Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

One Day Cacaobliss (Chocobliss) Ceremonie in Amsterdam

Zondag 08 september 2024 van 14:00 tot 21:00

Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Ga je met me mee op een innerlijke expeditie en waarin je je eigen binnenwereld gaat (ver)-herkennen? We gaan samen jouw innerlijke wijsheid en met de kracht van liefde aanzetten!

Je bent op zondag 8 september 2024 van harte welkom vanaf 14.00 uur, dan kan je rustig aan binnen lopen en jezelf voor de hellende dag gaan installeren. Om 14.30 uur gaan we de ceremonie openen en gaan we beginnen aan je magische zielenreis. De eindtijd van de ceremonie is ongeveer 21:00 uur. (Mag en kan uitlopen)

Waar de Cacaobliss je o.a bij kan helpen:
💚Het afpellen van lagen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau
💚Loslaten van negatieve patronen en helen van trauma's
💚Meer harmonie in alle mogelijke relaties
💚Groter zelfbewustzijn, meer zelfvertrouwen en authenticiteit
💚Een dieper besef van een persoonlijk doel en richting in je leven
💚Meer verbonden met intuïtie en het verhogen met je spiritueel bewustzijn
💚Meer rust, bevrijding en/of verlichting van stress en spanning in het lichaam

Ik geef de Cacaobliss ceremonie`s in kleine groepen maximaal 5 a 6 personen en als je zelf een groep kan samenstellen zoals met vrienden en of familie is dit ook mogelijk. Hierdoor creëer je een eigen tribe. Neem contact met mij op om een eigen tribe te bespreken als je hierin interesse hebt! (Deze ceremonie geef ik in het Nederlands en/of Nederlands/Engels)

Tevens werk ik samen met het energetisch veld en gebruik hiervoor energetische helingstechnieken en deze tools kan ik inzetten waar nodig is en bij alleen jouw toestemming!

Door deze energie te laten ontwaken en te activeren, zul je merken dat er van alles loskomt en jouw levensenergie weer kan gaan stromen. Dit wordt op een rustige, veilige en zachte manier begeleid zodat jij ontvangt wat op dat moment belangrijk is en jij weer verbinding maakt met jouw eigen bron. En dit samen met de Ceremoniële Cacaobliss kan dit life-Changing zijn en mag er een stuk van jouw beschermlaag afgepeld worden!

Tijdens deze ceremonie ga je een reis maken, een reis die je opnieuw verbindt met wie jij diep van binnen bent terug naar je authentieke ware zelf.

Je kunt verschillende ervaringen hebben met de Cacaobliss, zoals fysieke, emotionele, visuele of het gevoel van ultiem geluk. Vertrouw op het proces en wat zich wilt aandienen voor jou op dat moment.

Wil jij samen met mij dit avontuur aangaan? Ik zal je met de kracht van liefde ondersteunen in jouw zielenreis, ik geloof namelijk in de kracht van liefde en dat daarin onze ware kracht ligt! Er wordt voor een veilige bedding gezorgd waardoor je dieper in jezelf kan duiken, je schaduwkanten, trauma's veilig kan aankijken en opgeruimd mag/kan worden. Na afloop zorg ik voor een vegetarische maaltijd, zodat je goed gevuld en geaard weer het aardse bestaan(leven) kan bewandelen.

Bij aanmelding stuur ik je ter voorbereiding een vragenlijst. Op deze manier kan ik kijken of je veilig deel kan nemen aan een Cacaobliss ceremonie en ik je nog beter kan ondersteunen tijdens je zielenreis.

De uitwisseling bedraagt €225,- per persoon. locatie West Indische buurt in Amsterdam adres volgt na aanmelding en verdere informatie!

Heb je vragen? Stel ze gerust ik ben goed te bereiken via de mail: contact@thebodyremembers.nl
en of neem een kijkje op mijn website voor meer info! www.thebodyremembers.nl

Love & Gratitude

Diana The Body Remembers

CONTRA-INDICATIES:
Gebruik van medicatie als antidepressiva, antipsychotica, slaapmiddelen en dergelijke gaan bijvoorbeeld niet samen met de Ceremoniële Cacaobliss. In deze gevallen is het helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze ceremonie. Twijfel je? Stel me gerust je vraag hierover.

Zondag 08 september 2024 van 14:00 tot 21:00

Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“THE LIGHT IN ME LOVES THE LIGHT IN YOU”

faciliteert en organiseer ceremonies o.a Kambo, Ceremoniële Cacaobliss(Chocobliss) Rapè, Moxa , Secret Cacao, Ademwerk, Kundalini, TTC,

Reviews

Anoniem

Shamanic Kundalini Breathwork Awakening

Wederom een geweldige ervaring bij Diana mogen beleven! Vaker breath work gedaan, maar bij Diana is het zo liefdevol, sfeervol en comfortabel. Ik kan het echt iedereen aanraden!

Lees meer

Anoniem

Shamanic Kundalini Breathwork Awakening

Even je lichaam en mind weer resetten, echt heel fijn en Diana praat je er met alle liefde helemaal doorheen. Echt een aanrader!

Lees meer

Ska

One Day Cacaobliss Ceremonie in Amsterdam(Chocobliss)

Wat een fantastische ervaring; alles klopte! De informatie vooraf was duidelijk en professioneel, en de ruimte waar de ceremonie plaatsvond was super sfeervol. Het voelde veilig, waardoor ik me helemaal aan de reis kon overgeven. De muziek was echt geweldig opgebouwd en nam me helemaal mee van begin tot eind. Diana faciliteert met hart en ziel, maar laat je wel je eigen proces doormaken. Een van de mooiste innerlijke reizen die ik tot nu toe heb mogen maken!

Lees meer

One Day Cacaobliss (Chocobliss) Ceremonie in Amsterdam

Meer evenementen van The Body Remembers

Zondag, 22 sep. om 14:00
One Day Cacaobliss (Chocobliss) Ceremonie in Amsterdam
The Body Remembers
Innerlijke Reis Plantmedicijn Truffel Ceremonie
Zondag, 06 okt. om 14:00
One Day Cacaobliss (Chocobliss) Ceremonie in Amsterdam
The Body Remembers
Innerlijke Reis Plantmedicijn Truffel Ceremonie
Zaterdag, 19 okt. om 12:00
One Day Cacaobliss (Chocobliss) Ceremonie in Amsterdam
The Body Remembers
Innerlijke Reis Plantmedicijn Truffel Ceremonie
Uitverkocht
Zondag, 20 okt. om 19:30
Kundalini Breathwork Awakening Optioneel Microdosing Truffels&Cacao
The Body Remembers
Ademcirkel Energiewerk Kundalini

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 11 okt. om 16:00
Mantra & Medicine Weekend Retreat ~ Spirit of the Earth
Pleuni Apollonia
Meerdaagse retraites Mantra zingen Truffel Ceremonie
Zondag, 29 sep. om 15:30
DENISIUS - concert DE LEVENSDANS
Jetenzo
Innerlijke Reis Live muziek Ligconcert
Vrijdag, 18 okt. om 20:00
Magische MaanCirkel
MeaVia
Ritueel Full Moon Innerlijke Reis
Woensdag, 25 sep. om 19:30
Breathwork 25 September
Jolanda Oeij
Ademcirkel Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl