Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Adem- & Truffelceremonie

Vrijdag 15 november 2024 om 9:00 tot zaterdag 16 november 2024 om 11:00

Yūgen Forest, Vossemeerdijk 6, 8251 PN Dronten, Nederland

Over dit evenement

We organiseren bij Yūgen Forest  weer een bijzondere “Younity” ceremonie. Een unieke ceremonie van transformatie en heling, door middel van de kracht van Transformational Breathwork® en de genezende werking van magische truffels. Deze reis maak je onder begeleiding van onze ervaren begeleiders, die een liefdevolle, veilige en ondersteunende ruimte creëren waar je volledig kunt ontspannen en je ware zelf kunt zijn.

Wat deelnemers na afloop zeggen:

“Ik voel me zo schoon. Draag alleen mijn eigen energie. En het is prachtig hier met mezelf. Alsof ik door schoon gewassen glas de wereld in mag kijken. Wat een kado!”

“Ik voel me zo vrij, zo licht en zo vol liefde en dankbaarheid. In plaats van erover te lezen en te filosoferen heb ik het nu kunnen ervaren, dat we allemaal één zijn, dat we allemaal goddelijke wezens zijn…”

“Het was een reis die me heeft geleid naar precies datgene waar ik naar zocht, en dit was mogelijk dankzij de ongelooflijke begeleiding. Jullie intuïtieve aanwezigheid en liefdevolle begeleiding hebben me geholpen op manieren die ik niet in woorden kan uitdrukken”

Intake
Voordat de ceremonie plaatsvindt zullen onze ervaren begeleiders met jouw een zorgvuldige intake doen. Dit om goed inzicht te krijgen in jouw verhaal, jouw proces en mogelijke intentie en eventuele belangrijke zaken die spelen.

De Ceremonie
Vanuit de Younity gedachte geloven we dat jouw innerlijke wereld bepaalt hoe je de buitenwereld, je leven, ervaart. Hoe meer jij bewust bent van je eigen interne wereld, hoe meer je kunt werken aan een basis voor positieve veranderingen in jezelf en daarmee de wereld zoals je die ervaart.

De Transformational Breath® en de truffels kunnen je tijdens de ceremonie onder andere inzicht geven in jouw interne wereld.

Transformational Breath® is een krachtige en zelfhelende techniek die de kracht van bewust en gecontroleerd ademhalen benut om fysieke, mentale en emotionele blokkades te doorbreken en een dieper bewustzijn en welzijn te bevorderen.

Truffels, erkend voor hun helende potentieel, worden gebruikt om emotionele en psychologische groei te stimuleren, je spiritueel te ontwaken en je sociale verbindingen te versterken.

We benadrukken het belang van veilig en bewust gebruik van deze krachtige natuurlijke hulpmiddelen, begeleidend naar persoonlijke transformatie en een vernieuwd doel in het leven.

Wij nodigen je uit om verbinding te maken met jezelf, met je hart, met je zijn. Om zicht te krijgen op je eigen pad en tegelijk deel uit te maken van een groter geheel. Meld je aan en ga op reis naar jezelf…naar thuis.

Programma
Programma Dag 1:
09:00 – Aankomst en kennismaking
10:00 – Transformational Breath® sessie
11:30 – Nabespreking en verbinding
12:00 – Truffelceremonie
18:00 – Diner en sharing
20:00 – Closing
21:00 – Overnachting in heerlijke Cabin met houtkachel

Programma Dag 2:
09:00 – Ontbijt en sharing na de nacht
11:00 – Einde ceremonie

Integratie
Integratie is van groot belang bij het ervaren van een ceremonie zoals deze. Hier besteden wij als team dan ook veel aandacht aan. We zorgen in de week na de ceremonie voor voldoend nazorg en een persoonlijk gesprek om jouw ervaringen goed te laten landen en veilig te integreren in je dagelijks leven.

Kosten: 495,00 euro per deelnemer

Direct aanmelden kan via de link. Heb je nog vragen neem dan contact met ons op via info@yugenforest.nl

Vrijdag 15 november 2024 om 9:00 tot zaterdag 16 november 2024 om 11:00

Yūgen Forest, Vossemeerdijk 6, 8251 PN Dronten, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Yūgen Forest is een regeneratieve buitenplaats in het hart van Nederland. Je kunt bij ons terecht als locatie voor events, retraites en trainingen

1. Kies je tickets
2-daagse Ceremonie ticket

Wij nodigen je uit om verbinding te maken met jezelf, met je hart, met je zijn. Om zicht te krijgen op je eigen pad en tegelijk deel uit te maken van een groter geheel. Meld je aan en ga op reis naar jezelf, naar thuis. 

€ 495,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Adem- & Truffelceremonie

Meer evenementen van Yūgen Forest

Vrijdag, 22 nov. om 17:00
Stilte Weekend - "Herfst"
Yūgen Forest
Stilteretraite Meerdaagse retraites Mini retraite in de natuur

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 22 sep. om 09:30
Sound, Cacao & Adem
Lein Sound
Klankreis-Soundbath Ademcirkel Cacao ceremonie
Donderdag, 24 okt. om 19:30
Grief and Reflection: Artistic Tales
NOWDevelop
Innerlijke Reis Optreden Spirituele ontwikkeling
Vrijdag, 27 sep. om 19:30
Avond Retraite: Gaia Sisters at Church
ZenbyGwen
Ademcirkel Cacao ceremonie Mantra zingen
Vrijdag, 20 sep. om 19:00
Ademcirkel op vrijdag - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl