Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Terug in je Kracht retreat

Friday 15 November 2024 om 17:00 tot Sunday 17 November 2024 om 16:00

Land aan Zee, Meeldijk 11A, 4328 NE Burgh-Haamstede, Netherlands

Over dit evenement

In ons drukke dagelijks leven is het vaak moeilijk om tijd voor jezelf te maken. We rennen van de ene taak naar de andere, met weinig ruimte om even stil te staan en te luisteren naar onze eigen behoeften. Het "Terug in Je Kracht" retreat biedt vrouwen een unieke kans om even helemaal weg te zijn van de dagelijkse sleur en weer verbinding te maken met zichzelf.

Het Terug in je Kracht retreat vindt plaats van 15 t/m 17 november en is speciaal voor vrouwen. Laat je onderdompelen in een helend programma met onder andere cacao ceremonies, kundalini activatie, meditatie, yoga, een vrouwencirkel en vrije dans. Daarnaast is er volop tijd om gewoon te zijn en te genieten van de serene omgeving.

Het retreat vindt plaats in de prachtige natuur van Zeeland, waar je kunt ontspannen en tot rust komen. Neem een moment voor jezelf in de sauna, blader door de boeken in de bibliotheek of maak een wandeling in het adembenemende landschap.

Dit retreat is echt een cadeautje aan jezelf. Je gunt jezelf een moment van bezinning, reflectie, rust en verbinding. Op een prachtige plek midden in de natuur staat het retraitecentrum Land aan Zee, een heerlijke plek met alles wat we nodig hebben. Een fijne zaal voor alle sessies, drie keer per dag heerlijke gezonde en vegetarische maaltijden en slaapkamers met uitzicht op de natuur. Er is een sauna, een zwemvijver, een atelier en een bibliotheek om heerlijk tot rust te komen.

Dit zijn de thema's per dag:
Vrijdag: Hart openen
Zaterdag: Loslaten
Zondag: In je kracht

Deze activiteiten / sessies kun je verwachten:
- Yoga
- Meditatie
- Vrouwencirkel
- Cacao ceremonie
- Kundalini activatie
- Stiltewandeling
- Vrije dans
- Schrijfopdrachten
- Vuurcirkel

Wat kun je verwachten?

1. Diepgaande ontspanning:
Laat de stress los en geef jezelf de ruimte om volledig te ontspannen. In de serene omgeving van Zeeland vind je rust, natuur en een fijne sfeer waarin je kunt opladen.

2. Holistische sessies:
Ontdek verschillende holistische activiteiten zoals cacao ceremonies, kundalini activatie, meditatie, yoga, vrouwencirkel en vrije dans. Deze sessies helpen je om je lichaam, geest en ziel in balans te brengen.

3. Verbinding met gelijkgestemde vrouwen:
Tijdens het retreat kom je in contact met andere vrouwen die op zoek zijn naar hetzelfde: een moment van rust en reflectie. Vrouwen die net als jij op zoek zijn naar verdieping in zichzelf.

4. Tijd voor jezelf:
Neem een stap terug en geef jezelf de tijd om gewoon te zijn. Geniet van de sauna, de bibliotheek of maak een wandeling in het prachtige landschap. Deze tijd voor jezelf is kostbaar en essentieel voor jouw welzijn.

5. Herontdek je eigen kracht:
Het retreat geeft je de mogelijkheid om te reflecteren op jezelf en je leven. Kom weer in contact met je innerlijke kracht en energie, zodat je terugkeert naar huis met een hernieuwde levenskracht.

Het "Terug in Je Kracht" retreat is een investering in jezelf en je welzijn.

Details:
Datum: Vrijdag 15 november starten we om 17.00 uur. Op zondag 17 november ronden we rond 16.00 uur weer af.
Waar: Land aan Zee in Burgh-haamstede. Een prachtige retraitecentrum midden in de natuur en dichtbij de zee.
Investering: Er zijn één-persoons kamers en tweepersoonskamer. Voor de een-persoonskamers betaal je een toeslag.
De liefdevolle investering in jezelf is:
Twee-persoonskamers early-bird: €499
Twee-persoonskamer normaal: €555
Een-persoonskamer: €599

Dit is inclusief twee overnachtingen, drie keer per dag een maaltijd, de hele dag door thee/koffie/snacks en alle begeleiding en sessies van Debbie en Esmée.

Je kunt in twee termijnen betalen.

Voor wie is dit retreat?
Dit retreat is voor vrouwen. Vrouwen die klaar zijn om in hun kracht te komen. Vrouwen die zich niet meer willen aanpassen of pleasen om gezien te worden. Vrouwen die zichzelf het niet waard of onbelangrijk vinden en dat nu graag anders zien. Vrouwen die het leuk vinden om aan persoonlijke ontwikkeling te doen. Vrouwen die het gevoel hebben dat er meer is, maar nog niet weten waar te moeten beginnen. Vrouwen die geloven in zichzelf. Vrouwen met of zonder kinderen. Vrouwen met of zonder relatie. Vrouwen met dromen. Vrouwen die nieuwsgierig zijn naar zichzelf en de kracht die in hun ligt. Vrouwen die zichzelf op nummer 1 willen zetten.

Wie zijn wij?
Wij zijn Debbie en Esmée. Wij kennen elkaar al ons hele leven en hebben beide een pad bewandeld van vallen en opstaan. Dat pad heeft ons zo dichtbij ons zelf gebracht, waardoor wij volledig in onze kracht staan en vanuit onze passies willen wij dit doorgeven aan andere vrouwen. Wij organiseren regelmatig retreats om vrouwen terug te laten komen in hun kracht.

Wat is een cacao ceremonie?
Door het drinken van 100% pure cacao kun je sneller en makkelijker verbinding maken met je hart en lichaam. Je zakt als ware sneller in je lichaam. Cacao helpt je gronden en helpt je om uit je hoofd en in je lijf te komen. Tijdens deze dag is het fijn om je verbonden te voelen met jezelf en je lichaam en om open te staan om te ontvangen, daar helpt de cacao bij!

Wat is een kundalini activatie?
Kundalini energie is levensenergie. Bij heel veel mensen is deze energie gaan slapen, omdat je op de automatische piloot leeft. Tijdens een kundalini activatie wordt die levenesenergie geactiveerd en wordt je lichaam energetisch opgeschoond. Opgeslagen emoties, negatieve energie en trauma's worden losgelaten. Een hele krachtige manier om dingen los te laten dus! Je wordt begeleid in een kleine groep en krijgt precies wat je nodig hebt op dit moment.

Wat is een vrouwencirkel?
Een vrouwencirkel is een veilige space waar vrouwen samen kunnen delen vanuit hun hart. In een vrouwencirkel wordt niet geoordeeld of geongevraagd advies gegeven. We luisteren naar elkaar et liefde. Het werkt heel helend om je kwetsbaar op te stellen in een kring met vrouwen en je zult zien dat er veel herkenning is. Een vrouwencirkel bestaat uit een meditatie en verschillende deelrondes.

Annuleringsvoorwaarden:
Annuleren kan kosteloos tot 6 weken vooraf aan de startdatum.
Bij een annulering tussen de 6 en de 4 weken voor de startdatum wordt er 25% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Bij annulering tussen de 4 weken en 2 weken voor de startdatum wordt er 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Bij annulering binnen 2 week voorafgaand aan de startdatum wordt 75% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Mocht je onverwacht moeten annuleren dan is het ook mogelijk om eenmalig je deelname te verzetten naar een andere editie (als dit 4 tot 6 weken voor het retreat gemeld wordt) óf iemand anders te regelen die je plekje overneemt.

Meer informatie kun je lezen op https://jezelfop1.nl/retraite/
Heb je vragen? Stuur gerust een bericht naar debbie@jezelfop1.nl

Tot snel lieve vrouw!
Liefs, Debbie en Esmée

Friday 15 November 2024 om 17:00 tot Sunday 17 November 2024 om 16:00

Land aan Zee, Meeldijk 11A, 4328 NE Burgh-Haamstede, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“De belangrijkste relatie is die met jezelf!”

Jezelf op 1 organiseert vrouwencirkels en retraites voor vrouwen die zichzelf op nummer 1 willen zetten. Je bent het waard lieve vrouw!

In samenwerking met

Reviews

Anoniem

Vrouwencirkel met Cacao

Mooie ervaring. Overtrof mijn verwachting.

Lees meer

Jack

Terug in je kracht Retreat

Met volle teugen heb ik genoten van het weekendretreat! Het was fijn om, ondanks dat er een vast programma was, ik de tijd los kon laten. Alles mocht en niets moest. Vond het heel prettig om in een kleine groep vrouwen aards maar ook spiritueel bezig te zijn, het voelde veilig en vertrouwd voor mij. De begeleiding van Debbie en Esmée klopte en was goed afgestemd op elkaar. Ik heb mooie inzichten gekregen waar ik zeker iets mee kan! Daarnaast was de Zenhoeve een hele mooie locatie om te verblijven. Het eten waar speciaal een kok voor kwam was een plaatje om te zien en heerlijk van smaak. Kortom: het was heel inspirerend en een waardevol weekend, dank lieve vrouwen!!

Lees meer

Thaisa Lourenco gomeS

Terug in je kracht Retreat

wat een fantastisch heerlijke ervaring! Twee fantastische coaches . Niet alleen in hun vak maar ook als persoon. Genoten van het begin tot het einde. Ik wil nog eens terug :)

Lees meer

1. Choose your tickets
Tweepersoonskamer Early Bird

€ 499,00
Including € 0,80 service fee
Tweepersoonskamers Early bird - betalen in twee termijnen

Je ontvangt 6 weken van te voren een factuur met het resterende bedrag

€ 249,50
Including € 0,80 service fee
Tweepersoonskamer Normaal ticket

€ 555,00
Including € 0,80 service fee
Tweepersoonskamer normaal ticket - betalen in twee termijnen

Je ontvangt 6 weken van te voren een factuur voor het restbedrag.

€ 277,50
Including € 0,80 service fee
Eenpersoonskamer

€ 599,00
Including € 0,80 service fee
Eenpersoonskamer - betalen in twee termijnen

Je ontvangt 6 weken van te voren een factuur met het restbedrag

€ 299,50
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Terug in je Kracht retreat

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 20 Sep. om 15:00
Ecstatic Vibrations Dans Weekend
Light Spirit Events
Ecstatic Dance Meerdaagse retraites Embodiment
Friday, 20 Sep. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Friday, 09 Aug. om 18:00
'Bohemian Paradise' Biodanza Minivakantie met Geny in Drenthe
Dans en Leef, biodanza met Geny
Meerdaagse retraites Biodanza Dansen in verbinding
Thursday, 28 Nov. om 09:30
De Grond
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl