Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Herbal Womb Blessing

Vrijdag 01 november 2024 van 19:00 tot 22:00

Waanderweg 50, 7812 HZ Emmen, Nederland

Over dit evenement

In de wereld van holistische en spirituele genezing worden verschillende rituelen en praktijken gebruikt om vrouwen te helpen hun innerlijke kracht, balans en wijsheid te hervinden. Drie van deze krachtige elementen zijn Herbal Cacao, Rite of the Womb Healing, en de Baarmoeder Blessing. Hoewel elk op zichzelf staande rituelen en praktijken zijn, delen ze een gemeenschappelijk doel en versterken ze elkaar wanneer ze gecombineerd worden.

Herbal Cacao
Herbal Cacao wordt al eeuwenlang gebruikt in spirituele en genezingsceremonies vanwege zijn hartopenende en helende eigenschappen. Cacao bevat natuurlijke stoffen die het gevoel van welzijn bevorderen en helpt bij het openen van het hart, waardoor emotionele genezing kan plaatsvinden. Wanneer cacao wordt gecombineerd met specifieke kruiden, kan het ook fysieke genezing ondersteunen, vooral gericht op de baarmoeder en de vrouwelijke gezondheid.

Rite of the Womb Healing
De Rite of the Womb Healing is een krachtige ceremonie die helpt bij het loslaten van oude pijn en trauma's die in de baarmoeder zijn opgeslagen. Dit ritueel erkent de baarmoeder als een heilig centrum van creatie en transformatie. Door deze rite kunnen vrouwen verbinding maken met hun baarmoeder, emotionele en energetische blokkades opruimen en hun innerlijke kracht en creativiteit herontdekken. Het ritueel helpt om een nieuwe, helende energie in de baarmoeder te verankeren, waardoor vrouwen zich bekrachtigd en vernieuwd voelen.

Baarmoeder Blessing
De Baarmoeder Blessing, geïnitieerd door Miranda Gray, is een wereldwijd energetisch ritueel dat vrouwen helpt om hun vrouwelijke energie te eren en te versterken. Deze blessing is een energetische transmissie die vrouwen helpt om diep in contact te komen met hun vrouwelijke essentie, hun cyclus te eren en oude patronen en wonden los te laten. Door deze transmissie ontvangen vrouwen de zegeningen van de goddelijke vrouwelijke energie, wat hen helpt om hun innerlijke kracht en wijsheid te activeren en te versterken.


Wanneer Herbal Cacao, Rite of the Womb Healing, en de Baarmoeder Blessing samen worden gebruikt, ontstaat er een diepe en krachtige synergie die de helende ervaring versterkt.

Emotionele en Energetische Reinigen:
Cacao helpt het hart te openen en emotionele blokkades te verzachten, terwijl de Rite of the Womb Healing zich richt op het loslaten van trauma's en het reinigen van de baarmoeder. De energetische transmissie van de Baarmoeder Blessing helpt vervolgens om diepgewortelde energetische patronen te transformeren en nieuwe, helende energie te verankeren.

Verbinding met de Innerlijke Vrouwelijke Energie:
Deze combinatie bevordert een diepe verbinding met de baarmoeder, het centrum van vrouwelijke kracht en creativiteit. Door deze rituelen samen te ervaren, kunnen vrouwen hun intuïtie en innerlijke wijsheid beter horen en volgen.

Holistische Genezing:
De fysieke helingseigenschappen van cacao en kruiden, gecombineerd met de energetische heling van de Rite of the Womb en de Baarmoeder Blessing, zorgen voor een complete benadering van genezing die zowel lichaam, geest als ziel omvat.

De verbinding tussen Herbal Cacao, Rite of the Womb Healing, en de Baarmoeder Blessing biedt vrouwen een diepgaande en holistische ervaring van genezing en bekrachtiging. Deze rituelen helpen vrouwen om hun innerlijke kracht te omarmen, emotionele en energetische blokkades los te laten en in harmonie te leven met hun vrouwelijke essentie. Door deze praktijken te combineren, kunnen vrouwen een transformerende reis van zelfontdekking en heling beleven.

Over de Facilitators:

Gabriella is een holistische therapeut gespecialiseerd in het werken met verschillende plantmedicijnen. Ze begeleidt mensen op hun pad naar innerlijke heling en balans door middel van oude rituelen en moderne technieken. Gabriella leidt onder andere de Rite of the Womb-ceremonies, waarin vrouwen worden uitgenodigd om hun innerlijke kracht te herontdekken en te versterken. Daarnaast organiseert ze kundalini-cirkels, waar deelnemers door meditatie, ademhaling en beweging diepe spirituele verbindingen kunnen ervaren. Gabriella's werk is doordrongen van een diepe eerbied voor de natuur en een holistische benadering van welzijn.

Zien wij je daar?

Liefs,
Team Portal 2 UR Heart

Vrijdag 01 november 2024 van 19:00 tot 22:00

Waanderweg 50, 7812 HZ Emmen, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Being yourself is the best what you can do 🙂”

Cacao en blauw Lotus ceremonies in combinatie met ademwerk, kundalini energy, yoga en soundhealing

Reviews

Viviane

Deep dive cacao en ademwerk cirkel

Ik heb een ongelofelijke mooie ervaring gehad bij dit evenement ❤️Prachtig!! Heel erg bedankt🤗

Lees meer

Joke Emerenciana

Cacao cirkel

Een heerlijke pure onderdompeling in Cacao gehad bij Gabriëla. Wat een fijne reis van binnen naar buiten door de dans!

Lees meer

Cindy Huizing

Cacao cirkel

Dit was mijn eerste cacao en tevens dans ervaring. Een hele fijne eerste ervaring. Heerlijk bereide cacao, goed gezelschap en de warme persoonlijke begeleiding van Gabriella (en haar ondersteuning) maakten het een hele bijzondere avond.

Lees meer

1. Kies je tickets
Herbal Womb Blessing

Deze ticket geeft je toegang tot onze Herbal Womb Blessing. Inclusief begeleiding, heerlijke cacao, thees en een potje olie.

€ 77,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Herbal Womb Blessing

Meer evenementen van Portal 2 UR Heart

Vrijdag, 20 sep. om 19:00
Thuiskomen in je bekken
Portal 2 UR Heart
Blauwe Lotus Vrouwen workshops Yoga
Vrijdag, 11 okt. om 19:00
Breathe and Blossom
Portal 2 UR Heart
Cacao ceremonie Ademwerk Energiewerk
Vrijdag, 15 nov. om 19:15
Sisters of the Moon cirkel
Portal 2 UR Heart
Cacao ceremonie Vrije Dans Meditatie
Zaterdag, 14 dec. om 10:00
Womb Wisdom Day Retreat
Portal 2 UR Heart
Cacao ceremonie Rite of the Womb Yoga

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 13 sep. om 18:00
Cacao Ecstatic Dance | Yarun Dee
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Live muziek
Zaterdag, 26 okt. om 13:00
Sacred Sounds of Sisterhood
Global Tribe Circles
Cacao ceremonie Vrouwen workshops Stembevrijding
Zondag, 15 sep. om 19:30
Cacao ceremonie
Holistic viola
Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Zondag, 08 sep. om 13:00
Ecstatic dance Lier - Cacao - Ben chi - Jeroen kaneza
Ecstatic Peace Tribe
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl