Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Tantra Vrouwencirkel - Halfjaar traject - Light My Fire

Woensdag 13 november 2024 van 19:30 tot 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over dit evenement

Wil je dat jouw vuur weer gaat branden, zodat je volop kunt shinen? Sluit je dan aan bij dit transformatief halfjaar traject. Met geleide meditaties, oefeningen uit de Tao Tantra, sharings, movement en muziek kun je op een speelse manier je vrouwelijkheid omarmen, de verdieping verder opzoeken en beter connecten met jezelf en de ander. Je bent meer dan welkom. Facilitator: Evelien Bosch (Welkom in Het Verre Oosten)

Dit bijzonder halfjaar traject, is speciaal voor vrouwen zoals jij. Voor de vrouw die weet dat er meer is, die de waarde van verbinding kent, die klaar is voor verdieping en samen met gelijkgestemde vrouwen wil groeien. In deze vrouwencirkel gaan we samen op een prachtige reis van zelfontdekking en empowerment. We laten je energie vrij stromen, waardoor je nog krachtiger en stralender wordt.

▽ Wat gaan we doen? ▽

Tijdens dit traject leer je met aandacht en compassie naar jezelf te kijken, zodat je nieuwe lagen van jezelf ontdekt.

Met liefde begeleid ik je met geleide meditaties, verschillende oefeningen en rituelen uit o.a. de Tao Tantra die je ondersteunen om je levensenergie vrijer door je hele lichaam te laten stromen en blokkades los te laten.

Vanaf november starten we een halfjaar traject met een vaste groep vrouwen. We komen ongeveer elke 6 weken live samen. Tussen de live sessies door krijg je tussentijdse oefeningen en heb je de mogelijkheid om te delen in een besloten Appgroep. Zo kun je tussen de cirkels door blijven verbinden, integreren en groeien.

▽ Wat leer je? ▽

♡ Laat schaamte en schuldgevoelens rondom je lichaam, verlangens en seksualiteit achter je.
♡ Voel je vrijer en zachter, zowel voor jezelf als voor anderen.
♡ Verbind met je eigen vrouwelijke kracht en innerlijk vuur.
♡ Ervaar de liefdevolle kracht van samenzijn met andere vrouwen.
♡ Versterk je verbinding met jezelf en anderen door individuele en gezamenlijke oefeningen.
♡ Herover je superkracht: sta in je kracht en omarm je volledige potentieel.
Voor wie is dit?

▽ Dit traject is voor jou als... ▽

♡ Je voelt dat er meer in het leven is dan je nu ervaart.
♡ Je jezelf eindelijk de aandacht en zorg wilt geven die je verdient.
♡ Je verlangt naar diepe, betekenisvolle verbindingen met andere vrouwen.
♡ Je nieuwsgierig bent naar tantrische oefeningen en rituelen.
♡ Je je levens / seksuele energie wilt laten stromen.
♡ Je behoefte hebt aan een veilige en warme ruimte om jezelf te zijn.
♡ Je op avontuur wilt en leert ontdekken door te spelen
♡ Je openstaat voor persoonlijke groei en zelfontdekking.
♡ Je wilt leren hoe je je vrouwelijke kracht kunt herontdekken.
♡ Je op zoek bent naar inspiratie en ondersteuning van gelijkgestemden.
♡ Je houdt van spiritualiteit, maar het ook fijn vindt om met beide pootjes op de grond te staan.
♡ Je je innerlijke vuur weer wilt laten branden en je wilt shinen als nooit tevoren.

Dit traject is voor jou, de vrouw die verdieping wil, die weet dat er meer is, de waarde van verbinding kent en klaar is voor de volgende stap.

▽ Lestijden ▽
We komen op de volgende data samen tussen 19:30 en ± 22:00 uur op:

woensdagavond 13 november 2024
donderdagavond 19 december 2024
donderdagavond 30 januari 2025
donderdagavond 13 maart 2025
donderdagavond 24 april 2025

▽ Locatie ▽

De locatie is op een prachtige plek in het groen onder de rook van Zwolle. Je bent welkom bij de Vrijplaats ‘Welkom in Het Verre Oosten’, Rijksstraatweg 2 te Wijhe.

▽ Investering ▽

De investering van deze training, waarbij we om de 6 weken live samenkomen, je tussentijdse oefeningen krijgt en toegang krijgt tot de besloten appgroep verschilt per ticket.

De eerste 5 lucky birds krijgen korting van €50,- Kom je met een vriendin? Dan krijgen jullie samen ook €50,- korting. Ook is er één budget ticket voor iemand met een kleinere portemonnee. De prijs is inclusief thee, snacks, veel nieuwe inzichten en een bult liefde.

▽ Wat anderen zeggen over Evelien en haar cursussen ▽

Yvonne, deelnemer Light My Fire tantra vrouwencirkel: "De warmte van het gebouw, de vrouw die het leidt- Evelien- en de vrouwen in de cirkel; het komt diep binnen. Iedere keer weer. Evelien weet goed waar ze het over heeft en is een fijne spaceholder. Zij nodigt uit tot playfullness, levensvreugde en verbinding. Het mooie aan dit vind ik dat zij het voorleeft! Het is geen show, its real. Voor iedere vrouw is het prachtig om de kracht van 'samen' te ervaren. Vrouwen zijn er voor gemaakt om bij elkaar te zijn, te delen, te ervaren, te voelen. Heet jezelf welkom en stap over jouw drempel(tje) om met anderen te verbinden, je bent het zo waard!"

Maya, deelnemer Light My Fire retreat: "Het was een van de meest bijzondere ervaringen in mijn zoektocht naar meer zelfkennis en innerlijke groei. Ik herontdekte stukken van mijzelf die ik dacht verloren te hebben: mijn speelsheid, sensualiteit, dapperheid, kracht, schoonheid... ik durfde 'onmogelijke' stappen te zetten, en dit allemaal omringd door de mooie sisters die hun eigen verhalen droegen.
Mijn vlam werd zeker aangezet in deze Light my fire retreat!
En ook nog: alles was goed verzorgd, lekker, zacht, veilig en liefdevol!
Dank je wel, Evelien, en iedereen die daar was. 🥰❤️🔥"

Anouk, deelnemer Light My Fire retreat: "Evelien is een vakvrouw! Met een warm, open, sensueel en humoristisch hart dompelde ze ons onder in een magisch weekend vol sisterhood en sensualiteit. Haar stem is zooo fijn om naar te luisteren; zowel de klank als het ritme als de inhoud. Ik kom heel graag terug bij Evelien."

Pauline, deelnemer Light My Fire, tantra vrouwencirkel: "De vrouwencirkel heeft mij zoveel meer gebracht dan ik van tevoren had verwacht. Het heeft mij inzichten gegeven en meer verbinding met mijzelf. Kortom een hele bijzondere en mooie ervaring wat mijn leven heeft verrijkt. Dus gewoon doen!"

Celine, , deelnemer Light My Fire, tantra vrouwencirkel: "Het was een magische ervaring! Heel liefdevol en mooi. Kan het iedereen aanraden. ❤️"


Ben je klaar om te stralen, te groeien en de krachtige vrouw in jou te omarmen? Wees meer dan welkom om vanuit een fijne plek te ontdekken en te connecten. Ik kijk er naar uit je te zien.

❤️‍🔥
Evelien.

P.S.
♡ De cursus gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen.
♡ Moet je annuleren? Wat ontzettend jammer en soms kan dat gebeuren. Bij annulering tot 4 weken van tevoren krijg je een voucher voor 100% van het bedrag, deze mag je inzetten voor een volgende cursus. Daarna krijg je 50% van je ticket terug in de vorm van een voucher. Als er meer dan 6 vrouwen aangemeld zijn en ik kan je plek alsnog opvullen krijg je 90% als tegoed. Binnen twee weken voorafgaand aan de startdatum, kan ik je helaas geen voucher meer geven bij annulering.
♡ Als in verband met landelijke maatregelen, of wegens omstandigheden deze cursus niet door kan gaan - dan wordt deze verzet naar een andere datum. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding laat staan, of dat je een refund wilt.

Woensdag 13 november 2024 van 19:30 tot 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Connectie en creatie staat centraal bij alle sessies die ik geef. ”

Connectie & Creatie // Vrouwencirkels // tantra // cacaoceremonies // soundbaths //

In samenwerking met

Reviews

Fee Binnekade

Light My Fire - Feminine weekend retreat

Een prachtig verzorgd weekend op een heerlijke plek; ik gun dit iedere vrouw. Wat een bijzondere kracht die er ontstaat in een groep vrouwen; ik heb veel herkenning, bedding, aarding, liefde en compassie mogen ervaren. Bedankt voor de mooie begeleiding en connecties die ik heb mogen maken. Tot gauw!

Lees meer

Bianca

Light My Fire - Feminine weekend retreat

Het was als een warm bad, iedere vrouw zou deze ervaring mee moeten maken!

Lees meer

Anouk

Light My Fire - Feminine weekend retreat

Evelien is een vakvrouw! Met een warm, open, sensueel en humoristisch hart dompelde ze ons onder (samen met haar team!) in een magisch weekend vol sisterhood en sensualiteit. Haar stem is zooo fijn om naar te luisteren; zowel de klank als het ritme als de inhoud. Ik kom heel graag terug bij Evelien.

Lees meer

1. Kies je tickets
Halfjaar traject Tantra Vrouwencirkel - normal ticket

Je krijgt voor een half jaar om de 6 weken live bijeenkomsten, met tussentijdse online oefeningen en toegang tot de besloten appgroep. Inclusief thee, snacks, veel nieuwe inzichten en een bult liefde.

€ 475,00
Inclusief servicekosten
Halfjaar traject Tantra Vrouwencirkel - Lucky bird

De eerste 5 Lucky Bird krijgen €50,- korting. Je krijgt voor een half jaar om de 6 weken live bijeenkomsten, met tussentijdse online oefeningen en toegang tot de besloten appgroep. Inclusief thee, snacks, veel nieuwe inzichten en een bult liefde.

€ 425,00
Inclusief servicekosten
Niet beschikbaar
Halfjaar traject Tantra Vrouwencirkel - vriendinnen korting Bijna uitverkocht

Samenkomen met een vriendin? Dit ticket is voor 2 vrouwen met €50,- korting. Jullie krijgen voor een half jaar om de 6 weken live bijeenkomsten, met tussentijdse online oefeningen en toegang tot de besloten appgroep. Inclusief thee, snacks, veel nieuwe inzichten en een bult liefde.

€ 900,00
Inclusief servicekosten
Halfjaar traject Tantra Vrouwencirkel - Laag inkomen Bijna uitverkocht

Er is één ticket voor iemand met een kleinere portemonnee. Je krijgt voor een half jaar om de 6 weken live bijeenkomsten, met tussentijdse online oefeningen en toegang tot de besloten appgroep. Inclusief thee, snacks, veel nieuwe inzichten en een bult liefde.

€ 399,00
Inclusief servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Tantra Vrouwencirkel - Halfjaar traject - Light My Fire

Meer evenementen van Evelien Bosch

Donderdag, 12 sep. om 19:30
Date Night - koppels 💛
Het Verre Oosten
Liefde Tantra Ritueel
Dinsdag, 17 sep. om 19:30
Light My Fire - Tantra vrouwencirkel (4 avonden)
Evelien Bosch
Tantra Vrouwencirkels Vrouwen workshops
Uitverkocht
Donderdag, 19 sep. om 09:30
Sound Healing ♡ 1 op 1 klankschaalmassage
Evelien Bosch
Klankschalen Klankbad Klankreis
Dinsdag, 24 sep. om 09:30
Sound Healing ♡ 1 op 1 klankschaalmassage
Evelien Bosch
Klankschalen Klankbad Klankreis

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 29 okt. om 19:15
Play Utrecht: Basiscursus Tantra
De School voor Verwondering
Tantra Cursus Persoonlijke Ontwikkeling
Vrijdag, 18 okt. om 10:00
Freedive Weekend: De Sensuele Expeditie
Freedive Community
Tantra Conscious Sexuality Leven vieren
Zaterdag, 21 sep. om 11:30
Seasons of Change - Day immersion into natural ecstasy
Integrated Tantra
Tantra Ademwerk Meditatie
Dinsdag, 17 sep. om 19:15
Tantraworkshop voor vrouwen - In verbinding met je seksualiteit
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Vrouwen workshops
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl