Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Womb Wisdom Day Retreat

Zaterdag 14 december 2024 van 10:00 tot 18:00

Schoonoord, Nederland

Over dit evenement

Womb Wisdom Day Retreat

Ontwaak je innerlijke kracht en verbindt je met de diepste lagen van je vrouwelijkheid tijdens de Womb Wisdom Day Retreat. Een bijzondere dag waar cacao, de Rite of the Womb, verschillende vormen van yoga en een Bloemen blessing samenkomen om jouw ziel te voeden en je spirit te verlichten. Dit retreat staat in het teken van de 4 V's: Vrouw zijn, Voelen, Vertragen en Vertrouwen.

Wat kun je verwachten?

Cacao Ceremonie: Begin de dag met een hartopenende cacao ceremonie. Deze heilige drank helpt je om je geest te kalmeren, je hart te openen en je voor te bereiden op de diepere ervaringen die volgen.

Rite of the Womb: Stap in de oude wijsheid van de vrouwelijke kracht met de Rite of the Womb. Deze krachtige ceremonie helpt je om oude patronen los te laten en je baarmoeder te helen, waardoor je ruimte creëert voor nieuwe energie en creativiteit.

Yoga Sessies: Ervaar verschillende vormen van yoga, inclusief sensuele yoga, die je helpen om verbinding te maken met je lichaam, je energie te laten stromen en je innerlijke godin te ontwaken. Elke sessie is ontworpen om je lichaam te versterken en je geest te kalmeren.

Goddess Dance: Ontdek de verrassende en heerlijke Goddess Dance, een dansvorm die je helpt om in contact te komen met je lichaam en je vrouwelijke energie te vieren. Laat je verrassen en geniet van de vrijheid en vreugde die deze dans je brengt.

Bloemen Blessing: Sluit de dag af met een betoverende Bloemen blessing. Deze ceremonie is een viering van de schoonheid en kracht van de natuur, en biedt een moment van diepe dankbaarheid en verbinding.

Het Thema van de 4 V's:

Vrouw zijn: Ontdek en vier de kracht, wijsheid en schoonheid van je vrouwelijkheid.
Voelen: Geef jezelf de ruimte om diep te voelen en je emoties volledig te ervaren.
Vertragen: Neem de tijd om te vertragen en te genieten van het huidige moment.
Vertrouwen: Versterk je vertrouwen in jezelf, je lichaam en je intuïtie.

Waarom deelnemen?

Deze dag retreat biedt een unieke kans om jezelf op een diepe, holistische manier te verkennen en te helen. Het is een reis naar binnen, naar de kern van je wezen, waar je de wijsheid van je baarmoeder kunt ontdekken en omarmen. Het is een kans om los te laten, te vernieuwen en opnieuw in balans te komen door het thema van de 4 V's.

Praktische Informatie:

Voldoende ruimte om te parkeren
2 uur voor de cirkel niks meer eten, eet een lichte maaltijd in de ochtend. Geen koffie, vlees of zuivel producten 24 uur voor de ceremonie!!!

Wat mee te nemen: Comfortabele kleding, een deken en/of handdoek, een flesje water en een klein voorwerp dat je wilt opladen met de energie van de ceremonie, journal en pen.

Over de Facilitators:

Gabriella is een holistische therapeut gespecialiseerd in het werken met verschillende plantmedicijnen. Ze begeleidt mensen op hun pad naar innerlijke heling en balans door middel van oude rituelen en moderne technieken. Gabriella leidt onder andere de Rite of the Womb-ceremonies, waarin vrouwen worden uitgenodigd om hun innerlijke kracht te herontdekken en te versterken. Daarnaast organiseert ze kundalini-cirkels, waar deelnemers door meditatie, ademhaling en beweging diepe spirituele verbindingen kunnen ervaren. Gabriella's werk is doordrongen van een diepe eerbied voor de natuur en een holistische benadering van welzijn.

Joke is een gepassioneerde allround yogadocent. In haar lessen staat het vertrouwen centraal dat alles in het universum met elkaar verbonden is. Ze gelooft dat je altijd invloed hebt op alles wat er in je leven gebeurt, maar ook dat je altijd een keuze hebt in hoe je omgaat met de dingen die op je pad komen. Door je lichaam in een staat van ontspanning te brengen, je gedachten opnieuw te programmeren en je open en nieuwsgierig op te stellen, bewandel je jouw pad op je eigen tempo en op jouw manier.

Kom en beleef een dag vol liefde, heling en transformatie tijdens de Womb Wisdom Day Retreat. Laat de magie van cacao, yoga, de Rite of the Womb, de verrassende Goddess Dance en de Bloemen blessing je leiden naar een diepere verbinding met jezelf en de natuur, en omarm de 4 V's: Vrouw zijn, Voelen, Vertragen en Vertrouwen.

Harte groet,
Gabriella, Joke en onze lieve spaceholder engeltjes

Zaterdag 14 december 2024 van 10:00 tot 18:00

Schoonoord, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Being yourself is the best what you can do 🙂”

Cacao en blauw Lotus ceremonies in combinatie met ademwerk, kundalini energy, yoga en soundhealing

Reviews

Viviane

Deep dive cacao en ademwerk cirkel

Ik heb een ongelofelijke mooie ervaring gehad bij dit evenement ❤️Prachtig!! Heel erg bedankt🤗

Lees meer

Joke Emerenciana

Cacao cirkel

Een heerlijke pure onderdompeling in Cacao gehad bij Gabriëla. Wat een fijne reis van binnen naar buiten door de dans!

Lees meer

Cindy Huizing

Cacao cirkel

Dit was mijn eerste cacao en tevens dans ervaring. Een hele fijne eerste ervaring. Heerlijk bereide cacao, goed gezelschap en de warme persoonlijke begeleiding van Gabriella (en haar ondersteuning) maakten het een hele bijzondere avond.

Lees meer

1. Kies je tickets
Early Bird!!! Womb wisdom Day Retreat

Deze ticket geeft je toegang tot onze dag retreat. Inclusief begeleiding, workshops, vega lunch en lekkere thees en snacks tussendoor.

€ 225,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Regulier Womb Wisdom day Retreat

Deze ticket geeft je toegang tot onze dag retreat. Inclusief begeleiding, workshops, bio vega lunch en lekkere thees en snacks tussendoor.

€ 255,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Womb Wisdom Day Retreat

Meer evenementen van Portal 2 UR Heart

Vrijdag, 20 sep. om 19:00
Thuiskomen in je bekken
Portal 2 UR Heart
Blauwe Lotus Vrouwen workshops Yoga
Vrijdag, 11 okt. om 19:00
Breathe and Blossom
Portal 2 UR Heart
Cacao ceremonie Ademwerk Energiewerk
Vrijdag, 01 nov. om 19:00
Herbal Womb Blessing
Portal 2 UR Heart
Cacao ceremonie
Vrijdag, 15 nov. om 19:15
Sisters of the Moon cirkel
Portal 2 UR Heart
Cacao ceremonie Vrije Dans Meditatie

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 20 okt. om 12:30
I am Light
Holy Joy
Yoga Kundalini Kundalini activatie
Zaterdag, 26 okt. om 13:00
Sacred Sounds of Sisterhood
Global Tribe Circles
Cacao ceremonie Vrouwen workshops Stembevrijding
Woensdag, 18 sep. om 19:15
Volle Maan Cacao Ceremonie met Mantra Singing Circle
Lust voor leven
Cacao ceremonie Mantra zingen Full Moon
Zondag, 08 sep. om 13:00
Ecstatic dance Lier - Cacao - Ben chi - Jeroen kaneza
Ecstatic Peace Tribe
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl