Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Systemische Opstelling van de Kosmische Weg

Donderdag 08 augustus 2024 van 13:00 tot 17:00

Leende, Nederland

Over dit evenement

Systemische Opstelling van de Kosmische Weg

Op 26 juli en 8 augustus gaan we jouw vragen, situaties of thema’s ontwarren met de Systemische opstelling van de Kosmische weg.

Voorbeelden van vragen kunnen zijn: Dominantie of afhankelijkheid ervaren in de relatie met je partner. Innerlijk conflict ervaren in het opvoeden van je kinderen. Concessies doen en wegcijferen in je werk waardoor je voelt afgestompt. Angst hebben om die ene stap te zetten uit een ‘schijnveilige’ situatie. Last hebben van afgeleid zijn door van alles uit de buitenwereld waardoor je niet hetgeen doet wat je zou willen. Enzovoorts…

Tijdens deze middag gaan we de conditioneringen die hiervoor verantwoordelijk zijn opsporen en in het bewustzijn brengen.
Dit doe je door jouw situatie, thema, uit te leggen. Daarna ga je in het veld van de opstelling staan. Anderen worden als een bepaalde kwaliteit in de opstelling gezet, zodat het veld in beweging komt. Door te voelen hoe je lichaam reageert wordt de boodschap in je bewustzijn gebracht. Op deze manier worden onbewuste aansturingen van gedrag voelbaar en bewust. Zo leer je de invloed van het onderbewuste (onderdeel van het collectieve ego), je schaduwkanten beter kennen.

Voor de opstelling gebruik ik de bodygraph van Human Design als basis voor het menselijk systeem. We werken dus niet met je Human Design chart. Alleen met de chart op de grond. De groep bestaat uit 3 personen zodat we bij elkaar een bepaalde kwaliteit kunnen vertegenwoordigen als representant.

Als vervolg van de opstellingen bied ik op een later moment een introductie aan over de Kosmische weg en het deprogrammeren van de issue. Deze kennis is nodig om te begrijpen wat we doen tijdens het deprogrammeren van de desbetreffende issues die we aantreffen in de opstelling. Het deprogrammeren is een volgende stap om de issue uit het onderbewuste te halen. Het hele traject bestaat dus uit 3 stappen. Je kunt ook alleen de eerste stap, de systemische opstelling doen.

Kosmische weg

De Kosmische Weg is de weg terug naar de oorsprong en het leven in harmonie met de natuur. Van oorsprong zijn we het Ware Zelf: Een bescheiden mens, gelijkwaardig aan anderen, de natuur en de dieren. Die hier is om expressie te geven aan zijn uniekheid. Die een unieke plek heeft in de wereld als mens.
Het Ware Zelf is onderdrukt door lagen van programma’s van het individueel en collectief ego. We noemen dat geconditioneerd zijn. Dit houdt ons weg om liefde te ontvangen en de natuurlijke stroom van het leven te ervaren en te genieten.

Door openbaringen en transformaties ben ik een nieuwe weg in geslagen.
Ik heb daarbij het Human Design Systeem achter me gelaten.
Omdat de nieuwe weg in de wortel van de schaduwkanten reikt en deconditioneert van de programma’s van het collectieve en individuele ego die het Ware Zelf onderdrukken.

Praktisch:
Jouw bijdrage voor de opstelling: €110,- via Hipsy
Vrijdagmiddag 26 juli van 13:00u. tot 17:00u.
Donderdagmiddag 8 augustus van 13:00u tot 17:00u.
Praktijk: Broekerstraat 22 in Leende

Donderdag 08 augustus 2024 van 13:00 tot 17:00

Leende, Nederland

Over de organisatie

“The purpose of live is Joy”

Quantum Human begeleid de processen van deconditioneren, ontmoeten van schaduwkanten en je ware zelf leven.

Reviews

Wilma Van der Velden

Creator in eigen leven

Een prachtige dag heb ik weer beleefd. Veel inzichten over mezelf en anderen ontvangen. Heerlijk ook om de geluidsopnames af te luisteren en er telkens opnieuw weer iets anders uit te halen, wat zorgt voor elke keer een nieuw stukje verdieping wat verdere duiding geeft en waar ik weer iets mee kan. Zo ontvouwt zich mijn creatorschap van mijn eigen leven, met Maria Delilah als bevlogen mens, vanuit haar hart in dienst van mijn levensgeluk. Ze is een pareltje aan mijn ketting van mooie mensen.

Lees meer

Marieke Steenbakkers

Creator van eigen leven

De workshop ‘Creator van je eigen leven’ is zoveel meer dan een workshop. Op deze dag krijg je mooie informatie en waardevolle inzichten over jezelf. Uit de manier waarop Maria vertelt en invoelt, spat de ervaring en kennis. Ze is eerlijk en duidelijk terwijl ze aanwezig is met haar oprechte, zachte aandacht. Zonder oordeel leest ze je profiel. De combinatie met het systemisch opstellen in je eigen Human Design Chart, helpt om te doorvoelen wat de invloed is van je open en gesloten centra. De dag was echt magisch en goed verzorgd. Echt een aanrader!

Lees meer

Liane Pagie

Creator van eigen leven

Deze workshop is een bijzondere ervaring en zou ik aan iedereen aanraden! Het is niet alleen een verdieping in Quantum Human Design, maar ook een feest der herkenning en resonantie door de unieke en persoonlijke benadering van Maria. Zij is een wijze, warme en inspirende vrouw en krachtige spaceholdster. Door haar inzicht, helderheid en overzicht ontstaat een veilige setting, waarin iedereen z'n persoonlijke proces kan ervaren en delen. Het resultaat is pure magie 💫 Haar duiding van de persoonlijke Human Design Chart lijkt op een channeling en reading tegelijk. Je ontvangt echt een soort blauwdruk van je levenspad en wie je in wezen bent. Heel krachtig en inspirerend. De energetische opstelling aan het einde van de dag was een mooie, indrukwekkende en verdiepende afwisseling. De dag erna voelde ik me fysiek helemaal geland en aan staan in mijn Sacrale Centrum, wauw 🔥 Dank je wel Maria 🙏

Lees meer

Systemische Opstelling van de Kosmische Weg

Meer evenementen van Quantum Human

Donderdag, 26 sep. om 14:00
Deelcirkel over Schuld
Quantum Human
Collectieve Evolutie Verbinding

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 05 okt. om 13:30
Familieopstellingen Nijmegen
Coaching met Kompassie
Familieopstellingen Systemisch werk Familiesysteem
Woensdag, 25 sep. om 13:00
Workshop Dubbelportret; Ik en mijn innerlijk kind !
Miranda Straten
Creativiteit Systemisch werk Familieopstellingen
Vrijdag, 20 sep. om 18:30
Adem je vrij - Ademcirkel met Bio-energetica & Themaopstelling
MAEV Therapie & Coaching www.maevtherapiecoaching.nl
Adem Systemisch werk Lichaamswerk
Zaterdag, 21 sep. om 10:00
Choose Again l Reset je Denken
Hoofd- & Hartzaken
Bewustzijnsontwikkeling Schaduwwerk Non-dualiteit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl