Design, maar ook een feest der herkenning en resonantie door de unieke en persoonlijke benadering van Maria. Zij is een wijze, warme en inspirende vrouw en krachtige spaceholdster. Door haar inzicht, helderheid en overzicht ontstaat een veilige setting, waarin iedereen z'n persoonlijke proces kan ervaren en delen. Het resultaat is pure magie 💫 Haar duiding van de persoonlijke Human Design Chart lijkt op een channeling en reading tegelijk. Je ontvangt echt een soort blauwdruk van je levenspad en wie je in wezen bent. Heel krachtig en inspirerend. De energetische opstelling aan het einde van de dag was een mooie, indrukwekkende en verdiepende afwisseling. De dag erna voelde ik me fysiek helemaal geland en aan staan in mijn Sacrale Centrum, wauw 🔥 Dank je wel Maria 🙏

Lees meer

1. Kies je tickets
Workshop Deelcirkel

Deelcirkel over Schuld

€ 35,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Deelcirkel over Schuld

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 11 okt. om 19:15
Freedive Young: Juice Bar (Young editie!)
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Woensdag, 06 nov. om 19:15
Play Utrecht - Basiscursus Tantra voor Vrouwen
Play Utrecht
Tantra Vrouwen workshops Verbinding
Zaterdag, 26 okt. om 14:45
Freedive: Juice Bar XL!
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Dinsdag, 17 sep. om 19:30
Tender Tantric Dance
Tender Hearts
Tantric Dance De stem van binnenuit Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl