Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Stilte retraite, Finca Alondra, Spanje

Donderdag 12 september 2024 om 11:00 tot woensdag 18 september 2024 om 11:00

Andalusië, Spanje

Over dit evenement

Je verblijft op Finca Alondra, een finca in de bergen met eeuwen oude olijfbomen. Je slaapt in een sfeervol eigen casita (huisje) Er is een prachtige yoga studio, talloze terrasjes, adembenemende uitzichten, sfeervolle kamers en een 15 meter lang zwembad. Kortom een plek waar je je meteen thuis voelt door de oase van rust. In de stilte van de finca krijg je de kans om diep in jezelf te kijken en de zachtheid van je eigen kracht te (her)ontdekken. Hier, te midden van de natuurlijke elementen en met respect voor je eigen tempo, vind je een ruimte waar je niet alleen oplaadt, maar waar je ook de mogelijkheid hebt om jezelf opnieuw te ontdekken en te omarmen. Het is een reis naar zelfliefde, ondersteunt door de prachtige natuur en de energie van een gelijkgestemde.

Voor een Individuele retraite ben je het gehele jaar welkom. Lekker even weg en tijd voor jezelf nemen. Ook kunnen thema's zijn: zelfliefde, herstel, trauma, burnout, omgaan met verlies, grote verandering in je leven. Sta je op een kruispunt in je leven? Is er onzekerheid of dit jouw juiste koers is? Heb je te maken met een scheiding of eenzaamheid? Heb je het gevoel dat je je jezelf een beetje verloren bent? Ben je vastgelopen op je werk of in je relaties? , twijfel je over een belangrijke keuze of wil je bijkomen na een ziekteproces?

Even stilstaan tijdens jouw persoonlijke retraite in Spanje, ruimte voor jezelf ervaren.
Gun jezelf de rust die je verdient tijdens een retraite op onze magische plek in Andalusië, Zuid-Spanje. Hier draait alles om jou en jouw behoeftes op dat moment. Behoeftes waarvan je misschien niet eens wist dat je ze had, maar waarvan je lichaam je hier of daar wel wat tips heeft gegeven. Bij Finca Alondra mag je even helemaal jij zijn.

Reflectie
Wat wil jij in deze retraite loslaten? Wat wil jij tijdens deze retraite verwelkomen? Wat wil je ontdekken of verwerken? Waarin wil je zachter worden? Waarin wil je kracht en stevigheid ervaren? Sta je op een kruispunt in je leven? Om dit te kunnen ontdekken is vertragen een eerste stap. Doordat je geheel ontzorgd wordt en zelf niet meer op de mechanische tijd hoeft te letten, komt er ruimte in jouw systeem. Je zakt meer en meer in je lijf om te kunnen voelen wat er in jou leeft. Je kunt innerlijke rust ervaren om te ontdekken waar je op dit moment in je leven staat. Met iedere hartslag verwelkom je vertrouwen in jezelf en vertrouwen in jouw eigen unieke zijn. Je komt in alle opzichten in beweging en je brengt jezelf tot expressie.

Programma ( afhankelijk van de temperatuur starten we de dag vroeger of later)
Bij een lange wandeling veranderen de tijden eveneens. Alles afhankelijk van jouw wensen en behoeftes

7.30 meditatie en yoga oefeningen
8.00 waterplons
8.30 licht ontbijt
10.00 wandeling of coachings sessie
13.30 warme lunch
15.00 schrijven, chillen eigen invulling, wandelen, zwemmen
19.00 lichte avond maaltijd

Inclusief
Maaltijden
Meditatie
Yoga
Wandelingen
3 coachings sessies
6 nachten

Extra’s op eigen kosten
Coaching 50 euro
Massage 50 euro
3 lunches in het dorp ( 15-20 euro)
Plant medicijn sessie 175

ophalen van Airport Malaga 35 euro ( 75 minuten rijden)
brengen naar airport Malaga 35 euro

875 euro

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Ontdek de magische kracht die een retraite in Andalucía je geeft! ”

retraites voor ontspanning, heling, transformatie, wandelingen, detox, plantmedicijnen. Kleine groepen (maximaal 6) en individuele retraites.

Reviews

Lina Berkhout

Stilte retraite, Finca Alondra, Spanje

Finca Alondra is een magische plek met magische mensen! Ik heb een heerlijke energetische week gehad waarin ik 100 procent mijzelf kon zijn. Bij Hanna en Ines heb ik mij helemaal veilig en geaccepteerd gevoeld. Ik kon op mijzelf zijn in stilte, maar ook dromerig samen naar de sterren kijken. Het zijn gewoon wijze vrouwen die weten wanneer je met rust gelaten wil worden. En Hanna is ook een super goede therapeut. Mijn inzichten buitelden over elkaar heen, er is een last van mijn schouders af! Ik voel mij lichter, energieker en blij en dat komt niet alleen door de schatten van mensen, maar ook door de poezen en hondjes. Het lekkere bed, een mega groot zwembad zonder chloor, plant ceremonie, schitterend uitzicht, heerlijk eten, wandelingen in de vroege ochtend, humor en nog veel meer! Dank en hasta la proxima :-)

Lees meer

Anneke Wijn

solo retraite, finca Alondra, Andalusië, Spanje

De solo retraite op Finca Allondra kan ik iedereen aanraden. De Locatie is een oase van rust met een overheerlijk zwembad. De huisjes zijn met veel gevoel voor authenticiteit warm ingericht. Inez verzorgde heerlijke home made vegetarische gerechten en geeft je een echt thuis gevoel. Onder begeleiding van Hanna heb ik genoten van de prachtige wandelingen in de bergen. Met verrassende uitzichten, verborgen bronnen en magische grotten. Samen met de gezellige hondjes Hugo en Lola op pad was een feestje . De coachende begeleiding was professioneel en heel verrijkend. De mogelijkheid om ook gebruik te kunnen maken van massages ,yoga en meditatie maakte dit verblijf voor mij tot een onvergetelijke ervaring. Kortom een ideale plek met twee fantastische hosts om tot jezelf te kunnen komen. Nogmaals enorm bedankt Hanna en Inez voor deze ervaring, jullie zitten in mijn hart 🙏🏻❤️

Lees meer

Sita

Stilte retraite, Finca Alondra, Spanje

Deze stilte retraite was precies wat ik nodig had. Letterlijk en figuurlijk een warm bad! Eindelijk ging de zon schijnen en was het licht. De gesprekken met Hanna en Ines, hartelijkheid en wijsheid vibreren als een balsem. Thuiskomen bij mijzelf. Ik was zo verschrikkelijk moe en huilerig en had geen energie meer. Na 2 dagen voelde ik mijn energie weer terugkomen. De natuur en rust, de stilte en de sterrenhemel en NIETS meer moeten zijn super energizers. De dagelijkse stilte wandelingen als de zon nog maar net opkwam, hebben mij zo opgeladen. Dank dat ik hier mocht zijn en ik ben en er weer ben. Mij zien jullie terug! knuffels voor jullie, de hondjes en de poezen.

Lees meer

1. Kies je tickets
Retraite Alondra

Solo retraite Spanje

€ 10,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Uitverkocht
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Stilte retraite, Finca Alondra, Spanje

Meer evenementen van Finca Alondra

Uitverkocht
Donderdag, 03 okt. om 11:00
wandelen in Spanje, in kleine retraitegroep (max 6) Finca Alondra
Finca Alondra
Vakantie Meerdaagse retraites Wandelen
Uitverkocht
Donderdag, 03 okt. om 11:00
stilte wandelingen in Andalusië, (max 6) Finca Alondra
Finca Alondra
Meerdaagse retraites Wandelen Stilteretraite
Uitverkocht
Zaterdag, 12 okt. om 11:00
1-1 wandel retraite, finca Alondra, Andalusia, Spanje
Finca Alondra
Meerdaagse retraites Retraite 1-op-1 Yoga
Uitverkocht
Zaterdag, 19 okt. om 11:00
1-1 stilte retraite, finca Alondra, Andalusia, Spanje
Finca Alondra
Meerdaagse retraites Retraite 1-op-1 Stilteretraite

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 29 nov. om 09:30
De Grond
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Donderdag, 31 okt. om 14:00
Stilte in het Bos
Even naar Eva
Meerdaagse retraites Stilteretraite
Vrijdag, 27 sep. om 11:00
Ode aan de Yoni - De Initiatie || tantra retraite voor vrouwen @ Avani
Maartje Derks
Vrouwencirkels Tantra Meerdaagse retraites
Maandag, 30 sep. om 19:30
Intensive Tantra Training - level 1 (10e editie)
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl