Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwencirkel met cacao

Zaterdag 24 augustus 2024 van 13:00 tot 15:30

Yoga-studio Corazon, Goudenregenstraat 89, 2565 EP Den Haag, Netherlands

Over dit evenement

In het dagelijkse leven is er weinig tijd om stil te staan, te voelen wat je voelt en terug te komen bij jezelf. Dit is precies wat we gaan doen tijdens deze vrouwencirkel met cacao.

Een vrouwencirkel is een veilige plek voor vrouwen om samen te komen, zonder maskers en waar ze vanuit hun kracht en kwetsbaarheid kunnen delen. Als we vanuit een open hart en open blik met elkaar delen, ontstaat er magie. Je voelt kracht, erkenning en compassie, waardoor je ook anders naar je eigen processen gaat kijken.

Om nog dieper in ons lijf te zakken drinken we 100% pure ceremoniele cacao. Dit helpt om je spieren te ontspannen en je hart meer te openen. De cacao zorgt ervoor dat je meer open staat om te ontvangen en in overgave te zijn.

Voor wie is deze vrouwencirkel?
Voor elke vrouw die meer verbinding zoekt, met zichzelf en met andere vrouwen. Deze vrouwencirkel is voor alle vrouwen die liever voor zichzelf willen zijn. En voor alle vrouwen die in een proces zitten van persoonlijke ontwikkeling of zichzelf opnieuw ontdekken.

Bij de vrouwencirkel ben je welkom zoals je bent. Alle kanten van jou zijn welkom. Niks is teveel of te gek. Je mag helemaal jezelf zijn! Een vrouwencirkel is een veilige plek, er wordt niet geoordeeld of ongevraagd advies gegeven.

De vrouwencirkel bestaat uit een voorstelrondje, meditatie, cacao ceremonie, schrijfopdracht, deelrondes en een persoonlijke kaart voor iedereen.
Ik zal je liefdevol begeleiden naar binnen. Jij hoeft alleen maar op te komen dagen en zonder oordeel naar jezelf en andere te kijken. Je mag erop vertrouwen dat je precies dat krijgt wat je nodig hebt.

Wie ben ik?
Ik ben Debbie, de oprichter van Jezelf op 1. Ik geloof dat de belangrijkste relatie die met jezelf is. Het is belangrijk om tijd en aandacht te nemen voor jezelf, om te voelen, om te zijn, om te ontdekken en te groeien. Ik begeleid vrouwen terug naar hun kern en help hen los te komen van beperkende overtuigingen en patronen, om daarna weer te kunnen voelen: 'Ik ben het waard!''. Ik geef sinds 2021 vrouwencirkels, nadat ik er eerder mee in aanraking ben gekomen en het zo fijn vond om samen te komen met andere vrouwen.

Praktische zaken:
Tijd: 13.00 - 15.30 uur
Waar: Yogastudio Corazón, Goudenregenstraat 89. Gratis parkeren en de tram stopt om de deur
Investering: €38, voor alle begeleiding, cacao, thee en snacks

Annuleren: 48 uur van tevoren kun je kosteloos annuleren of je ticket gebruiken voor een andere keer. Binnen 48 uur kun je helaas niet meer annuleren.

Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje: debbie@jezelfop1.nl

Zaterdag 24 augustus 2024 van 13:00 tot 15:30

Yoga-studio Corazon, Goudenregenstraat 89, 2565 EP Den Haag, Netherlands

Over de organisatie

“De belangrijkste relatie is die met jezelf!”

Jezelf op 1 organiseert vrouwencirkels en retraites voor vrouwen die zichzelf op nummer 1 willen zetten. Je bent het waard lieve vrouw!

Reviews

Anoniem

Vrouwencirkel met Cacao

Mooie ervaring. Overtrof mijn verwachting.

Lees meer

Jack

Terug in je kracht Retreat

Met volle teugen heb ik genoten van het weekendretreat! Het was fijn om, ondanks dat er een vast programma was, ik de tijd los kon laten. Alles mocht en niets moest. Vond het heel prettig om in een kleine groep vrouwen aards maar ook spiritueel bezig te zijn, het voelde veilig en vertrouwd voor mij. De begeleiding van Debbie en Esmée klopte en was goed afgestemd op elkaar. Ik heb mooie inzichten gekregen waar ik zeker iets mee kan! Daarnaast was de Zenhoeve een hele mooie locatie om te verblijven. Het eten waar speciaal een kok voor kwam was een plaatje om te zien en heerlijk van smaak. Kortom: het was heel inspirerend en een waardevol weekend, dank lieve vrouwen!!

Lees meer

Thaisa Lourenco gomeS

Terug in je kracht Retreat

wat een fantastisch heerlijke ervaring! Twee fantastische coaches . Niet alleen in hun vak maar ook als persoon. Genoten van het begin tot het einde. Ik wil nog eens terug :)

Lees meer

Vrouwencirkel met cacao

Meer evenementen van Jezelf op 1

Zaterdag, 21 sep. om 13:00
Vrouwencirkel met cacao
Jezelf op 1
Vrouwencirkels Cacao ceremonie Sharing Circle
Zaterdag, 19 okt. om 13:00
Vrouwencirkel met cacao
Jezelf op 1
Vrouwencirkels Cacao ceremonie Sharing Circle
Vrijdag, 15 nov. om 17:00
Terug in je Kracht retreat
Jezelf op 1
Meerdaagse retraites Vrouwen workshops Innerlijke Reis
Zaterdag, 14 dec. om 13:00
Vrouwencirkel met cacao
Jezelf op 1
Vrouwencirkels Cacao ceremonie Sharing Circle

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 26 okt. om 13:00
Sacred Sounds of Sisterhood
Global Tribe Circles
Cacao ceremonie Vrouwen workshops Stembevrijding
Zondag, 22 sep. om 09:30
One Day Retreat
BijBetty
1-Dags retraite Cacao ceremonie Ademcirkel
Zondag, 22 sep. om 09:30
Sound, Cacao & Adem
Lein Sound
Klankreis-Soundbath Ademcirkel Cacao ceremonie
Zaterdag, 21 sep. om 12:00
PENTAGRAM GATHERING ☀️ 21/09 ☀️ Earth Dance 🌳
Pentagram
Gatherings Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl